Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben cumartesi geldim pazargünü ilk boncugumu aldım eşimden 2boncuk
bende ona cumartesi ve pazar toplam 3 boncuk verdim..
bugünde menümü yazdım bekliyorummm

benden sana kafadan maşallahhh :81:yok un kurabıyesını eşim yedı ben kendımı tutum sımdıde karsımda cıps yedıler ben tv ızledım

benım pazartesi menum
sabah 1kepeklı ekmek kıbrıt kutusı peynır 2tane cevız 4zeytın domates cay
ara 1elma
ogle kfeleks
ara 2tane form bıskıvı
aksam zeytınyaglı kerevız yemegı 1kepeklı ekmek salata
su 2gecmıstır
spor kostum

Tamam yanlış duymuşum 40 kilo değilmişsin. 47sin işte benim de hedefim 47-48. bence kilon çok güzel ya neden vermek istiyosun ki? 40 olursan yok olursun

hayalimde hareketi canlandırmaya çalıştım bi deneyeyim bakalım inşallah işe yarar çok kalın benimkiler :/

vafers ben cumartesi gününe boncuk almamışım, samanyolu unutmuş olmalı. pazar günü 4 boncuk almışım. bu arada nickim benim hayat felsefem ya :)) life goes on: hayat devam ediyor. anlamına geliyo :))

Son düzenleme:
Çok sağolun camlarım ya bilmiyorum neden dün akşamdan beri mide bulantım var birde son bir hafta içimde 2sefer ateşim 38e yükseldi

2boncuk aldığıma göre sadece aynı ceza benimdirde yarın en az 3 boncuk alıoz su ara öğün ve ana öğünlerden inşşş yarın görüşmek üzere

hahaha evet aynen camımmm

Öncelikle hoşbulduk kızlar.Kilom suan 47 hedefim 40.Bugün kahvaltıya mısır gevreği ile basladım öğlen minik yağsız tost yedm arada yoğurtlu pulbiber yedim..deneyin sizde yağları yakıyor:)

19 yasındayım boyum kısaaaa 160fln

gerçi herkez şok geçirip kovalaşmış ama kızım delimisin nesin :)

azını öpeyim hatice bende öle dicektimmm:)

aferiinn benimmm eşimeeee :)

5 boncuk pazartesi menün içinnn

bu saate kadar toplantıdaydım desem ne dersinizzzz

şaka gibiydi gerçektennn

06an cım:)

benimde fena değildi günüm

spor dışında bence tamamım:)

PAZARTESİ MENÜM

sabah

kepek ekmeğine tost

portakal suyu

ara leblebi

öğlen tavuk çorba yoğurt

ara portakal

akşam çorba ve ıspanak

2 litre suyu geçtim ama ne kadar bilmiyorum:)

ama spor yok tatlışş

benim eşim yine nerelerdeee :44:

bugün kahvaltıda kepekli beyaz peynirli tost yedim.
öğle: makarna yine
ara: muzlu süt
akşam: bulgur pilavı, taze fasülye
1 saat önce de meyve tabağı yaptım yedim.

40 dk yürüyüş, 20 dk bölgesel. 2.5 lt su. ama çok kalorili şeyler yedim suçlu hissediyorum kendimi :26:

Son düzenleme:

offf offf offf kasıp kavuracagız kuzuuu ortalığı süperiz valla bendende sana pazartesi menün için 4boncuk yarın sporda olur inşallahhhhh bu arada topplanttımı yaa bu saate kadar çok yorucu bigün olsa gerek senin için

Süper bir menü,5 verilir bu menüye...:
Ben nasıl toparlıcam bilemiyorum,bugün de misafirim vardı,diyete uyamadım.Sadece spor ve 2 litre su doğru yaptıklarım.Yani kendime ancak veririm..Yarın çok dikkat edicem artık,böyle olmuyor

o zaman 1 boncuk daha verdim ama unutma bir daha

tşklerrr...
valla hakkımdı
o kadar su içiyorum sonrada wc den çıkamıyorum,
nedir bu yaaaa
süreklide ağzımda bir kuruluk

akşamda sebze demiştim ya 1 dilim kep ekmekle onuda yedim
1 de meyve yatmadan
tarçınlı sütümü içip yatıcam...

a e olun...

Aaa teşekkür ederimm kendi kendini boncuklamışsın sen menünü yaz ben belki daha fazla veririm :)

Bu arada cumartesi günümü yorumlamamışsıın hatırlatayım dedim :)

Kız bende bugün aldım lahana yağı 4tl sen çok pahalıya almışsın ve eve gelince göbeğime sürüp spor yaptım ama hiç işe yapamadı terlemedim bile birde streç toplandı

ama bu sürülünce spor yapılmıcak kii... bende öyle sanıyodum hep öyle yaptım ama orjinali spor yapma sadece üstünde dursun diyor vücudun yağı emmesi lazımmış ama biz spor yapar terlersek yağ terle atılır vücuda nüfuz edemez terletme için değil bu yağ...ben bu akşam spordan geldim diz göbek arasını yağlayıp sardım streçi ve oturduum ders çalışıyorum duşa girene kadar kalacak üstümde:)

öncelikle çok geçmiş olsun.
ben geciktim deneme sınavı yapıyordumda kendime..
çok az yemişsin bu güün Allah tan akşama biraz toparlamışsın.
ana ve araöğünler var kaçamak yok su ve sporda var sana 5

bende neler yaptığını anlatayım iyi syılırdı,
kahvaltı 1dilim çavdar ekmeğnden peynirli tost,
arada 2kayısı ve beşi bir yerde çay
öğlen kuru fasülye az pilav
ara 1portakal ve beşi bir yerde
akşam salata,balık ve yarım kase çorba.
adet oldum olacam acayip tatlı istiyor canım son aramı kuru kayısı ve kan üzümü ile beşi bir yerdemi içerek yaptım biraz bastırdı tatlı krizimi inşallah bir daha gelmez şu adet döneminde başka tatlı krizi.
su içtim sporda fazla fazla yaptım. 30dakka aerobik 45dakka bireysel pilates çalıştım 30dakkada hocayla çalıştım. bacaklarım titriyordu salondan çıkarken. ayy uykum geldi iyi geceleerrr...bu arada boncuğumu verecekken konuya tgull pazartesi boncuğu diye benim yazdığım gibi yazarsan vaferse kolaylık olur.

aferin kız valla tebrikler bak isteyince oluo kızım ben hergün o nutellayla göz göze kahvaltı yapıom ama masus kaldırmıom kendmimi terbiye ediom

Aaa teşekkür ederimm kendi kendini boncuklamışsın sen menünü yaz ben belki daha fazla veririm :)

Bu arada cumartesi günümü yorumlamamışsıın hatırlatayım dedim :)
samanyolu sana dünkü menüne 2 yzıyorum nasıl olsa eşine fırsat vermeden yorumlamışın kendin seni eşsiz yarıştıralım
kızlar şu sinemide Allah aşkına çıkartın gruptan dalga içinmi geldi aneroksiyamı oldu ne başımıza kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…