hepimizin hayatında aksilikler olabilir ama şu var;
benim planımda ki hafif değişiklik olmasa ve tüm işi öğlen yapmak zorunda kalsaydım yetiştiremeyebilir ve bildirim yapamayabilirdim,.benimde zamanım kısıtlı önceden dikkat edilmesi için uyarı yazıyorum ayrıı zaman buna rağmen sabah aynı işi yapıyorum ayrı zaman.
ve son olarak şunu söylüyorum bir daha bu konuda kimseye hiç bir şey söylemeyeceğim bu yukarıdaki yazım son uyarımdı
Aliyee yeni eşim selamlar, seninle tanışmamıştık ben ipek 19 yaşındayım, azıcık sıfırcıyım önceki eşim hiç 5 boncuk alamadıbakalım inşallah birbirimize iyi geliriz de veririz kilolaları. ben bu hafta çok tembellik yaptım ama yarından sonra düzeliyorum (geçe hafta da böyle demiştim )
Eve sabaha karşı geldiğim için sabah kalkamadım, bugünü saymayalım :26:
Lifegoeson cuma menüsü
Öğle: mercimekli pilav
Ara: elma
Akşam: mercimekli pilav
1 saat sonra yine meyve yiyeceğim
2.5 lt su 30 dk egzersiz
rica ederim boş olsam hiç problem değil ama ayrıca iş çıkınca iş yerimdede zor oluyor. yoğun bir gündü ve dünden planladığım yapmam gereken işleri yapamadım gelenden gidenden birde her fırsatta bilgisayara sarılıp birşeyler yapmaya çalışıyorum yani milletinde dikkatini çekiyor işyeri sonuçta çekiniyorum. ama hazır listeye herkes alıntı yapıp kendini eklese kendim için demiyorum kim yaparsa bildirimi kolaylık olur. dediğim gibi aksilik her zaman vardır olur kimin başına ne zaman gelir belli olmaz ama elimizden geldiğincede temkinli davranırsak iyi olur diyorum . amacım kimseyi kırmak değil...tgull ilgilendiğin için teşekkürr ederim sitem etmekte haklısın
arkadaşlar haftaiçi hepimiz çalııyoruz bütün sorumluluğu bir kişinin üzerine yıkmak haksızlık olur tamamen gönüllüllük esasına dayanıyor kaptan ve yardımcı olmak
hepinizzden rica ediyorum kilolarınızı hesaplayın ve erken bildirin saat 10 a kadar ben vaktim olursa yeniden hesaplıyorum zaten ki bazılarınız virgülden sonraki 3. rakamı yuvarladığımıza dikkat etmemiş düzelttim hazır bir listeyi cuma günü takımdan herhangi bir arkadaş da bildirebilir gerekirse sıkıntı yok
pinup sanırım sen yardımcı olamayacaksın ki cuma sabahları giremiyorsun bize cuma girecek biri gerekiyor
vafers bu işe en çok seni uygun gördüm tgulle yarddımcı olabilir misin
çocuk gelmez seans boş olursa girebiliyorum şuan olduğu gibi ama geç kaldım
06an yeni eşim merhaba güzel bir hafta geçirelim..VAFERS ÜSTTEKİ MESAJIMI GÖR CANIM
sen tablonu yap eksik olan eksikk kalsın bekleme
tgull-06an
pinup-banucan
hatice-vafers
lifegoeson-aliye
samanyolu-esra
bu hafta tablo sırası ESRA da cumartesi-perşembe dahil et ve perşembe akşam yap canım
boşluğun çok güzel bir saatte benimde en yoğun olduğum saatler çünkü iş yerinde çok sevindim. sen o saatler arası bildirimleri kontrol eder tabloyu düzenlemeye yardım edersen öğlen aramda gerisini hallederim.tamam canım biz tgulle hallederiz:44: cuma sabah 10da sporum var ama 10:50 11:30 arası boşum o arada yapmaya çalışıcam ama itina bekliyorum bu hesaplama olaylarında ben yapmadan sen yapmışsın benim hesaplamamı canım sağolasın canım çok sıkkındı yapıcaktım ama aklımdan gitmiş özür dilerim kusura bakma
sağol arkadaşım desteğinle hallederiz...çok zor değil ama haticeninde dediği gibi tek kişiye kalınca zor oluyor.tgulum sen üzme kendini yazdığında kötü bişey yok ama alınmış demekki arkadaş olsun yaparız hallederiz bana öğretirsin bende yapmaya çalışırım yani sonuç itibariyle kilo hesaplaması zor geliyor arkadaşlara sonuç ortada olsun halledicez sen takma kafanı
doğrudur arkadaşım aksilik özellikle bebekle zor olurdur biliyorum ben tekrar hesaplama işini ayrıntacağım senin için bi dene kesin yaparsın basit.kusura bakma tgull anlıyorum senı... ınankı bu hesap işinden hiç birsey anlamadım ve sabahtan eve mobılyacılar geldı ıslerı 3de bıtti üstelik oglum cok kotu oksuruyor dr goturdum suan bıle suraya su yazıyı yazıyorumda nasıl yazıyorum bı gorsenız kucagımda pc saldıran oglum bıryandan emıyor bıryandan pc saldırıyor .herkezın ısı cıkabılır, uyarılarını gormeyebılır .cumaya yuzde hesaplarıyla yapmaya calısırım ama allahtan bir mani olmazsa....
