Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haklısın valla nedesen dogru okadar dıkkat et 1gunde mahvet bende pişirmiyorumda su mısafır gelmese super olacak cok guzel demışsınde hamılelıgım altı ayından sonra gebelık sekerı cıktı tatlıyok hamur ısı yok o yok bu yok hıc bısey yok sadece sebze 4kasık tam bır dıyet hersey olculu okadar dıkkat etmeme ragmen ınsılın bıle vuruldum ve zaten 68 kıloydum hamıle kalmadan 68lede doguma gıttım hıc kılo almadım yememek cok zordu aglıyordum acım dıye bebek nasıl beslencek dıye doktorun dıyetıne tam uydum bebegıme bısey olur dıye alısmıstım mıgdem kuculmustu sonra dogumu yap neguzel 61 kılo olll sen sut olcak dıye yıyeceklere hasretım zaten 2gunde 1kutu nutellayı hazır tost ekmegıne surup surup yedım helvalar herseyı catlayıncaya kadar yedım 68kıloda takıldım sukur oda emzırdıgım için heralde sonra aklım yenı geldı basıma dur artık dedım bu bana en buyuk ders hamıle bır kadın bogazını tutuyorsa herkez tutar soz yemıcem cezama razıyım:97:

ama çalışma saatlerimden dolayı spora bundan daha fazla ayıramıyorumki ama aaz ve sık olayı akşam sporları ile 50 olucammm:) inş eş olayınıda sevdim daha azmli olucaz inş eşimle beraber tşkrler

hoşgeldın canım benım

50 mekik veriyorum şimdilik yeme tabi şekerim hayatta insanın aynaya baktığında kendini güzel görmesi kadar güzel bişey yok ve o duruma gelmen için hayatındaki bu zararlı ve güzel şeyleri çıkar

merabalar 3. takım
ben banu zayıflama yolunda ilerlemek için aranıza katılmak istiyorum
yeriniz olduğunu yazmışsınız sizlerle zayıfalamak güzel olacak
tabi kabul edilirsem...

kendimi tanıtayım
boyum 1 70
kilom 90 (
yaş 35
evliyim
iki çocuk annesiyim

senelerce 38 beden ve enfazla 65 olan ben doğumlarla aldığım kiloları
dietlerle daha da katladım...
evet yanlış dietler ve diet sonu aabartmalarla
ama artık son diorum bu defa olucak
platese gidorum artı yürüyüş
yarında dietisyene başlıyorum

hayatım boyunca hiç bu kiloya ulaşmadım
ilk doğumuma bile 85 le girip 75 le çıkmıştım
bebekle birlikte 10 kilo gitmiş sonrada kısa sürede 65 e inmiştim ama herkes aa çok kilo almışsın die die beni diet yapmaya itti ve ben diet yaptıkça kilo aldım.
en kötü olanıda eşim acaip fiziğe meraklı ve 180 boyunda ve 73 kilo
artı şekerim yüksek ve diabet hastası değilim ama adaymışım

işte böyle hergün mutlaka girerim zaten kk bende bağımlılık gibi birşey
bir takımım olunca daha da benimseyeceğim

en kısa zamanda cevap bekliyorum

a e olun arkadaşlar...

sinem ve banu hoşgeldiniz zaten 2 kişilik yerimiz vardı sizinle tamamlanmış oluyor 1 hafta deneme sürecimiz var hergün paylaşım yapın ve boncuk sistemimiz var takip ettikçe göreceksiniz ikiniz birbirinizin koçu olun

Slm kızlar bugün ki menüm sabah 1haşlama yumurta 1kızarmış ekmek 6zeytin yeşillik çay
Ara yeşil cay
Öğle közlenmiş biber ve mantar ızgara tavuk çok az yoğurt
Ara yeşil cay(5'i bir) elma
Akşam bir tabak domates ve mantarlı makarna yoğurt akşam da 2bardak yeşil çay içerim bu kadar
Spor var su var kaçamak yok

ya evet sanki bu seferlik yapıcam ben ama eminde olamıyorum offf hatice dediğin doğru çokkk iradesiz biriyim

pinup cumartesi menünü göreyim canım

kahvaltı simit
yoğurt

öğlen çorba azıcık tavuk

akşam havuç ve patlıcan salatası krep ve börek

ama çalışma saatlerimden dolayı spora bundan daha fazla ayıramıyorumki ama aaz ve sık olayı akşam sporları ile 50 olucammm:) inş eş olayınıda sevdim daha azmli olucaz inş eşimle beraber tşkrler

