aliye hanımmmmmmmmmmmmm nerelerdesiniz sizi bulamadım yani forumdatesekkürederim.ah tatlılarda buyuk anaokuluna gıdıyor rahatladıkta ufaklık karınca gıbı heran heryere gıdıyor cok yaramaz mınık bayagı yoruyor maşallah ne güzel sizde genc anne olmuşsunuz bende antalyada yasıyorum. ben tam anlamadım anlatırsanız sevınırım. bırde ben cok cabuk kılo verırım cok cabukta alırım vucudum odem mı yapıyor anlamadım:26:
aliye hanımmmmmmmmmmmmm nerelerdesiniz sizi bulamadım yani forumdamerhaba öncelikle bu haftaki eşimsiniz bakalım neler yapıcaz takip ettiğim kadarıyla azimli bi yapınız var bakalım birbirimize iyi gelecekmiyiz
dünkü menünüzü göremedim
günaydın merhabalar eşimisiniz bu hafta dün akşam giremedim kayınvalıdeme yardım ettım temızlık yaptıda
dünkü menüm söyleydi
sabah kfleks
ara 1elma 3tane form biskıvı
ogle:3 kucuk dılım kepeklı kızarmıs ekmek peynır yedım
ara portalal
akşam kuru fasulye yarım porsıyon 2 3 kasık pılav
ara portakal 1tane form cıkolatalı bıskıvı
su 2lıtre oldu spor sabah yürüyüş akşam yuruyuş koşu
sımdılık kacıyorum bebelerın karnını doyurayım sonra kızın okuluna gıdecem sonra kayınvalıdeme mısafır aksama ancak :80:gırerım
ben yeni üyenizzz..yardımları bekliyorm.. 1.58 kilom 62.. bugün 23 gün oldu diyete başlayalı toplamda 500 gram vermişim çok az değilmi sizcede yaa( yıllardır 60 civarındaym yakında düğünüm var ve kilolar gözüme batmaya başladı karar verdim ama yapamıyorum..sabahları yeşillik ağırlıklı hatta nerdeyse hep yeşillik nane maydonoz salatalık tarzı besleniyorum. öğleyin işyerinde ne çıkarsa kesinlikle ekmeksiz yiyorum aksamlarıda çook az bol bol su içiyorum sporuda olabildiğince ihmal etmiyorum ama veremiyorumm nedennn ( yardımlarınızı bekliyorumm
pakize nerdesiinn eklemeyim facebooktan ya şişko hallerimi görürsün utanırım şimdi
dünkü menüm
sabah
1/5 simit kaymak domates biber bitki çayı
ara
kuru kayısı kuru üzüm
öğle
1 kase tarhana çorbası
1 tabak makarna salatasıyla karnabahar yemeği
ara
kuru kayısı kuru üzüm
akşam
2 dilim kızarmış yumurtalı ekmek
2 lt su spor yok
pakize bugün yengem davet etti gözleme yapacakmış ben gitmeyim en iyisi değil mi
baktım detoks diyetlerine internetten ama beğenmedim pek kendimiz uyduralım mesela ben bugün kahvaltıya meyve salatası yapayım kendime
Inşallah biribirimize iyi geliriz ben de ilk haftada baya kilo verdim ama bu hafta bilmiyorum umarım iyi geçer yaa diyorum ki mesela yarın başlayıp pazar günü için menü hazırlayalım ve herkes onu uygulasın yada biz eş olarak uygulayalım beraber menü hazırlayalım ve ona uyalim mesela sabah ne yemek gerekiyor öğle meyve mesela ama kl aynı olacak şekilde mesela bir kivi 34 kl bir portakal 50kl bir elma 50kl arada bir elma yada portakal ikisinden birini tavsiye ederiz akşama da mesela ikimizinde anlaşması ile ogün belirliyelim ve bu şekilde kilo verebiliyormuyuz ona bakalım bir de sen mesela bana dersin bugün su sporu yapacaksın diye ben onu yaparım bende sana söylerim hangi sporu kaç dr yapacağını gibi anlatabildim mi????
