Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dün sabaha kadar uyumadım o yüzden bugün çok geç uyandım saat 2 gibi. Kahvaltı yapamadım, uyanınca spagetti yedim. Arada meyve, akşam yemeği olarak da kıymalı patates şimdi de eyveli yoğurt yiyorum. spor yapmadım. 2 lt su içtim. özür dilerim bugün içinn ama yarın tam gaz devamm.

oof of kızıyorum kendime, 1.5saat spor salonlarında canın çıktın sonra gel eve ne var ne yok ye...kaşıkla veer kepçeyle al vicdan azabı çekiyorum..
eski paylaşımlarıma bakıyorum 1saattir mayıs ve haziran başında iyi kilo vermiştim ne yapmışım o zamna diye okudum da ya ben o kadarda kasmamışım o zmanlar aslında baklavada var pide var dondurma var hatta tereyağ bile yemişim kahvaltıda anlamadım gitti. ama dikkatimi çekti beşi bir yerde çay içiyor muşum haftasonu alıp için yine bari belki işe yarar.sizler hiç kullandınız mı biliyor musunuz bu çayı?galiba bende işe yaramış o zamanlar.

tgullcüm yardımların için çok teşekkür ederim
pinup ve cansuyu da geri dönmek üzere ayrıldı yazalım önümüzdeki hafta
yeni üyeler davet edeceğim
pakizecim güzel bi diyet bulalım birlikte
tgull-esra
hatice-pakize
vafers-aliye
lifegoeson-samanyolu

samanyolu da giremedi birkaç gündür

ay içtim içtim alma hemde bol bol içtim 3litreyi bile geçti. şimdide yeşil çay içiyorum.

Bu hafta ikiniz eşleşmışiz ben yarın menümü yazmaya başlarım tekrar bugün ki menüm pek olmadı ama yinede verim size
Sabah 1galeta azçık peynir 8zeytin
Ara bir gofret
Öğle mercimek köfte 5tane
Ara kivi
Akşam yarim palamut balığı
Akşam karışık meyve ama az az
Su içemedim pek ama 1saat yürüdüm

bilmiyorum kii...ama henüz yeni eşler yada devam olacak mı belli olmadığına göre hala eşimsin
benden sana yıldızlı 5boncuk yine mükemmelsin tebrik ederim.

merhaba yeni eşim,
nasılsın. inşallah birbirimize iyi geliriz iyi kilo veririz sağolsun vafersle ilk hafta 800bu hafta500verdim bayağı disiplinliydi. baştan söylim çok yaramazım hiç şımartma beni katı ol
gofret dışında fena sayılmaz öğlen mercimek köfte var ama yağlı mı bilemedim mercimek iyidir ama yağlı olunca bozuyor işi. ana ve ara öğünlerine gofret kaçamak var. su yok ama spor vaarüç boncukla cuma gününü kapatıyorsuun
iyi kilo vermelerrr...

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün biraz daha iyiyim,kaç gündür dışarı bile çıkamadım,eşlerimiz değişmiş yine.Kilo alan bir tek benim :Hem ilaçlar hemde reglime 3 gün kaldı,tam bir balon gibiyim..:60
BU GÜNKÜ mENÜM
SABAH yağsız tost,salata,yumurta,1 bardak süt
ARA 1 elma,6 tana fındık
ÖĞLEN Çorba,taze fasülye,yoğurt
ARA 1 bardak süt,4 tane eti form
AKŞAM ıspanak,salata
ARA mozaik pasta
2 litreden fazla su içtim,45 dk yürüdüm...:80:

Inşallah biribirimize iyi geliriz ben de ilk haftada baya kilo verdim ama bu hafta bilmiyorum umarım iyi geçer yaa diyorum ki mesela yarın başlayıp pazar günü için menü hazırlayalım ve herkes onu uygulasın yada biz eş olarak uygulayalım beraber menü hazırlayalım ve ona uyalim mesela sabah ne yemek gerekiyor öğle meyve mesela ama kl aynı olacak şekilde mesela bir kivi 34 kl bir portakal 50kl bir elma 50kl arada bir elma yada portakal ikisinden birini tavsiye ederiz akşama da mesela ikimizinde anlaşması ile ogün belirliyelim ve bu şekilde kilo verebiliyormuyuz ona bakalım bir de sen mesela bana dersin bugün su sporu yapacaksın diye ben onu yaparım bende sana söylerim hangi sporu kaç dr yapacağını gibi anlatabildim mi????

şekrrrr yanlış anlmadım beee öle kocaman altı çizli yazma sebebim okumanızzz sende fark ediosundur bazen sadece o haftaki eşin yazdıkları oknuyo gibi geliyo bana

sıkıntı yok yaniiii kuzum

Yeni eşim senmişsin selamlaar :))
Kaçamaktan dolayı cuma menüne 4 boncuk
Benim menüm yorumlanmamışş ama ben boncuk haketmiyorum bugün
Aldığın kilolaları fazlasıyla verirsin umarım bu hafta. Yürüyüşle olmaz spora başlamalıyız.

Ayrıca biz neden 8.yiz? Heey hadi silkeleneliimm ilk 3e girelim. Hiç kaçamaksız bi hafta olsun bol bol yürüyün spor yapın ben bu hafta çok disiplinli olucam. Bilgisayar başında çok durmayalım ki oturmaktan göbek yapmayalım öperimm

pinup ben okuyorum mesajları merak etme

S.A.nın 3 hafta giremeyeceğini yazdığını gördüm önemsemedim çünkü zaten düzenli paylaşım yapmadığı için geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştım onu

Samanyolu paylaşım yapıyor ama biraz rahatsız olduğu için pek giremedi onu dedim

Sen de düzenli giremiyorsun canım arada burdaysan ayrıldı yazmam zaten kiminle eşleyim ben seni

pinup bu perşembe menün mü biraz geç oldu kusura bakma son gün de olsa su içmişsin tebrikler

dün için özür dilerim kızlar çok pis bi yeni çocuk geldi moralim bozuldu giremedim pek fırsatım da olmadı annesi de pis kokuyorlar ne yapcam ben ya
cuma programımda sabahki seans boş gözüküyor saat 10a kadar kilo bildirimlerinizi yaparsanız paylaşabilirim pinup ben giremediğimde sen de bildirim yapamayacaksan sabahları giremediğini söyledin ya tgull yardımcı olabillir

tgull canım sorumluluk almak istemediğini biliyorum işinden dolayı ama sen bu işi güzel yapıyorsun ve başka gönüllü de yok anladığım kadarıyla sen kaptan yardımcısı olsan

pinup burda ama cansu söz vermişti yine girmedi haftaya onu ayrıldı yazayım

samanyolu nasıl oldun canım daha iyi misin bu hafta paylaşım yapabilecek misin

vafers bu hafta yapabilecek misin tablo zorlanırsan tgullden alıntılayarak üzerinden değiştir çok güzel yapmış uğraşmış

Son düzenleme:
dünkü menüm
sabah
1/5 simit kaymak domates biber bitki çayı
ara
kuru kayısı kuru üzüm
öğle
1 kase tarhana çorbası
1 tabak makarna salatasıyla karnabahar yemeği
ara
kuru kayısı kuru üzüm
akşam
2 dilim kızarmış yumurtalı ekmek

2 lt su spor yok

pakize bugün yengem davet etti gözleme yapacakmış ben gitmeyim en iyisi değil mi
baktım detoks diyetlerine internetten ama beğenmedim pek kendimiz uyduralım mesela ben bugün kahvaltıya meyve salatası yapayım kendime

çok haklısın tebrikler canım süper kilo vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…