su içilmemişki 1 boncuğumuda geri aldım sadece spora
ay içtim içtim alma hemde bol bol içtim 3litreyi bile geçti. şimdide yeşil çay içiyorum.
kızlar yeni eşler nasıl yoksa aynen devammı?ben menümü yazıyorum eşim kimse boncuklasın
sabah bir dilim kızarmış çavdar ekmeği domates salatalık KK peynir 3 zeytin 2 ceviz 2 bardak çay
50dk pilates
arada 1 elma bol su
öğle bir simit çay
arada çay çay çay nohut yedim
akşam bir tabak bulgur pilavu 2 kaşık fasulye üstüne bir küçük kase yoğurt bir şişe maden suyu
2 litre su
tgulum sana gelince inceldin diye hemen yerine yağları yapıştırmaya niyetlisin sanırım yaptığın bütün spor boşa gitti bugün bence cezalandırılmalısın ama yaptığın tablo ve harkulade organize yönetiminden dolayı cezanı silip ama boncuk vermiyorum sadece spora ve suya
benden bukadar bensem hala eşin ama sanırsam gene ben baya insaflıyım
Bu hafta ikiniz eşleşmışiz ben yarın menümü yazmaya başlarım tekrar bugün ki menüm pek olmadı ama yinede verim size
Sabah 1galeta azçık peynir 8zeytin
Ara bir gofret
Öğle mercimek köfte 5tane
Ara kivi
Akşam yarim palamut balığı
Akşam karışık meyve ama az az
Su içemedim pek ama 1saat yürüdüm
merhaba yeni eşim,
nasılsın. inşallah birbirimize iyi geliriz iyi kilo veririz sağolsun vafersle ilk hafta 800bu hafta500verdim bayağı disiplinliydi. baştan söylim çok yaramazımhiç şımartma beni katı ol
gofret dışında fena sayılmaz öğlen mercimek köfte var ama yağlı mı bilemedim mercimek iyidir ama yağlı olunca bozuyor işi. ana ve ara öğünlerinegofret kaçamak var. su yok ama spor vaar üç boncukla cuma gününü kapatıyorsuun
iyi kilo vermelerrr...
tamam pinupcım zaten sana zorla verecek değiliz paylaşım işini, ben sadece birileri daha bilsin takım ortada kalmasın diyorum.
ayrıca seyahatte olduğunu söyledin sık seyahate çıktığını biliyoruz biz ve bilerek haitce paylaşımlarından dolayı seni kaptan yardımcısı seçti. düzensiz onu alalım yardımcılıktan demedi ama bakıyorum görevi vermeye çook hazırsın el kaldırınlar falan...yook biz başkanımızdan da yardımcımızdanda memnunuz. sen demiyor muydun haticeye kaptanlık sadece bildirim değil diye, yardımcılıkta sadece bildirim değil dimi. akşamdan akşama motivasyonlu paylaşımlarına devam... ayrıca paylaşım yapmıyor demedi düzeni yok dedi e yanlışda değil düzenli giremiyorsun ki çünkü seyahattesin bu girmediğin anlamında devamsızlık anlamında değil. bende düzenli değilim işyerindeyim sabahları belki paylaşımda bulunuyorum ama bu herzaman her sabah istediğim gibi paylaşımda bulunabileceğimi göstermez iş yeri bir iş çıkar tam sorumluluk almışken hopballa alt üst... senin durumda böyle her istediğinde açıp bakabiliyormusun bu konuda sorumluluk alabiliyor musun tabiki işler yüzünden hayır. yanlış anlama lütfen. bizim istediğinde bilgisayarın başına geçebilecek bir bildirimciye ihtiyacımız varr...
