- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
selam sahgull)) 2015 ten afife lale ben hatirladin mi)) sen de mi geri geldin? Yoksa hic gitmedin mi)Çok muş canım birkere giyceksin bencede başka bak
Neyseki tanıdık yere gelmişin cnm :))selam sahgull)) 2015 ten afife lale ben hatirladin mi)) sen de mi geri geldin? Yoksa hic gitmedin mi)
maşallah çok güzel yol kayetmişin cnm devamı gelir artıkTatlım ben bu halime şuanda şükrediyorum 92 kiloyu gördüm ben çoğu gitti azı kaldı 13 kilo verince istediğim kıvama gelirim sanırım gelmezsem yola devam
dur kızzz benimde kilom fazla :))bende 90 kiloyumHatta sana o halimin resmini göstereyim insan degilmissin dersin
bencede çok pahalı cnm yaa yazıkBu elbiseyi çok begenmedim ona rağmen parası çok geldi 1200 lira dedi buna ya bende başka bakicam cumartesi günü nisandan sonrada size nisan resimlerime atarım
sağolasın cnm sürünüyoz işte :))bildiğin gibiMeleğimmm nasılsın ablamm
Ben boy fukurasiyim canım 1.60 boy var sadece bi 10 cm daha uzun olsaydım ne olacaktı sankimaşallah çok güzel yol kayetmişin cnm devamı gelir artık
dur kızzz benimde kilom fazla :))bende 90 kiloyum
Resminide gördüm
Heralde boy farkımız var ben şu anda o kadar değilim
bencede çok pahalı cnm yaa yazık
sağolasın cnm sürünüyoz işte :))bildiğin gibi
Sende ne var ne yok
Ne zamandır buraya bakamamıştım sakinledinizmi biraz
Önemli olan boy değil cnm kilo dağılımıBen boy fukurasiyim canım 1.60 boy var sadece bi 10 cm daha uzun olsaydım ne olacaktı sanki
canım hatırlamam mıselam sahgull)) 2015 ten afife lale ben hatirladin mi)) sen de mi geri geldin? Yoksa hic gitmedin mi)
Evet ablacım kiloyu veren kaçtımaşallah çok güzel yol kayetmişin cnm devamı gelir artık
dur kızzz benimde kilom fazla :))bende 90 kiloyum
Resminide gördüm
Heralde boy farkımız var ben şu anda o kadar değilim
bencede çok pahalı cnm yaa yazık
sağolasın cnm sürünüyoz işte :))bildiğin gibi
Sende ne var ne yok
Ne zamandır buraya bakamamıştım sakinledinizmi biraz
Hoşgeldin canımMerhaba grubunuza ben de katılmak istiyorum izleyici olarak arada bakıyordum ama artık iş çığrından çıktı:) ana gruptaki arkadaşlar da buraya gelebileceğimi söyledi, herkese selamlar şimdiden
Menü güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
1.5 haş yumurta
4 yk lor
Yarım dilim peynir
4-5 zeytin
1 incir
Bol sal-dom-biber-maydanoz
Öğle
4-5 yk tam buğday makarna
4 yk lor
Sal-dom
Akşam
8 yk etli sebzeli türlü
4 yk yoğurt
1 kase sade marul salatası
Su 3 lt spor 45 dk zumba
Canımm şimdi gördüm paylaşım alanında almışsın kiloları neyse sorun değil gene birlikte zayıflarızselam sahgull)) 2015 ten afife lale ben hatirladin mi)) sen de mi geri geldin? Yoksa hic gitmedin mi)
En azından zayiflayinca incecik manken gibi görünüyorlar bi de bak minyatür um resmen ama çok şükür güzelim beÖnemli olan boy değil cnm kilo dağılımı
Yoksa boyun kaç olursa olsun orantı Yoksa hiç güzel durmuyor
Hem uzun boyda bide kilo olursa dev anası oluyon :)))
Öğlen iş yerinde ne çıkarsa o oluyor malesefGenel olarak güzel canım sadece islim köfte kızartma olduğu için ağır biraz
Bugun başlayabilirsin canımmtamam sahgull canım menu paylasimina ne zamn basliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?