haklısın valla nedesen dogru okadar dıkkat et 1gunde mahvetooooooooonaptın aliye naptın dedeğin gibi su ve spora kaçamak dolu ana yemekler kaçamaklardan oluşmuş aralar yok üzgünüm tatalım ama bence asla yem yada sadece tadına bak ben mesela evde pişirttirmiyorumda börek falan geçen yapmışlar sadece bi ısırık aldım dedim siz yiyin ben yürüyüşe çıkıyorum zaten iki adım attıktan sonra unutuyorsun ve kendimi kutluyorum süpersin kızım işte böyle asla yılmak yok farzetki hamur işlerine tatlılara cipslere çikolatalara alerjin var yersen heryerin şişer bunu yaz aklına hatta dolaba mutfağa yapıştır valla çok ciddiyim
ama çalışma saatlerimden dolayı spora bundan daha fazla ayıramıyorumkiama aaz ve sık olayı akşam sporları ile 50 olucammm:) inş eş olayınıda sevdim daha azmli olucaz inş eşimle beraber tşkrler
haklısın valla nedesen dogru okadar dıkkat et 1gunde mahvetbende pişirmiyorumda su mısafır gelmese super olacak cok guzel demışsınde hamılelıgım altı ayından sonra gebelık sekerı cıktı tatlıyok hamur ısı yok o yok bu yok hıc bısey yok sadece sebze 4kasık tam bır dıyet hersey olculu okadar dıkkat etmeme ragmen ınsılın bıle vuruldum ve zaten 68 kıloydum hamıle kalmadan 68lede doguma gıttım hıc kılo almadım yememek cok zordu aglıyordum acım dıye bebek nasıl beslencek dıye doktorun dıyetıne tam uydum bebegıme bısey olur dıye alısmıstım mıgdem kuculmustu sonra dogumu yap neguzel 61 kılo olll sen sut olcak dıye yıyeceklere hasretım zaten 2gunde 1kutu nutellayı hazır tost ekmegıne surup surup yedım helvalar herseyı catlayıncaya kadar yedım 68kıloda takıldım sukur oda emzırdıgım için heralde sonra aklım yenı geldı basıma dur artık dedım bu bana en buyuk ders hamıle bır kadın bogazını tutuyorsa herkez tutar soz yemıcem cezama razıyım:97:
pinup sana kızmam benimm de şok diyetler yapasımm var bu ara ama 6 öğüne zımbırtı demee doğru olan o aslında buna gerçekten inanıyorum hem kan şekerinin dengelenmesi için
an06 yı senin için davet ettim canım ona anlaat boncuklamayı
pinup cumartesi menünü göreyim canım
ama çalışma saatlerimden dolayı spora bundan daha fazla ayıramıyorumkiama aaz ve sık olayı akşam sporları ile 50 olucammm:) inş eş olayınıda sevdim daha azmli olucaz inş eşimle beraber tşkrler
selam kızlar ve aliyecim
yeni gelen arkadaşlarımızada Allahtan acil zayıflamalar diliyorum ve hoşgeldiniz inşallah tığ gibi gidesiniz diyorum
ve menüme geçiyorum
sabah saat 10 gibi kahvaltımı yaptım 1 dilim çavdar ekmeği kızrmış bir yumurta bol lor peynirli iki damla yağda 2 zeytin salatalık domates 2 ceviz 2 bardak çay
arada 1 küçük muz 1 saat sonra 1 elma saat 2gibi bir tabak pırasa yemeği bol limonlu
arada 1 elma daha yeşil çay ve biraz beyz leblebi
akşam bir tabak yoğurtlu ıspanak ve 2 haşlanmış patates
2 lt su ama spor yapamadım hava soğuktu
buda benım pazar gunu menum
sabah ceyrek sımıt kkutusu peynır 4zeytın.yarım yumurta cay
ara elma
ogle haslanmış tavuk patates havuç yarım porsıyon 1mınık yuvarlak kepeklı ekmek ayran
dısardaydık ara kactı
aksam kfleks yarım tabak
3tane form bıskıvı(paket degıl) cay
bırazdanda meyve yerım
su 2yı tamamlarım gelıp bılle 3bardak ıctım bıle 1,5tur 2olur kesın
spor delı gıbı yurudum kucagımda cocukla arada kacıyor bende pesınden koşuyorum cok ter attım yanı en buyuk spor oldu ayak tabanlarım patlıcak
bukadar.... ıyıgecelerrrr
gayet güzel canım en azından kaçamağın yok bugün ama spor konusunda kararsızım yürüme nekadar sürdü o sayılıyormu bilmem ama şimdilik 4 4lüksün
Canım menün fena değil aslında,spor eksik sadece ve patlamış mısırın yağsız olmasını ümit ediyorum...4samanyolu pazar günü menümü yazayımmm
Kahvaltı: k-flakes
Ara: elma
Öğle: simit, kuşburnu
Ara: patlamış mısır :26:
Akşam: yeşil fasulye
spor yapamadım 2 buçuk lt su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?