Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Herkese merhaba
Bugün itibariyle aranıza katılıyorum.
Boyum 1,67 Pazartesi itibariyle diyete başladım 64 ile
Şu an güncel kilom 63,4
Sabah kahvaltı menüm ;

1 adet Salatalık
1 Haşlanmış yumurta
1 Domates
5 Zeytin
Bir parça beyaz peynir
( ekmek ve çay yok )

Ara öğün 5 Çiğ badem, 2 Günkurusu
1 Sade Türk kahvesi

Pazartesiden bu yana aynı standartta ilerliyorum günde 2,5 lt su aralarda yeşil çay ve kahve
Bu arada hedefim 56 malesef düzenli spor faaliyetime henüz başlayamadım bu akşam itibariyle eliptik ile birlikte başlıyor olacağım. Tatlı düşkünü biri olarak en radikal kararım içinde tatlı ve tatlandırıcı olan herşeyi hayatımdan çıkardım, aralarda yediğim hurma ve günkurusu bu isteğimi bastırıyor sanırım, tavsiye ederim
Herkese başarılar,bol şanslar

Aramıza hoş geldin cnm ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen deneme sürecin başlar :)

Kahvaltın gayet güzel hepsini bir paylaşırsan menünü akşamları daha iyi yorum yaparız cnm

Herkese merhaba :) geçen sene bu takımdaydım sonra hamilelik nedeniyle ara verdim. 15 gün önce doğum yaptım çook hızlı olmasa da kilo vermek istiyorum ama 3 ay yürüyüş dışında spor yasak. Aranıza yeniden katılabilir miyim? Zerosima hala kaptan mısın canım?

Aramıza hoş geldin cnm ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen deneme sürecin başlar :)

Kahvaltın gayet güzel hepsini bir paylaşırsan menünü akşamları daha iyi yorum yaparız cnm

Teşekkür ediyorum, ilk sayfadaki kuralları detaylı okudum ve büyük bir keyifle kabul ediyorum :))

Merhaba gruba yeni katılanlar 2 hafta deneme sürecine mi giriyor? Bende kabul ediyorum. Sizlerin desteğiyle belki başarabilirim.

Kızlar ben hafta içi 3 gün kango jumps yapıyorum diğer günler leslie 3 mil düşünüyorum. Leslie yerine jillian 30 day shared daha mı etkili olur acaba. Hangisi daha verimlidir bilen var mı?

Merhaba gruba yeni katılanlar 2 hafta deneme sürecine mi giriyor? Bende kabul ediyorum. Sizlerin desteğiyle belki başarabilirim.
Evet canım düzenli menü paylaşımı
Katılım hepsi değerlendirilip 2 hafta sonunda listeye alıyoruz
Süper ozaman
Buranın etkisi çok fazla canım
Takımımızda diğer takımlar arasında derece yaptıkça daha motive oluyoruz
Farkı zamanla göreceksin

Teşekkür ediyorum, ilk sayfadaki kuralları detaylı okudum ve büyük bir keyifle kabul ediyorum :))
Hoşgeldin canım aramıza deneme süren bugun itibari ile başladı
Menülerimizi akşam yada sabah toplu halde su miktarı ve sporu ekleyerek yazıyoruz
Ve diğer arkadaşlarımızın menülerine yorum yapıp kaçamak yapmasını engelliyorux

Canım tabiki gelebilirsin
Kaç kilo aldın hamilelik sürecinde
Çok sıkmadan sağlıklı şeylerden bol bol yiyerek kilo verebilirsin
Emzirmek zaten çok kalori yaktırıyor

Kızlar ben hafta içi 3 gün kango jumps yapıyorum diğer günler leslie 3 mil düşünüyorum. Leslie yerine jillian 30 day shared daha mı etkili olur acaba. Hangisi daha verimlidir bilen var mı?
Canım kango jumps inceledim çok zevki görünüyor eminim çok faydası olacak
Benimde trambolinim var onda zıplıycam oda baya kalori yaktırıyor
Bence ikisini dönüşümlü yap ikisininde faydası olacak

Gayet güzel canım
Diyet konusunda bilinçlisin
Tatlıyı kesmen harika
Seni kısa sürede mezun ederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…