vafers merhaba cuma günleri ben de 10.30 a kadar müsaitim yardımcı olmak istediğin için sağol canım
tgull daha önce hiç sonuç listesi hazırlamadım onun saatini öğrenmem lazım umarım eve geldiğimde yapsam yetişir
vafers ben senin bu haftaki menülerini takip etmiştim canım çok iyiydi ve azdı hem pantolonlarım bollaştı diyorsun inceldiğini bu şekilde görmek en güzeli değil mi hiç moralini bozma aynen devam et tartı birden değişecek göreceksin ödem olabillir vücudunda reglin yaklaştıysa maydonoz ye bol su iç tuzu azalt boncuk birincimizi tebrik ediyorum özellikle seni kendime eş seçtim çok kararlı olduğun için beni de motive edersin diye Victoria Secreta devam
ÖNCELİKLE ÇOOOK MEMNUN OLDUM..BENDE MUHASEBECİYİM.23 YAŞINDAYIM.NİŞANLIYIM VE BENİMDE NİŞANLIM ASKERDE 65 GÜNÜMÜZ KALDI . AMA NİŞANLIM MAALEESEFKİ DİYET YAPMAMA SİNİR OLUYOR. GİZLİ GİZLİ YAPIYORUM VE O GELENE KADAR VERMEM GEREKEN 10 KİLO VAR AMA BÖYLE GİDERSEM İMKANSIZZ ..DÜĞÜNÜM VAR YAZA VE BÖYLE OLURSA GELİNLİĞE SIĞAMAYACAĞIM BAKALIM İNŞŞŞ VERİRİRZ SENDE ACIMASIZ OL HERTÜRLÜ CEZA ÇEKİLİR:) BU ARADA SPOR KONUSUNDA ÖZÜRLÜ Bİ EŞİN VAR BİLGİN OLSUN
MENÜN İYİ AMA KAÇAMAKLAR VAR
ANA ÖĞÜN
ARA ÖĞÜN
SU
SPOR
OLMAK ÜZERE TOPLAM4BONCUK VERİYORUM
BENİMDE PEK İYİ DEĞİLDİ BUGÜN YA
SABAH
YUMURTA PEYNR ZEYTN ÇOK AZ
ÇAY(EKMEK YOK)
ARA
2BARDAK YEŞİL ÇAY
ÖĞLEN
MANTAR SOTE
AZ PİLAV
SÜTLAÇ:18:
EKMEK YOK
ARA
KÜÇÜÇÜK Bİ TAVUKLU SANDVC DÖRT BEŞ ISIRIMLIK:18:
AKŞAM
4 KAŞIK BULGUR PİLAVI
2 ADET BİSKÜVİ
1 NESCAFE
2LİTREYE YAKIN SU
YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ
REGL MDAN DOLAYI TATLI DİE ÖLÜYORUM BUGÜN ŞEKERİ FAZLA ALDIM SANIIRIM
beeeennn ya acaip şişlik var kızlar sizdede varmı of nasıl gececek bu ödeemm
Sevgili eşimee
Ya ani bi gelişmeyle haftasonun kayınvalidemlerde geçirmem gerekiyor:18: Net yok orada cumartesi pazar giremeyeceğimPazartesi sabahın köründe girerim boncuklamamı ve menülerimi pazartesi yapsam olar demi
Merhaba Esracım,bu hafta ikimiz için de iyi olur umarım,birlikte güzel kilo veririz.:97:Kızlar boncuklama yaparken ben bugün den itibaren herkesin boncuklasını hergün not alicam ve böylece perşembe akşamı zorluk çekmemiş olucam hadi boncuklari bekliyorum
MENÜM
Sabah 1dilim çavdar ekmek salatalık domates peynir ve bir kaç zeytin
Ara diyet çay
Öğle patates salatası 1 kurabiye bir sigara böreği (misafirim vardı da)
Ara yarim portakal
Akşam salata yoğurt
Akşam meyve salatası
Spor yok su şimdiye kadar 1lt su içtim ama 2ye tamamlarim
Canım inan ki benim gözüm de seni arıyor,umarım bu hafta daha verimli olabiliriz....hala samanyoluna yorum yapasım geliyo
[
Canım inan ki benim gözüm de seni arıyor,umarım bu hafta daha verimli olabiliriz....
Merhaba Esracım,bu hafta ikimiz için de iyi olur umarım,birlikte güzel kilo veririz.:97:
Menün gayet güzel sadece spor eksik o kadar,suyu tamamlayacağına inanıyorum...
Sana 4veriyorum...
Ben bugün diyete hiç uyamadım
SABAH 1 Elma,1 bardak kefir
ARA Tarçınlı süt
ÖĞLEN 1 tabak mantı
ARA sütlü tatlı
AKŞAM 2 dilim pizza
GECE dondurma
Spor olarak cam silme,ev temizlemeSu 2 litre içtim...
Esracım biliyorum çok kötü bir menü yarın daha iyi olacak,,,:79:
hala samanyoluna yorum yapasım geliyo
lifegoeson cumartesi menüsü
sabah: tost
öğle: salata
ara: kepekli çubuk kraker
akşam: pırasa
2 lt su. spor yok çünkü sabah setteydim çok yoruldum :26:[/QUOT
ara yok spor yok ben 2boncuk kırayımcalışanlar için dıyet zor çünkü ben evden dısarı cıktıgımda dıyet bozuluyor
lifegoeson ,samanyolu ablacım cok içten samımı benımde eşimdi 2hafta ust uste
buda benim cumartesi menüm
sabah 1dılım ekmekcok az yagda yumurta 2zeytin bitki cayı
ara 1elma
ogle erişte yarım tabak
ara 1cay b.sut
akşam yarım corba,1yemek kaş. pılav 2yemek kasıgıda orman kebabı
ara oldurduuu benı :78:kayınpederım polonyadan cıkolata getırmış3tane mınık mınık aldım dayanamadım dahada var onların bıtmesı lazım yoksa dayanamaz yerım:26:
acayıp susuyorum 3olmuştur
sporda yaptım ohhhhh cıkolata gıttıııı mıgdeyeeee
slm kızlar naıl gidiyor dietben fena değil
ara bir çikolatalı gofret
1 küçük bakalava
1 patatesli börek
1 çatal kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?