Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amanda amannn eşim gelmiş
inş istediğin gibi bir iş bulursun dua edicem sana
burada çok kötü kar var hala da yağıyor ya yürüyüş yapamam akşama kadar durmazsa

çok şekersinn yaaa

canım olmadı evde yap spor ben şimdi spor yapmaya spor salonuna gidiyorum

45 dk plates ve cardio step 45 dk planım böyle :)

canım gerçekten azını öpeyim demek istiyorummm:)

aynen kaç kere haykırdım okuyunn diyeee :)

bu arada lahana yağım yok diye selülit kremimi sürdüm streçledim şimdi spora gidiyorum bakalım:)

gerçi sen yağı sürüp gün bou kalıcak demiştin spor yapmak için değil ama ben incelmek istiyorummm

bugünde aynı performansı bekliyorum shake it up şekerim

ben menumu yazayım alşam fılım var benım oglan sabaha kadar uyutmadı ateslendı mememi bırakmadı uykusuzum
salı gunu menum:
sabah kfelesk bol sutlu
ara 2adet form bıskıvi
ogle kayınvalıdemde mısafır vardı 2ısırık poaca yarım tabak arpaşehrıye salatası 3bardak cay tutum kendımı herkez afıyetle yedı
ara 1tane bıskıvı 1elma
akşam kerevız yemegı karnıbahar havuc salatası
su 2yı tamamlarım
kosacam yatmadan once kosamassam egzersız yaparım acayıp bıtkınım:2: heryerım agrıyor yorgunum uykusuzum en kotusude kuzum hastaaaaa

salı günü boncuğu
geçmiş olsun bebeğim şimdiden 4 boncuk salı menüne ama koşunu egzesizini yaparsan veririm

bu hangi günün ya sizde problem var lıfegoeson ve samanyolu siz boncuklarınızı kendiniz yazarmısınız birbirinize cuma cumartesi pazar gününü boncuklarını yazın çünkü çorba ettiniz ben tabloya cumartesine life a3 vermişsin şimdi 5 diosun oooo karıştı şunu bi açıklayıcı yazın Allah aşkına yaaaaaaaaaaaaaaaa

Salı günü menüm ve Aktivitem aliye eşime itinayla sunulur
sabah 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 1KK peynir 4 zeytin 1 domates 2 ceviz 2 bardak çay
sonra 45 dk pilates
arada 1 elma yeşil çay biraz kuru hünnap
öğlende 5 tane nar ekşili yağsız mercimek köfte
arada çay türk kahvesi kuru üzüm leblebi
akşam bir tabak sulu köfte
2,5litre su

merhabalarr,
günümü paylaşayım derse başlamadan önce.
kahvaltı 1çavdar ekmeği ile penirli tost ve salata.
arada beşi bir yerde ve kuru kayısı
öğlen az pilav ayran ve küçük parça tavuk
ara beşi bir yerde kuru kayısı kan üzümü
akşam tarhana çorbası yeşil mercimekli pirinçli bulgurlu yağsız bol soğan ve maydonozlu piyaz,salata 3kaşık kadar yoğurt.
son aramı tarçınlı kan üzümlü sıcak sütle yapacam yavaş yavaş tatlı isteğim yine artmaya başlıyor.
2.5litre su içtim yatana kadar 3olacak.
30dakka aerobik ve 1saatte pilates yaptım,pilates gerçekten süper bişi kilo vermem az olmasına rağmen bariz inceldim.
güzel bir gündü işte böylee...

kullanımı sabah akşam sorunlu böygeye sürüp 1,2saat kadar bekletmekmiş. ama ben biraz abartıyorum. sabah kalkınca göbek ve simidime sürüyorum streçliyorum işe gidince artık ne zaman rahatsız ederse gidip wc de çıkarıyor havlu kağıtlada üstümü siliyorum yada kalın kazağın altına sauna kemer takıyorum eve gelene kadar duruyor üstümde. eve gelincede diz göbek arası sürüp streçliyorum tamamen yatana kadar duruyor yatmadan hazır streçliyken terlesin diye biraz özellikle sorunlu yerlerimi çalıştıracak hareketler yapıyorum biraz sonra duuş kese tamaam böyle yapıyorum orjinalinden farklı kullanıyorum yani.

SALI GÜNÜ MENÜM

SABAH

bir dilim kızarmış ekmek
domates peynir
3 zeytin

ÖĞLEN

dürüm döner
portakal suyu ( erkek arkadaşımın annesi ile öğlen yedik ondan yemek zorunda kaldım)

ARA

light yoğurt

AKŞAM

Ekşili köfte
biraz salata

45 dk plates
45 dk cardio step

ama su henüz 1 litre olmadı

canım benim göbek ve üst bacak çok kötüü

bugün sporda dediğim gibi yaptım ama 2. dersin 10dksında çıkardım vıcık vıcıkdı:)

iyi mi kötü mü bilmiyorum

senden hergün yeni bir şey öğreniyorum tatlım ya sauna kemeri nedir?

