KUZUUUU
bak iyi geldik birbirimize :) ama bana su içir tamam mı ceza ver
SALI GÜNÜ 06an ın BONCUKLARI
ohhh tesekkurlerrr boncugumu kaptım sıfırcı hocagıbısın borekmı offff banada sütün cekmesın dıyorlar yeye dıye ısrar edıyorlar dun bızdede neler vardı neler malum ben bırde emzırıyorum hemde sureklı benım oglan cok duskun yedıgım dırek sut oluyor ona ragmen duzgun veremıyorum guya emzırmek zayıflatıyormusss yalannnn yedıklerıme dıkkat edıyorum 20gundur spor yapıyorum 3kılo verdım sadece her emzırısten sonra 1bardak su ıcme ıhtıyacı duyorum
cuma sabahı yazıyoruz canım yani sabah tartılıp ogün yazıyoruz hadi bakalım ilk hafta kaç kg verdin
merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen
ooo 20 günde 3 kilo süper kaç kilo vercektin 20 günde 20 kgmukızım harika vermişsin becnce devam süper gidiyorsun valla sanada ekstra zulüm geliodur ben emzirdiğini bilmiodum offf Allah kolaylık versin valla zor ama olsun sağlıklı beslen sen börek çocuğa süt olmaz sana löp löp yağ olur ancak hazır azimliyken boşver emzirriken daha kolay veriyosun bakma anlamıosun ama acayip kalori yakıosun emzirirken bebeği öp benim için
merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen
Haticem Nasıl oldu kuzucuk merak ettim seni?
Çarşamba Menüm
Sabah: 1 tane kıymalı gül böreği
5'i bir yerde çay
Ara : kayısı,nescafe
Öğlen : az çorba
yoğurtlu makarna
zeytinyağlı kabak
azcıkta patlıcan salatası
Ara :ACTİVA yoğurt
Akşam : haşlama tavuk ve sebzeler (havuç,patates)
spor derse giricem yine karın egzersizleri var 500 mekik çektiriyor hoca acımasız :)
2,5 lt su
süpersin pakize sanaa layık olamadım çok iştahım açık sürekli bişey yemek istiyorum ne yapcam oğlum aynı antibiyotik başladım hırıltılı solunum ve öksürük var neyseki yarın kar tatil olmuş
pakizenin perşembe menüsü
perşembe menüm
sabah
2 dilim ekmek ve omlet
ara
kuru kayısı
öğle
3 dolma biber
ara
kayısı
akşam
1 tabak mantı
suyumu içtim 2 lt spor için de pek vakit yoktu
Canım çok geçmiş olsun,yine solunum sıkıntısı yaşıyor mu? İnşaallah çabuk iyileşir miniğimiz.günaydın kızlar oğlum hasta yine çok kötüyümm
süpersin pakize sanaa layık olamadım çok iştahım açık sürekli bişey yemek istiyorum ne yapcam oğlum aynı antibiyotik başladım hırıltılı solunum ve öksürük var neyseki yarın kar tatil olmuş
pakizenin perşembe menüsü
perşembe menüm
sabah
2 dilim ekmek ve omlet
ara
kuru kayısı
öğle
3 dolma biber
ara
kayısı
akşam
1 tabak mantı
suyumu içtim 2 lt spor için de pek vakit yoktu
pakizecim kusura bakma aklım başımda değil ki perşembe yazmışımm
pakizenin çarşamba menüsü
samanyolu teşekkür ederim ne zaman solunum yolu enfeksiyonu geçirse morarıyor zor nefes alıyor zaten ne zor büyüyorlar değil mi
sağol vafers senden korkuyorum ben ya:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?