Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:18::18::18::18::18::18:zorlu bir eşle karşı karşıyayım yandım ben ......

ooo esracım güzel bir gün olmuş ve pazar olmasına rağmen tebrik ederim. herşey tamam beşi bir yerdemizde içilmiiş beş boncuk sana herşey var...

bende neler yaptım söyleyeyim,
geç kahvaltı domatesli patates yağsız,
arada yeşil çay
öğlende yine kahvaltıdan artan patatesten yarım tabak kadar çok acıkmamıştım başka bişi yemedim dışarıya çıkacam diye acıkmadan yedim.
ara yapamadım dışarıda en hafifi simit o da ara olarak ağır olacaktı
akşam da 6gibi 2haşlanmış patates el kadar yufka biraz zeytin falan.
şimdide acıktımda çok canımda aşırı tatlı istiyor adetim yanaştı.süt kaynattım tarçınlı ve içine 3kan üzümü 1kuru kayısı attım onu içeceğim. tabii beşi bir yerde çayımı içtim lahana yağıda aldım
eve gelince belime sürüp streçledim hala sütümde şimdi pilates yapacam sonra çıkartırım artık. su dışarıda olduğum için 2litreye tamamlamak üzereyim oldu say sen.
iştee bu günümde böyle...

ev temizlemek de spor sayılır çok kalori harcatıyo. ama sen yine kabak tatlısı kek falan yemişsin
pazar menüne sadece kaçamaktan puan kırdım

:18::18::18::18::18::18:zorlu bir eşle karşı karşıyayım yandım ben ......

ahahah önceki eşim kaçamak yapmıyodu katı değildim, ben de kaçamak yaparım diye tahmin ediyodum ama düşündüğümden iradeli çıktım kendim de şaşkınım. kendimi kutluyorum
yarın çok spor yapıcam kaç gündür yapmıyorum.

Evet canım seninde bugünki tek kurusun ara olmaması tabi daha iyi beslenmeni öneririm ana ogün için, su için, spor için ve kaçamak olmadığı için sana 4 boncuk daha iyisini yapabilirsin
Bu arada lahana yağını ne kadara aldın bende sabah kalınca streç sardım karnına akşam çıkarttım ama kış olduğu için pek terlemedim

çok memnun oldum öncelikle bende senden geri kalmam su olayı; içer içmez insan lavaboyamı çıkar ya evde sorun olmuoda iş yerinde sorun oluyo tabi ama iki litreyi tamamlamaya çalışıorum bugün 1lt içebldim sadece ama elimde 1lt su daha var bitirip yatacağım.

şimdi boncuklarımı vereyim..sudan bahsetmemişin öncelikle:) sporda yook sanırım bugün bide en kötüsü ve en önemli ortak özelliğimiz ara öğün olayını sevmiyorum yaa bugun yapmaya çalıştım ama ..ana öğünlerin çok güzel börek olayı biraz karışık ama o kadarda olsun ya
ana öğün ve kaçamak olmadığı için bunalr çok cimri olmadım demi

benim menüm kötü bugun

sabah sekizde kalkıp 2 bardak ılık su 2 kuru kayısı yeyp yattm kalktgmda saat 12ydı 1yumurta yarm kibrt kutusu peynr yedm 1bardak şşekersz çay çıktım evden.braz yürüdüm öğleden sonra davetteydm kaçamak dolu bi gündü:26: bak dinlede kız bana yarım gözleme 4-5 tane mercimek köftesi yedim bu da yetmezmş gibi bide akşam üzeri yarm dilim yaşpasta sonra çok kızdm kendime bu kadar gün dayandm bugn herşey gtti.akşam bşey yemedm saat 6da yarım avuç beyaz leblebiden başka yatarkende sirkeli ballı suyumu içeceğim..suyu 2litreye tamamlıyorum şimdi yatmadanda 50mekik çekeceğim.her türlü ceza çekilir müstehak bana

sabah kahvaltımm peynirli yumurtalı zeytinli güzel kahvaltı

öğlen tavuk menü

akşam doğrama ( bilen varmı bilmiorum çorba ama içinde nohut fasulye vs bişiler var :)

cnmm geç oldu geldimm ama ara yok spor yok su yok pazar menündeboncugum ceza vereyim o halde hiçç sevmiosun ama su cezası yarın 2.5 lt

