Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aliye hanımmmmmmmmmmmmm nerelerdesiniz sizi bulamadım yani forumda merhaba öncelikle bu haftaki eşimsiniz bakalım neler yapıcaz takip ettiğim kadarıyla azimli bi yapınız var bakalım birbirimize iyi gelecekmiyiz
dünkü menünüzü göremedim

günaydın merhabalar eşimisiniz bu hafta dün akşam giremedim kayınvalıdeme yardım ettım temızlık yaptıda
dünkü menüm söyleydi
sabah kfleks
ara 1elma 3tane form biskıvı
ogle:3 kucuk dılım kepeklı kızarmıs ekmek peynır yedım
ara portalal
akşam kuru fasulye yarım porsıyon 2 3 kasık pılav
ara portakal 1tane form cıkolatalı bıskıvı
su 2lıtre oldu spor sabah yürüyüş akşam yuruyuş koşu
sımdılık kacıyorum bebelerın karnını doyurayım sonra kızın okuluna gıdecem sonra kayınvalıdeme mısafır aksama ancak :80:gırerım

Son düzenleme:

bu haftaki eşim anne gelin ve eş desene
canım güzel menün ama şu formda olsa çikolatalı bisküvi bir paket değildir umarım kaçamak gibi gözüküyor ayrıcada pilav beyaz pilav yemesek daha iyi ekmekte fazla kaçmış bir boncuğunu kırıp 4 boncukla sana hoşgeldin diyorum

ben yeni üyenizzz..yardımları bekliyorm.. 1.58 kilom 62.. bugün 23 gün oldu diyete başlayalı toplamda 500 gram vermişim çok az değilmi sizcede yaa( yıllardır 60 civarındaym yakında düğünüm var ve kilolar gözüme batmaya başladı karar verdim ama yapamıyorum..sabahları yeşillik ağırlıklı hatta nerdeyse hep yeşillik nane maydonoz salatalık tarzı besleniyorum. öğleyin işyerinde ne çıkarsa kesinlikle ekmeksiz yiyorum aksamlarıda çook az bol bol su içiyorum sporuda olabildiğince ihmal etmiyorum ama veremiyorumm nedennn( yardımlarınızı bekliyorumm

hoşgeldin canım vücudun direnç gösteriyor olabilir bu yerleşik kilolar kolay kolay gitmiyor benim durumda aynı şu aralar pes etme 500 gr da hiç fena değil bizim grupta uyguladığımz yöntem 6 öğün az az yemek 2 lt su içiyoruz ve spor yapmaya çalışıyoruz
hangi tür sporlar yapıyorsun yoğuluğu ve şiddeti nasıl

canım benünde kaçamaklar var daha dikkat
spor yok
bu yüzden sana öpüyorum

yeme bebiş

bende cuma benümü yazıyorum

sabah : ılık ballı sirkeli su

kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği
peynir

arada kuru kayısı

öğlen: yayla çorbası
haşlanmış tavuk
bulgur pilavı

ara :yoğunluktan yok

akşam : 2 kanat ızgara
yoğrut
ıspanak yemeği

yorğurt,

2tl su

spor yok haticem aslından cuma ve cumartesi biraz ara vereyim dedim pazar devam
17 marta kadar 4 kilo vermem lazım şok diyet uyguluycam akşamları yemiycem yada çok zar