Her zamanki gibi sana 5 : nazar: boncuğu ama bugün 3öğünde de karbonhidrat var ve bu konuda ceza hakediyorsun bu sefer sarı kart bi daha olursa kırmızı kart olucak ve cezani vericem

eğer sürdüğüm kremin yada yağın vücudunun tarafından iyice emmesi amacıyla streçliyorsan spor yapman olumsuz çünkü streç olduğu için dahada fazla terliyorsun sürlüğün şey terle birlikte uçuup gidiyor ama streçi terkemek için kullanıyorsan zaten çok işe yarıyor benim spor bittiğinde üstümdeki streçler ip gibi belli yerlerde topaklanmış oluyor. ama ben bilerek oturacağım yada ayakta olacağım zaman yağımı sürüp streçliyorum ki iyice çektin vücut sonra zaten çekeceği kadar çekmiştir dediğim zamansa spor yapıp terletmesi amaçlı kullanmış oluyorum. yani bir taş iki kuş önce yağı emdiriyor sonra terletiyor.
bu arada yanlış yazmışım termal kemer benimki eni geniş iç çamaşırının içinden takıyorsun beline streçten farkı toplanmıyor ve dokusu sayesinde kaşıntı falan olmuyor. internetten bak var internette. daha önce selülit kremi alırken vermişlerdi hediyesi bende böyle kullanıyorum işte.bu arada meslek hastalığı işte çok ayrıntılı anlattığım için yazım uzun oluyor kusura bakma:)

Sabah 2dilim kızarmış ekmek bir kaç zeytin
Ara yok
Öğlen haşlanmış patates
Ara bir kivi
Akşam azçık pilav (bir kaşık)fırında tavuklu patates
Ara bir portakal
2lt den fazla su
Kaçamak yok spor 10dk egzersiz
Bugün hala bulantım olduğu için beni rahatlatacak şeylerden yemeye çalışıyorum ama zor oluyor tabi akşamda çok az yedim yemeğimi ağır geldi

ahhhhhhhh bu kayınvalideler dobiş yapacak bizi ya benimkini görseniz hiç boşdurmaz pastalar börekler tıkıştırır sürekli neymiş oğluşu askerdeymiş geldiğinde nişanlıma iyi bakmadın diyecekmiş peeehhhh haberleri yok diyet yaptığımdan ama haftasonu 2gun oradayım ne yaparım bilmiyorum gelelim menümüze pinupcım
öğleyin kaçmış ama akşam eksili köfte fazla kaçmadıysa:)) çok güzel bence güzel menü ama su hariççç salı günü menüne dört boncuk suyunu tamamlarsan bi daha günün çok güzel çünki

Son düzenleme:
Her zamanki gibi sana 5 : nazar: boncuğu ama bugün 3öğünde de karbonhidrat var ve bu konuda ceza hakediyorsun bu sefer sarı kart bi daha olursa kırmızı kart olucak ve cezani vericem

aaa hiç olur mu sayın hakem gözünüzden kaçmış yan hakemlere sorun isterseniz;
kahvaltıdaki peynirim
öğlen yemeğimdeki tavukum
akşam yemeğinde ki yoğurtum
son aram olan süt
bunlar protein özellikle dikkat ediyorum ben proteine.

geçmiş olsun doktora gittin mi miğdeni falan mı üşüttün ki?
ana öğünlerine kaçamakyok su bir ara öğün eksik ve egzersiz 10dakka çok az nasıl yapsaak ikisine bir boncuk vereyim
günü4boncukla tamamladın hayır uğurlu olsuun.dediğin gibi az yemişsin gerçekten önerim süt ve süt ürünlerinede yer ver sütünü yoğurtunu her gün bir öğününde al eksik etme. yoğurt yağ yakımında yardımcıymış ayrıca.

Ama sabah ekmek var öğlen pilav akşam yine bulgurlu pirinçli piyaz yani en azından birinde olmasaydı daha iyi olurdu gerçi sana gidiyorum ama ben de kuru gıdalarla geçiştirmek zorundayım su sıra

benim salı günü menümm

kahvaltıdan önce 2bardak ılık su ve 3 adet kayısı

kahvaltı
yarım simit
küçük bi parça peynir
2 dilim domates
tek şekerli çay

ara
leblebi
beşi bi yerde

öğleyn
yayla çorbası
ankara tava(yani şehriye pilavıyla önce haşlanıp sonra kızarmş kırmızı et) ama abartmadım

ara
portakal

akşam domates çorbası
küçük kepekli bi sandwc

ara
elma

1saat kadar yürüdüm cok yorgunum daha fazla yapamam herhalde egzersiz falan
2litreye tamamladım suyumu

benim günümde böyle bittii

Peyniri sevmiyorum sadece sağlık için yerim ben ama migde bozuk olunca biraz daha bozmak istemedin sütü de gevşek ile ancak tüketiyorum ondan da tiksiniyorum ama yoğurdu çok severim devamli yediğim için evde kalmadı yani böyle yok canım dr gitmedim yaa aslinda ben geçen ay üstüne görmüş okumaktan şüpheleniyorum yani hamile olmaktan yada kistler kötü duruma gidiyor ondan dr da yarın akşam burda ancak yarın gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…