Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aliyee yeni eşim selamlar, seninle tanışmamıştık ben ipek 19 yaşındayım, azıcık sıfırcıyım önceki eşim hiç 5 boncuk alamadı bakalım inşallah birbirimize iyi geliriz de veririz kilolaları. ben bu hafta çok tembellik yaptım ama yarından sonra düzeliyorum (geçe hafta da böyle demiştim )
Eve sabaha karşı geldiğim için sabah kalkamadım, bugünü saymayalım :26:

Lifegoeson cuma menüsü

Öğle: mercimekli pilav
Ara: elma
Akşam: mercimekli pilav
1 saat sonra yine meyve yiyeceğim

2.5 lt su 30 dk egzersiz

kusura bakma tgull anlıyorum senı... ınankı bu hesap işinden hiç birsey anlamadım ve sabahtan eve mobılyacılar geldı ıslerı 3de bıtti üstelik oglum cok kotu oksuruyor dr goturdum suan bıle suraya su yazıyı yazıyorumda nasıl yazıyorum bı gorsenız kucagımda pc saldıran oglum bıryandan emıyor bıryandan pc saldırıyor .herkezın ısı cıkabılır, uyarılarını gormeyebılır .cumaya yuzde hesaplarıyla yapmaya calısırım ama allahtan bir mani olmazsa....

merhaba bende alıye:)29yaşındayım evliyim 2cocugumvar bende dıkkat ettıgım halde veremıyorum ben boncuk konusunda bonkorum:))

rica ederim boş olsam hiç problem değil ama ayrıca iş çıkınca iş yerimdede zor oluyor. yoğun bir gündü ve dünden planladığım yapmam gereken işleri yapamadım gelenden gidenden birde her fırsatta bilgisayara sarılıp birşeyler yapmaya çalışıyorum yani milletinde dikkatini çekiyor işyeri sonuçta çekiniyorum. ama hazır listeye herkes alıntı yapıp kendini eklese kendim için demiyorum kim yaparsa bildirimi kolaylık olur. dediğim gibi aksilik her zaman vardır olur kimin başına ne zaman gelir belli olmaz ama elimizden geldiğincede temkinli davranırsak iyi olur diyorum . amacım kimseyi kırmak değil...
06an yeni eşim merhaba güzel bir hafta geçirelim..
boşluğun çok güzel bir saatte benimde en yoğun olduğum saatler çünkü iş yerinde çok sevindim. sen o saatler arası bildirimleri kontrol eder tabloyu düzenlemeye yardım edersen öğlen aramda gerisini hallederim.
ayrıcaa haftaya işimiz çok çünkü tüm takımlar arasında listeyi yapma dereceleri belirleme sırası bizde.

sağol arkadaşım desteğinle hallederiz...çok zor değil ama haticeninde dediği gibi tek kişiye kalınca zor oluyor.

doğrudur arkadaşım aksilik özellikle bebekle zor olurdur biliyorum ben tekrar hesaplama işini ayrıntacağım senin için bi dene kesin yaparsın basit.

sabah ve aran yok ondan 1boncuk kırdım mercımeklı bulgurpılavını nekadar yedın bılmem ama

eline sağlık vafers,
bakıyorumda boncuk olarak hiçde fena sayılmayız ama döküldük ya bu hafta.
ya merak ettim bu hafta kimler adetliydi?[/SIZE]

buda benim cuma menüm
evde işler vardı sabah :kflesk bol sutlu
ara 1elma
ogle 2dılım kadar kepeklı ekmek arası peynır domates 1adet adacayı
ara 2bıskıvı
peynırlı yagsız tuzsuz1tabak makarna
ara meyve
30dk ve aklıma geldıkce egzersiz yapıyorum
nedense mutsuzum yorgunum usuyorummmmmmmmmmm

