bu hangi günün ya sizde problem var lıfegoeson ve samanyolu siz boncuklarınızı kendiniz yazarmısınız birbirinize cuma cumartesi pazar gününü boncuklarını yazın çünkü çorba ettinizben tabloya cumartesine life a3 vermişsin şimdi 5 diosun oooo karıştı şunu bi açıklayıcı yazın Allah aşkına yaaaaaaaaaaaaaaaa
eğer sürdüğüm kremin yada yağın vücudunun tarafından iyice emmesi amacıyla streçliyorsan spor yapman olumsuz çünkü streç olduğu için dahada fazla terliyorsun sürlüğün şey terle birlikte uçuup gidiyor ama streçi terkemek için kullanıyorsan zaten çok işe yarıyor benim spor bittiğinde üstümdeki streçler ip gibi belli yerlerde topaklanmış oluyor. ama ben bilerek oturacağım yada ayakta olacağım zaman yağımı sürüp streçliyorum ki iyice çektin vücut sonra zaten çekeceği kadar çekmiştir dediğim zamansa spor yapıp terletmesi amaçlı kullanmış oluyorum. yani bir taş iki kuş önce yağı emdiriyor sonra terletiyor.
bu arada yanlış yazmışım termal kemer benimki eni geniş iç çamaşırının içinden takıyorsun beline streçten farkı toplanmıyor ve dokusu sayesinde kaşıntı falan olmuyor. internetten bak var internette. daha önce selülit kremi alırken vermişlerdi hediyesi bende böyle kullanıyorum işte.bu arada meslek hastalığı işte çok ayrıntılı anlattığım için yazım uzun oluyor kusura bakma:)
Ama sabah ekmek var öğlen pilav akşam yine bulgurlu pirinçli piyaz yani en azından birinde olmasaydı daha iyi olurdu gerçi sana gidiyorum ama ben de kuru gıdalarla geçiştirmek zorundayım su sıra
benim salı günü menümm
kahvaltıdan önce 2bardak ılık su ve 3 adet kayısı
kahvaltı
yarım simit
küçük bi parça peynir
2 dilim domates
tek şekerli çay
ara
leblebi
beşi bi yerde
öğleyn
yayla çorbası
ankara tava(yani şehriye pilavıyla önce haşlanıp sonra kızarmş kırmızı et) ama abartmadım
ara
portakal
akşam domates çorbası
küçük kepekli bi sandwc
ara
elma
1saat kadar yürüdüm cok yorgunum daha fazla yapamam herhalde egzersiz falan
2litreye tamamladım suyumu
benim günümde böyle bittii
kız öldürcen mi sen benionlarıda yemezsem açlıktan ölürüm koca vücudum var benim çalışmaz yoksa...
hem bak işte ne güzel dengelemişim her öğün bir protein bir karbonhidrat . bence fazla değil ayrıca kahvaltıdaki ekmek ince bir dilim çavdar akşamki piyaz yağsız ve diyet yemeği olarak kullanılıyor içeriği itibarıyla. hem ekmek hem pilav bir öğünde yesem fazla ama birinden birini yemişim zaten valla bana kendimi kötü hissettirme zor dayanıyorum bu yediklerimle zaten dahada azaltırsam benim vücut oruç tutuyom sanır açlık alarmı verir
Hıım şimdi anladım sen tost diyince ben iki ekmekten yaptın sandım ondan dolayıda bir öğün fazla gibi gelmişti ama dengelemişsin birde bak canım ben diyetisyene giderken bana dr ekmeğin değil de peynir yumurtanın daha uzun tok tutma özelliği var demişti ve bence çok doğru ben bir gün kahvaltıda bir haşlama yumurta yediğimde akşama kadar hiç birşey de yemezsem açılmam ama ekmek yada börek vs. bunları yediğimde bir iki saate açıkiyorum çünki bunlar vücutta yağa dönüştüğü için migde daha çabuk boşalıyor ama protein kalsiyum bunlar yağa dönüşmüyor ve migde de daha uzun duruyor birazçık yardımci olabildiysem ne mutlu bana
:26:
Ay ellerine sağlık valla çok sevindim,ben cumartesi günhatta eşiminkileri de yazayım
cuma 4 boncuk
cumartesi 2 boncuk
pazar 4 boncuk
pazartesi kendisine 2 boncuk vermiş
ben kendi salı günüme 3 boncuk versem hiç yazmasam. çok utanıyorum :26:
salı günü boncuğu
geçmiş olsun bebeğim şimdiden 4 boncuk salı menüneAma koşunu egzesizini yaparsan veririm
Salı günü menüm ve Aktivitem aliye eşime itinayla sunulur
sabah 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 1KK peynir 4 zeytin 1 domates 2 ceviz 2 bardak çay
sonra 45 dk pilates
arada 1 elma yeşil çay biraz kuru hünnap
öğlende 5 tane nar ekşili yağsız mercimek köfte
arada çay türk kahvesi kuru üzüm leblebi
akşam bir tabak sulu köfte
2,5litre su
Ay ellerine sağlık valla çok sevindim,ben cumartesi gün
ünü yazmamışım,sen ikimizinkileri de toparlamışsın teşekkür ederim arkadaşım.
SALI GÜNÜ MENÜM
SABAH 2 dilim börek
ÖĞLEN Çorba,3 kaşık fasülye ve yoğurt,1 dilim ekmek
ARA sütlü tatlı,2 galete
AKŞAM çorba,balık,salata,2 parça helva,
GECE 1 elma
1 saat yürüyüş,200 mekik ve 2 litre de su bugünlük böyle..
:18::18::18::18::18::18: çuk kurkuyurummm....
ben boncuk verirken özellikle günleri yazıyorum, tgull söylediğinden beri yazıyorum her boncuk gününü. ama sen sorunca önceki sayfalara geri dönüp bana verilenlere baktım cumartesiye puan verilmemişti. samanyolu da bugün yorumlayıp 5 boncuk vermiş.
Yani kısacası benim:
cuma 3 boncuk
cumartesi 5 boncuk
pazar 4 boncuk
pazartesi 5 boncuk
ben kendi salı günüme 3 boncuk versem hiç yazmasam. çok utanıyorum :26:
teskekur ederım de egzersızı yaptım ama kosamadım 45dak egzersız mekık ip atlama falan ver boncugumuu:84: :)
günaydın kızlar oğlum hasta yine çok kötüyümm
pakizenin salı menüsü
sporunu yaptın değil mi ara öğünlere de dikkat kahve olmadı bence
salı menüm
sabah
2 dilim ekmek peynir zeytin
ara
ceviz nar suyu
öğle
1 kase tarhana çorbası
2 biber dolması salata
ara
1 pohaça
akşam
1 tabak kurufasulye 1 dolma
2 lt su spor yok çok yedim yine
verdim gitti hadi bakalım hayrını görayy inşallah yansır yaa valla yemiyorum yani dün sabah teyzem koca bi tepsi börekle gelmiş bize ama sadece tadına baktım ucundan biyerim şişmesin diye sonrada hiç canım çekmedi vall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?