amanda amannn eşim gelmiş
inş istediğin gibi bir iş bulursundua edicem sana
burada çok kötü kar var hala da yağıyor ya yürüyüş yapamam akşama kadar durmazsa
merhaba kızlar,
sizlerden bir isteğim olacak,menü paylaşımında boncuk etkinliği yapmak eşleştik güzelde oldu ama bir şey fark ettim. bazılarımın bazen bazılarımın çoğu zaman konuya girince sadece eşinin yazdıklarını okuyor boncuğunu veriyor kendi menüsünü paylaşıyor ve gidiyor ve kötü tarafı tüm grup için yazılan yazıları gözden kaçırmış oluyorlar. tabi zamanımız olmadığı hemen boncuk verip menü paylaşıp gittiğimiz olabilir ama en azından ucuyla şöyle bir tüm gruba yapılan duyuru var mı diye bakarsanız görevli olanlar için büyük kolaylık olur.
geçen hafta boncuk toplamayı ve kilo bildirimini ben yaptım. hem boncuk verirken gün belirtmeyle ilgili hem kiloların yüzdelerinin nasıl hesaplanacağı ile ilgili yazılar yazmıştım, yine bu hafta vafers boncuklardan sorumlu ve bunla ilgili iki üç defa uyarıda ricada bulundu.
takım kaptanı hatice
yardımcı pinup ve ben tgull
boncuk görevlisi vafers
tüm grubun okumasını istediğimiz duyurularda konu yerine duyuru yazalım kızlar bizde, herkese kolaylık olsun.(inşallah bu yazımda gözden kaçmaz:) )
bugünde aynı performansı bekliyorum shake it up şekerim
Hangi gün eksik ki anlamadım,bu hafta hep yazdım ama belki eşim yorumlamamıştır,Vafers tatlım hangi gün eksik yazar mısın...:96:
salı günü boncuğuben menumu yazayım alşam fılım var benım oglan sabaha kadar uyutmadı ateslendı mememi bırakmadı uykusuzum
salı gunu menum:
sabah kfelesk bol sutlu
ara 2adet form bıskıvi
ogle kayınvalıdemde mısafır vardı 2ısırık poaca yarım tabak arpaşehrıye salatası 3bardak cay tutum kendımıherkez afıyetle yedı
ara 1tane bıskıvı 1elma
akşam kerevız yemegı karnıbahar havuc salatası
su 2yı tamamlarım
kosacam yatmadan once kosamassam egzersız yaparım acayıp bıtkınım:2: heryerım agrıyor yorgunum uykusuzum en kotusude kuzum hastaaaaa
Aramıza hoşgeldin canım....
Sağol canım haklısın tek yürümekle olmuyor bende farkındayım,bu hafta yürüyüşü 1 saate çıkarıp mekik eklicem bakalım sonuç değişecek mi,gerçi bu hafta regl dönemim olacak,tatlılara hayır demeyi başarmalıyım...
Canım sağol iyiyim artık,çok hasta oldum gerçekten kalkamadım ,bu hafta paylaşımda bulunurum merak etme sen...Hepimiz toparlanmalıyız,saldık yine.annem bana bakmaya geldi,ballı bitki çayları,yemekler beni mahvetti
,
Arkadaşım menünü yorumlayayım,ana öğünler eksik,spor da yokboncuk veriyorum sana..Keşke senin kadar iradeli olsam...
