Ben yine çok hastayım kızlar yaaa
kızlar hadi menüler yazılsın boncuklar verilsin olmadı ben çıkıyorum şimdi gelirim gene:26:
bu arada esra cuma boncuğun kaç? bide 06an cuma boncuğun nedir acil cevap yazın alıntıyla ispatlayın görücemmmmmm
aliyecim menüm ve aktivitelerim
sabah 9:00da kahvaltı bir kase yarım yağlı süte k flaks yedim
sonra 50dk pilates
arada 1 muz küçük yerli
öğlen dışardaydım bir simit çay çay çay kahve(bugün eski arkadaşımla felekten bigün çaldık çay kahveyle)
sonra saat 5 gibi akşam hala beraberiz kepekli sandiviç ve ayran içtim
sonra saatlerce mağzalar gezildi:79: nihayet eve geldim ve 4 tane mercimek köfte yedim şuanda börtlen çayı içiom
2 ltre su içildi durum budursizi görelim aliye hanım bi un kuarabiyesi lafı gördüm sanki
19 yasındayım boyum kısaaaa 160fln
oo süper bir kareket var tam o kalça altının bacakla birleştiği yerden kilo aldıkça dışarı sivrilen yağlar varya orası can çekişiyo resmen. ama nasıl anlatsam kii bak şimdi yan yatıyordun dizler hafif önüne doğru kırık ve üst üste. üsteki bacağını kaldırıyorsun dizleri birleştirirken nefes alıyorsun sonra dizi kaldırım topukları birleştirirken nefesi veriyorsun. bunu iki tarafınada uygula süper bir hareket.(bu arada diz ağaşı diper dizle birleşmeye inerken topuk yerinde duracak inmeyecek aynı şelikde topukta aşağı diğer topuğa inerken diz yukarıda duracak inmeyecek. eğer tam basenin acıyorsa hareketi doğru yapıyorsun dmektir.)
2boncuk aldığıma göre sadece aynı ceza benimdirde yarın en az 3 boncuk alıoz su ara öğün ve ana öğünlerden inşşş yarın görüşmek üzere
Öncelikle hoşbulduk kızlar.Kilom suan 47 hedefim 40.Bugün kahvaltıya mısır gevreği ile basladım öğlen minik yağsız tost yedm arada yoğurtlu pulbiber yedim..deneyin sizde yağları yakıyor:)
19 yasındayım boyum kısaaaa 160fln
canım saçmalama zaten sınırdasın 40 da neymiş çocuk musun sen genç kız olmuşsun 47 nin altına sakın düşme hatta 1-2 kilo alsan daha iyi olur
ben yeni üye davet edicem seni bu diyet gruplarında görmeyim tatlım akıllı ol
benimm canımmmm eşim nerde yaa boncuklarımı bekliyorummmm
mükemmel ve kaçamaksız atlattımm bugünü
hemen menümü yazıyorum
sabah
1 yumurta
k kutusu peynir
5zeytin
yarım salatalık
açık şekersiz çay
ara
4tane kuru kayısı
papatya çayı
öğle
nohut
4-5 kaşık bulgur pilavı
bol cacık
ara
bir avuç leblebi
akşam
çorba
salata
şimdide greyfurt ile günü tamamlıyorum ve 3lt ye yakın su içtimmm
kaçamak yook
spora gelince akşam yarım saat yokuş çıktım servisten inip yağmurda yürüdüm:)
eve gelincede bölgesel yarım saat çalıştım daha ne olsun be yaaa
bu saate kadar toplantıdaydım desem ne dersinizzzz
şaka gibiydi gerçektennn
06an cım:)
benimde fena değildi günüm
spor dışında bence tamamım:)
PAZARTESİ MENÜM
sabah
kepek ekmeğine tost
portakal suyu
ara leblebi
öğlen tavuk çorba yoğurt
ara portakal
akşam çorba ve ıspanak
2 litre suyu geçtim ama ne kadar bilmiyorum:)
ama spor yok tatlışş
Süper bir menü,5benim eşim yine nerelerdeee :44:
bugün kahvaltıda kepekli beyaz peynirli tost yedim.
öğle: makarna yine
ara: muzlu süt
akşam: bulgur pilavı, taze fasülye
1 saat önce de meyve tabağı yaptım yedim.
40 dk yürüyüş, 20 dk bölgesel. 2.5 lt su. ama çok kalorili şeyler yedim suçlu hissediyorum kendimi :26:
Canım çok geçmiş olsun,bir doktora görünsen iyi olurÇok sağolun camlarım ya bilmiyorum neden dün akşamdan beri mide bulantım var birde son bir hafta içimde 2sefer ateşim 38e yükseldi
o zaman 1 boncuk daha verdim ama unutma bir daha
Süper bir menü,5verilir bu menüye... :
Ben nasıl toparlıcam bilemiyorum,bugün de misafirim vardı,diyete uyamadım.Sadece spor ve 2 litre su doğru yaptıklarım.Yani kendime ancakveririm..Yarın çok dikkat edicem artık,böyle olmuyor
Kız bende bugün aldım lahana yağı 4tl sen çok pahalıya almışsın ve eve gelince göbeğime sürüp spor yaptım ama hiç işe yapamadı terlemedim bile birde streç toplandı
Bugün ki menüm
Sabah simit
Ara meyveli yoğurt
öğle salata
Ara cay ve 5kraker
Akşam haşlama patates tavuk ve yoğurt
Bugün migde bulantım olduğu için sabah kahvalti yapmadım evden çıktım ama aciktigim içi bir simit yedim ve hala bulantım var
Spor 4saat yürüyüş tempolu yarim saat egzersiz 2lt suya tamamlarim
benım pazartesi menum
sabah 1kepeklı ekmek kıbrıt kutusı peynır 2tane cevız 4zeytın domates cay
ara 1elma
ogle kfeleks
ara 2tane form bıskıvı
aksam zeytınyaglı kerevız yemegı 1kepeklı ekmek salata
su 2gecmıstır
spor kostum
samanyolu sana dünkü menüne 2 yzıyorum nasıl olsa eşine fırsat vermeden yorumlamışın kendin seni eşsiz yarıştıralımAaa teşekkür ederimmkendi kendini boncuklamışsın sen menünü yaz ben belki daha fazla veririm :)
Bu arada cumartesi günümü yorumlamamışsıın hatırlatayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?