Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vafers merhaba cuma günleri ben de 10.30 a kadar müsaitim yardımcı olmak istediğin için sağol canım
tgull daha önce hiç sonuç listesi hazırlamadım onun saatini öğrenmem lazım umarım eve geldiğimde yapsam yetişir
vafers ben senin bu haftaki menülerini takip etmiştim canım çok iyiydi ve azdı hem pantolonlarım bollaştı diyorsun inceldiğini bu şekilde görmek en güzeli değil mi hiç moralini bozma aynen devam et tartı birden değişecek göreceksin ödem olabillir vücudunda reglin yaklaştıysa maydonoz ye bol su iç tuzu azalt boncuk birincimizi tebrik ediyorum özellikle seni kendime eş seçtim çok kararlı olduğun için beni de motive edersin diye Victoria Secreta devam

ayyy canım benim sağol inşallah işte şimd maydonoz püresi içiom limonlu iğrennnnnççççç ama napim ahhh ahhhh
ya aslında bu durumda olmayı seviyorum kendime özen göstermeyi sonra bi hedefim olması beni çok motive ediyor ben hedefsiz kendimi rüzgarda yelkensiz sallanan bir tekneye benzetiyom
verdim kesinlikle bunu herkes farkediyor ama işte dediğim gibi doğum kontrol hapı içiyorum 4 yıldır onun verdiği bi durum bu gerçi şükrediyorum daha çok kilo aldırabilirdi ben gene iyiyim çok iyyiyim ohhhh cumartesi cumartesi havada güzel bizim buralar hala karlı ama olsun bi yandan victoriamın meleklerini izler bi yandan maydonoz kokteylimi içerim haydi bakalım kızlar yatakta klakın şöyleeeee bir silkinin hayat çok güzel biz daha güzeliz dünya güzel sen güzelsin haticeeeeeeeeeeeeeeesen güzelsin haticeeeeeee
sanırsam maydonoz kokteyli aç karnına kafa yaptı

06ak cuma menüsü boncukları

ay regl dönemi ve tatlı. benim bu gün bitiyor son gün ama hala canım istiyor geçmiyor.hemen yorumluyorum seni.ana öğünler güzel ikinci arada bi sandiç var ama neyse kaçamağa sayarız.aralar
sütlaç ağır olmayan hatta diyettekilere canları çok çektiğinde tavsiye edilen tatlı adetli olduğundan görmüyorum.spor ve suya ama tavsiyem 2litreden aşağı sakın düşme...sende 4boncukla cumayı kapattın
bende sütlaç mı yapsam ne hala tatlı isteğim geçmedi evde şeker hastalarının kullandığı tatlandırıcıdanda var onla yapsam nasıl olur ki acaba?

Son düzenleme:
beeeennn ya acaip şişlik var kızlar sizdede varmı of nasıl gececek bu ödeemm

vaferse önermiştim canım sende deneyebilirsin pirinç lapasını. 1çay bardağı piirinçe 3çay bardağı su koyup haşlıyorsun ana öğünlerde yiyorsun. ben dün akşam yemeği yerine pirinç lapamı yedim 1seferlik pirinç lapası ile dünden bu güne tartıda 400gram fark etti.kahvaltıdada ve öğlen yemeğindede pirinç lapası yapacağım herhalde ödemimi atmaya yeter.tabi maydonoz suyuda iyi varsa kaynatıp limon suyu koyup içebilirsin.

tamam canım olur önemli değil...

haticem dünkü menümü boncukladınmı ayrıca kendi menünüde yazmamışsın veyahut ben kör oldum açlıktan

nerde bu millet ya aloooo nerdesiniz kızlaR???Ben menümü yazayım öyleyse gerçi hatice dünü hala boncuklamadı ama neyse
sabah malum klasik menüm kızarmış çavdar ekmeği 1 dilim 1 domats 2 ceviz 1KK peynir 5 zeytin 1kupa çay
arada 1elma yeşil çay
1saat temiz havada bol terli yürüyüş
gelince 1tabak bulgur pilavı bir kase yoğurt pilavın üstüne 2 kaşıkta bezelye yemeği koydum
arada böğürtlen çayı küçük yarım kase sütlaç
akşam bol salata içinde haşlama patates ve haşlama tavuk parçalı
2,5lt su

Kızlar boncuklama yaparken ben bugün den itibaren herkesin boncuklasını hergün not alicam ve böylece perşembe akşamı zorluk çekmemiş olucam hadi boncuklari bekliyorum

MENÜM
Sabah 1dilim çavdar ekmek salatalık domates peynir ve bir kaç zeytin
Ara diyet çay
Öğle patates salatası 1 kurabiye bir sigara böreği (misafirim vardı da)
Ara yarim portakal
Akşam salata yoğurt
Akşam meyve salatası
Spor yok su şimdiye kadar 1lt su içtim ama 2ye tamamlarim

Merhaba Esracım,bu hafta ikimiz için de iyi olur umarım,birlikte güzel kilo veririz.:97:
Menün gayet güzel sadece spor eksik o kadar,suyu tamamlayacağına inanıyorum...
Sana 4 veriyorum...

