Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bensana verdım gıttı:81:

benum menum hıc ıc acıcı degıl dırek spora ve suya 2boncuk gerısı yokk:78:genede yazayım
sabah cok guzel basladım 2dılım kepeklı kızarmıs ekmek peynırle
oglen kızın okulunda 1bardak meyve suyu ıle 1adet tuzlu kurabıye ikram ettıler yedım buda neyse sonra kayınvalıdemlere mısafır gelmıştı yarım kek yarım pogaca 1bardak cay
daha beterını aksam yaptım1tabak mantı yedım kızım anne nolur mantı yap dedı annemın ellerıyle yaptıgı matı vardı onu pısırdım cok kotuyum ben tuhhh bana bı tutamadım bogazımı
spor koştum2lt su ıcıldı

Son düzenleme:

yok be tatlım girdiğimiz saatler raslamıyo ondan sana düzenli gelmiyoo muhakak her gün giriyorum yada gece desek daha doğru :)

ben ayrılacak olsam söylerim seyehatteyim dediğim 2-4 gün oluyor tartılyamayabliorum o sıkıntı oluyor ondan

sanırım tüm kızları eşledin 06an yeni gelmiş o eşim olailir :)

bana uyar canım benim tgullun yardımcı olması ama tgullde tam sorumluluk almak istemiyorsa ki bende istemiyorum ikimiz ortak yürütelim eskiler biziz ama pakize ve vafers gayet düzenli azimli kızlardan biride olablir bence

lifegoeson sen kaç kilo verdin şeker o diyetle

birde o diyeti nasıl yapıyorsun tamam 5 gün yazanları yiyosun 2 gün izin sonra devam mı?

ve ne kadar süre ?

banada mantıklı gibi geldi:)

bende sendenim ya hep ya hiç düzenli beslenmek olmuyooo ( hatice kızma bana)

orda kural bir gün sırf patatesse yaparım sırf elmaysa yaparım ama 3 ana öğün 3 ara öğün zımbırtıı pööff

Ben de senin gibi bugün bol kaçamak yani börek ara yok spor yok ama 2lt su var ama yarın daha ciddi şekilde devam sadece bir boncuk hak ediyorum sanada 2 boncuğu spor ve su için yarın dan itibaren kaçamak yok düzenli besleniyoruz olur mu

Bu arada o lahana yağından bende alicam en kısa zamanda benim eşim de kilolu ve zayıflamak istiyor ikna edebilirsem ona da uygularım birde bu azimle kondisyon bisikleti alma kararı aldı eşim daha doğrusu ben onu gaza getirdim çaktırma kendim faydalanmak için

yaa tgull bişey sölicem şimdi benim göbeğim ve üst bacağım orantısız bir şekillde kalın özellikle göbeğim ina nılmaz hamile gibi

şöyle anlatıyım beni arkadan görsen manken gibiyim :) belim ince falan ama önde bir göbek bir göbek anlatamam

geçen gün spor salonunda bir kız yanıma gelip sende mi göbeği eritmek istiyorsun dedi göbek o derece dışarda :)

evet ya dedim ama öle olmaz dedi bi açtı bir korse onun içindede streçlemiş kendini

ya zararlı değil mi dedim başka türlü eritemezsin onu dedi :44:

tgullcum lahana yağı her akrada var mı kapsulunu duydum hatta kullandım bir işee YARAMIYOOORRRR ama yağını duymadım sence yapmlımıyım bende?

Son düzenleme:

oo demek seninde pek iyi değil günün.sanırsam ana ara öğün uyulmadı ve spor yok kaçamak var hmm suyu bırakmayalım dimi en azından olsun.cumartesine
ya hafta sonu ister istemez kaçamak oluyor hani ne bilim ben, haftasonu tam diyetlik olamıyorum zaten hafta içi işstresi haftasonuda tatil aşırı olmamak üzere açıkcası ipleri gevşetiyorum zaten diyet yapıma hiç uygun değil çok iştahlyım haftasonuda tam diyet yaparam oooo bir patlarıım ne varsa yerim daha beter olurum... o yüzden haftasonlarını bir şekilde abartmadan atlatmaya çalışıyor ve hafta sonu diyeti becerenlerede hayranlıkla bakıyorum.yarın en azından kaçamak yapmadan geçirecem ve hafta içi süper geçirmeye çalışacağım. ya bende koşu bandı aldım ama kullanana çok sıkıcı hiç sevmiyorum çok pişmanım iyi düşün pişman olma. ayrıca normal olanı değil epileptik mi ne diyorlar adım atar gibi ve kollarınıda ileri geri hareket ettiriyorsun o süper bişi diye duydum daha fazla hareket ettiriyormuş diğeri sadece bacak bir araştır istersen. ben sporumuda yaptıım yapmaya kaçıyorum iyi geceler.