dün için özür dilerim kızlar çok pis bi yeni çocuk geldi moralim bozuldu giremedim pek fırsatım da olmadı annesi de pis kokuyorlar ne yapcam ben ya
cuma programımda sabahki seans boş gözüküyor saat 10a kadar kilo bildirimlerinizi yaparsanız paylaşabilirim pinup ben giremediğimde sen de bildirim yapamayacaksan sabahları giremediğini söyledin ya tgull yardımcı olabillir
tgull canım sorumluluk almak istemediğini biliyorum işinden dolayı ama sen bu işi güzel yapıyorsun ve başka gönüllü de yok anladığım kadarıyla sen kaptan yardımcısı olsan
tgull az boncuğum var cezam nedir söyle yapayım
güzel olabilir ama ben çalışıyorum ve okulun yemekhanesinde yemek yediğim için ancak kahvaltıma karar verebiliyorum akşamıda öğlen okulda ne yediysem ona göre ayarlamaça çalışıyorum. okulda karbonhidratsa evde protein yada okulda protein se evde karbonhidrat yiyorum. öğlen ağırsa akşamı az yiyorum falan. plan yapamıyorum o yüzden günlük ayarlama yapabiliyorum ancak.sporda salona gidiyorum haftasının 3günü 30dakka aletli ve o areobik tahtasıyla çok tempolu çalıştırıyor hoca sonra 30dakka kadar yine hoca pilates yaptırıyor sonra ben kendim özellikle sıkıntılı bölgelerimi çalıştıran hareketleri yarımsaat kadarda tek başıma yapıyorum. diğer haftanın dört günüde evde kendi kendime bişiler yapmaya gayret ediyorum. günlük yemek işini yapamam ama sporu nasıl yapacağımızı planlayabiliriz planladığımızı ayrıca evde yaparım. ne dersin bu şekilde olsa nasıl olur?
birde ben takıma gireli bu ay1yıl oldu, eski paylaşımlarıma baktım da önceden nasıl kilo veriyor muşum diye bir ara güzel kilo veriyordum 1kilo civarında haftada dikkatimi çekti beşi bir yerde içmişim o zamanlar. ne dersin beşi bir yerdeye başlayalım mı?birde geçen sene lahana yağı sürüp bacaklarımı göbeğimi streçliyordum spordan önce gerçekten selülite iyi geliyor onuda deneyebiliriz. ben yarım hem lahana yağı hemde beşi bir yerdenin malzemelerini alacağım.
Olur bana uyar bende var 5i bir cay evde ben yarın başlarım madem lahana yağını merak ettim onu banada anlat çünki selülit bende de var krem ile biraz geçti ama yine var denerim
Aramıza hoşgeldin canım....ben yeni üyenizzz..yardımları bekliyorm.. 1.58 kilom 62.. bugün 23 gün oldu diyete başlayalı toplamda 500 gram vermişim çok az değilmi sizcede yaa::
Yeni eşim senmişsin selamlaar :))
Kaçamaktan dolayı cuma menüne 4 boncuk
Benim menüm yorumlanmamışş ama ben boncuk haketmiyorum bugün
Aldığın kilolaları fazlasıyla verirsin umarım bu hafta. Yürüyüşle olmaz spora başlamalıyız.
Canım sağol iyiyim artık,çok hasta oldum gerçekten kalkamadım ,bu hafta paylaşımda bulunurum merak etme sen...Hepimiz toparlanmalıyız,saldık yine.annem bana bakmaya geldi,ballı bitki çayları,yemekler beni mahvettipinup burda ama cansu söz vermişti yine girmedi haftaya onu ayrıldı yazayım
samanyolu nasıl oldun canım daha iyi misin bu hafta paylaşım yapabilecek misin
Arkadaşım menünü yorumlayayım,ana öğünler eksik,spor da yokDün sabaha kadar uyumadım o yüzden bugün çok geç uyandım saat 2 gibi. Kahvaltı yapamadım, uyanınca spagetti yedim. Arada meyve, akşam yemeği olarak da kıymalı patatesşimdi de eyveli yoğurt yiyorum. spor yapmadım. 2 lt su içtim. özür dilerim bugün içinn ama yarın tam gaz devamm.
hoşgeldin canım vücudun direnç gösteriyor olabilir bu yerleşik kilolar kolay kolay gitmiyor benim durumda aynı şu aralar pes etme 500 gr da hiç fena değil bizim grupta uyguladığımz yöntem 6 öğün az az yemek 2 lt su içiyoruz ve spor yapmaya çalışıyoruz
hangi tür sporlar yapıyorsun yoğuluğu ve şiddeti nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?