Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim iradem çok zayıf kızlar bu zamana kadar başaramadım kilo vermeyi. Birde yemek seciyorum herseyi yiyemiyorum salata hiç yiyemiyorum. Yani diyet yapmak benim için bu yuzden çok zor.
Canım aslında bi nokta var oraya kadar biraz zorlanırsın ama inan sonra o hazzı aldıkça aynanın karşısında kendindeki değişimi gördükçe çok motive olacaksın, yemek sebze hiç yemezmisin sevdiğin şeyleri uyarla kendine protein çok önemli et balık tavuk yumurta yoğurt tüketmen lazım
Aslında zor değil inan yeterki kararlı ol

Canım kendine akşam ara öğüne sağlıklk atıştırmalıklar alabilirsin
Tatlı isteğini yok etmek senin elinde
Oruç gibi düşün ve şartlandır kendini
20 gün hiç paket gıda şeker tüketme
Vücut unutuyor
Tatlıda bir çeşit bağımlıllık

Sen neler başardın canım hedefinede ulaşıcaksın sonsuz güveniyorum sana
İnşallah yeni hayatın sana iyi gelicek
Yeni beden yeni iş
Yenilenecwksin inşallah
İnşallah canim hayatımdaki gelişmeleri size yazarım zaten ve git gide kilo verdiğime tanık olursunuz insallah

Benim iradem çok zayıf kızlar bu zamana kadar başaramadım kilo vermeyi. Birde yemek seciyorum herseyi yiyemiyorum salata hiç yiyemiyorum. Yani diyet yapmak benim için bu yuzden çok zor.
Canim benimde iradem çok zayıftır hiç bir zaman kendimi zayıf görmedim hep kiloluydum ama bu yeniden baslayamazsin anlamına gelmiyor inan bana başarabilirsin ve salata yemesende olur diyet yapan herkes salata yemiyor ben hiç yemiyorum mesela çünkü yağsız tuzsuz sevmiyorum mesela bugün yediklerimi yazayım sana sabah 1 büyük bardak kulpu olanlardan sutlu kahve içtim öğlen arkadaşım çiğ köfte yapmış ama kısır gibi 5 sıkma yedim akşam 1 tabak semizotu yemeği yedim ve doydum ben böyle yaparak mayıstan bu yana 14 kilo verdim 1 yilda 20 kilo verdim emin ol daha fazla verebilirdim ama dediğim gibi iradesiz davrandım ama bak yeniden başladım ve sonunu getiricem çünkü değişimi gördüm iltifatlar aldım bu hoşuma gitti neden kilolu kalayım ki çirkin biri değilim neden daha fazla güzel olmayayim

Son düzenleme:
günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah 1 çeri 1 salatalık 3 zeytin peynir 1dilim kepek ekmeği

ara bii avuç kuruyemiş çig

öğlen çorba salata sebzeli tavuk

akşam karışık ızgara ayran

3 lt su 40 d yürüyüş

günaydın
dünkü menüm

Sabah filtre kahve

Öğle
2 yumurta ile omlet
domates salatalık peynir çay

Ara
1 armut

Akşam
Haşlanmış et
salata
ayran
dün spor yapamadım
3 lt su

günaydın kızlar; aranıza yeni katıldım güncel kilom 65,3 kg. gelelim dünkü menüme

sabah:
1 ad domates
1ad salatalık
10 yeşil zeytin
beyaz peynir
bir çay bardağı kadar ceviz
yeşil çay

öğlen:
2 ad etli biber dolması
1 kase yoğurt
1 kase yeşil salata

akşam: iş çıkışı direkt spor salonuna gideceğim için işten çıkmadan yediklerim
1 kepekli kare ekmeğe beyaz peynirli tost
ayran

su tüketimi : 2,5 lt

spor : 45 dk kangoo jumps

yanlışlarım, eksiklerim yada eklemem gerekenler konusunda yorumlarınızı bekliyorum...

Günaydın canım
Kahvaltın mükemmell
Öğle yemeğin dolmada pirinç yoksa sorun yok ama eğer varsa 1 tane tercih etmelisin en fazla

Akşam mecburiyetten olmus ama mümkün oldugunca protein tercih etmelisin

Su gayet yeterli

Spor harika

Yani başlangıç için süper bir menü

Teşekkür ederim. Zamanla ve yardımlarınızla daha iyi olacağına inanıyorum. Evet dolmada pirinç vardı doğru söylüyorsunuz benim hiç aklıma gelmemişti. Daha dikktli olacağım.

Aynen sana katılıyorum canım. Bugün sabah light sütle Muslim yedim. Çayı şekersiz içiyorum önceden şeker atiyordum 3 aydır öyle. Bu sefer başarmak istiyorum. Ben 85 kiloyum derken sanırım izinde dahada kilo almışım. Dün akşam tartildim 86,5 kilo olmuşum. Zaman ve sabır gerekiyor bakalım artık.

Kızlar; ben yoğun çalışıyorum ve işimle evim arası oldukça fazla, akşam 8 gibi anca evde olabiliyorum. Açıkçası o saatten sonra pek birşey hazırlayamıyorum. Bana pratik, besleyici akşam menüleri önerebilir misiniz?

Akşam eve bende çok geç gidiyorum. Yolum çok uzak istanbul trafiği malum. Eve gittiğimde pestilim çıkmış gibi hissediyorum. Artık aceleyle birseyler hazırlıyorum.

Canım ben yeşillikleri yıkayıp kurulayıp salata yapıp dolaba koyuyordum tuz yağ atmayınca bişey olmuyor
Üzerine hemen ton balığı ekleyebilirsin
Yada tavuk haşlayıp buzluğa atıyordum didikleyip tek porsiyonluk gidince hemen cıkarıyordum üstümü değiştirene kadar çözülüyordu, salata üzerine ekleyip yiyebilirsin
Hafta sonu falan iki çeşit sebze yemeği yapıp hemen akşalarınısıtıp yanında yoğurtla tükete bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…