Cumartesi menümm bugün kaçamaklar yoğun bilerek dinlenme günüm

sabah : 1dilim ev yapımı pizza,yeşillik
haşlama yumurta

ara : greyfurt suyu

öğlen : yok detaylı temizlik yaptık :) spora bedel

akşam :az kuru fasülye
2 tane tavuk baget
ara:meyva

2lt su

spor yok haticem

güzel olabilir ama ben çalışıyorum ve okulun yemekhanesinde yemek yediğim için ancak kahvaltıma karar verebiliyorum akşamıda öğlen okulda ne yediysem ona göre ayarlamaça çalışıyorum. okulda karbonhidratsa evde protein yada okulda protein se evde karbonhidrat yiyorum. öğlen ağırsa akşamı az yiyorum falan. plan yapamıyorum o yüzden günlük ayarlama yapabiliyorum ancak.sporda salona gidiyorum haftasının 3günü 30dakka aletli ve o areobik tahtasıyla çok tempolu çalıştırıyor hoca sonra 30dakka kadar yine hoca pilates yaptırıyor sonra ben kendim özellikle sıkıntılı bölgelerimi çalıştıran hareketleri yarımsaat kadarda tek başıma yapıyorum. diğer haftanın dört günüde evde kendi kendime bişiler yapmaya gayret ediyorum. günlük yemek işini yapamam ama sporu nasıl yapacağımızı planlayabiliriz planladığımızı ayrıca evde yaparım. ne dersin bu şekilde olsa nasıl olur?
birde ben takıma gireli bu ay1yıl oldu, eski paylaşımlarıma baktım da önceden nasıl kilo veriyor muşum diye bir ara güzel kilo veriyordum 1kilo civarında haftada dikkatimi çekti beşi bir yerde içmişim o zamanlar. ne dersin beşi bir yerdeye başlayalım mı?birde geçen sene lahana yağı sürüp bacaklarımı göbeğimi streçliyordum spordan önce gerçekten selülite iyi geliyor onuda deneyebiliriz. ben yarım hem lahana yağı hemde beşi bir yerdenin malzemelerini alacağım.

hatice bayağı uzundur birlikteyiz beni tanıyorsun ben aldığım sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiremezsem çatlarım alsıysam işi yapacağım sorunda o ya, bu hafta paylaşımı aldım boncuk tablosu işide bendeydi cuma toplantıda vardı bir taraftan toplantıya hazırlık bir taraftan buradaki işim derken müdür geldi eyvah yetişmicek diye korkuyla geçti günüm olursa olur olmazsa napim benden kaynaklı değildi diyip kenara atamıyorum, strese giriyorum.ben ikinci yardımcın olşm olur mu?tek olmim yani:)

cumartesi günü menüm ve aktivitelerim aliye sana yazıyorum
sabah 09:00 da kızarmış bir dilim çavdar ekmeği domates salatalık KK peynir 3 zeytin 2 bardak çay
10:30 arada 1 muz(küçük yerli muz öyle çikitalardan deği)
sonra 1 saat açık havada tempolu yürüyüş
11:30 gelince yeşil çay eşilğinde kuru meyve ve nohut(beyaz leblebi) sonra 1 elma
13:00 öğlen 2 kaşık patates yemeği,3 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği küçük kase havuz turp salatası
arada 1 elma daha türk kahvesi 1 saat sonra 17:00 civarı 1 küçük kase sütlaç
19:00 akşam küçük bir tabak yoğurtlu ıspanak
2 litre su

Olur bana uyar bende var 5i bir cay evde ben yarın başlarım madem lahana yağını merak ettim onu banada anlat çünki selülit bende de var krem ile biraz geçti ama yine var denerim

Olur bana uyar bende var 5i bir cay evde ben yarın başlarım madem lahana yağını merak ettim onu banada anlat çünki selülit bende de var krem ile biraz geçti ama yine var denerim

ben eşim için zayıflamaya yardımcı bişiler almaya girmiştim aktara aktarda lw6090diye bir hap verdi bende kullansam kendimede alsam falan diyincede kızdı bunu çok kilolular kullanıyor diyet yapamayanlar falan özellikle sana yaramaz dedi(öyle diyince biraz güvendim sonuçta işe yarar dese kendimede alacam adam satış yapmış olacak.)60tl lik hapı olmaz diyip bana 15tl lik lahana yağını önerince güvendim denim dedim. o sene eşimle çok basket oynuyorduk.diz göğüs arasını yağlayıp streçle sarıp baskete gidiyorduk. terletiyordu ama asıl işe yaradığını eşime çöp poşeti giydirdiğimde anladım, oynarken poşet bir kolunun üstünden ayrılmış tek göğsü sarılı tek göğsü açık kalmış ve gözle görülür bir incelme vardı toparlanmıştı şok olduk. o sene o lahana yağını eşimle bitirdik işimize çok yaradı. geçen senede yazın kullandım yine incelmeye yardımcı oldu ve sadece kalçamın alt taraflarında selülit vardı azdı ve neredeyse hepsi gitti diyebilirim bikini giyince görünürde selülit yok ama görünmezde var biraz daha lahana yağı ile olan maceram işte böylee bence çok işe yarıyor...

