gunaydın kızlar dun gece eşim kek kurabıye yıyor ben ıcımden sakın yeme kıyafet bulamıyorsun sonra hamıle kıyafetı gıbı seyler gıymek zorunda kalıyorsun sakın yeme nısanda dügün var sonrakıyafet bulamıyorsun dıye motıve ettım yemedımmm
kızlar doktorumda canınız cıkolata ıstedıyse kakoya muzu batırın cıkolata yemıs gıbı olurmuşsunuz iyi fikir cıkolata kırızlerıne ıyı gelır :81:
Benim belim incede göbek ve basen var en büyük dert göbek tabi benim için ama vericem ben geçen yaz sadece streç yapıyordum ve çok terleyerek incelmiştim ama tabi bu havada olmuyor pek
Basen demişken, basen için yaptığınız bi hareket var mı bende de var o sorun :44:
pakizecim tek sonuç çıkıyor zaten profil resmi yok onu ekledim
güne güzel başladım inş böyle devam eder
iyi fikirmiş canım :)
canım senin boy ve kilo durumun nedir kaç kilo hedefin
aliye çok iyi dayanmışsınbizim de haziranda bi düğünümüz var hedefime ulaşmam lazım
Öncelikle hoşbulduk kızlar.Kilom suan 47 hedefim 40.Bugün kahvaltıya mısır gevreği ile basladım öğlen minik yağsız tost yedm arada yoğurtlu pulbiber yedim..deneyin sizde yağları yakıyor:)
canım şaka mı yapıyorsun kaç yaşındasın boyun kaç?******
19 yasındayım boyum kısaaaa 160fln
19 yasındayım boyum kısaaaa 160fln
Haticem bugün menümü erken paylaşayım
Sabah : 5'i bir yerde çay
çeyrek simit
beyaz peynir
Ara : kuru kayısı
Öğlen : az çorba
bol yoğurt,ve yeşillik
brüksel lahana
çavdar ekmeği yoktu 1 dilim incecik beyaz ekmek
ARA : şekersiz kahve
ARA : 200ML SÜT
Akşam : Bol yeşillik
zeytinyağlı az pırasa Yiğicem
Ara : meyva veya yoğurtla tamamlarım
2,5 lt su
bugün derse giricem 45 dk pilates
20dk Cardio
çok güzel menü benden 5 boncuk helal olsun
benim menüm
sabah
special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
1 elma
öğle
1 tabak bezeelye yemeği
ara
1 kivi ve biraz kuru kayısı
akşam
çok az şehriye çorbası
balık yeşil salata yağsız
2lt su
40 dk pilates
100 mekik, 100 zıplama
canım menü süper öğlen biraz eksik olmuş yanına yeşillik yoğurt yeseydin ama diyerleri birbirini kapatıyor benden sanaboncuk bebiş
Öncelikle hoşbulduk kızlar.Kilom suan 47 hedefim 40.Bugün kahvaltıya mısır gevreği ile basladım öğlen minik yağsız tost yedm arada yoğurtlu pulbiber yedim..deneyin sizde yağları yakıyor:)
benimde sorun göbek diz arası belimde hiç gitmeyen bir can simidi var göbek büyük sayılmaz ama enime genişim önden düz yanlardan patlak acayip bişi yani.asıl bacaklarım ve kalçama sürüp streçlemem lazım ama belimdeki streç çok rahatsız etmiyo kazağın içinde belli de değil ama bacaklar kalça streçli işe gelemem ama en azından günde iki defa yapamasamda 1defa akşamları başlayacağım yapmaya kalçamda çok selülit olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?