slm 3. takım
tşkler beni kabul ettiğiniz için
inş. pişman olmayacaksınız
takıma fark attırıcam

sinem cim mrb ben banu
birbirimizin koçuymuşuz
hadi bakalım takipteyim seni

bu gün yediklerimi yazayım
sabah 1 yağsız tost
yarım yumurta
domates
çay

kuşluk
1 çay bard. sütlü kahve

saat 5 gibi
kıymalı ıspanak
yoğrt
1 dilim ekmek tam kepekli

saat 8 30 da 3 4 kaşık daha ıspanak
1 dilim ekmek

birde potakal yiycem şimdi

yatmadan tarçınlı süt içicem şekersiz
ben zaten çayda falanda şeker kullanmam

yarın sabahta dietisyene gideceğim bakalım yarın sizlerle paylaşırım...

a e olun...

lahana yağını 12.5e aldım. bende dün sade sardım streç ama hiç terlemedim bi işe yaramadı soğuk tabi ama lahana yağı ile iyi oldu.spor salonunda ilk bir ayım bitti ara araya 3hafta koymuştum anca ara tatilde aldığım kiloları verebildim ve 3santim civarı belden incelmem oldu. şimdi dikkat edicem diyet pilates aerobik lahana yağı ve beşi bir yerde ile hiç birini bırakmadan düzenli bir ay geçireceğim bir sonraki ay için yapılan kilo ve beden ölçümümde ne kadar fark olacak merak ediyorum..

haha canım hızlı bir giriş yapmışsınnn:) bak bu hafta iyice motive olalım iyi geçirelim haticenin gözleri dolsun:)
menüne su ve spor için

cnmm geç oldu geldimm ama ara yok spor yok su yok pazar menündeboncugum ceza vereyim o halde hiçç sevmiosun ama su cezası yarın 2.5 lt

allahım en büyükk cezaaaaaa

tamam çekicem cezamı hem cezamı çekmek demek yarın bir garanti boncuk demek:)

2boncuk aldığıma göre sadece aynı ceza benimdirde yarın en az 3 boncuk alıoz su ara öğün ve ana öğünlerden inşşş yarın görüşmek üzere

Benim belim incede göbek ve basen var en büyük dert göbek tabi benim için ama vericem ben geçen yaz sadece streç yapıyordum ve çok terleyerek incelmiştim ama tabi bu havada olmuyor pek

pakizecim cumartesi menümü de yazmıştım canım onu da yorumla

senin pazar menün yok anlat bakalım neler yaptın

:

pakizecim pazar menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği ile omlet
ara
1 elma
öğle
3 dilim pizza
ara
az kuruyemiş
akşam
1 tabak bezelye yemeği

2 lt su spor henüz yok pilates yaparım belki

pakizecim cumartesi menümü de yazmıştım canım onu da yorumla

senin pazar menün yok anlat bakalım neler yaptın

bebişim öncelikle lusura bakma malum hafta sonu olduğu için temizlik ,oğlum birde gezme olunca bilg başına geçemedim

senin Cumartesi Menün güzel Öğlen gözleme yemişsin ama akşama dengelenmiş yinede
boncuk :)

pazar için yamıştım boncuk

benim benüm pazar Günü

Kalkınca : limonlu maydonozlu su

Kahvaltı : domates, salatalık, çok az hamur işi :26:

ara : greyfurt suyu

öğlen : dışarda yarım ekmek balık yedim çok canım çekti :26:

ara : yok

akşam : kızarmış tavuk,çorba

bugünde abarttım yarından itibaren şok diyet canım

2,5 lt su 1 saat salonda spor yaptım sen en iyisi bana 2 boncuk var 2 boncuk ver

canım bu menü bence 3 boncuk hakediyor nasıl bi şok diyet yapacaksın bu arada ekledim faceden

gunaydın kızlar dun gece eşim kek kurabıye yıyor ben ıcımden sakın yeme kıyafet bulamıyorsun sonra hamıle kıyafetı gıbı seyler gıymek zorunda kalıyorsun sakın yeme nısanda dügün var sonrakıyafet bulamıyorsun dıye motıve ettım yemedımmm
kızlar doktorumda canınız cıkolata ıstedıyse kakoya muzu batırın cıkolata yemıs gıbı olurmuşsunuz iyi fikir cıkolata kırızlerıne ıyı gelır :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…