hepimizin hayatında aksilikler olabilir ama şu var;
benim planımda ki hafif değişiklik olmasa ve tüm işi öğlen yapmak zorunda kalsaydım yetiştiremeyebilir ve bildirim yapamayabilirdim,.benimde zamanım kısıtlı önceden dikkat edilmesi için uyarı yazıyorum ayrıı zaman buna rağmen sabah aynı işi yapıyorum ayrı zaman.
ve son olarak şunu söylüyorum bir daha bu konuda kimseye hiç bir şey söylemeyeceğim bu yukarıdaki yazım son uyarımdı
kahvaltı
1bardak süt
1 yumurta
iki ısırık poaça
ara
2bardak yeşil çay
öğlen
çorba
yarım porsiyon ıspanak
200
gram yogurt
ara
börek:18:
yogurt
akşam
erişte çorbası 8-10 kaşık
ara
süt
su 1.5 içtim
sporda sadece 20dk bölgesel:18:
Benim arkadaşım kendi boncuklarını vermiş,kendine çok insafsız davranmışKendi perşembe menümü de yazayım, sette ne verildiyse onu yedim dün ama yanımda elma götürmüştüm :)).
Sabah: evde yağsız tost
Öğle: makarna, salata
Ara: Elma
Akşam: Bolonez soslu sebzeli börek gibi bişey vardı çözemedim
Koca şişe suyumu yanımda taşıdım üstüne bikaç bardak daha içtim 1.5 ya da 2 lt içmişimdir.
spor yok ama çok yoruldum bütün gün koştur koştur.
Ben olsam kendimeverirdim. eşim de genelde akşamları giriyor eğer boncuklar şimdi lazımsa benim perşembeye 3 boncuk yazın.
tgull bu kadar sert bi mesaja ne gerek vardı anladım
yazını okumayan insanlara kızmannı anlarım paylaşım yapmayan ne bileyim her hangi bir şey
her zaman kilomu hesaplayıp yazdım
SADECE BİR DEFA YAZIP ÇIKMAM GEREKİYORDU BU MU SORUN OLDU!
ilk defa bu hafta yazıp anında çıkmam gerekiyordu herkezin işi gücü var biliyorum uygun olan biri hesaplar olur biter ?
TGULL canım ellerine sağlık bildirim bugün de sana kaldı...
canlar kusura bakmayın dün giremedim
SİNEMİN PERŞEMBE MENÜSÜ
sabah
kepek ekmeğine tost
öğlen tavulu yoğutlu yemekler
akşam salata
20 dk bisiklet
45 dk plates
ama su yok
tgull ilgilendiğin için teşekkürr ederim sitem etmekte haklısın
arkadaşlar haftaiçi hepimiz çalııyoruz bütün sorumluluğu bir kişinin üzerine yıkmak haksızlık olur tamamen gönüllüllük esasına dayanıyor kaptan ve yardımcı olmak
hepinizzden rica ediyorum kilolarınızı hesaplayın ve erken bildirin saat 10 a kadar ben vaktim olursa yeniden hesaplıyorum zaten ki bazılarınız virgülden sonraki 3. rakamı yuvarladığımıza dikkat etmemiş düzelttim hazır bir listeyi cuma günü takımdan herhangi bir arkadaş da bildirebilir gerekirse sıkıntı yok
pinup sanırım sen yardımcı olamayacaksın ki cuma sabahları giremiyorsun bize cuma girecek biri gerekiyor
vafers bu işe en çok seni uygun gördüm tgulle yarddımcı olabilir misin
çocuk gelmez seans boş olursa girebiliyorum şuan olduğu gibi ama geç kaldım
hepimizin hayatında aksilikler olabilir ama şu var;
benim planımda ki hafif değişiklik olmasa ve tüm işi öğlen yapmak zorunda kalsaydım yetiştiremeyebilir ve bildirim yapamayabilirdim,.benimde zamanım kısıtlı önceden dikkat edilmesi için uyarı yazıyorum ayrıı zaman buna rağmen sabah aynı işi yapıyorum ayrı zaman.
ve son olarak şunu söylüyorum bir daha bu konuda kimseye hiç bir şey söylemeyeceğim bu yukarıdaki yazım son uyarımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?