kullanımı sabah akşam sorunlu böygeye sürüp 1,2saat kadar bekletmekmiş. ama ben biraz abartıyorum. sabah kalkınca göbek ve simidime sürüyorum streçliyorum işe gidince artık ne zaman rahatsız ederse gidip wc de çıkarıyor havlu kağıtlada üstümü siliyorum yada kalın kazağın altına sauna kemer takıyorum eve gelene kadar duruyor üstümde. eve gelincede diz göbek arası sürüp streçliyorum tamamen yatana kadar duruyor yatmadan hazır streçliyken terlesin diye biraz özellikle sorunlu yerlerimi çalıştıracak hareketler yapıyorum biraz sonra duuş kese tamaam böyle yapıyorum orjinalinden farklı kullanıyorum yani.canım gerçekten azını öpeyim demek istiyorummm:)
aynen kaç kere haykırdım okuyunn diyeee :)
bu arada lahana yağım yok diye selülit kremimi sürdüm streçledim şimdi spora gidiyorum bakalım:)
gerçi sen yağı sürüp gün bou kalıcak demiştin spor yapmak için değil ama ben incelmek istiyorummm
kullanımı sabah akşam sorunlu böygeye sürüp 1,2saat kadar bekletmekmiş. ama ben biraz abartıyorum. sabah kalkınca göbek ve simidime sürüyorum streçliyorum işe gidince artık ne zaman rahatsız ederse gidip wc de çıkarıyor havlu kağıtlada üstümü siliyorum yada kalın kazağın altına sauna kemer takıyorum eve gelene kadar duruyor üstümde. eve gelincede diz göbek arası sürüp streçliyorum tamamen yatana kadar duruyor yatmadan hazır streçliyken terlesin diye biraz özellikle sorunlu yerlerimi çalıştıracak hareketler yapıyorum biraz sonra duuş kese tamaam böyle yapıyorum orjinalinden farklı kullanıyorum yani.
merhabalarr,
günümü paylaşayım derse başlamadan önce.
kahvaltı 1çavdar ekmeği ile penirli tost ve salata.
arada beşi bir yerde ve kuru kayısı
öğlen az pilav ayran ve küçük parça tavuk
ara beşi bir yerde kuru kayısı kan üzümü
akşam tarhana çorbası yeşil mercimekli pirinçli bulgurlu yağsız bol soğan ve maydonozlu piyaz,salata 3kaşık kadar yoğurt.
son aramı tarçınlı kan üzümlü sıcak sütle yapacam yavaş yavaş tatlı isteğim yine artmaya başlıyor.
2.5litre su içtim yatana kadar 3olacak.
30dakka aerobik ve 1saatte pilates yaptım,pilates gerçekten süper bişi kilo vermem az olmasına rağmen bariz inceldim.
güzel bir gündü işte böylee...
canım benim göbek ve üst bacak çok kötüü
bugün sporda dediğim gibi yaptım ama 2. dersin 10dksında çıkardım vıcık vıcıkdı:)
iyi mi kötü mü bilmiyorum
senden hergün yeni bir şey öğreniyorum tatlım ya sauna kemeri nedir?
SALI GÜNÜ MENÜM
SABAH
bir dilim kızarmış ekmek
domates peynir
3 zeytin
ÖĞLEN
dürüm döner
portakal suyu ( erkek arkadaşımın annesi ile öğlen yedik ondan yemek zorunda kaldım)
ARA
light yoğurt
AKŞAM
Ekşili köfte
biraz salata
45 dk plates
45 dk cardio step
ama su henüz 1 litre olmadı
Her zamanki gibi sana 5 : nazar: boncuğu ama bugün 3öğünde de karbonhidrat var ve bu konuda ceza hakediyorsun bu sefer sarı kart bi daha olursa kırmızı kart olucak ve cezani vericem
Sabah 2dilim kızarmış ekmek bir kaç zeytin
Ara yok
Öğlen haşlanmış patates
Ara bir kivi
Akşam azçık pilav (bir kaşık)fırında tavuklu patates
Ara bir portakal
2lt den fazla su
Kaçamak yok spor 10dk egzersiz
Bugün hala bulantım olduğu için beni rahatlatacak şeylerden yemeye çalışıyorum ama zor oluyor tabi akşamda çok az yedim yemeğimi ağır geldi
aaa hiç olur mu sayın hakem gözünüzden kaçmış yan hakemlere sorun isterseniz;
kahvaltıdaki peynirim
öğlen yemeğimdeki tavukum
akşam yemeğinde ki yoğurtum
son aram olan süt
bunlar protein özellikle dikkat ediyorum ben proteine.
geçmiş olsun doktora gittin mi miğdeni falan mı üşüttün ki?
ana öğünlerinekaçamakyok su bir ara öğün eksik ve egzersiz 10dakka çok az nasıl yapsaak ikisine bir boncuk vereyim
günü4boncukla tamamladın hayır uğurlu olsuun.dediğin gibi az yemişsin gerçekten önerim süt ve süt ürünlerinede yer ver sütünü yoğurtunu her gün bir öğününde al eksik etme. yoğurt yağ yakımında yardımcıymış ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?