Aramıza hoşgeldin canım....
hoşbulduk teşekkürlerrr
cumartesi günü menüm ve aktivitelerim aliye sana yazıyorum
sabah 09:00 da kızarmış bir dilim çavdar ekmeği domates salatalık KK peynir 3 zeytin 2 bardak çay
10:30 arada 1 muz(küçük yerli muz öyle çikitalardan deği)
sonra 1 saat açık havada tempolu yürüyüş
11:30 gelince yeşil çay eşilğinde kuru meyve ve nohut(beyaz leblebi) sonra 1 elma
13:00 öğlen 2 kaşık patates yemeği,3 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği küçük kase havuz turp salatası
arada 1 elma daha türk kahvesi 1 saat sonra 17:00 civarı 1 küçük kase sütlaç
19:00 akşam küçük bir tabak yoğurtlu ıspanak
2 litre su
pinup ben okuyorum mesajları merak etme
S.A.nın 3 hafta giremeyeceğini yazdığını gördüm önemsemedim çünkü zaten düzenli paylaşım yapmadığı için geri dönmek üzere ayrıldı yazmıştım onu
Samanyolu paylaşım yapıyor ama biraz rahatsız olduğu için pek giremedi onu dedim
Sen de düzenli giremiyorsun canım arada burdaysan ayrıldı yazmam zaten kiminle eşleyim ben seni
dün için özür dilerim kızlar çok pis bi yeni çocuk geldi moralim bozuldu giremedim pek fırsatım da olmadı annesi de pis kokuyorlar ne yapcam ben ya
cuma programımda sabahki seans boş gözüküyor saat 10a kadar kilo bildirimlerinizi yaparsanız paylaşabilirim pinup ben giremediğimde sen de bildirim yapamayacaksan sabahları giremediğini söyledin ya tgull yardımcı olabillir
tgull canım sorumluluk almak istemediğini biliyorum işinden dolayı ama sen bu işi güzel yapıyorsun ve başka gönüllü de yok anladığım kadarıyla sen kaptan yardımcısı olsan
iyi akşamlar kızlar ve esracım,
bu gün neler yaptım paylaşayım.
sabah melemen yedim ve biraz zeytin peynir 2.5dilim kızarmış çavdar ekmeği.
araa unuttum ev işlerine öyle dalmışım kii salonumun şeklini değiştirdim yine bol kondisyon:)
sonra misafirlikteydim tabi misafirlik=kaçamak
orada kısır, 1dilim kek,fasülye turşusu1poğaça yedimmisafirlik bana iyi gelmiyor.ama uzundur sözüm olan kişilere gittim artık bir ay ne misafirlik ne kaçamk.
arada yeşil çay
öğlen ağır diye akşama hafif olsun dedim sadece çorba ve çok kalan melemen vardı yedim o kadar.
yarım bardak süt içecem yatmaya yakın uyku problemi yaşıyorum iyi geliyor.
yine yeşil çay içtim 3 bardak. elimdeki şişe bittiğinde 2litre suyu tamamlamış olacağım ve bitirecem yatmadan. şimdi elma sirkeli ballı ılık su yaptım oturuken çay gibi içiyorum.
şimdi kalkıp pilateste yapacağım en az yarım saat.eee sen neler yaptın esracım nasıl geçti günün.
ben eşim için zayıflamaya yardımcı bişiler almaya girmiştim aktara aktarda lw6090diye bir hap verdi bende kullansam kendimede alsam falan diyincede kızdı bunu çok kilolular kullanıyor diyet yapamayanlar falan özellikle sana yaramaz dedi(öyle diyince biraz güvendim sonuçta işe yarar dese kendimede alacam adam satış yapmış olacak.)60tl lik hapı olmaz diyip bana 15tl lik lahana yağını önerince güvendim denim dedim. o sene eşimle çok basket oynuyorduk.diz göğüs arasını yağlayıp streçle sarıp baskete gidiyorduk. terletiyordu ama asıl işe yaradığını eşime çöp poşeti giydirdiğimde anladım, oynarken poşet bir kolunun üstünden ayrılmış tek göğsü sarılı tek göğsü açık kalmış ve gözle görülür bir incelme vardı toparlanmıştı şok olduk. o sene o lahana yağını eşimle bitirdik işimize çok yaradı. geçen senede yazın kullandım yine incelmeye yardımcı oldu ve sadece kalçamın alt taraflarında selülit vardı azdı ve neredeyse hepsi gitti diyebilirim bikini giyince görünürde selülit yok ama görünmezde var biraz dahalahana yağı ile olan maceram işte böylee bence çok işe yarıyor...
