Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun diyeyim o zaman canım :26: ee bugüne sana boncuk vermemiz gerekiyo sen yaz yine dee. ben de bugün uyamadım. haftanın başında çok hırslıydım söndüm

kahvaltı: 1 tane yumurtalı ekmek. babaannem yapmış dayanamadım :84:
ara: bikaç tane ceviz
öğle: ton balıklı salata
ara: portakal
akşam: tavuk kanat :26:

2 lt su. spor yok

ayy tatlımmm çok geçmişş olsunnnn

tatlım vafers sanırım sölemiş cuma sabah erken haber veriyoruz tgullun yazılarını okudun değilmi hesap yapıcaksın çünkü
en geç 12 ye kadar bildirim yapıcan cnm

bu arada banucan kimin eşii pek paylaşımda bulunmuoda sadece o kaldı boncuklanmayan

cnm sinem diye biri girdi hani 48 kg olan onla eşti ama haliyle herkez sinemi gönderdi:)

tmm iple çekiyorum cuma sabahını
bi problemim daha var (
içtiğim suyun çok azını atıyor vücudum.su topluo sanırım:26:
ne yapmam lazım yeşil çay beşi bi yerde vb bitki çaylarıda içiorum

tuzlı yeme cnm aunı problem bndede varrr

LİFEGOESON un ÇARŞAMBA BONCUKLARI

Senin menün gayet iyi canım ya,sadece spor eksik o kadar 4 boncuk veriyorum sana.

BENİM MENÜM ise
SABAH 2 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,1 kaşık reçel,1 bardak kefir
ARA yok
ÖĞLEN Çorba,kereviz yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ARA 4 galeta kahve
AKŞAM 4 kaşık yoğurt ,salata
GECE İrmik helvası( 1 kaşık yağ ile yapıldı)
40 dk yürüyüş ve 2 litre su

iyi akşamlar kızlar,
naber esra nasılsın,
neler yediim neler yaptıım...
kahvaltı yarım çavdar ekmei ve yumurta,
arada beşi bir yerde ve kayısı
öğlen bezelye yemeği 3kaşık makarna
ara kan üzümü ve beşi bir yerde
akşam lahana yemeği sonra dünkü piyazıma daha fazla maydonoz ekledim ondan yedim.
son aramı iki cevizle yaptım.ıhlamur çayı içiyorum tatlı isteğim devam etmekte ve ben çayıma tarçın katarak baskılamaya çalışıyorum.
iki litre suyumu tamamladım dokuz gibi beşi bir yerdemi içip sevdiğim dizimi izlerkende en az 30dakka pilatesimi yapacağım.
bu arada lahana yağıma devam sabah sürdüm belime ve sauna kemer taktım akşam gelince çıkardım temizlendim tekrar yağlanıp taktım bakalım bir ay sonraki ölçümümde ne kadar incelmiş olacağım.
ee senin günün nasıl geçtii???

naber eski eşim bakıyorumda hiç yorulmak yok son gaz devam diyete spora...bu haftaki kilonu çok merak ediyorum 3haftadır nerdeyse hiç sapıtmadın geçen hafta adettin çok yansımadı tartıya ama bu cuma inşallah karşılığını fazla fazla alırsın...

amanda aman benım eşim yıkıyor ortalıgıı maşallahh

buda benım çarşamba menum:
sabah 1dılım kepeklı ekmek kkutusu peynır 4zeytın 2ceri domates 2bardak çay
ara: elma 1tane form bıskıvı
mınıcık kepeklı ekmek sandıvıc yedım yarım saat sonra 1caybardagı sut
ara 1elma
aksam yarım kepçe yayla çorbası yarım tabak kabak yemegi yarım dılım ekmek
ara cay 3tane form bıskıvı
su 3olmustur grıbım devamlı su ıcıyorum
kosucam koşamazsam dunku gıbı netten egzersız hareketlerı acıp yaparım kesınnn amakoşamıyorum kac gundur bacagımın arkası cok acıyor varis olmus galiba:94:

Sende de çok kötü bi şey yok yürüyüşünü yapmışsın suyunu içmişsin

samanyolu çarşamba boncukları

Tebrikler yine 5/5lik gün geçirmişsin senden bu hafta güzel sonuç bekliyorum 5 boncuğu tebrikler

Sabah 1dilim çavdar ekmeği bir yumurta 4 zeytin cay
Ara bir elma
Öğlen salata bir tavuk butu yoğurt
Ara 4 kayısı
Akşam bir tavuk butu azçık pilav yoğurt
Akşam çok azçık çekirdek yedim 15 20tane kadar
Spor malesef yok ama su var bu kadar

ama tuzlu yemıorumki
bide ne hesabı anlamadım kilomu ve kaç/kilo kaybettiğimi kasdediyorsun demi

benim çarşamba menümm

haşlanmış yumurta
peynir 2tane zeytin
2dilim kepek ekmek
şekersiz çay

ara
2bardak yeşil çay

öğlen
corba
balık salata
çok az kabak tatlısı:18:

ara(4gibi)
çok çok minik balıklı sandwch ve elmalı çay

akşam
pırasa
1dilim ekmek

ara kocaman bi bardak ballı süt(reglm yaklastı mecburen bal kattım)

2.5 litre su bu arada suya inanılmaz alıştım 2litreden aşağı inmiyorum inş faydaı olacak

spora gelince 25 dk sabah 30 dk akşam yarım metre karda yürüyüş yaptım bacaklarımı oldukça ağrıttı:)) bide elli mekik çekip yatarım inş

hatice oğluşuna ççoook geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifasını versn inş..

ay kuzumummmm:)

06an 'ın ÇARŞAMBA MENÜSÜNÜN BONCUKLARI :

canım benm ÇARŞAMBA menüm de şöle geliştii

sabah light yoğurtt

öğlen levrek ızgara
ve tatlı
( patronumla yemek yedik ama tatlı o kadar güzeldiikiiiii)

ara türk kahvesi

akşam ekişili köfte

su spor yok ben bu gün kendime boncuk veriorum onuda versem olur yaa

senin menüde gayet güzel ooh yoğurtda vaar. sadece sporun eksik çekirdeği ara öğüne veriyorum zaten az yemişsin kaçanak denmez sana 4boncuuk hayırlı uğurlu olsuun.

Tebrikler yine 5/5lik gün geçirmişsin senden bu hafta güzel sonuç bekliyorum 5 boncuğu tebrikler

teşekkürler,haftasonu kötüydü ama hafta içi bayağı toparladım inşallah kilomada yansır. gözüm yüksekte değil haftada 500gram versem bayıldım gitti ama bu hafta adetliyim ya bilemiyorum yeşil çay falanda içiyorum ama vücut su toplamış olabilir tartıya nasıl yansıır bilemiyorum ama en azından 63lü bişi görsem süper motivasyon olacak bana. hadi hayırlısı geçen hafta sen bayağı iyi vermiştin bu haftada kesin vermişindir iyiydin bence...

Benimde geçen hafta adet bitmişti şişkinlik filan indiği için öyle fazla vermiş oldum bu hafta benim pek umudum yok ama ben pkolu olduğum için dengesizlik oluyor su günler yumurtlama günüm onun için şiştim yine ve ağrılarım çoğaldı ama tabi yine çatlama olmaz ve ben adet olana kadar çok zor kilo veririm gibi geliyor bana

hıı anladım yumurtalama zamanı herkeste mi olur şişlik yoksa sen pkolu olduğun için mi öyle? geçmiş olsun geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…