:18::18::18::18::18::18:zorlu bir eşle karşı karşıyayım yandım ben ......Ara öğünler nerdeeespor yok, kaçamak var. 2 boncuk cumartesi gününee
benim yeni eşime çeki düzen vermem gerek sanırım. :44:
yarın 4 boncuktan az alırsan 200 mekik vericem o yüzden yarın dikkatli davran yemek konusunda
ooo esracım güzel bir gün olmuş ve pazar olmasına rağmen tebrik ederim. herşey tamam beşi bir yerdemizde içilmiiş beş boncuk sana herşey var...Slm kızlar bugün ki menüm sabah 1haşlama yumurta 1kızarmış ekmek 6zeytin yeşillik çay
Ara yeşil cay
Öğle közlenmiş biber ve mantar ızgara tavuk çok az yoğurt
Ara yeşil cay(5'i bir) elma
Akşam bir tabak domates ve mantarlı makarna yoğurt akşam da 2bardak yeşil çay içerim bu kadar
Spor var su var kaçamak yok
Canım menün fena değil aslında,spor eksik sadece ve patlamış mısırın yağsız olmasını ümit ediyorum...4
boncuk veriyorum sana
BENİM MENÜM ise
sABAH 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir,süt
ARA 1 portakal
ÖĞLEN kabak tatlısı
AKŞAM tavuk salata
ARA 2 dilim kek
2 litre su içtim,evi temizlediğim için spora halim kalmadı artık yarın
:18::18::18::18::18::18:zorlu bir eşle karşı karşıyayım yandım ben ......
pinupun cumartesi menüsü 1 boncuk haketti ancak
ooo esracım güzel bir gün olmuş ve pazar olmasına rağmen tebrik ederim. herşey tamam beşi bir yerdemizde içilmiiş beş boncuk sana herşey var...
bende neler yaptım söyleyeyim,
geç kahvaltı domatesli patates yağsız,
arada yeşil çay
öğlende yine kahvaltıdan artan patatesten yarım tabak kadar çok acıkmamıştım başka bişi yemedim dışarıya çıkacam diye acıkmadan yedim.
ara yapamadım dışarıda en hafifi simit o da ara olarak ağır olacaktı
akşam da 6gibi 2haşlanmış patates el kadar yufka biraz zeytin falan.
şimdide acıktımda çok canımda aşırı tatlı istiyor adetim yanaştı.süt kaynattım tarçınlı ve içine 3kan üzümü 1kuru kayısı attım onu içeceğim. tabii beşi bir yerde çayımı içtim lahana yağıda aldım
eve gelince belime sürüp streçledim hala sütümde şimdi pilates yapacam sonra çıkartırım artık. su dışarıda olduğum için 2litreye tamamlamak üzereyim oldu say sen.
iştee bu günümde böyle...
kahvaltı simit
yoğurt
öğlen çorba azıcık tavuk
akşam havuç ve patlıcan salatası krep ve börek
06an cımm eşin benim bu hafta bak beni kimse adam edemedi3. takımın yaramaz çocuğu benim su içmiyorum çünküü
her gün birbirmizi motive etmek dışında tatlım boncuk veriyoruz nasıl oluyor hemen anlatim:)
ana öğün
ara öğün
su
spor
kaçamak yok
şeklinde toplam 5 boncuk verebiliyoruz
acımasızzzz ol ama :)
sabah kahvaltımm peynirli yumurtalı zeytinli güzel kahvaltı
öğlen tavuk menü
akşam doğrama ( bilen varmı bilmiorum çorba ama içinde nohut fasulye vs bişiler var :)
Evet canım seninde bugünki tek kurusun ara olmaması tabi daha iyi beslenmeni öneririm ana ogün için, su için, spor için ve kaçamak olmadığı için sana 4boncuk daha iyisini yapabilirsin
Bu arada lahana yağını ne kadara aldın bende sabah kalınca streç sardım karnına akşam çıkarttım ama kış olduğu için pek terlemedim
çok memnun oldum öncelikle bende senden geri kalmam su olayı; içer içmez insan lavaboyamı çıkar yaevde sorun olmuoda iş yerinde sorun oluyo tabi ama iki litreyi tamamlamaya çalışıorum bugün 1lt içebldim sadece ama elimde 1lt su daha var bitirip yatacağım.
