Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. TAKIM 197. ETAP***

hatice_84 ( 54.5 / 55 /-0.5 / -0.92% )
samanyolu ( 66 / 66 / 0 / 0%)
pinup (61.4 /62.2 / -0.8 /-1.3 %)
ca_cansu (51.4 )(paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
vafers (60 / 60.5 /-0.5 / -0.83%)
tgull ( 64.2 / 64.2 /0.0 / 0.00 % )
ali_ye ( 65.8 /65.7 /0.1 / 0.15 %)
esraersoy(73.7 /73.4 / 0.3/ 0.41%)
lifegoeson ( 52.5 / 52.2 / 0.3 / 0.57% )
pakize85 (58/58 /0.0 / 0.00 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
06an (61.6 / 60.9 / 0.7 / 1.14%) ( yeni üye )
banucan1975 (90 / 89.3 / 0.7 /0.78%) ( yeni üye )

3.takim toplam kilo (707.7 /707.4/0.3/0.04% )

bildirim yapmaya gidiyorum.

son anda yetişmişim... :18::18::18::18:

bu hafta hiç kilo verememişiz ya herkesin özel gününe denk gelmiş benim de tembelliğime.. haftaya çok çok verelim ilk 3'e girelim sizi seviyorum

Merhaba 3. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"

Son düzenleme:

tgull bu kadar sert bi mesaja ne gerek vardı anladım

yazını okumayan insanlara kızmannı anlarım paylaşım yapmayan ne bileyim her hangi bir şey

her zaman kilomu hesaplayıp yazdım
SADECE BİR DEFA YAZIP ÇIKMAM GEREKİYORDU BU MU SORUN OLDU!

ilk defa bu hafta yazıp anında çıkmam gerekiyordu herkezin işi gücü var biliyorum uygun olan biri hesaplar olur biter ?

PERŞEMBE 06ın MENÜSÜ İÇİNsu için

ara öğünler için

ana öğünler için

spor yetersiz 20 dkdan önce yağ yakımı olmaz
kaçamakda varr

toplam boncuk

canlar kusura bakmayın dün giremedim

SİNEMİN PERŞEMBE MENÜSÜ

sabah

kepek ekmeğine tost

öğlen tavulu yoğutlu yemekler

akşam salata

20 dk bisiklet
45 dk plates

ama su yok

Benim arkadaşım kendi boncuklarını vermiş,kendine çok insafsız davranmış
LİFEGOESON PERŞEMBE BONCUKLARI

sert mi? ben sert bir yazı yazdığımı düşünmüyorum ama kırgın olduğumu söylebilirim ayrıca o kadarda dikkat ettim cümlelerime kırıcı olmamak için böyle düşünmene üzüldüm. bir kaç kişiden alıntı yaptım işininolduğunu söyleyen sende dahil ve aşağıyada asilikler olabileceğini belirttim kimsenin şahsına kötü birşey demedim. kaptanlık yardımcılık meselesinde biliyorsun bir gönüllü ben oldum demekki benden müsait kimse yoktu yapabilecek. eğer varsa buyursun yapsın ben bu kadar yapabiliyorum bu lafa bu kadar tepki verilecekse ben bırakıyorum bu işi uygun olan biri yapsın bitsin....

canlar kusura bakmayın dün giremedim

SİNEMİN PERŞEMBE MENÜSÜ

sabah

kepek ekmeğine tost

öğlen tavulu yoğutlu yemekler

akşam salata

20 dk bisiklet
45 dk plates

ama su yok

ANA ÖĞÜNLER ÇOOOK GÜZEL VE HAFİF AMMMA
su ve ara öğünler yok
PİNUP IN PERŞEMBE BONCUKLARI

tgull ilgilendiğin için teşekkürr ederim sitem etmekte haklısın
arkadaşlar haftaiçi hepimiz çalııyoruz bütün sorumluluğu bir kişinin üzerine yıkmak haksızlık olur tamamen gönüllüllük esasına dayanıyor kaptan ve yardımcı olmak
hepinizzden rica ediyorum kilolarınızı hesaplayın ve erken bildirin saat 10 a kadar ben vaktim olursa yeniden hesaplıyorum zaten ki bazılarınız virgülden sonraki 3. rakamı yuvarladığımıza dikkat etmemiş düzelttim hazır bir listeyi cuma günü takımdan herhangi bir arkadaş da bildirebilir gerekirse sıkıntı yok

pinup sanırım sen yardımcı olamayacaksın ki cuma sabahları giremiyorsun bize cuma girecek biri gerekiyor
vafers bu işe en çok seni uygun gördüm tgulle yarddımcı olabilir misin
çocuk gelmez seans boş olursa girebiliyorum şuan olduğu gibi ama geç kaldım

VAFERS ÜSTTEKİ MESAJIMI GÖR CANIM
sen tablonu yap eksik olan eksikk kalsın bekleme

tgull-06an
pinup-banucan
hatice-vafers
lifegoeson-aliye
samanyolu-esra

bu hafta tablo sırası ESRA da cumartesi-perşembe dahil et ve perşembe akşam yap canım

tamam canım biz tgulle hallederiz:44: cuma sabah 10da sporum var ama 10:50 11:30 arası boşum o arada yapmaya çalışıcam ama itina bekliyorum bu hesaplama olaylarında ben yapmadan sen yapmışsın benim hesaplamamı canım sağolasın canım çok sıkkındı yapıcaktım ama aklımdan gitmiş özür dilerim kusura bakma

tgulum sen üzme kendini yazdığında kötü bişey yok ama alınmış demekki arkadaş olsun yaparız hallederiz bana öğretirsin bende yapmaya çalışırım yani sonuç itibariyle kilo hesaplaması zor geliyor arkadaşlara sonuç ortada olsun halledicez sen takma kafanı

Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çrşmb Perşembe Toplam
Tgull 2 2 4 5 5 5 4 27 4.
Vafers 5 5 4 5 5 5 5 34 1.
Samanyolu 4 2 4 2 4 4 4 24 6.
Pinup 3 1 2 4 4 1 3 18 9.
Aliye 4 2 4 5 5 5 5 30 2.
Hatice 3 4 3 5 4 3 4 26 5.
Lifegoeson 3 5 4 5 3 4 3 27 4.
Esra 1 5 5 4 4 4 23 7.
Pakize 4 3 3 5 5 5 3 28 3.
06an 2 5 5 5 3 20 8.
1975 Banucan 4 4 5 5 18 9.

menümüde yazayım kaçayım haticecim yeni eşim
sabah çok moralim bozuldu sütle K flaks yedim bir kase
sonra 50 dk pilates yaptım
arada yeşil çay ve 5 kuru kayısı
öğlen simit çay
arada biraz nohut çay
akşam 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık bakla kavurması biraz et haşlama bir bardak ev mahsulü vişne suyu
1,5lt su oldu ama 2 olmadan hayatta günüm bitemez tamamdır benim bukadar seni bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…