06an cımm eşin benim bu hafta bak beni kimse adam edemedi3. takımın yaramaz çocuğu benim su içmiyorum çünküü

her gün birbirmizi motive etmek dışında tatlım boncuk veriyoruz nasıl oluyor hemen anlatim:)

ana öğün
ara öğün
su
spor
kaçamak yok

şeklinde toplam 5 boncuk verebiliyoruz

acımasızzzz ol ama :)

pakizecim pazar menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği ile omlet
ara
1 elma
öğle
3 dilim pizza
ara
az kuruyemiş
akşam
1 tabak bezelye yemeği

2 lt su spor henüz yok pilates yaparım belki

tgull cezamı uyguluyorum sürekli su içiyorum ama beni yemek yemekten alıkoymuyor su biraz hafif bir ceza olmuş:26:

selam kızlar ve aliyecim
yeni gelen arkadaşlarımızada Allahtan acil zayıflamalar diliyorum ve hoşgeldiniz inşallah tığ gibi gidesiniz diyorum
ve menüme geçiyorum
sabah saat 10 gibi kahvaltımı yaptım 1 dilim çavdar ekmeği kızrmış bir yumurta bol lor peynirli iki damla yağda 2 zeytin salatalık domates 2 ceviz 2 bardak çay
arada 1 küçük muz 1 saat sonra 1 elma saat 2gibi bir tabak pırasa yemeği bol limonlu
arada 1 elma daha yeşil çay ve biraz beyz leblebi
akşam bir tabak yoğurtlu ıspanak ve 2 haşlanmış patates
2 lt su ama spor yapamadım hava soğuktu

menun cok guzel bır boncuk kırdım spor yok dıye

buda benım pazar gunu menum
sabah ceyrek sımıt kkutusu peynır 4zeytın.yarım yumurta cay
ara elma
ogle haslanmış tavuk patates havuç yarım porsıyon 1mınık yuvarlak kepeklı ekmek ayran
dısardaydık ara kactı
aksam kfleks yarım tabak
3tane form bıskıvı(paket degıl) cay
bırazdanda meyve yerım
su 2yı tamamlarım gelıp bılle 3bardak ıctım bıle 1,5tur 2olur kesın
spor delı gıbı yurudum kucagımda cocukla arada kacıyor bende pesınden koşuyorum cok ter attım yanı en buyuk spor oldu ayak tabanlarım patlıcak
bukadar.... ıyıgecelerrrr

gayet güzel canım en azından kaçamağın yok bugün ama spor konusunda kararsızım yürüme nekadar sürdü o sayılıyormu bilmem ama şimdilik 4 4lüksün

gayet güzel canım en azından kaçamağın yok bugün ama spor konusunda kararsızım yürüme nekadar sürdü o sayılıyormu bilmem ama şimdilik 4 4lüksün

yuruyus saat 2den 7ye kadar sımdı 50 cezam mekıkımıde cekcem :) sende cok cımrısınnnnn

iyi akşamlaar yeni gelenler olmuş ebru ve sinem, ben de sizden 1 hafta önce geldim yeni sayılırım hoşgeldinizz

samanyolu pazar günü menümü yazayımmm

Kahvaltı: k-flakes
Ara: elma
Öğle: simit, kuşburnu
Ara: patlamış mısır :26:
Akşam: yeşil fasulye

spor yapamadım 2 buçuk lt su içtim.

samanyolu pazar günü menümü yazayımmm

Kahvaltı: k-flakes
Ara: elma
Öğle: simit, kuşburnu
Ara: patlamış mısır :26:
Akşam: yeşil fasulye

spor yapamadım 2 buçuk lt su içtim.
Canım menün fena değil aslında,spor eksik sadece ve patlamış mısırın yağsız olmasını ümit ediyorum...4
boncuk veriyorum sana

BENİM MENÜM ise
sABAH 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,süt
ARA 1 portakal
ÖĞLEN kabak tatlısı
AKŞAM tavuk salata
ARA 2 dilim kek
2 litre su içtim,evi temizlediğim için spora halim kalmadı artık yarın

sabah kahvaltımm peynirli yumurtalı zeytinli güzel kahvaltı

öğlen tavuk menü

akşam doğrama ( bilen varmı bilmiorum çorba ama içinde nohut fasulye vs bişiler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…