ben yeni üyenizzz..yardımları bekliyorm.. 1.58 kilom 62.. bugün 23 gün oldu diyete başlayalı toplamda 500 gram vermişim çok az değilmi sizcede yaa::
Aramıza hoşgeldin canım....

Sağol canım haklısın tek yürümekle olmuyor bende farkındayım,bu hafta yürüyüşü 1 saate çıkarıp mekik eklicem bakalım sonuç değişecek mi,gerçi bu hafta regl dönemim olacak,tatlılara hayır demeyi başarmalıyım...
pinup burda ama cansu söz vermişti yine girmedi haftaya onu ayrıldı yazayım

samanyolu nasıl oldun canım daha iyi misin bu hafta paylaşım yapabilecek misin
Canım sağol iyiyim artık,çok hasta oldum gerçekten kalkamadım ,bu hafta paylaşımda bulunurum merak etme sen...Hepimiz toparlanmalıyız,saldık yine.annem bana bakmaya geldi,ballı bitki çayları,yemekler beni mahvetti
,
Arkadaşım menünü yorumlayayım,ana öğünler eksik,spor da yokboncuk veriyorum sana..Keşke senin kadar iradeli olsam...

Bugünkü menüm hiç iyi değil ama yine de yazmam gerek biliyorum
SABAH Yağsız tost,yumurta,4 zeytin
ÖĞLEN etli pilav,2 parça tatlı,ayran(mevlüt vardı)
AKŞAM çorba,köfte
Spor yapamadım,2 litre su içtim...:96:

iyi akşamlar kızlar ve esracım,
bu gün neler yaptım paylaşayım.
sabah melemen yedim ve biraz zeytin peynir 2.5dilim kızarmış çavdar ekmeği.
araa unuttum ev işlerine öyle dalmışım kii salonumun şeklini değiştirdim yine bol kondisyon:)
sonra misafirlikteydim tabi misafirlik=kaçamak
orada kısır, 1dilim kek,fasülye turşusu1poğaça yedim misafirlik bana iyi gelmiyor.ama uzundur sözüm olan kişilere gittim artık bir ay ne misafirlik ne kaçamk.
arada yeşil çay
öğlen ağır diye akşama hafif olsun dedim sadece çorba ve çok kalan melemen vardı yedim o kadar.
yarım bardak süt içecem yatmaya yakın uyku problemi yaşıyorum iyi geliyor.
yine yeşil çay içtim 3 bardak. elimdeki şişe bittiğinde 2litre suyu tamamlamış olacağım ve bitirecem yatmadan. şimdi elma sirkeli ballı ılık su yaptım oturuken çay gibi içiyorum.
şimdi kalkıp pilateste yapacağım en az yarım saat.eee sen neler yaptın esracım nasıl geçti günün.

3 hafta sürermi bu direnç 5 bi gün 50 bi gün 100 mekik çekiorum..evde çalışabileceğim kaslara yönelik programım var çok yorun her tarafm ağrıo o yüzden haftada ikikez onu yapıorumm..cumarteside koşu günlerim 1 saat koşup 1 saat spor yapıorummm.(küçük bi sır kayın validemden öğrendim.koşmadan once 1 kaşık zaytnyağı 1 tatlı kaşığı karabiber ve biraz vücut losyonunu karıştırıp bel kısmıma sürüyorum streç film ile sarıp başlıorum koşmaya mükemmel terletio karabiber ve ince bi yanma kıpırdanmayı hissediyorum).ama kilo vermeye gelince yok .sanırım benm sorunun ara öğünleri atlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…