Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:18::18::18::18::18::18: çuk kurkuyurummm....
ben boncuk verirken özellikle günleri yazıyorum, tgull söylediğinden beri yazıyorum her boncuk gününü. ama sen sorunca önceki sayfalara geri dönüp bana verilenlere baktım cumartesiye puan verilmemişti. samanyolu da bugün yorumlayıp 5 boncuk vermiş.

Yani kısacası benim:
cuma 3 boncuk
cumartesi 5 boncuk
pazar 4 boncuk
pazartesi 5 boncuk

hahaha yok canım kesinlikle çok açıklayıcı oluyor böyle sölyeince hatırladım anladım kemeri :)

birde tgullcüm senin kavitasyonla ilgilide bilgin var mı?

ne diyorsun?

bir arkadaşımdan tek başına değil ama spor ve diyetle birleşirse işe yarar dediğini biliyorum ama başka bilgim yok:/

Ama sabah ekmek var öğlen pilav akşam yine bulgurlu pirinçli piyaz yani en azından birinde olmasaydı daha iyi olurdu gerçi sana gidiyorum ama ben de kuru gıdalarla geçiştirmek zorundayım su sıra

kız öldürcen mi sen beni onlarıda yemezsem açlıktan ölürüm koca vücudum var benim çalışmaz yoksa...
hem bak işte ne güzel dengelemişim her öğün bir protein bir karbonhidrat . bence fazla değil ayrıca kahvaltıdaki ekmek ince bir dilim çavdar akşamki piyaz yağsız ve diyet yemeği olarak kullanılıyor içeriği itibarıyla. hem ekmek hem pilav bir öğünde yesem fazla ama birinden birini yemişim zaten valla bana kendimi kötü hissettirme zor dayanıyorum bu yediklerimle zaten dahada azaltırsam benim vücut oruç tutuyom sanır açlık alarmı verir

KUZUUUU

bak iyi geldik birbirimize :) ama bana su içir tamam mı ceza ver

SALI GÜNÜ 06an ın BONCUKLARI

Hıım şimdi anladım sen tost diyince ben iki ekmekten yaptın sandım ondan dolayıda bir öğün fazla gibi gelmişti ama dengelemişsin birde bak canım ben diyetisyene giderken bana dr ekmeğin değil de peynir yumurtanın daha uzun tok tutma özelliği var demişti ve bence çok doğru ben bir gün kahvaltıda bir haşlama yumurta yediğimde akşama kadar hiç birşey de yemezsem açılmam ama ekmek yada börek vs. bunları yediğimde bir iki saate açıkiyorum çünki bunlar vücutta yağa dönüştüğü için migde daha çabuk boşalıyor ama protein kalsiyum bunlar yağa dönüşmüyor ve migde de daha uzun duruyor birazçık yardımci olabildiysem ne mutlu bana
:26:

evet böyle bişi duymuştum dediğin gibi yumurta çok güzel tok tutuyor çok da seviyorum hatta her öğün olsa bıkmayacağım bir şey ama daha önce diyetisyene gittiğimde haftada 3yumurta yeme hakkı vermişti fazlasıda zararya.bende haftada 4gün falan kahvaltıda kesin yiyorum ama sadede yiyemiyorum yarım dilim çavdarla. birde beyaz ekmek dediğin gibi çabuk acıktıyormuş daha doğrusu beyaz unla yapılanlar,kepek en hafifi diye kepek yiyordum ama kansızlık olduğu için bende çavdar alıyorum artık. kahvaltılarda ya 1dilim çavdarla peynirli tost yapıp yiyorum yada yarım çavdar ekmeği ve yumurta böyle yapmaya çalışıyorum. zaten ekmek sadece kahvaltıda yiyorum başka yemiyorum. oof of aslında yemeği o kadar çok seven bir insanım ki neden bende yiyip yiyip kilo almayanlardan değilim çok özeniyorum onlara ooof..

