Bu hafta yine diyete çok uyamadım,hem misafirler,hem de adet dönemim dolayısıyla iştahım fazlasıyla açık...
Bugün şu ender Saraçın ilacından aldım,isim vermek yasak diye yazmadım,ama reglim bitsin pazartesi başlayayım diye düşünüyorum,çünkü ödemden dolayı gerçek kilomu bilemem...Pazartesi den itibaren çok dikkat edicem,hem diyet,hem spor,hemde ilacın yardımcı olacağına inanıyorum...Kendimi ancak böyle motive edebildim,bir ara akupunkturu düşündüm,ama millete hesap vermek zor geldi...İşte böyle pazartesi bomba gibi geliyorum...:79:
günaydın kızlar oğlum hasta yine çok kötüyümm
pakizenin salı menüsü
sporunu yaptın değil mi ara öğünlere de dikkat kahve olmadı bence
salı menüm
sabah
2 dilim ekmek peynir zeytin
ara
ceviz nar suyu
öğle
1 kase tarhana çorbası
2 biber dolması salata
ara
1 pohaça
akşam
1 tabak kurufasulye 1 dolma
2 lt su spor yok çok yedim yine
süperim süpersin süüüperiizzz
tamam ben su cezası veriyorum hemde 2.5 litre bugünkü cezan eksik istemioruuuuummmm anlaştıkkk mı
sende bana spor cezası veer sevmiyorum hep kaçıyorum tembelim ben ya
bu arada ya kiloları cumartesi sabahmı söylüyoruz malum daha ilk haftam:44:
bu arada banucan kimin eşii pek paylaşımda bulunmuoda sadece o kaldı boncuklanmayan
tmm iple çekiyorum cuma sabahını
bi problemim daha var(
içtiğim suyun çok azını atıyor vücudum.su topluo sanırım:26:
ne yapmamlazım yeşil çay beşi bi yerde vb bitki çaylarıda içiorum
LİFEGOESON un ÇARŞAMBA BONCUKLARIgeçmiş olsun diyeyim o zaman canım :26: ee bugüne sana boncuk vermemiz gerekiyo sen yaz yine dee. ben de bugün uyamadım. haftanın başında çok hırslıydım söndüm
kahvaltı: 1 tane yumurtalı ekmek. babaannem yapmış dayanamadım :84:
ara: bikaç tane ceviz
öğle: ton balıklı salata
ara: portakal
akşam: tavuk kanat :26:
2 lt su. spor yok
bende yazayım menümü hemen
sabah 08:30 da kahvaltı 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 1KK peynir 5 zeytin domates 2 ceviz 2 bardakçay
aktivitem bol terli 50 dk pilates
saat 11de arada 1 elma yeşil çay portakal bunlar tabi yarım saat aralarla biraz kuru hünnap türk kahvesi
sonra saat 2:30 gibi bir tabak bamya 3 kaşık mercimek yemeği
arada kuru üzüm leblebi böğürtlen çayı
akşamda bir tabak mercimekli makarna yedim
2 ltre su tamamlanacak şuan 1,5ta ama asla tamamlamadan yatmam
bende yazayım menümü hemen
sabah 08:30 da kahvaltı 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 1KK peynir 5 zeytin domates 2 ceviz 2 bardakçay
aktivitem bol terli 50 dk pilates
saat 11de arada 1 elma yeşil çay portakal bunlar tabi yarım saat aralarla biraz kuru hünnap türk kahvesi
sonra saat 2:30 gibi bir tabak bamya 3 kaşık mercimek yemeği
arada kuru üzüm leblebi böğürtlen çayı
akşamda bir tabak mercimekli makarna yedim
2 ltre su tamamlanacak şuan 1,5ta ama asla tamamlamadan yatmam
LİFEGOESON un ÇARŞAMBA BONCUKLARI
Senin menün gayet iyi canım ya,sadece spor eksik o kadar 4 boncuk veriyorum sana.
