Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar mutlaka ertesi günün planını haxırlıgını yapmalısınız
Çantanızda mutlaka sağlıklı atıştırmalıklar taşıyın
Suyunuz hep yanınızda olsun
Yeşilçay mutlaka tüketmeye çalışın

Hoş geldin cnm millete bakarsan çok şey söylüyorlar şimdi de yapman gereken kulağını tıkamak ve diyet yaptığını belli etmemek onda ağızlarının ayarı yok malsef boyuna göre kilon fazla olduğu için çabuk çabuk gider max 6 ay içinde hedefe ulaşırsın önemli olan azim etmek sakın pes etme :)

Menün çok güzel beğendim cnm :)

Pek bişey yememişsin cnm gün içinde ip atlamnak harika fikir hatta bende başlayayım hem bütün vücudu çalıştırıyor

Benim iradem çok zayıf kızlar bu zamana kadar başaramadım kilo vermeyi. Birde yemek seciyorum herseyi yiyemiyorum salata hiç yiyemiyorum. Yani diyet yapmak benim için bu yuzden çok zor.

Yemek seçmek aslında bazen iyi olur en azından kalorisiz olanları yaparsın daima salata yemekten bende hoşlanmıyorum ama diyet yaparken yapıyordum bazen onu bile seviyor insan

Eşine de diyet yaptır bir iddaa koyun ortaya gaza getirin birbirinizi hem eve o zaman abur cubur girme işi de kesilir :)

Aynen cnm bende kendimi en son 14 yaşında zayıf gördüm onun dışında genelde balık etliydim ama bir şey dürttü başladım ve ben bile inanamadım zayıfladığıma yeter ki iradeli olalım herşey oluyor

Menün gayet güzel cnm beyaz peynir miktarı ne kadardı onunda fazlası zarar çünküü

Aynen cnm sabır zaman irade ve motivasyon şart :)

Ben tonbalıklı salata yapıyordum bazen,
Ya da haşlanmış yumurta-yoğurt
bu tarz şeyler :)

Akşam eve bende çok geç gidiyorum. Yolum çok uzak istanbul trafiği malum. Eve gittiğimde pestilim çıkmış gibi hissediyorum. Artık aceleyle birseyler hazırlıyorum.

Pratik şeyler hazırlayıp yiyebilirsin cnm ton balıklı salata haşlanmış tavuk yoğurt falan

Günaydınn kızlar bol eksili bir gün olsn tartı öncesiii

Inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…