Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

KUZUUUU

bak iyi geldik birbirimize :) ama bana su içir tamam mı ceza ver

SALI GÜNÜ 06an ın BONCUKLARI

süperim süpersin süüüperiizzz
tamam ben su cezası veriyorum hemde 2.5 litre bugünkü cezan eksik istemioruuuuummmm anlaştıkkk mı

sende bana spor cezası veer sevmiyorum hep kaçıyorum tembelim ben ya
bu arada ya kiloları cumartesi sabahmı söylüyoruz malum daha ilk haftam:44:

ooo 20 günde 3 kilo süper kaç kilo vercektin 20 günde 20 kgmukızım harika vermişsin becnce devam süper gidiyorsun valla sanada ekstra zulüm geliodur ben emzirdiğini bilmiodum offf Allah kolaylık versin valla zor ama olsun sağlıklı beslen sen börek çocuğa süt olmaz sana löp löp yağ olur ancak hazır azimliyken boşver emzirriken daha kolay veriyosun bakma anlamıosun ama acayip kalori yakıosun emzirirken bebeği öp benim için

[QUOTE=06an;18070397]süperim süpersin süüüperiizzz
tamam ben su cezası veriyorum hemde 2.5 litre bugünkü cezan eksik istemioruuuuummmm anlaştıkkk mı

sende bana spor cezası veer sevmiyorum hep kaçıyorum tembelim ben ya
bu arada ya kiloları cumartesi sabahmı söylüyoruz malum daha ilk haftam:44:[/QUOTE]
cuma sabahı yazıyoruz canım yani sabah tartılıp ogün yazıyoruz hadi bakalım ilk hafta kaç kg verdin

bu arada banucan kimin eşii pek paylaşımda bulunmuoda sadece o kaldı boncuklanmayan

cuma sabahı yazıyoruz canım yani sabah tartılıp ogün yazıyoruz hadi bakalım ilk hafta kaç kg verdin

tmm iple çekiyorum cuma sabahını
bi problemim daha var (
içtiğim suyun çok azını atıyor vücudum.su topluo sanırım:26:
ne yapmam lazım yeşil çay beşi bi yerde vb bitki çaylarıda içiorum

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen

merhaba fangy,
takım kaptanımız hatice gelince ilgilenir seninle takımda yer var mı bilmiyorum ama o biliyordur varsa zaten alır söyler kuralları...

dogruda daha bellı olmuyor 3kılo ...fena olmazdı 20gunde 10kılo versem motıve ettın valla moral oldu .evet emzırıyorum 14aylık oldu sıpam ama sureklı emmek ıstıyor ama alıstım su bıtkı cay ıdare edıyoruz ıste operım ablasıı

Haticem Nasıl oldu kuzucuk merak ettim seni?

Çarşamba Menüm

Sabah: 1 tane kıymalı gül böreği
5'i bir yerde çay

Ara : kayısı,nescafe

Öğlen : az çorba
yoğurtlu makarna
zeytinyağlı kabak
azcıkta patlıcan salatası

Ara :ACTİVA yoğurt

Akşam : haşlama tavuk ve sebzeler (havuç,patates)

spor derse giricem yine karın egzersizleri var 500 mekik çektiriyor hoca acımasız :)

2,5 lt su

hoşgeldin canım seninle 12 oluyoruz 1 hafta deneme süremiz var

süpersin pakize sanaa layık olamadım çok iştahım açık sürekli bişey yemek istiyorum ne yapcam oğlum aynı antibiyotik başladım hırıltılı solunum ve öksürük var neyseki yarın kar tatil olmuş

pakizenin perşembe menüsü

perşembe menüm
sabah
2 dilim ekmek ve omlet
ara
kuru kayısı
öğle
3 dolma biber
ara
kayısı
akşam
1 tabak mantı

suyumu içtim 2 lt spor için de pek vakit yoktu

boncuklar için için teşekkürler canım karışıklık olmasın benim çarşamba menüm

Senin Çarşamba Menüne boncuk kendini iyi hissedersen mekik çek canım

neyse sen şimdi oğlusuna üzülüyorsun sıkıntıdan yemezsin.........

Bu hafta yine diyete çok uyamadım,hem misafirler,hem de adet dönemim dolayısıyla iştahım fazlasıyla açık...
Bugün şu ender Saraçın ilacından aldım,isim vermek yasak diye yazmadım,ama reglim bitsin pazartesi başlayayım diye düşünüyorum,çünkü ödemden dolayı gerçek kilomu bilemem...Pazartesi den itibaren çok dikkat edicem,hem diyet,hem spor,hemde ilacın yardımcı olacağına inanıyorum...Kendimi ancak böyle motive edebildim,bir ara akupunkturu düşündüm,ama millete hesap vermek zor geldi...İşte böyle pazartesi bomba gibi geliyorum...:79:

pakizecim kusura bakma aklım başımda değil ki perşembe yazmışımm

pakizenin çarşamba menüsü

samanyolu teşekkür ederim ne zaman solunum yolu enfeksiyonu geçirse morarıyor zor nefes alıyor zaten ne zor büyüyorlar değil mi

perşembeyi şimdiden boncuklaman ii olmuş ne perşembesi bu yaaaa tablomu alt üst edionuz aloooooooo

heh şimdi oldu geçmiş olsun buarada canım:26:

bende yazayım menümü hemen
sabah 08:30 da kahvaltı 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 1KK peynir 5 zeytin domates 2 ceviz 2 bardakçay
aktivitem bol terli 50 dk pilates
saat 11de arada 1 elma yeşil çay portakal bunlar tabi yarım saat aralarla biraz kuru hünnap türk kahvesi
sonra saat 2:30 gibi bir tabak bamya 3 kaşık mercimek yemeği
arada kuru üzüm leblebi böğürtlen çayı
akşamda bir tabak mercimekli makarna yedim
2 ltre su tamamlanacak şuan 1,5ta ama asla tamamlamadan yatmam

sağol vafers senden korkuyorum ben ya:18::18::18:

neden tatlım ya aşkolsun ya ama napayım bin kere yazdım aynı şeyi okuyan kale alan yok dedim süpürgeme binme zamanı geldi sen korkma ben öyle değilim aslında perdelerimi kaldırdığımda süt dökmüş kediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…