Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amanın nazar değiyor bize nerde benim azimli eşim hıııı
ara eksik spor yok su yok...
tamam bu kaçamaktı yarından itibaren toparlan yediğimiz zaman anlık zevk aldığımız lezzetli şeylerinı ve ilerde belimizin yada basenlerimizin etrafında yağ yıgıntısı olarak dönüşüm alacagını düşün:2::18:

üzgün bi biçimce
pinup ın çarşamba menüsüne boncuk veriyorum istemeye istemeye:18::18:

inşallah eski eşim senide takip ediyorum olsa bi kayma hemen ikaza geçicemama maşallahın var sende inşallah istediğin kadar kilo vermişsindir emeklerin karşılığı alınır inşallahhhhhh

güzel gayet ii ama gezersiz yapılmadan vermiyorum biliosun 4 boncuk öptüm şekerim

Günaydın kızlar oy dayanamam ben kuzuma çok geçmiş olsun

kızlar içimde sürekli bir açlık doymamazlık var anlamadım gitti.sabah yaptım kahvaltıyı ama sanki aç kalktım neyse dedim öğlene geçer öğlen yemeğini yedim ama açlık hissimde gram değişme olmadı sanki hiç yememiş gibiyim canım fastfood çekiyor döner ekmek yada pide kebap gibi ve tatlı ne dersiniz 1günlük bir ara mı versem diyete niye böyle oldum geçimiyor bir türlü anlamadım. yemeği unutturacak bişiler yapmalıyım ama mübarek hiç aklımdan çıkmıyor ki Alla alla...

slm 3.takım kızları nasılsınız

ben iyiyim ama yorgunumda
misafirim vardı nakavt oldum
salı günü halı perde mahfetti beni dünda misafir
inanın nakavt oldum akşamada yemekli misafir...

salı günü dietisyene gittim acaip ii geldi
motivasyonum süper

yediklerimi yazıyorum

salı günü
kahvaltı 1 dilim kep ekmek, 1 dilim peynir
ara1 portakal
öğle sebzeli menemen,yoğurt
ara 1 elma
akşam menemen, 3 4 çiğ köfte,yoğurt salata
gece süt

2,5 lt su
spor:)halı yıkama perde takma tüm gün temizlik

çarşamba
kahvaltı1dl ekmek,1 dl peynir
ara 1 meyve
öğle 2 dilim yoğurtlu ekmek çay,1/2 dilim kek
ara 1 dl yoğurtlu ekemk
akşam 1yumurta 1 dl peynir,2 dl ekmek,domates salatalık
ara 1 portakal

su 3 lt
spor yapıldı

işte böyle dietisyenin ilk günleri ve acaip idealistim
sizlerle verdiği menüyüde paylaşırım söylediklerinide

ama şimdi çıkmam lazım
bu arada 5 er boncuğu hakettim sanırım değilmi??

bide bana eş geldimi eşş istiyorummmm

a e olun kızlar akşama gelirim gene byy...

hıı anladım yumurtalama zamanı herkeste mi olur şişlik yoksa sen pkolu olduğun için mi öyle? geçmiş olsun geçer inşallah.

Pkolu olduğum için ve soğuk ya biraz üstünce böyle oluyor kistler büyüdükçe karnım şişiyor ve sertleşiyor yani çok değil ama 2 3 cm kalınlarma oluyor

banucum deneme sürecinde hergün paylaşım yapıyoruz salı gününeçarşambaev temizlemek spordan sayılmaz çarşamba hangi sporu yaptın henüz eş bulamadık sana ama ben varım

Canım bugün ve yarın sabret tartılma günü kilonu etkiler

olmadı küçük porsiyonlar olmak şartıyla hafta sonu kaçamak yaparsın.

diyet listeni paylaşırsan sevinirim canım

Haticem haftaya ben olmıycam geri dönmek için ayrıldı yazarmısın yurtdışına çıkıyorum

***3. TAKIM 196. ETAP***

hatice_84 ( 54.5 / / / % )
samanyolu ( 66 / / / %)
pinup (61.4 / / / %)
ca_cansu (51.4 )(paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
vafers (60 / / / %)
tgull ( 64.2 / / / % )
ali_ye ( 65.8 / / / %)
esraersoy(73.7 ///%)
lifegoeson ( 52.5 / / / % )
pakize85 (58/ / / %)
banucan1975 ( yeni üye )

3.takim toplam kilo ( )

samanyolu teşekkür ederim ne zaman solunum yolu enfeksiyonu geçirse morarıyor zor nefes alıyor zaten ne zor büyüyorlar değil mi
Allerjik bir durumu mu var astım gibi...Daha iyidir umarım,ben bu astım dan neler çektim alah bilir,oğlum artık daha iyi ama yine de ara da bir yoklar...Çok geçmiş olsun yavrum çok da küçük daha...

pakize ne zaman döneceksin canım

tgull ben de senin gibiyim reglin mi yaklaştı

şimdi adetliyim sabır sabır sabır...pakizenin dediği gibi yarını bir atlatimde yarın akşamda geçiştiri cumartesi gündüzden canım hala çok çekerse biraz kaçamak yaparım nefsimi körlerim çok işim birikti evde zaten üstüne koşturmaca iş birde spor yaparsam hemen kilo aldırmaz herhalde dimi...

ben ancak 21 de katılabilirim canım...

perşembe menüm

kalkınca :limonlu maydonozlu su

Kahvaltı : 1 tane yumurta,domates,salatalık,az simit

ara: 5'i bir yerde çay fındık

Öğlen : karnıbahar kızartması
tavuk sote
yoğurt
az bulgur pilavı

Ara : az pasta ofiste kutlama vardı 3 çatal sadece:26:

Akşam : çorba ve yeşillik

Ara :meyva

spor olmayabilir bugün dün 300 tane mekik çektim 45 dk koşu

3 lt su
2-3 tane bitki çayı
sporum için sen puan kır canım yarın bildiririm.

hoppp noluo burda tgull kendine gel canım adetliysen batır muzunu tarçına ye valla çok canın istiosa bitter çikolta ye ama bi paket depil tabi bir küçük kare onlar kırılıo zaten yerinden onu damağına yapıştır o seni idare eder kızlar yapmayın ya kilo verdikten sonra anca yapın şu kaçamaklarınızı yani ideal kilonuza hedefinize ulaştıktan sonra şimdi size hemen bir paylaşım yapayımda iştahınız kaçsın

menümüde iliştireyim:44:
perşembe günü menüm ve aktivitelerim
sabah 8:30da kahvaltı bir dilim çavdar ekmeği bir yumurta lor peynirli az yağda 4 zeytin 2 ceviz domates bir kupa çay
saaat 10da 45dk pilates
arada yeşil çay kuru üzüm kuru kayısı
öğlen bir tabak mercimekli makarna salata eşliğinde
arada 1 portakal kuru üzüm leblebi
akşam bir tabak patatesli bezelye yemeği bir tabak acılı salata
2ltyu geçmiş durumdayım durmak yok devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…