Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya çok iyi bir öneri , çalışanlar için özellikle haşlanmış tavuk saklama fikrine bayıldım
Kesinlikle uygulayacağımmm :)

Merhaba canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Dün bir arkadaşımı gördüm 4 ayda 24 kilo vermiş. Diyetisyeni arkadaşa besin intoleransı testi yaptırmış ona göre diyet programı hazırlamış. Vücudumuza kilo olarak dönen besinleri uzak tutup diyet yapmış. Ama pahalı bir test bende düşündüm yaptırmayı ama.

Ne guzel hareketlenmis burasi emziren annelerde cogalmis emziren annelere tavsiyem emziriyorum yemem lazim dusuncesinden bir an once kurtulun

Kızlar yeni üyelerimiz çoğunlukta tanışmayı kaynaşmayı hızlandırmak için daha önce uyguladığım ve başarılı olan diyet kardeşliği sistemimizi uygulıycaz
Yani üyelerimizi ikili guruplara ayırıcaz herkesin bir diyet kardeşi olucak birbirinizi yakın takip ediceksiniz
Malesef bu deneme sürecinde iradesine yenilen çok oluyor bunuda inşallah böylece engellemiş oluruz

gerçekten çok eğlenceli ve 45 dakika sonunda duş almış gibi sırılsıklam oluyorsunuz yakılan kaloride bir hayli fazla. Trambolinde çok iyi kalori yaktırıyormuş. Hem eğlenelim hem zayıflayalım
Evet canım severek yapmak önemli bende çok eğleniyorum trambolinde
Aynı tadı koşu bandında alamadım çok sıkıldım
Spor çok önemli cnm zayıflarken vücudunda şekillenir
Evet canım birbirinize daha destek olursunuz inşallah
Ya çok iyi bir öneri , çalışanlar için özellikle haşlanmış tavuk saklama fikrine bayıldım
Kesinlikle uygulayacağımmm :)
Kesinlikle dene çok kolay oluyor
Mutlaka dolabında acil durumlar için hazır birşeylerin olsun canım

Hoşgeldin canım
Emzirirken bu fırsatı değerlendir bence
Tmm canım deneme süren başladı ozamann inşallah iradeli olursun

İnşallah canım

Ne guzel hareketlenmis burasi emziren annelerde cogalmis emziren annelere tavsiyem emziriyorum yemem lazim dusuncesinden bir an once kurtulun

Canım ben hiç emzirdiğim için yemem gerektiğini düşünmedim. Benim sorunum emzirdikçe acıkıyor olmak ve bu açlığa karşı koyamamak..

Evet kesinlikle haklısın canım
Bu yönde pratik önerileri olanlar yazarsa çok sevinirim. Ben genelde çok uğraştıran ve kalorili yemekler yapmayı sevdiğim için bu tip pratik şeylerde daha tecrübesizim :)

Kızlar şu an önümde 1 adet çikolata var açmadım birbirimize bakıyoruz.

Sakın yeme canım; hemen aklına onun vücudunda yaratacağı kötü görüntüleri getir, yağa dönüştüğünü sarktığını selülit olduğunu, bir anlık tadını alacaksın sonra geçip gidecek, oysa fit bir vücut ile aynada kendine hayran olabilme olasılığı...şahane değil mi ( bence hurma yada kayısı yiyebilirsin çok daha lezzetli :)

Sakince onu yerine bıraktım sen mi büyüksün ben mi dedim ve kendime yeşil çay aldım. Çikolatayıda arkdaşıma verdim. 2 ısırıkta bitirdi rahatladım. Şimdi şeftali yicem. Ama bu benim hayattaki en büy

Yarım kalmış yazdığım büyük bir imtihandı benim için ki hergün en az 1 tane yerim. Kendimle gurur duyuyorum.

Sorma canım ilk günler bi rehavet oldu canım çekti yesem ne olur dedim ama sonra duuuur dedim kendime. İlk bebekteki hataları yapma. Onda emzirirken aldım kiloları:/ bu kez daha bilinçliyim :)

En azından ne yapacağını biliyorsun cnm kimse tutamaz seni :)

Sizin gibi hırslı üyeleri görünce bende hırslanıyorum bende başlamak istiyorum spora ama start veremiyorum

Aynen cnm emziren anne var biraz :)

Yarım kalmış yazdığım büyük bir imtihandı benim için ki hergün en az 1 tane yerim. Kendimle gurur duyuyorum.

Bu iradenden dolayı bizde seninle gurur duyuyoruz

Arkadaşlar
Diyet sürecinde sarı leblebi ile ilgili ne düşünüyorsunuz, bir bardak kadar tüketiyorum ben inanılmaz tok tutuyor ama bazıları kalorisi yüksek yememelisin diyor? arada kaldım : (

Sizin gibi hırslı üyeleri görünce bende hırslanıyorum bende başlamak istiyorum spora ama start veremiyorum

Evde squat ile başlasan ? Aslında en kolay ve en hızlısı. Daha ilk günden kaslar öyle bir yanmaya başlıyor ki anlıyorsun hemen sıkılaştığını, çok güzel videolar var üç beş hareket bul kendine en az 15 er yaparsan şahane olur. Ardından gerisi geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…