Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin canım
Tam yerine geldin çok arkadaşımız zayıflayıp hamile kaldı inşallah seninde görürüz o günlerini
Kahvaltın çok güzel karatay kahvaltısına benziyor
Kesinlikle kabul ediyorum. Beni gaze getireceğini düşünüyorum.
Süper ozaman deneme sürecin başladı
2 hafta sonra listeye girebilirsin menülerini düzenli yazar katılımında yeterli olursa
Yarın sabah tam kilomu yazarım size. Ama menülerim konusunda destek bekliyorum daha önce pek diyet geçmişim olmadı.
Tmm canım zamanla menülerin oturur ilk menünü sabırsızlıkla bekliyorumm

Merhaba grubunuza ben de katılmak istiyorum izleyici olarak arada bakıyordum ama artık iş çığrından çıktı:) ana gruptaki arkadaşlar da buraya gelebileceğimi söyledi, herkese selamlar şimdiden
Canım okudun mu kuralları
Kabul ediyorsan eğer başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazman gerekiyor

Canım sende suanki başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazarmısın

Merhabalar bende oturarak çalıştığım için kilo aldım. Aslında birazda benim suçum fazla su icemiyordum insülin direnci olusmustu en son gecti. Ayni zamanda Hipotiroidi var hergun ilac aliyorum. Bu hafta tahlil yaptiricam sonucu merak ediyorum. Boyum 1.56 cm Kilom 85 hedefim 55. Şimdiye kadar uzun vadeli diyet yapmadım. Geçen seneden bu yana 10 kilo aldım. Artık aynaya bakmaktan ve çoğu kiyafetimi giyemedigim için çok üzülüyorum. Bu sene yıllık izindeyken insanlar sürekli kilomla ilgili olumsuz yorumlar yaptılar. Artık gerçekten dayanamıyorum insanlar hakikaten çok acımasız. Ağızlarından her çıkan cümleyi pat diye söylüyorlar.

Arkadaslar merhaba bende 2. Hamil3ligimde aldigim kilolar kaldi su qn bebegim 5 aylik ve ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum aynalara kustum resmen boyum 1.72 kilom 76 ve 60 kiloya inmek istiyorum

Arkadaslar merhaba bende 2. Hamil3ligimde aldigim kilolar kaldi su qn bebegim 5 aylik ve ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum aynalara kustum resmen boyum 1.72 kilom 76 ve 60 kiloya inmek istiyorum

Hoşgeldiniz kızlarr
İlk sayfada kurallarımız yazıyor okuyup kabul ederseniz deneme süreniz başlıyor

Herkese merhabalar menumu yazayim
Sabah
1 kk peyni 5 zeytin
Domates biber az yagda yarim yumurta 1 dilim ekmek
Ogle
7 yemek k taze fasulye
Bol. Salata
Ara 1 elma
Aksam
2 kepce sehriye corba
2kasikbulgur pilavi
1 kase yogurt
3 lt su

Afiyet olsun kizlar gayet güzel menuler:)

Iyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
Bol maydanozlu 1.5 yumurtalı 1 ck tereyağlı omlet
4 yk lor
1 dilim peynir
1/4 avakado
1 kuru incir
Bol sal-dom-biber
Ara
1/2 yeşil elma +1/2 salatalik+ biraz taze zencefil+1 tutam fesleğen+limon suyunu robotta çektim detoks niyetine
Öğle-Akşam(15.00 da yedim aksam üstü ehliyet kursuna gidiyorum 7 de dönüyorum o saatte ara yapim dedim)
7 yk etli bezelye
4 yk yoğurt
Sal-dom
Ara(19.30)
1 kupa tarçınlı süt
1 elma
Su 2.5 lt spor 45 dk zumba

Merhaba bayanlar kilo verme osini cabuklastirmam lazim okula ise giderken giyecek bise bulamiyorum kadim sporum olan ip atlamaya baslayacagim en iyisi o yuruyuse felan cikamiyorum bebekten gelelim bugunku menume kendimi tebrik ediyorum bozmadim hic
Sabah
Toplantiya geckaldim kahvalti yapamadim
1 bardak cay
Ogle
1 kase yogurt 2 yemek kasigi musli tarcin
Ara
Yarim salatalik yarim domates
Aksam
2 kepce corba
1 kase cacik
3 lt su spor yok insallah yarin basliyorum

Hosgeldin seni cok iyi anliyorum benim boyum153 ve haziranda dogum yaptim kilom 85ti cok kotu okuyor gercekten ama veriliyor iradeye ihtiyacin var ben simdi68 kiloyum oncelikli hedefim 60 sonra 55 verelim birlikte kilolari

Yok artık o kadar pahalı mı ya ben pek rengini beğenmedim açıkçası onun boğmuş seni daha güzelleriş ve uygunları vardır eminim :)
Bende pek beğenmedim canım sırf düz siyah daha hoş olur bakalım inşallah iyi bişey bulurum

Niye utancan kızz insanın kendini güzel bulması ne güzel işte
Bide zayıflsyınca afet olursun :)
Ağzından bal damlıyor kuzum insallah o günleri de gorucem nasipse durmadan size öncesi sonrası atarım artık biktiririm kovar siniz beni Allahım o günleri göreyim yarabbim

Canim hiç dert etme başkalarını sen kendine inan kızlar bilir bak ben ne haldeyim hem psikolojik olarak batmıştır hem kilo olarak 92 kiloyu gördüm kuzum ben mayıs ayında 86 kiloydum mayıstan bu yana vermeye çalışıyorum aralarda kaçamaklar olmuyor mu oluyor ama diğer öğünümü dengeliyorum şuanda 72 kiloyum ve ilk hedefim 60 sonra nasipse 55 diye düşünüyorum hiç kasma kendini kilo verdikçe hoşuna gidecek ilk ayı atlat yeter canım istediğin zaman biz burdayız kendini ne zaman güçsüz hissedersen kendimden sana örnekler veririm. Sen yeterki inan

Afiyet olsun kuzum

Tek eksik kahvaltı canım onun dısında harika

Evet çalışırken kıyafet sorunu var malesef
İp atlamanın inanılmaz faydası var fırsat bıldukça atla canım

Ağzından bal damlıyor kuzum insallah o günleri de gorucem nasipse durmadan size öncesi sonrası atarım artık biktiririm kovar siniz beni Allahım o günleri göreyim yarabbim
Sen neler başardın canım hedefinede ulaşıcaksın sonsuz güveniyorum sana
İnşallah yeni hayatın sana iyi gelicek
Yeni beden yeni iş
Yenilenecwksin inşallah

Benim iradem çok zayıf kızlar bu zamana kadar başaramadım kilo vermeyi. Birde yemek seciyorum herseyi yiyemiyorum salata hiç yiyemiyorum. Yani diyet yapmak benim için bu yuzden çok zor.

Yine daha önce diyetisyenin önerdiği Leslie Sansone nin mil yürüyüş hareketlerine başlayacağım dışarda yürüyüş yapmaya vaktim yok. Eve gelince canım sürekli tatlı çekiyor eşim de çok kilolu o bir sürü tatlı abur cubur alıyor o yerken benim de canım çekiyor haliyle. Aslında bir nevi onun yüzünden de kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…