Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tatlım ben bu halime şuanda şükrediyorum 92 kiloyu gördüm ben çoğu gitti azı kaldı 13 kilo verince istediğim kıvama gelirim sanırım gelmezsem yola devam
maşallah çok güzel yol kayetmişin cnm devamı gelir artık

Hatta sana o halimin resmini göstereyim insan degilmissin dersin
dur kızzz benimde kilom fazla :))bende 90 kiloyum
Resminide gördüm
Heralde boy farkımız var ben şu anda o kadar değilim

Bu elbiseyi çok begenmedim ona rağmen parası çok geldi 1200 lira dedi buna ya bende başka bakicam cumartesi günü nisandan sonrada size nisan resimlerime atarım
bencede çok pahalı cnm yaa yazık

Meleğimmm nasılsın ablamm
sağolasın cnm sürünüyoz işte :))bildiğin gibi
Sende ne var ne yok
Ne zamandır buraya bakamamıştım sakinledinizmi biraz

Ben boy fukurasiyim canım 1.60 boy var sadece bi 10 cm daha uzun olsaydım ne olacaktı sanki

Ben boy fukurasiyim canım 1.60 boy var sadece bi 10 cm daha uzun olsaydım ne olacaktı sanki
Önemli olan boy değil cnm kilo dağılımı
Yoksa boyun kaç olursa olsun orantı Yoksa hiç güzel durmuyor
Hem uzun boyda bide kilo olursa dev anası oluyon :)))

Merhaba grubunuza ben de katılmak istiyorum izleyici olarak arada bakıyordum ama artık iş çığrından çıktı:) ana gruptaki arkadaşlar da buraya gelebileceğimi söyledi, herkese selamlar şimdiden

Evet ablacım kiloyu veren kaçtı
Bide tatil bayram derken benimde taşınma telaşı çok ilgilenemedim de ama toparlıycaz

Merhaba grubunuza ben de katılmak istiyorum izleyici olarak arada bakıyordum ama artık iş çığrından çıktı:) ana gruptaki arkadaşlar da buraya gelebileceğimi söyledi, herkese selamlar şimdiden
Hoşgeldin canım
İlk sayfada kurallarımız var okursan bide kabul ettiğini beyan edersen sevinirim

Menü güzel canım afiyet olsun

selam sahgull)) 2015 ten afife lale ben hatirladin mi)) sen de mi geri geldin? Yoksa hic gitmedin mi)
Canımm şimdi gördüm paylaşım alanında almışsın kiloları neyse sorun değil gene birlikte zayıflarız
Bir bakayım seni mexun etmiştik demi durumuna bakmam lazım liste için

N nil u mihr cnm sen 22/04/2016 da 5. Takımdan kendi isteğinle ayrılmışsın

6 ayı geçtiği için yeni üye gibi işlen yapıcaz

Sorun yok yani 2 hafta deneme sürecinden sonra listeye girebilirsin

Önemli olan boy değil cnm kilo dağılımı
Yoksa boyun kaç olursa olsun orantı Yoksa hiç güzel durmuyor
Hem uzun boyda bide kilo olursa dev anası oluyon :)))
En azından zayiflayinca incecik manken gibi görünüyorlar bi de bak minyatür um resmen ama çok şükür güzelim be ay utanmadan bide kendini beğenmişlik taşıyorum

Herkese merhabalar menumu yazayim
Sabah
1 kk peyni 5 zeytin
Domates biber az yagda yarim yumurta 1 dilim ekmek
Ogle
7 yemek k taze fasulye
Bol. Salata
Ara 1 elma
Aksam
2 kepce sehriye corba
2kasikbulgur pilavi
1 kase yogurt
3 lt su

GÜNAYDINNN

menum evde bişey kalmadığı için sabah 1 dilim ekmek (karışık tahıllı )az sucuk yağsız tavada su ekledim pişirirken
ara az kuruyemiş (çiğ kaju antep fıstığı üzüm vb.)
öğlen çorba salata et döneri
ara 1 bardak süt
akşam çorba
2 kaşık bamya
3 kaşık et sote
2 kaşıkk pilav
ara ev dondurması

3,5 lt su
akşam biraz çok oldu ama bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi akşam sadece dinlendim inş biran evvel toplanırım

Gunaydin bu sabah bir dilim ekmek bir kase zeytinyagli fasulye bir kasik yogurt bir aci biber yarim.litre su tukettim kahvalti insani olamadim hicbi zaman boyle geciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…