Son düzenleme:
06ak,
iyi akşamlar
ben tull öğretmenim evliyim eşim askerde çocuğum yok ama eşim askerden dönünce artık olsun istiyoruz amacım o gelene kadar fit olmak ve anneliğe formda olarak bedenen hazır olamak..eşimin gelmesine iki ay kaldı iki ay içinde bu işi çözmeliyim:26:
günümü aktarıyorum...
sabah kızarmış 1dilim çavdar ekmeği, peynir ve yumarta.
arahalley
öğlen ıspanak yoğurt ve peynirli börek
arada yarım keçi boynuzu
sonra spora gittim 30dakka aerobik ve 1saat pilates yaptım sonra sanırım adetli olduğumdan şekerim düştü galiba ellerim falan titredi gözüm karardı oradan1piko alıp yedim.
akşamda evde pirinç lapası yaptım 1çay bardağı pirinçten. ödem attırıyormuş adetim bitiyorda fazlasular ödemlerde gitsin diye 1günlük yapacağım pirinç lapası diyetini.
şimdi 1elmeyı1litre suya 3dakka falan kaynattım elmayı yedim ara olarak elma suyumuda içiyorum.
içtiğim su 2litreyi bayağı geçti.
ektra yaptıklarım beşi bir yerde içiyorum günde 3kez,ve 2kezde lahanayağı sürüyorum...
ben çok tatlı düşkünü boğazınada düşkün iştahı inanılmaz açık biriyim doğal olarak diyeti hiiç mi hiç sevmiyorum benden söylemesi hiç taviz verme bana hemmen şımarırıım.kızabilir cezalar verebilirsin...eee hadi sen anlat neler yaparsın

eline sağlık vafers,
ya merak ettim bu hafta kimler adetliydi?[/SIZE]

sorma ya isterse hiç boncuğum olmasın ama kilo vereyim yaa çok sinir oluyorum yaaa tartıyı kırcaktım bu sabah valla bilmiom nerde var sorun yada hakikatten vücudum su tutuyor çünkü yüzümden heryerimden incelme var pantolonlar bollaştı yani ama işte neyse yaaa ben yılmıcam sonuna kadar devam
canım tabiki ben yardımcı olurum sen bana yol gösterirsin hallederiz sen bu tabloyu nasıl yaptın şekerim okadar uğraştım yapamadım valla öyle havada kaldı hep yazılarım tablo oluşturmadım ayrıca wordde yaptım kopyalanmadı ayy nebilim kardeşime kodlu yazdırdım onuda kabul etmedi valla nasıl yaptın merak ettim bebem:26::26::26::26:

bonkörmüşsün gerçekten ben olsam 3 verirdim kendime
sende su ve spor var mı? eğer varsa 5 boncukluksun süperr

ben adetim bitmek üzere diye pirinç lapası diyetine başladım normalde iki günlük ama ben 1gün yapacam.bu akşam yarın sabah ve öğlen belkide akşam.. vücuttaki fazla suyu atıyormuş daha önce yapmıştım bağırsaklarımada çok iyi gelmişti bence sende dene tartıda fark ettiriyor yağ değil su atıyor ama onada ihtiyacımız oluyor tartıda gerçek seni görürsün motive olursun.

tabloya gelince anlatiim,
bu cevap yazma penceresinin üst sağ köşesinde bir tablo varya lacivertli ona tıklıyorsun
[TABLE ] [T ABLE] bu iki table yazısı çıkıyor. sonra bunların arasına yapıyorsun.mesela isim yazıyorsun tgull sonra alt gr tuşu ve üstünde <>|işaretleri olan tuşa birlikte basıp | bu düz çizgiyi çıkarıyorsun tabloda çizgi yapmak istediğinde düz çizgi yapıyorsun enter diyince alt satıra iniyor yatay çizgiler kendiliğinden oluşuyor zaten yaparken cevapla değilde yanındaki ön izlemeye basarsan kendini izlemiş olursun bak dene kolay bişi..

Son düzenleme:
bonkörmüşsün gerçekten ben olsam 3 verirdim kendime
sende su ve spor var mı? eğer varsa 5 boncukluksun süperr

hadı buseferlık boyle olsunnsuyu ben mutlaka iciyorum sporda egzersiz yaptım habırede yapıyorum hanı futbolcular antremanlarında yapıyolarya koşar gıbı yapıp bırden cokuyorlar dıger odalara gıderken falan yapıyorum