500gram vermişim aslında daha fazla bekliyordum ama olsun sevinim yinede uzun zamandır iki hafta üst üste kilo verdim bir hafta verip öbür hafta almadım. ama aklım 63de kaldıı of of ne zamn görecem yaa.haftayada adet görecem 6görmem için 2hafta beklemem gerekecek sanırım ooof...
süpperrrsinniizzz kızlarrr ya vafersla sen idolümm birde pakize eklendiii
| pazar |pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |TOPLAM | verilen kilo ve yüzdesi
samanyolu | 2 | 5| 5 | ? | ?|12 | -1.2 / -1.85%)
lifegoeson |3 | 5| 4 | 4 | 5 |21 4 . |2.3 / 4.2% 1.
cacansu | 3 | 2| 2 | ? | ? |7 |0 / 0%
pakize85 | 5| 5 | 5 | 5 | 5 |25 1 .| 0.7 / 1.19 % 3.
esraersoy| 5 | 3 | 5| 4 |5 |22 3 .| 1,3/1,73% 2.
hatice | 4 | 5| 3 | 2 | | | 0 / 0%
pinup | 0 | 3 | 1 | 2| | | 0 / 0%
tgull | 2:78: | 4 | 5|3 |5 |19 5. |0.5 /0.77 % 4.
vafers |4 |4 |5|4 | 5 |22 3 . |0.2 / 0.33% 6.
aliye |4 |5| 5 | 5 |5 |24 2. | 0.5 / 0.75 % 5 .
bakın böyle birşey yaptım nasıl olmuş,ama içinde eksiklikler var hadi söyleyin doldurim:)
17boncuk altında kalanlar cezalısınız benden söylemesi..
mükemmelll tablooo canım leriinee sağlıkkk
söylemeyi unuttum spor salonuna gidiyorum ya hani,
bu gün ölçü verme günümdü
göğüsten 6cm incelmişim kız şok oldu(aslında ben göğüsten inceldiğime pek sevinmedim üzüldüm küçüldüler diye)
belden 4cm, basenden 3cm, bacaktanda 2cm incelmişim. nasıl sizce 1ayda bana az gibi geldi ama pek fikrim yok genelte tartıya bakıyorum ölçüye değil ondan sanırım.
EN GÜZELİ İNCELMEKKKKK DELİMİSNNNN süperr
tgullcüm yardımların için çok teşekkür ederim
pinup ve cansuyu da geri dönmek üzere ayrıldı yazalım önümüzdeki hafta
yeni üyeler davet edeceğim
pakizecim güzel bi diyet bulalım birlikte
tgull-esra
hatice-pakize
vafers-aliye
lifegoeson-samanyolu
samanyolu da giremedi birkaç gündür
BENİ NİYE GERİ DÖNEMK ÜZERE AYRILDI YAZIOSUNUZ ANLMADIM CANIMMMMMMM
BEN BURDAYIMMM HUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S_A 3 HAFTA GİREMECEĞİNİ SÖYLEDİ!!!
BEN BURDAYIMMMM
AYRICA SAMANYOLUDA PAYLAŞIM YAPIYOOO
İyi akşamlar arkadaşlar,bugün biraz daha iyiyim,kaç gündür dışarı bile çıkamadım,eşlerimiz değişmiş yine.Kilo alan bir tek benim:Hem ilaçlar hemde reglime 3 gün kaldı,tam bir balon gibiyim..:60
BU GÜNKÜ mENÜM
SABAH yağsız tost,salata,yumurta,1 bardak süt
ARA 1 elma,6 tana fındık
ÖĞLEN Çorba,taze fasülye,yoğurt
ARA 1 bardak süt,4 tane eti form
AKŞAM ıspanak,salata
ARA mozaik pasta
2 litreden fazla su içtim,45 dk yürüdüm...:80:
kahvaltı 1 dilim kızarmış ekmek peynir domates corn flakes bir kase
öğen hamburger menü ama yarım her şeyin yarısını pişamn olup bıraktım
akşam makarna çorba ve portakal suyu
bu sefer su içtim:82:
Ayrıca biz neden 8.yiz? Heey hadi silkeleneliimm ilk 3e girelim. Hiç kaçamaksız bi hafta olsun bol bol yürüyün spor yapın ben bu hafta çok disiplinli olucam. Bilgisayar başında çok durmayalım ki oturmaktan göbek yapmayalım öperimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?