BENİM MENÜM ise
SABAH 2 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,1 kaşık reçel,1 bardak kefir
ARA yok
ÖĞLEN Çorba,kereviz yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ARA 4 galeta kahve
AKŞAM 4 kaşık yoğurt ,salata
GECE İrmik helvası( 1 kaşık yağ ile yapıldı)
40 dk yürüyüş ve 2 litre su
iyi akşamlar kızlar,
naber esra nasılsın,
neler yediim neler yaptıım...
kahvaltı yarım çavdar ekmei ve yumurta,
arada beşi bir yerde ve kayısı
öğlen bezelye yemeği 3kaşık makarna
ara kan üzümü ve beşi bir yerde
akşam lahana yemeği sonra dünkü piyazıma daha fazla maydonoz ekledim ondan yedim.
son aramı iki cevizle yaptım.ıhlamur çayı içiyorum tatlı isteğim devam etmekte ve ben çayıma tarçın katarak baskılamaya çalışıyorum.
iki litre suyumu tamamladım dokuz gibi beşi bir yerdemi içip sevdiğim dizimi izlerkende en az 30dakka pilatesimi yapacağım.
bu arada lahana yağıma devam sabah sürdüm belime ve sauna kemer taktım akşam gelince çıkardım temizlendim tekrar yağlanıp taktım bakalım bir ay sonraki ölçümümde ne kadar incelmiş olacağım.
ee senin günün nasıl geçtii???
tatlım vafers sanırım sölemiş cuma sabah erken haber veriyoruz tgullun yazılarını okudun değilmi hesap yapıcaksın çünkü
en geç 12 ye kadar bildirim yap
tuzlı yeme cnm aunı problem bndede varrr
ama tuzlu yemıorumki
bide ne hesabı anlamadım kilomu ve kaç/kilo kaybettiğimi kasdediyorsun demi
benim çarşamba menümm
haşlanmış yumurta
peynir 2tane zeytin
2dilim kepek ekmek
şekersiz çay
ara
2bardak yeşil çay
öğlen
corba
balık salata
çok az kabak tatlısı:18:
ara(4gibi)
çok çok minik balıklı sandwch ve elmalı çay
akşam
pırasa
1dilim ekmek
ara kocaman bi bardak ballı süt(reglm yaklastı mecburen bal kattım)
2.5 litre subu arada suya inanılmaz alıştım 2litreden aşağı inmiyorum inş faydaı olacak
spora gelince 25 dk sabah 30 dk akşam yarım metre karda yürüyüş yaptım bacaklarımı oldukça ağrıttı:))bide elli mekik çekip yatarım inş
Sabah 1dilim çavdar ekmeği bir yumurta 4 zeytin cay
Ara bir elma
Öğlen salata bir tavuk butu yoğurt
Ara 4 kayısı
Akşam bir tavuk butu azçık pilav yoğurt
Akşam çok azçık çekirdek yedim 15 20tane kadar
Spor malesef yok ama su var bu kadar
Tebrikler yine 5/5lik gün geçirmişsin senden bu hafta güzel sonuç bekliyorum 5boncuğu tebrikler
teşekkürler,haftasonu kötüydü ama hafta içi bayağı toparladım inşallah kilomada yansır. gözüm yüksekte değil haftada 500gram versem bayıldım gitti ama bu hafta adetliyim ya bilemiyorum yeşil çay falanda içiyorum ama vücut su toplamış olabilir tartıya nasıl yansıır bilemiyorum ama en azından 63lü bişi görsem süper motivasyon olacak bana. hadi hayırlısı geçen hafta sen bayağı iyi vermiştin bu haftada kesin vermişindir iyiydin bence...
günaydın kızlar oğlum hasta yine çok kötüyümm
merhab hatice gecmiş olsun oglun kaç yasında .benım oglanda gasta oldu salı gunu hıc uyumadık ateslendi sabaha kadar sımdıde agzı burnu tıkalı sidetli grip bende grip kızımda grip okuldan geldı herhalde
Benimde geçen hafta adet bitmişti şişkinlik filan indiği için öyle fazla vermiş oldum bu hafta benim pek umudum yok ama ben pkolu olduğum için dengesizlik oluyor su günler yumurtlama günüm onun için şiştim yine ve ağrılarım çoğaldı ama tabi yine çatlama olmaz ve ben adet olana kadar çok zor kilo veririm gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?