Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi fikirmiş canım :)

canım senin boy ve kilo durumun nedir kaç kilo hedefin

Benim belim incede göbek ve basen var en büyük dert göbek tabi benim için ama vericem ben geçen yaz sadece streç yapıyordum ve çok terleyerek incelmiştim ama tabi bu havada olmuyor pek

benimde sorun göbek diz arası belimde hiç gitmeyen bir can simidi var göbek büyük sayılmaz ama enime genişim önden düz yanlardan patlak acayip bişi yani.asıl bacaklarım ve kalçama sürüp streçlemem lazım ama belimdeki streç çok rahatsız etmiyo kazağın içinde belli de değil ama bacaklar kalça streçli işe gelemem ama en azından günde iki defa yapamasamda 1defa akşamları başlayacağım yapmaya kalçamda çok selülit olmuş

Basen demişken, basen için yaptığınız bi hareket var mı bende de var o sorun :44:

oo süper bir kareket var tam o kalça altının bacakla birleştiği yerden kilo aldıkça dışarı sivrilen yağlar varya orası can çekişiyo resmen. ama nasıl anlatsam kii bak şimdi yan yatıyordun dizler hafif önüne doğru kırık ve üst üste. üsteki bacağını kaldırıyorsun dizleri birleştirirken nefes alıyorsun sonra dizi kaldırım topukları birleştirirken nefesi veriyorsun. bunu iki tarafınada uygula süper bir hareket.(bu arada diz ağaşı diper dizle birleşmeye inerken topuk yerinde duracak inmeyecek aynı şelikde topukta aşağı diğer topuğa inerken diz yukarıda duracak inmeyecek. eğer tam basenin acıyorsa hareketi doğru yapıyorsun dmektir.)

pakizecim tek sonuç çıkıyor zaten profil resmi yok onu ekledim
güne güzel başladım inş böyle devam eder

iyi fikirmiş canım :)

canım senin boy ve kilo durumun nedir kaç kilo hedefin

benım boy 160 kılo 67dıydı 65 oldum hedef 58- 57 olmak beden olarak44- 42gıyordum 40bedene gırsem yeter bende dogum sonrası 5aylık hamıle gıbı gobek kaldıhatta gorenler genemı hamılesın dıyor

Öncelikle hoşbulduk kızlar.Kilom suan 47 hedefim 40.Bugün kahvaltıya mısır gevreği ile basladım öğlen minik yağsız tost yedm arada yoğurtlu pulbiber yedim..deneyin sizde yağları yakıyor:)

aliye çok iyi dayanmışsınbizim de haziranda bi düğünümüz var hedefime ulaşmam lazım

valla hemde un kurabıyesı... aman vafers cok acımasız yersem oda benım boncuklarımı yerbızım dügün nısanın 16sı cok yakın:18:verırım ınsallah 40beden gıysem yeter zaten 38- 40 gıyerdım hep ,ama 44bıle gıydım:84:

Öncelikle hoşbulduk kızlar.Kilom suan 47 hedefim 40.Bugün kahvaltıya mısır gevreği ile basladım öğlen minik yağsız tost yedm arada yoğurtlu pulbiber yedim..deneyin sizde yağları yakıyor:)

canım şaka mı yapıyorsun kaç yaşındasın boyun kaç?******

Haticem bugün menümü erken paylaşayım

Sabah : 5'i bir yerde çay
çeyrek simit
beyaz peynir

Ara : kuru kayısı

Öğlen : az çorba
bol yoğurt,ve yeşillik
brüksel lahana
çavdar ekmeği yoktu 1 dilim incecik beyaz ekmek

ARA : şekersiz kahve
ARA : 200ML SÜT

Akşam : Bol yeşillik
zeytinyağlı az pırasa Yiğicem

Ara : meyva veya yoğurtla tamamlarım

2,5 lt su
bugün derse giricem 45 dk pilates
20dk Cardio

19 yasındayım boyum kısaaaa 160fln

canım saçmalama zaten sınırdasın 40 da neymiş çocuk musun sen genç kız olmuşsun 47 nin altına sakın düşme hatta 1-2 kilo alsan daha iyi olur
ben yeni üye davet edicem seni bu diyet gruplarında görmeyim tatlım akıllı ol

çok güzel menü benden 5 boncuk helal olsun

benim menüm

sabah
special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
1 elma
öğle
1 tabak bezeelye yemeği
ara
1 kivi ve biraz kuru kayısı
akşam
çok az şehriye çorbası
balık yeşil salata yağsız

2lt su
40 dk pilates
100 mekik, 100 zıplama

canım menü süper öğlen biraz eksik olmuş yanına yeşillik yoğurt yeseydin ama diyerleri birbirini kapatıyor benden sana boncuk bebiş

canım menü süper öğlen biraz eksik olmuş yanına yeşillik yoğurt yeseydin ama diyerleri birbirini kapatıyor benden sana boncuk bebiş

teşekkür ederim canım yarın daha iyi olcam çalışıyorum ama evden bişeyler götüreyim en iyisi aralar için

Son düzenleme:

sinem senin boyun kaç bu kiloda diet ha
şaşırdım doğrusu
benim bir arkadaşım var 160 boyunda 41 kilo ve dietisyene gidiyor kilo almak için

ben de bugün tüm gün dışardaydım 1 simiti azar azar tükettim
1 tane de mandalina 1 satte yürüdüm.ha birde türk kahvesi 1 şekerli.
hastanede işlerim vardı dietisyene yarın 9 30 da randevu aldım
birde şekerim biraz yüksek dr glikofen die bir hap verdi iştahımı baya bir kapattı inş. cumaya kadar 1 kilo gidecek
akşamda 1 dilim kepekli ekmekle sebze yemeği yiyeceğim sonrada meyve
yatarkende tarçınlı süt

hadi bakalım kızlar cumaya ne kaldı 4 gün...

Kız bende bugün aldım lahana yağı 4tl sen çok pahalıya almışsın ve eve gelince göbeğime sürüp spor yaptım ama hiç işe yapamadı terlemedim bile birde streç toplandı

Bugün ki menüm
Sabah simit
Ara meyveli yoğurt
öğle salata
Ara cay ve 5kraker
Akşam haşlama patates tavuk ve yoğurt
Bugün migde bulantım olduğu için sabah kahvalti yapmadım evden çıktım ama aciktigim içi bir simit yedim ve hala bulantım var
Spor 4saat yürüyüş tempolu yarim saat egzersiz 2lt suya tamamlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…