ben cumartesi geldim pazargünü ilk boncugumu aldım eşimden 2boncuk
bende ona cumartesi ve pazar toplam 3 boncuk verdim..
bugünde menümü yazdım bekliyorummm
Aaa teşekkür ederimmkendi kendini boncuklamışsın sen menünü yaz ben belki daha fazla veririm :)
Bu arada cumartesi günümü yorumlamamışsıın hatırlatayım dedim :)
Herkeze Günaydın dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Kaçamaksız bir gün diliyorum
öncelikle çok geçmiş olsun.
ben geciktim deneme sınavı yapıyordumda kendime..
çok az yemişsin bu güün Allah tan akşama biraz toparlamışsın.
ana ve araöğünler var kaçamak yok su ve sporda var sana 5
bende neler yaptığını anlatayım iyi syılırdı,
kahvaltı 1dilim çavdar ekmeğnden peynirli tost,
arada 2kayısı ve beşi bir yerde çay
öğlen kuru fasülye az pilav
ara 1portakal ve beşi bir yerde
akşam salata,balık ve yarım kase çorba.
adet oldum olacam acayip tatlı istiyor canım son aramı kuru kayısı ve kan üzümü ile beşi bir yerdemi içerek yaptım biraz bastırdı tatlı krizimi inşallah bir daha gelmez şu adet döneminde başka tatlı krizi.
su içtim sporda fazla fazla yaptım. 30dakka aerobik 45dakka bireysel pilates çalıştım 30dakkada hocayla çalıştım. bacaklarım titriyordu salondan çıkarken. ayy uykum geldi iyi geceleerrr...bu arada boncuğumu verecekken konuya tgull pazartesi boncuğu diye benim yazdığım gibi yazarsan vaferse kolaylık olur.
yani pazar sadece 2 boncuk değilmi ben anladım cumartsi 2 pazar bir boncuk öylemi cancağzım biraz açıklayıcı yazalım şu boncukalrı lütfen
offf offf offf kasıp kavuracagız kuzuuu ortalığı süperiz valla bendende sana pazartesi menün için 4boncuk yarın sporda olur inşallahhhhh bu arada topplanttımı yaa bu saate kadar çok yorucu bigün olsa gerek senin için
CAnımmmmm hepiizinn kuttlu olsunnHerkeze Günaydın dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Kaçamaksız bir gün diliyorum
Işteyim akşama saklıorum aktiviteleri.dünya kadınlar günümüz kutlu olsunnnnnn Herkese az kalorili günlerrr
aferin kız valla tebrikler bak isteyince oluo kızım ben hergün o nutellayla göz göze kahvaltı yapıom ama masus kaldırmıom kendmimi terbiye ediom
aynen öleydi hayatım ve toplantı iğrenç mahlle kavgası gibiydi
hepiniz dua edin bana hayırlı bir iş bulatımmmm
CAnımmmmm hepiizinn kuttlu olsunn
hepimizin şeeker kutluu olsun bugün çılgın spor yapıcammm
ayyy senden 5boncuk aldım ya yeter
nasıl yorumlamamış bende 3 boncuk diye işaretli arkadaşlar yorumlarınızı ve boncuklarınızı lütfen itinayla yapın ve unutmayın hayır siz veya eşiniz eksik boncuk alır bilginize.
vaferscim biz boncukları toplamada zorlanılmaması kolaylık olması için esra ile boncuk hesaplaması yaptığımız yazının konu başlığına günü ve kimin olduğunu yazmaya mesela "salı günü tgull'ün boncukları"diye yazmaya karar verdik öyle yapıyoruz. işini kolaylaştırırsa diğer arkadaşlarada söyleyelim herkes o şekilde yazsın...geçen hafta boncuk toplamayı ben yapıyordumya canım çıkmıştı karmaşık gelmişti.
Hangi gün eksik ki anlamadım,bu hafta hep yazdım ama belki eşim yorumlamamıştır,Vafers tatlım hangi gün eksik yazar mısın...:96::95::95::95::95:
samanyoluya duyuyru sadece senin boncuğun eksik tatlım sanırsam menünü yazmadın ve eşinde yorumlayamamış haliyle
Menün çok güzel ve de sağlıklı olmuş canım.Pazar günü sabah yazmışsın gözümden kaçmış kusura bakma...5kendi günümü de yazayım, bugün hiç evde olmadığım için yiyebileceğim şeyler kısıtlıydı.
sabah bi cafede kahvaltı tabağı aldım portakal suyu içtim.
ara: 2 top dondurma
öğle: kepekli sandviç
ara: bi fincan kahve
akşam: patates kızartması (actifry ile 1 kaşık yağda kızarttık) :44:
spor yapamadım ama bütün gün dışardaydım yürüdüm. suyumu da 2 ltye tamamladım az önce.
Di mi ama suçlu olunca kendimi yorumlayayım dedim,merak etme çok adilim bu konuda...samanyolu sana dünkü menüne 2 yzıyorum nasıl olsa eşine fırsat vermeden yorumlamışın kendin seni eşsiz yarıştıralım
kızlar şu sinemide Allah aşkına çıkartın gruptan dalga içinmi geldi aneroksiyamı oldu ne başımıza kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?