Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben cumartesi geldim pazargünü ilk boncugumu aldım eşimden 2boncuk
bende ona cumartesi ve pazar toplam 3 boncuk verdim..
bugünde menümü yazdım bekliyorummm

yani pazar sadece 2 boncuk değilmi ben anladım cumartsi 2 pazar bir boncuk öylemi cancağzım biraz açıklayıcı yazalım şu boncukalrı lütfen

Aaa teşekkür ederimm kendi kendini boncuklamışsın sen menünü yaz ben belki daha fazla veririm :)

Bu arada cumartesi günümü yorumlamamışsıın hatırlatayım dedim :)

nasıl yorumlamamış bende 3 boncuk diye işaretli arkadaşlar yorumlarınızı ve boncuklarınızı lütfen itinayla yapın ve unutmayın hayır siz veya eşiniz eksik boncuk alır bilginize.

Herkeze Günaydın dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

Kaçamaksız bir gün diliyorum

saol canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun umarım bol sulu ve aktiviteli kaçamaksız birgü olurhavada karlı ama olsun evlerimizde yapalım gene yapalım

Işteyim akşama saklıorum aktiviteleri. dünya kadınlar günümüz kutlu olsunnnnnn Herkese az kalorili günlerrr

maşallah çok güzel geçirmişsin bu günü sana 5 boncuğu

yani pazar sadece 2 boncuk değilmi ben anladım cumartsi 2 pazar bir boncuk öylemi cancağzım biraz açıklayıcı yazalım şu boncukalrı lütfen

aynenn öyle tatlımm.dikkat ediyorum artık günleri ile birlikte yazmaya.kusura bakma öğrenicemmm

aynen öleydi hayatım ve toplantı iğrenç mahlle kavgası gibiydi

hepiniz dua edin bana hayırlı bir iş bulatımmmm

CAnımmmmm hepiizinn kuttlu olsunn

Işteyim akşama saklıorum aktiviteleri. dünya kadınlar günümüz kutlu olsunnnnnn Herkese az kalorili günlerrr

hepimizin şeeker kutluu olsun bugün çılgın spor yapıcammm

amanda amannn eşim gelmiş
inş istediğin gibi bir iş bulursun dua edicem sana
burada çok kötü kar var hala da yağıyor ya yürüyüş yapamam akşama kadar durmazsa

Son düzenleme:
:95::95::95::95:
samanyoluya duyuyru sadece senin boncuğun eksik tatlım sanırsam menünü yazmadın ve eşinde yorumlayamamış haliyle

nasıl yorumlamamış bende 3 boncuk diye işaretli arkadaşlar yorumlarınızı ve boncuklarınızı lütfen itinayla yapın ve unutmayın hayır siz veya eşiniz eksik boncuk alır bilginize.

vaferscim biz boncukları toplamada zorlanılmaması kolaylık olması için esra ile boncuk hesaplaması yaptığımız yazının konu başlığına günü ve kimin olduğunu yazmaya mesela "salı günü tgull'ün boncukları"diye yazmaya karar verdik öyle yapıyoruz. işini kolaylaştırırsa diğer arkadaşlarada söyleyelim herkes o şekilde yazsın...geçen hafta boncuk toplamayı ben yapıyordumya canım çıkmıştı karmaşık gelmişti.

he şunu bileydinc anım benim bende onu diyorum diyorum ama sesimi duyan yok karman çorman yazıolar arkadaşlar sizin için eksik çıkar boncuklarınız herkes neyi boncukluosa yani hangi günü kimi boncukluosa yazsın ben kim kimin eşi bilemiyorum haliyle şimdilik yaptım hazırladım ama bugündne itibaren yazın lütfennnnnn

merhaba kızlar,
sizlerden bir isteğim olacak,menü paylaşımında boncuk etkinliği yapmak eşleştik güzelde oldu ama bir şey fark ettim. bazılarımın bazen bazılarımın çoğu zaman konuya girince sadece eşinin yazdıklarını okuyor boncuğunu veriyor kendi menüsünü paylaşıyor ve gidiyor ve kötü tarafı tüm grup için yazılan yazıları gözden kaçırmış oluyorlar. tabi zamanımız olmadığı hemen boncuk verip menü paylaşıp gittiğimiz olabilir ama en azından ucuyla şöyle bir tüm gruba yapılan duyuru var mı diye bakarsanız görevli olanlar için büyük kolaylık olur.
geçen hafta boncuk toplamayı ve kilo bildirimini ben yaptım. hem boncuk verirken gün belirtmeyle ilgili hem kiloların yüzdelerinin nasıl hesaplanacağı ile ilgili yazılar yazmıştım, yine bu hafta vafers boncuklardan sorumlu ve bunla ilgili iki üç defa uyarıda ricada bulundu.
takım kaptanı hatice
yardımcı pinup ve ben tgull
boncuk görevlisi vafers
tüm grubun okumasını istediğimiz duyurularda konu yerine duyuru yazalım kızlar bizde, herkese kolaylık olsun.(inşallah bu yazımda gözden kaçmaz:) )

:95::95::95::95:
samanyoluya duyuyru sadece senin boncuğun eksik tatlım sanırsam menünü yazmadın ve eşinde yorumlayamamış haliyle
Hangi gün eksik ki anlamadım,bu hafta hep yazdım ama belki eşim yorumlamamıştır,Vafers tatlım hangi gün eksik yazar mısın...:96:

CANIM CUMARTESİ MENÜNÜ YORUMLAYAYIM gözümden kaçmış kusura bakma... Menün çok güzel ve de sağlıklı olmuş canım.Pazar günü sabah yazmışsın gözümden kaçmış kusura bakma...5 veriyorum sana,dışarıda yürüdüğün için yürüyüş de olmuş sayılır.

Di mi ama suçlu olunca kendimi yorumlayayım dedim,merak etme çok adilim bu konuda...

Tgull duyurunu okudum canım çok acıklayıcı

benim eşim Hatice

Salı MENÜM

Sabah : peynir
2 dilim çavdar ekmeği
yeşillik
5'i bir yerde çay

Ara : süt 200 ml

Öğlen : pırasa bol
az çorba
1 dilim beyaz ekmek

Ara :Nescafe Şekersi

Akşam : Zeytinyağlı kabak
Yoğurt

Ara :meyva yada yoğurt

SPOR VAR TABİKİDE 45 DK DANS DERSİNE GİRİCEM İNŞALLAH

ŞUANA KADAR 2.LT SU İÇTİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…