- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Canım ben yeşillikleri yıkayıp kurulayıp salata yapıp dolaba koyuyordum tuz yağ atmayınca bişey olmuyor
Üzerine hemen ton balığı ekleyebilirsin
Yada tavuk haşlayıp buzluğa atıyordum didikleyip tek porsiyonluk gidince hemen cıkarıyordum üstümü değiştirene kadar çözülüyordu, salata üzerine ekleyip yiyebilirsin
Hafta sonu falan iki çeşit sebze yemeği yapıp hemen akşalarınısıtıp yanında yoğurtla tükete bilirsin
Merhaba canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Dün bir arkadaşımı gördüm 4 ayda 24 kilo vermiş. Diyetisyeni arkadaşa besin intoleransı testi yaptırmış ona göre diyet programı hazırlamış. Vücudumuza kilo olarak dönen besinleri uzak tutup diyet yapmış. Ama pahalı bir test bende düşündüm yaptırmayı ama.Bu arada grup ne kadar genişlemiş ne güzel :) emziren anneler de var sanırım. İnşallah verimli sağlıklı bol eksili günler geçiririz beraber :) en az 1 sene burdayım benm mezuniyete çok var sanırımolsun önemli değil burası beni çok motive ediyor
Evet canım severek yapmak önemli bende çok eğleniyorum trambolindegerçekten çok eğlenceli ve 45 dakika sonunda duş almış gibi sırılsıklam oluyorsunuz yakılan kaloride bir hayli fazla. Trambolinde çok iyi kalori yaktırıyormuş. Hem eğlenelim hem zayıflayalım
Spor çok önemli cnm zayıflarken vücudunda şekillenirAslında doğruyu söylemek gerekirse ciddi anlamda ilk kez diyet yapıyorum :) Çünkü hayatım boyunca kilom 55-59 arasında değişti 60 sınırını ilk kez bu yıl geçtim, tedirgin olmaya başladım. Ama burada böyle bir sistemin içinde olarak eminim başarıya ulaşacağım, sizlerin de desteği ile. Çünkü bugün katılmama rağmen ciddi anlamda motivasyonum arttı. Sporu erteliyordum mesela, bu akşam kesin ve kesin başlıyorum :)
Çoook teşekkürler
Evet canım birbirinize daha destek olursunuz inşallahBu arada grup ne kadar genişlemiş ne güzel :) emziren anneler de var sanırım. İnşallah verimli sağlıklı bol eksili günler geçiririz beraber :) en az 1 sene burdayım benm mezuniyete çok var sanırımolsun önemli değil burası beni çok motive ediyor
Kesinlikle dene çok kolay oluyorYa çok iyi bir öneri , çalışanlar için özellikle haşlanmış tavuk saklama fikrine bayıldım
Kesinlikle uygulayacağımmm :)
Hoşgeldin canım
Emzirirken bu fırsatı değerlendir bence
Tmm canım deneme süren başladı ozamann inşallah iradeli olursun
Ne guzel hareketlenmis burasi emziren annelerde cogalmis emziren annelere tavsiyem emziriyorum yemem lazim dusuncesinden bir an once kurtulun
Evet canım severek yapmak önemli bende çok eğleniyorum trambolinde
Aynı tadı koşu bandında alamadım çok sıkıldım
Spor çok önemli cnm zayıflarken vücudunda şekillenir
Evet canım birbirinize daha destek olursunuz inşallah
Kesinlikle dene çok kolay oluyor
Mutlaka dolabında acil durumlar için hazır birşeylerin olsun canım
Kızlar şu an önümde 1 adet çikolata var açmadım birbirimize bakıyoruz.
Sakince onu yerine bıraktım sen mi büyüksün ben mi dedim ve kendime yeşil çay aldım. Çikolatayıda arkdaşıma verdim. 2 ısırıkta bitirdi rahatladım. Şimdi şeftali yicem. Ama bu benim hayattaki en büySakın yeme canım; hemen aklına onun vücudunda yaratacağı kötü görüntüleri getir, yağa dönüştüğünü sarktığınıselülit olduğunu, bir anlık tadını alacaksın sonra geçip gidecek, oysa fit bir vücut ile aynada kendine hayran olabilme olasılığı...şahane değil mi ( bence hurma yada kayısı yiyebilirsin çok daha lezzetli :)
Sorma canım ilk günler bi rehavet oldu canım çekti yesem ne olur dedim ama sonra duuuur dedim kendime. İlk bebekteki hataları yapma. Onda emzirirken aldım kiloları:/ bu kez daha bilinçliyim :)
Aslında doğruyu söylemek gerekirse ciddi anlamda ilk kez diyet yapıyorum :) Çünkü hayatım boyunca kilom 55-59 arasında değişti 60 sınırını ilk kez bu yıl geçtim, tedirgin olmaya başladım. Ama burada böyle bir sistemin içinde olarak eminim başarıya ulaşacağım, sizlerin de desteği ile. Çünkü bugün katılmama rağmen ciddi anlamda motivasyonum arttı. Sporu erteliyordum mesela, bu akşam kesin ve kesin başlıyorum :)
Çoook teşekkürler
Hoşbulduk canım. Amin çok teşekkür ederim. İyi ki buralardasın kaptan yardımcım
Bu arada grup ne kadar genişlemiş ne güzel :) emziren anneler de var sanırım. İnşallah verimli sağlıklı bol eksili günler geçiririz beraber :) en az 1 sene burdayım benm mezuniyete çok var sanırımolsun önemli değil burası beni çok motive ediyor
Kızlar şu an önümde 1 adet çikolata var açmadım birbirimize bakıyoruz.
Sakince onu yerine bıraktım sen mi büyüksün ben mi dedim ve kendime yeşil çay aldım. Çikolatayıda arkdaşıma verdim. 2 ısırıkta bitirdi rahatladım. Şimdi şeftali yicem. Ama bu benim hayattaki en büy
Yarım kalmış yazdığım büyük bir imtihandı benim için ki hergün en az 1 tane yerim. Kendimle gurur duyuyorum.
Sizin gibi hırslı üyeleri görünce bende hırslanıyorum bende başlamak istiyorum spora ama start veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?