şimdi boncuklarımı vereyim..sudan bahsetmemişin öncelikle:) sporda yook sanırım bugünbide en kötüsü ve en önemli ortak özelliğimiz ara öğün olayını sevmiyorum yaa bugun yapmaya çalıştım ama ..ana öğünlerin çok güzel börek olayı biraz karışık ama o kadarda olsun ya
ana öğün ve kaçamak olmadığı için bunalr çok cimri olmadım demi
benim menüm kötü bugun
sabah sekizde kalkıp 2 bardak ılık su 2 kuru kayısı yeyp yattm kalktgmda saat 12ydı1yumurta yarm kibrt kutusu peynr yedm 1bardak şşekersz çay çıktım evden.braz yürüdüm öğleden sonra davetteydm kaçamak dolu bi gündü:26: bak dinlede kız bana yarım gözleme 4-5 tane mercimek köftesi yedim bu da yetmezmş gibi bide akşam üzeri yarm dilim yaşpasta sonra çok kızdm kendime bu kadar gün dayandm bugn herşey gtti .akşam bşey yemedm saat 6da yarım avuç beyaz leblebiden başka yatarkende sirkeli ballı suyumu içeceğim..suyu 2litreye tamamlıyorum şimdi yatmadanda 50mekik çekeceğim.her türlü ceza çekilir müstehak bana
cnmm geç oldu geldimm ama ara yok spor yok su yok pazar menündeboncugum ceza vereyim o halde hiçç sevmiosun ama su cezası yarın 2.5 lt
haha canım hızlı bir giriş yapmışsınnn:) bak bu hafta iyice motive olalım iyi geçirelim haticenin gözleri dolsun:)
menünesu ve spor için
allahım en büyükk cezaaaaaa
tamam çekicem cezamı hem cezamı çekmek demek yarın bir garanti boncuk demek:)
lahana yağını 12.5e aldım. bende dün sade sardım streç ama hiç terlemedim bi işe yaramadı soğuk tabi ama lahana yağı ile iyi oldu.spor salonunda ilk bir ayım bitti ara araya 3hafta koymuştum anca ara tatilde aldığım kiloları verebildim ve 3santim civarı belden incelmem oldu. şimdi dikkat edicem diyet pilates aerobik lahana yağı ve beşi bir yerde ile hiç birini bırakmadan düzenli bir ay geçireceğim bir sonraki ay için yapılan kilo ve beden ölçümümde ne kadar fark olacak merak ediyorum..
pakizemin cuma menüsüne
cumartesine
benim cumartesi menüm
yengem aradı gelmezsen kırılırım dedi
sabah
1 haaşlanmış patates az beyazz peynir
ara
kuru kayısı
öğle
2 gözleme
akşam
az kuruyemiş
2 lt su
200 mekik 100 ip atlama
canım ben de hızlı kilo vermek istiyorum artık
pinup sana kızmam benimm de şok diyetler yapasımm var bu ara ama 6 öğüne zımbırtı demee doğru olan o aslında buna gerçekten inanıyorum hem kan şekerinin dengelenmesi için
an06 yı senin için davet ettim canım ona anlaat boncuklamayı
pakizecim pazar menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği ile omlet
ara
1 elma
öğle
3 dilim pizza
ara
az kuruyemiş
akşam
1 tabak bezelye yemeği
2 lt su spor henüz yok pilates yaparım belki
pakizecim cumartesi menümü de yazmıştım canım onu da yorumla
senin pazar menün yok anlat bakalım neler yaptın
:
bebişim öncelikle lusura bakma malum hafta sonu olduğu için temizlik ,oğlum birde gezme olunca bilg başına geçemedim
senin Cumartesi Menün güzel Öğlen gözleme yemişsin ama akşama dengelenmiş yinede
boncuk :)
pazar için yamıştımboncuk
benim benüm pazar Günü
Kalkınca : limonlu maydonozlu su
Kahvaltı : domates, salatalık, çok az hamur işi :26:
ara : greyfurt suyu
öğlen : dışarda yarım ekmek balık yedim çok canım çekti :26:
ara : yok
akşam : kızarmış tavuk,çorba
bugünde abarttım yarından itibaren şok diyet canım
2,5 lt su 1 saat salonda spor yaptım sen en iyisi bana 2 boncuk var 2 boncuk ver
pakize cumacumartesi pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?