Canım aslında bi nokta var oraya kadar biraz zorlanırsın ama inan sonra o hazzı aldıkça aynanın karşısında kendindeki değişimi gördükçe çok motive olacaksın, yemek sebze hiç yemezmisin sevdiğin şeyleri uyarla kendine protein çok önemli et balık tavuk yumurta yoğurt tüketmen lazımBenim iradem çok zayıf kızlar bu zamana kadar başaramadım kilo vermeyi. Birde yemek seciyorum herseyi yiyemiyorum salata hiç yiyemiyorum. Yani diyet yapmak benim için bu yuzden çok zor.
Canım kendine akşam ara öğüne sağlıklk atıştırmalıklar alabilirsinYine daha önce diyetisyenin önerdiği Leslie Sansone nin mil yürüyüş hareketlerine başlayacağım dışarda yürüyüş yapmaya vaktim yok. Eve gelince canım sürekli tatlı çekiyor eşim de çok kilolu o bir sürü tatlı abur cubur alıyor o yerken benim de canım çekiyor haliyle. Aslında bir nevi onun yüzünden de kilo aldım.
İnşallah canim hayatımdaki gelişmeleri size yazarım zaten ve git gide kilo verdiğime tanık olursunuz insallahSen neler başardın canım hedefinede ulaşıcaksın sonsuz güveniyorum sana
İnşallah yeni hayatın sana iyi gelicek
Yeni beden yeni iş
Yenilenecwksin inşallah
Canim benimde iradem çok zayıftır hiç bir zaman kendimi zayıf görmedim hep kiloluydum ama bu yeniden baslayamazsin anlamına gelmiyor inan bana başarabilirsin ve salata yemesende olur diyet yapan herkes salata yemiyor ben hiç yemiyorum mesela çünkü yağsız tuzsuz sevmiyorum mesela bugün yediklerimi yazayım sana sabah 1 büyük bardak kulpu olanlardan sutlu kahve içtim öğlen arkadaşım çiğ köfte yapmış ama kısır gibi 5 sıkma yedim akşam 1 tabak semizotu yemeği yedim ve doydum ben böyle yaparak mayıstan bu yana 14 kilo verdim 1 yilda 20 kilo verdim emin ol daha fazla verebilirdim ama dediğim gibi iradesiz davrandım ama bak yeniden başladım ve sonunu getiricem çünkü değişimi gördüm iltifatlar aldım bu hoşuma gitti neden kilolu kalayım ki çirkin biri değilim neden daha fazla güzel olmayayimBenim iradem çok zayıf kızlar bu zamana kadar başaramadım kilo vermeyi. Birde yemek seciyorum herseyi yiyemiyorum salata hiç yiyemiyorum. Yani diyet yapmak benim için bu yuzden çok zor.
evet canım gelemedim bugün 3 yaş oryantasyon günüydü uyum haftası adı altında okulda idik bizimki okullu oluyor onun telaşı var o yüzden canım20_KELEBEK kuzum uğramadın bugun
Günaydın canımgünaydın kızlar; aranıza yeni katıldım güncel kilom 65,3 kg. gelelim dünkü menüme
sabah:
1 ad domates
1ad salatalık
10 yeşil zeytin
beyaz peynir
bir çay bardağı kadar ceviz
yeşil çay
öğlen:
2 ad etli biber dolması
1 kase yoğurt
1 kase yeşil salata
akşam: iş çıkışı direkt spor salonuna gideceğim için işten çıkmadan yediklerim
1 kepekli kare ekmeğe beyaz peynirli tost
ayran
su tüketimi : 2,5 lt
spor : 45 dk kangoo jumps
yanlışlarım, eksiklerim yada eklemem gerekenler konusunda yorumlarınızı bekliyorum...
İnşallah canım artık hep iyi haberlerini alırızİnşallah canim hayatımdaki gelişmeleri size yazarım zaten ve git gide kilo verdiğime tanık olursunuz insallah
Süper canımm afiyet olsungünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 çeri 1 salatalık 3 zeytin peynir 1dilim kepek ekmeği
ara bii avuç kuruyemiş çig
öğlen çorba salata sebzeli tavuk
akşam karışık ızgara ayran
3 lt su 40 d yürüyüş
Kahvaltı eksikliği dışında güzel oda yoğunlukta normal canımgünaydın
dünkü menüm
Sabah filtre kahve
Öğle
2 yumurta ile omlet
domates salatalık peynir çay
Ara
1 armut
Akşam
Haşlanmış et
salata
ayran
dün spor yapamadım
3 lt su
Teşekkür ederim. Zamanla ve yardımlarınızla daha iyi olacağına inanıyorum. Evet dolmada pirinç vardı doğru söylüyorsunuz benim hiç aklıma gelmemişti. Daha dikktli olacağım.Günaydın canım
Kahvaltın mükemmell
Öğle yemeğin dolmada pirinç yoksa sorun yok ama eğer varsa 1 tane tercih etmelisin en fazla
Akşam mecburiyetten olmus ama mümkün oldugunca protein tercih etmelisin
Su gayet yeterli
Spor harika
Yani başlangıç için süper bir menü
Canim benimde iradem çok zayıftır hiç bir zaman kendimi zayıf görmedim hep kiloluydum ama bu yeniden baslayamazsin anlamına gelmiyor inan bana başarabilirsin ve salata yemesende olur diyet yapan herkes salata yemiyor ben hiç yemiyorum mesela çünkü yağsız tuzsuz sevmiyorum mesela bugün yediklerimi yazayım sana sabah 1 büyük bardak kulpu olanlardan sutlu kahve içtim öğlen arkadaşım çiğ köfte yapmış ama kısır gibi 5 sıkma yedim akşam 1 tabak semizotu yemeği yedim ve doydum ben böyle yaparak mayıstan bu yana 14 kilo verdim 1 yilda 20 kilo verdim emin ol daha fazla verebilirdim ama dediğim gibi iradesiz davrandım ama bak yeniden başladım ve sonunu getiricem çünkü değişimi gördüm iltifatlar aldım bu hoşuma gitti neden kilolu kalayım ki çirkin biri değilim neden daha fazla güzel olmayayim
Canım ben yeşillikleri yıkayıp kurulayıp salata yapıp dolaba koyuyordum tuz yağ atmayınca bişey olmuyorKızlar; ben yoğun çalışıyorum ve işimle evim arası oldukça fazla, akşam 8 gibi anca evde olabiliyorum. Açıkçası o saatten sonra pek birşey hazırlayamıyorum. Bana pratik, besleyici akşam menüleri önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?