hatta eşiminkileri de yazayım

cuma 4 boncuk
cumartesi 2 boncuk
pazar 4 boncuk
pazartesi kendisine 2 boncuk vermiş
Ay ellerine sağlık valla çok sevindim,ben cumartesi gün
ünü yazmamışım,sen ikimizinkileri de toparlamışsın teşekkür ederim arkadaşım.
SALI GÜNÜ MENÜM

SABAH 2 dilim börek
ÖĞLEN Çorba,3 kaşık fasülye ve yoğurt,1 dilim ekmek
ARA sütlü tatlı,2 galete
AKŞAM çorba,balık,salata,2 parça helva,
GECE 1 elma
1 saat yürüyüş,200 mekik ve 2 litre de su bugünlük böyle..

VALLA BU HAFTA BONCUK BIRINCISI SENSIN KAPTIN BONCUKLARI KILONADA YANSIR INSALLAH SALI GUNU ICIN

vaaaooovv 1 saat yürüyüş 200 mekik harikasın börek ve helvalardan dolayı 1 eksi sadecee

samanyolu salı günü boncukları

günaydın kızlar oğlum hasta yine çok kötüyümm

pakizenin salı menüsü
sporunu yaptın değil mi ara öğünlere de dikkat kahve olmadı bence

salı menüm
sabah
2 dilim ekmek peynir zeytin
ara
ceviz nar suyu
öğle
1 kase tarhana çorbası
2 biber dolması salata
ara
1 pohaça
akşam
1 tabak kurufasulye 1 dolma

2 lt su spor yok çok yedim yine

hayatım korkma sizin iyiliğiniz için tam 3 kere tablo değiştirdim yok 3 verdim ama 2 veriyim çıldırdım yani tamamdır halloldu bundan sonra böyle devam edelim hadi öpüşelimde barışalım

ben kendi salı günüme 3 boncuk versem hiç yazmasam. çok utanıyorum :26:

yaz yaz öyle yok ozaman kendi kendinize takılın öyle olurmu cezan neyse çekeceksin
herkese ibret olsun neler yedin anlat bakalım baklavalar börekler
şaka bi yana yazmalısın tatlım belki eşin ceza vericek muhtemelen

teskekur ederım de egzersızı yaptım ama kosamadım 45dak egzersız mekık ip atlama falan ver boncugumuu:84: :)

verdim gitti hadi bakalım hayrını gör ayy inşallah yansır yaa valla yemiyorum yani dün sabah teyzem koca bi tepsi börekle gelmiş bize ama sadece tadına baktım ucundan biyerim şişmesin diye sonrada hiç canım çekmedi vall

hatice ve banucan tez elden menülerinizi yazınız bi siz kaldınız eksik tabi eksik boncuk istiyorsanız yazmayadabilirsiniz banu deneme süresinde olduğunu hatırtlatır yanaklarından öperim

Canım benim kıyamam kuzuma aman onlar hasta olamsın ya çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah...

Canım sporumu yaptım 45 dk salsa dersine girdim 25 dk koştum ve vücut çalıştırdım..

Menüne gelince evt yemekler biraz çok olmuş kurufasülye,dolma ,poğacalar dikkat

bu menüye en azından yürüyüş olsaydı bugün daha dikkatli olucağını biliyorum bu yüzden sadece spor için puan kırıyorum Salı Menünün boncuğu ama bugünde dikkat etmezsen alıcam boncuğu

ohhh tesekkurlerrr boncugumu kaptım sıfırcı hocagıbısınborekmı offff banada sütün cekmesın dıyorlar yeye dıye ısrar edıyorlar dun bızdede neler vardı neler malum ben bırde emzırıyorum hemde sureklı benım oglan cok duskun yedıgım dırek sut oluyor ona ragmen duzgun veremıyorum guya emzırmek zayıflatıyormusss yalannnn yedıklerıme dıkkat edıyorum 20gundur spor yapıyorum 3kılo verdım sadece her emzırısten sonra 1bardak su ıcme ıhtıyacı duyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…