dediğim gibi duyum değil ben kullandım test ettim onaylıyorum evet işe yarıyor ama tabi düzenli kullanımla. çoğu aktarda var mecitefendi ninki iyi.yap kaybedeceğin bir şey yokki hani her bünye farklı bende işe yaradı ama belki sende işe yaramaz amma ya yarar sa? denemeye değer derim...

Ara öğünler nerdeee spor yok, kaçamak var. 2 boncuk cumartesi gününee
benim yeni eşime çeki düzen vermem gerek sanırım. :44:
yarın 4 boncuktan az alırsan 200 mekik vericem o yüzden yarın dikkatli davran yemek konusunda

kendi günümü de yazayım, bugün hiç evde olmadığım için yiyebileceğim şeyler kısıtlıydı.
sabah bi cafede kahvaltı tabağı aldım portakal suyu içtim.
ara: 2 top dondurma
öğle: kepekli sandviç
ara: bi fincan kahve
akşam: patates kızartması (actifry ile 1 kaşık yağda kızarttık) :44:

spor yapamadım ama bütün gün dışardaydım yürüdüm. suyumu da 2 ltye tamamladım az önce.

pakizemin cuma menüsüne
cumartesine
benim cumartesi menüm

yengem aradı gelmezsen kırılırım dedi
sabah
1 haaşlanmış patates az beyazz peynir
ara
kuru kayısı
öğle
2 gözleme
akşam
az kuruyemiş

2 lt su
200 mekik 100 ip atlama

canım ben de hızlı kilo vermek istiyorum artık

pinup sana kızmam benimm de şok diyetler yapasımm var bu ara ama 6 öğüne zımbırtı demee doğru olan o aslında buna gerçekten inanıyorum hem kan şekerinin dengelenmesi için
an06 yı senin için davet ettim canım ona anlaat boncuklamayı

06an karabiber sürersen yanar tabi her tarafın
böyle abuk sabuk şeyler yapmamanı ve sabırlı olmanı tavsiye ederim
kuvvetlendirme egzersizleri ile yapılan çalışmalarda uzun dönemde kilo kaybı olduğu bulunmuş
yağ yakımı için kardiyovasküler egzersizler yapmalısın Ne diyorum yani aerobik tarzda orta şiddette uzun süreli aktivite kalp hızın artacak koşma güzel ama haftada 1 gün yetersiz o yaptığın egzersizlerle sıkılaşırsın ama 23 günde kilo veremezsin diyette de ara öğünlere dikkat az az sık sık
bir de 1 hafta deneme süresi var bize katılman için hergün düzenli paylaşım ne yedin ne içtin ne spor yaptın tamam?

Son düzenleme:
tgullcüm senin yaptığın işi düzgün yaptığının farkındayım
o zaman pinup ve sen giremezsem idare edin cumaları

ooooooooo naptın aliye naptın dedeğin gibi su ve spora kaçamak dolu ana yemekler kaçamaklardan oluşmuş aralar yok üzgünüm tatalım ama bence asla yem yada sadece tadına bak ben mesela evde pişirttirmiyorumda börek falan geçen yapmışlar sadece bi ısırık aldım dedim siz yiyin ben yürüyüşe çıkıyorum zaten iki adım attıktan sonra unutuyorsun ve kendimi kutluyorum süpersin kızım işte böyle asla yılmak yok farzetki hamur işlerine tatlılara cipslere çikolatalara alerjin var yersen heryerin şişer bunu yaz aklına hatta dolaba mutfağa yapıştır valla çok ciddiyim

ama çalışma saatlerimden dolayı spora bundan daha fazla ayıramıyorumki ama aaz ve sık olayı akşam sporları ile 50 olucammm:) inş eş olayınıda sevdim daha azmli olucaz inş eşimle beraber tşkrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…