Ben de senin gibi bugün bol kaçamak yani börek ara yok spor yok ama 2lt su var ama yarın daha ciddi şekilde devam sadece bir boncuk hak ediyorum sanada 2boncuğu spor ve su için yarın dan itibaren kaçamak yok düzenli besleniyoruz olur mu
Bu arada o lahana yağından bende alicam en kısa zamanda benim eşim de kilolu ve zayıflamak istiyor ikna edebilirsem ona da uygularım birde bu azimle kondisyon bisikleti alma kararı aldı eşim daha doğrusu ben onu gaza getirdim çaktırma kendim faydalanmak için
yaa tgull bişey sölicem şimdi benim göbeğim ve üst bacağım orantısız bir şekillde kalın özellikle göbeğim ina nılmaz hamile gibi
şöyle anlatıyım beni arkadan görsen manken gibiyim :) belim ince falan ama önde bir göbek bir göbek anlatamam
geçen gün spor salonunda bir kız yanıma gelip sende mi göbeği eritmek istiyorsun dedi göbek o derece dışarda :)
evet ya dedim ama öle olmaz dedi bi açtı bir korse onun içindede streçlemiş kendini
ya zararlı değil mi dedim başka türlü eritemezsin onu dedi:44:
tgullcum lahana yağı her akrada var mı kapsulunu duydum hatta kullandım bir işee YARAMIYOOORRRR ama yağını duymadım sence yapmlımıyım bende?
Bugünkü menüm hiç iyi değil ama yine de yazmam gerek biliyorum
SABAH Yağsız tost,yumurta,4 zeytin
ÖĞLEN etli pilav,2 parça tatlı,ayran(mevlüt vardı)
AKŞAM çorba,köfte
Spor yapamadım,2 litre su içtim...:96:
ooooooooobenum menum hıc ıc acıcı degıl dırek spora ve suya 2boncuk gerısı yokk:78:genede yazayım
sabah cok guzel basladım 2dılım kepeklı kızarmıs ekmek peynırle
oglen kızın okulunda 1bardak meyve suyu ıle 1adet tuzlu kurabıye ikram ettıler yedım buda neyse sonra kayınvalıdemlere mısafır gelmıştı yarım kek yarım pogaca 1bardak cay
daha beterını aksam yaptım1tabak mantı yedımkızım anne nolur mantı yap dedı annemın ellerıyle yaptıgı matı vardı onu pısırdım cok kotuyum ben tuhhh bana bı tutamadım bogazımı
spor koştum2lt su ıcıldı
06an karabiber sürersen yanar tabi her tarafın
böyle abuk sabuk şeyler yapmamanı ve sabırlı olmanı tavsiye ederim
kuvvetlendirme egzersizleri ile yapılan çalışmalarda uzun dönemde kilo kaybı olduğu bulunmuş
yağ yakımı için kardiyovasküler egzersizler yapmalısın Ne diyorum yani aerobik tarzda orta şiddette uzun süreli aktivite kalp hızın artacak koşma güzel ama haftada 1 gün yetersiz o yaptığın egzersizlerle sıkılaşırsın ama 23 günde kilo veremezsin diyette de ara öğünlere dikkat az az sık sık
bir de 1 hafta deneme süresi var bize katılman için hergün düzenli paylaşım ne yedin ne içtin ne spor yaptın tamam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?