Ben bugün diyete hiç uyamadım
SABAH 1 Elma,1 bardak kefir
ARA Tarçınlı süt
ÖĞLEN 1 tabak mantı
ARA sütlü tatlı
AKŞAM 2 dilim pizza
GECE dondurma
Spor olarak cam silme,ev temizlemeSu 2 litre içtim...
Esracım biliyorum çok kötü bir menü yarın daha iyi olacak,,,:79:

hala samanyoluna yorum yapasım geliyo

lifegoeson cumartesi menüsü

sabah: tost
öğle: salata
ara: kepekli çubuk kraker
akşam: pırasa

2 lt su. spor yok çünkü sabah setteydim çok yoruldum :26:

Evet baya bi dağıtmışsın canım sana ara ogün ve ama ogün altlamamiş ama mantı pizza ikisi aynı günde ayrıca tatlılar filan onun için bir boncuk kırıyorum ve bunlar kaçamağa girdiği içinde bir boncuk kırıyorum sana bugün için 3 boncuğu veriyorum bugün benimde kötü sayılır ama yarın ikiniz de daha iyi bir sonuç elde edicez olur mu bak senden tam not bekliyorum yarın

lifegoeson ,samanyolu ablacım cok içten samımı benımde eşimdi 2hafta ust uste
buda benim cumartesi menüm
sabah 1dılım ekmekcok az yagda yumurta 2zeytin bitki cayı
ara 1elma
ogle erişte yarım tabak
ara 1cay b.sut
akşam yarım corba,1yemek kaş. pılav 2yemek kasıgıda orman kebabı
ara oldurduuu benı :78:kayınpederım polonyadan cıkolata getırmış 3tane mınık mınık aldım dayanamadım dahada var onların bıtmesı lazım yoksa dayanamaz yerım:26:
acayıp susuyorum 3olmuştur
sporda yaptım ohhhhh cıkolata gıttıııı mıgdeyeeee

tgull cumartesi menüsü
iyi akşamlaar, iyi geceler kızlar;
bu gün kararlı başladım cıvıtark son verdim...
sabah pirinç lapası yedim,
arada bitki çayı ve çeyrek keçi boynuzu,
sonra lahana yağımı sürüp streçlendim evi süpürdüm sildim birde hazır streçliyken biraz terlim diye 35dakka koşu bandında bayağı ter attım sonra duşumu aldıım...
sonracım tavuk haşladım,az yağsız bulgur ve bol yeşillikli sözüm ona kısır yaptım balkonda bunlarla çay keyfi yaptım güneşin keyfini çıkardım.
arada canım sütlaç çekiyordu tatlandırıcı ile az yaptım yedim.
akşamda hafif şeyler yiyip günü kapatmayı planlıyordum fakatt kekle gelen misafirlerime yaş pasta yaptım ve akşam yemeğim kek kısır ve yaş pastalı oldu battım bittim yani akşam akşam. diyetteyken sosyallik bana yaramıyor:)
su 2litre oldu sanırsam...

Yediğin şeylerden dolayı eksi biir ama en azından spor yapabiliyosun keşke ben de zaman yaratabilsem..

ali_ye cumartesi boncukları

slm kızlar naıl gidiyor dietben fena değil

menüm
sabah 1 yum 1 domates 1 dlm ekemkle

ara yok

öğle 1 fincan süt

ara bir çikolatalı gofret

akşam 1 kase yoğurt çorbası
1 küçük bakalava
1 patatesli börek
1 çatal kek

2 lt su
spor 2 saat alışveriş merkezinde dolaştım tempolu
olarak bilmem artık nasıl :))

işte bu kadar
bakalım yarın nolucak evde olmayınca diet bozuluyor neyse
genede çok abartmadım
eskiden olsaa ooo neler vardı bu gün neler el sürmedim...
bunada şükürrr...

ok kızlar benden bu kadar...

slm kızlar naıl gidiyor dietben fena değil

ara bir çikolatalı gofret

1 küçük bakalava
1 patatesli börek
1 çatal kek

1 dilim baklavada 350 kalori olduğunu biliyo muydun? 1 dilim kekte 250 kalori, 1 porsiyon börekte 850 kalori var. (1 porsiyon ne kadar bilmiyorum belki 2 dilimdir bu) çikolatalı gofret de 208 kalori imiş.

ben bu kalori cetvellerini ezberleye ezberleye kendimi fazla kalorisi olan şeylerden soğuttum şimdi senin yazdıklarını görünce içimi dökeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…