ÖNCELİKLE ÇOOOK MEMNUN OLDUM..BENDE MUHASEBECİYİM.23 YAŞINDAYIM.NİŞANLIYIM VE BENİMDE NİŞANLIM ASKERDE 65 GÜNÜMÜZ KALDI. AMA NİŞANLIM MAALEESEFKİ DİYET YAPMAMA SİNİR OLUYOR. GİZLİ GİZLİ YAPIYORUM VE O GELENE KADAR VERMEM GEREKEN 10 KİLO VAR AMA BÖYLE GİDERSEM İMKANSIZZ..DÜĞÜNÜM VAR YAZA VE BÖYLE OLURSA GELİNLİĞE SIĞAMAYACAĞIM BAKALIM İNŞŞŞ VERİRİRZ SENDE ACIMASIZ OL HERTÜRLÜ CEZA ÇEKİLİR:) BU ARADA SPOR KONUSUNDA ÖZÜRLÜ Bİ EŞİN VAR BİLGİN OLSUN

MENÜN İYİ AMA KAÇAMAKLAR VAR
ANA ÖĞÜN
ARA ÖĞÜN
SU
SPOR
OLMAK ÜZERE TOPLAM 4BONCUK VERİYORUM

BENİMDE PEK İYİ DEĞİLDİ BUGÜN YA

SABAH
YUMURTA PEYNR ZEYTN ÇOK AZ
ÇAY(EKMEK YOK)

ARA
2BARDAK YEŞİL ÇAY

ÖĞLEN
MANTAR SOTE
AZ PİLAV
SÜTLAÇ:18:
EKMEK YOK

ARA
KÜÇÜÇÜK Bİ TAVUKLU SANDVC DÖRT BEŞ ISIRIMLIK:18:

AKŞAM
4 KAŞIK BULGUR PİLAVI
2 ADET BİSKÜVİ
1 NESCAFE

2LİTREYE YAKIN SU
YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ

REGL MDAN DOLAYI TATLI DİE ÖLÜYORUM BUGÜN ŞEKERİ FAZLA ALDIM SANIIRIM

[sıze="3"]eline sağlık vafers,
ya merak ettim bu hafta kimler adetliydi?[/sıze]

beeeennn ya acaip şişlik var kızlar sizdede varmı of nasıl gececek bu ödeemm

Boncuk listesi mi yapıcam ben anlamadım kusura bakmayın bu hafta listeyide yapıcam bi aksilik çıkmazsa en çok boncuğu ben alıcam ve en çok kilo ben vericem

o zamann süpersinn

ali_ye cuma boncukları

Son düzenleme:
Slm samanyolu bu hafta beraber zayıflıcaz hadi sirkelenip kendimize gelelim ve güzel hafta geçirelim ben bugünki menümü yazmıcam ama yarından itibaren menümü yazıcam

tgull kırılacak ne var ki benden alıntı yaptığın için haliyle ben alındım,
tabiki sözlerinde şahsa kırıcı bişey yok böyle biri olmadığın kimseyi kırmamaya çalıştığının farkındayım
sadece ilk defa yaptığım birşey için bana bunları yazman beni kırdı.

Amannn nese uzatcak bişey yok şahsada birşey yok hep birlikte kardeş kardeş zayıflayalımm

bu da barış çiçemmm

tabiki daha öncedesölemiştim ben ben olmyım diye problem yok sabah girmelerim çok nadir biliyorsunuz

pinup Sinem kim ki?

ya bir kızcağız girdi hani 1.60 boyunda 48 kilo ve 40 kilo olmak için gelmişti

ii geceler kızlar

herşeyi okudum şimdi sıra yazmaya geldi
yeni bir hafta hadi bakalım görücezzz..

bu günki menüm

sabah
1 yum
1 dl ekmek
1 domates

ara 1 elma

öğle
çorba
2 kaşık pilav
5 6 parça kuşbaşı et
salata
yarım portakal

ara 1 dl ekmek

akşam
1 kepçe yayla çorbası
1 dl peynirli börek

gece 1 portakal
5 6 tane badem

spor yapıldı
su içildi

yeşil çay içmeliydim içemedim
yarın söz içilecek

pinup slm ben banu seninle eş olcaz galiba
ben çok objektifimdir neyse o
hakattiğini alıcaksın hadi bakalım takipteyim
eleştirilere de açığım...

a e olun arkadaşlar...

Sevgili eşimee

Ya ani bi gelişmeyle haftasonun kayınvalidemlerde geçirmem gerekiyor:18: Net yok orada cumartesi pazar giremeyeceğim Pazartesi sabahın köründe girerim boncuklamamı ve menülerimi pazartesi yapsam olar demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…