Hoşgeldin canımSelam kızlar.
155 boyundayım ,82 kiloyum.
Hamilelikti ,emzirmeydi derken çok fazla kilo aldım.
7 aylık bir bebeğim var ve emzirmeye devam ediyorum.
Anasınıfına giden bir oğlum daha var. Hem çocuklar hem ev derken spora çok vakit bulamıyorum.
Yavaş yavaş da olsa kilo vermek istiyorum ama sanırım motivasyon şart.
Çok boş zamanım olmasa da paylaşım konusunda elimden geleni yaparım...
Denene süresi sonucunda da devam edebilip edemiyeceğime bakarım
Bu arada hedef kilom 65
Maalesef 10 kilo aldım :/ oysa dr zayıflamamı bile beklemişti:)78 le hamile kaldım kilo yüksek oluncaCanım tabiki gelebilirsin
Kaç kilo aldın hamilelik sürecinde
Çok sıkmadan sağlıklı şeylerden bol bol yiyerek kilo verebilirsin
Emzirmek zaten çok kalori yaktırıyor
gerçekten çok eğlenceli ve 45 dakika sonunda duş almış gibi sırılsıklam oluyorsunuz yakılan kaloride bir hayli fazla. Trambolinde çok iyi kalori yaktırıyormuş. Hem eğlenelim hem zayıflayalımCanım kango jumps inceledim çok zevki görünüyor eminim çok faydası olacak
Benimde trambolinim var onda zıplıycam oda baya kalori yaktırıyor
Bence ikisini dönüşümlü yap ikisininde faydası olacak
Herkese merhaba :) geçen sene bu takımdaydım sonra hamilelik nedeniyle ara verdim. 15 gün önce doğum yaptım çook hızlı olmasa da kilo vermek istiyorum ama 3 ay yürüyüş dışında spor yasak. Aranıza yeniden katılabilir miyim?Zerosima hala kaptan mısın canım?
Merhabalar kızlar nasılsınız
Teşekkür ediyorum, ilk sayfadaki kuralları detaylı okudum ve büyük bir keyifle kabul ediyorum :))
Merhaba gruba yeni katılanlar 2 hafta deneme sürecine mi giriyor? Bende kabul ediyorum. Sizlerin desteğiyle belki başarabilirim.
Kızlar ben hafta içi 3 gün kango jumps yapıyorum diğer günler leslie 3 mil düşünüyorum. Leslie yerine jillian 30 day shared daha mı etkili olur acaba. Hangisi daha verimlidir bilen var mı?
Selam kızlar.
155 boyundayım ,82 kiloyum.
Hamilelikti ,emzirmeydi derken çok fazla kilo aldım.
7 aylık bir bebeğim var ve emzirmeye devam ediyorum.
Anasınıfına giden bir oğlum daha var. Hem çocuklar hem ev derken spora çok vakit bulamıyorum.
Yavaş yavaş da olsa kilo vermek istiyorum ama sanırım motivasyon şart.
Çok boş zamanım olmasa da paylaşım konusunda elimden geleni yaparım...
Denene süresi sonucunda da devam edebilip edemiyeceğime bakarım
Bu arada hedef kilom 65
Maalesef 10 kilo aldım :/ oysa dr zayıflamamı bile beklemişti:)78 le hamile kaldım kilo yüksek oluncaemziriyorum evet gerçekten faydası çok. Bi de şu misafirlere ikram alınan pastalar tatlılar olmasa onlara da ceviz ve kuru meyve mi ikram etsem teşekkür ederim tekrar burda olmak güzel
Benim 20 aylık bir kızım var emziriyorum çevreme göre kilom iyi ama ben göbegimden rahatsızım ve kilo vermek istiyorum neler yapıyoruz
gerçekten çok eğlenceli ve 45 dakika sonunda duş almış gibi sırılsıklam oluyorsunuz yakılan kaloride bir hayli fazla. Trambolinde çok iyi kalori yaktırıyormuş. Hem eğlenelim hem zayıflayalım
Sorma canım ilk günler bi rehavet oldu canım çekti yesem ne olur dedim ama sonra duuuur dedim kendime. İlk bebekteki hataları yapma. Onda emzirirken aldım kiloları:/ bu kez daha bilinçliyim :)Misafirlere ikram et sen yemeçok almamışsın kilo cnm yine 10 kg istikrarla gidersen emziriyorsun da 1,5 ayda gider :)
Gayet güzel canım
Diyet konusunda bilinçlisin
Tatlıyı kesmen harika
Seni kısa sürede mezun ederiz inşallah
Hoşbulduk canım. Amin çok teşekkür ederim. İyi ki buralardasın kaptan yardımcımHoş geldin cnm hayırlı olsun bebeğin :) Allah analı babalı büyütsün
Tabiki dönebilirsin aramıza canım yürüyüşte sporların en iyisi zaten kaptan değilim ama yardımcılığa devam ediyorum cnm ama hep buralardayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?