Aliyee yeni eşim selamlar, seninle tanışmamıştık ben ipek 19 yaşındayım, azıcık sıfırcıyım önceki eşim hiç 5 boncuk alamadıbakalım inşallah birbirimize iyi geliriz de veririz kilolaları. ben bu hafta çok tembellik yaptım ama yarından sonra düzeliyorum (geçe hafta da böyle demiştim )
Eve sabaha karşı geldiğim için sabah kalkamadım, bugünü saymayalım :26:
Lifegoeson cuma menüsü
Öğle: mercimekli pilav
Ara: elma
Akşam: mercimekli pilav
1 saat sonra yine meyve yiyeceğim
2.5 lt su 30 dk egzersiz
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çrşmb Perşembe Toplam
Tgull 2 2 4 5 5 5 4 274.
Vafers 5 5 4 5 5 5 5 341.
Samanyolu 4 2 4 2 4 4 4 246.
Pinup 3 1 2 4 4 1 3 189.
Aliye 4 2 4 5 5 5 5 302.
Hatice 3 4 3 5 4 3 4 265.
Lifegoeson 3 5 4 5 3 4 3 274.
Esra 1 5 5 4 4 4 237.
Pakize 4 3 3 5 5 5 3 283.
06an 2 5 5 5 3 208.
1975 Banucan 4 4 5 5 189.
eline sağlık vafers,
bakıyorumda boncuk olarak hiçde fena sayılmayız ama döküldük ya bu hafta.
ya merak ettim bu hafta kimler adetliydi?[/SIZE]
buda benim cuma menüm
evde işler vardı sabah :kflesk bol sutlu
ara 1elma
ogle 2dılım kadar kepeklı ekmek arası peynır domates 1adet adacayı
ara 2bıskıvı
peynırlı yagsız tuzsuz1tabak makarna
ara meyve
nedense mutsuzum yorgunum usuyorummmmmmmmmmm
sorma ya isterse hiç boncuğum olmasın ama kilo vereyim yaa çok sinir oluyorum yaaa tartıyı kırcaktım bu sabahvalla bilmiom nerde var sorun yada hakikatten vücudum su tutuyor çünkü yüzümden heryerimden incelme var pantolonlar bollaştı yani ama işte neyse yaaa ben yılmıcam sonuna kadar devam
canım tabiki ben yardımcı olurum sen bana yol gösterirsin hallederizsen bu tabloyu nasıl yaptın şekerim okadar uğraştım yapamadım valla öyle havada kaldı hep yazılarım tablo oluşturmadım ayrıca wordde yaptım kopyalanmadı ayy nebilim kardeşime kodlu yazdırdım onuda kabul etmedi valla nasıl yaptın merak ettim bebem :26::26::26::26:
bonkörmüşsün gerçekten ben olsam 3 verirdim kendime
sende su ve spor var mı? eğer varsa 5 boncukluksun süperr
06ak,
iyi akşamlar
ben tull öğretmenim evliyim eşim askerde çocuğum yok ama eşim askerden dönünce artık olsun istiyoruz amacım o gelene kadar fit olmak ve anneliğe formda olarak bedenen hazır olamak..eşimin gelmesine iki ay kaldı iki ay içinde bu işi çözmeliyim:26:
günümü aktarıyorum...
sabah kızarmış 1dilim çavdar ekmeği, peynir ve yumarta.
arahalley
öğlen ıspanak yoğurt ve peynirli börek
arada yarım keçi boynuzu
sonra spora gittim 30dakka aerobik ve 1saat pilates yaptım sonra sanırım adetli olduğumdan şekerim düştü galiba ellerim falan titredi gözüm karardı oradan1piko alıp yedim.
akşamda evde pirinç lapası yaptım 1çay bardağı pirinçten. ödem attırıyormuş adetim bitiyorda fazlasular ödemlerde gitsin diye 1günlük yapacağım pirinç lapası diyetini.
şimdi 1elmeyı1litre suya 3dakka falan kaynattım elmayı yedim ara olarak elma suyumuda içiyorum.
içtiğim su 2litreyi bayağı geçti.
ektra yaptıklarım beşi bir yerde içiyorum günde 3kez,ve 2kezde lahanayağı sürüyorum...
ben çok tatlı düşkünü boğazınada düşkün iştahı inanılmaz açık biriyim doğal olarak diyeti hiiç mi hiç sevmiyorum benden söylemesi hiç taviz verme bana hemmen şımarırıım.kızabilir cezalar verebilirsin...eee hadi sen anlat neler yaparsın
[sıze="3"]eline sağlık vafers,
bakıyorumda boncuk olarak hiçde fena sayılmayız ama döküldük ya bu hafta.
ya merak ettim bu hafta kimler adetliydi?[/sıze]
VAFERS ÜSTTEKİ MESAJIMI GÖR CANIM
sen tablonu yap eksik olan eksikk kalsın bekleme
tgull-06an
pinup-banucan
hatice-vafers
lifegoeson-aliye
samanyolu-esra
bu hafta tablo sırası ESRA da cumartesi-perşembe dahil et ve perşembe akşam yap canım
hadı buseferlık boyle olsunn suyu ben mutlaka iciyorum sporda egzersiz yaptım habırede yapıyorum hanı futbolcular antremanlarında yapıyolarya koşar gıbı yapıp bırden cokuyorlar dıger odalara gıderken falan yapıyorum
sert mi? ben sert bir yazı yazdığımı düşünmüyorum ama kırgın olduğumu söylebilirim ayrıca o kadarda dikkat ettim cümlelerime kırıcı olmamak için böyle düşünmene üzüldüm. bir kaç kişiden alıntı yaptım işininolduğunu söyleyen sende dahil ve aşağıyada asilikler olabileceğini belirttim kimsenin şahsına kötü birşey demedim. kaptanlık yardımcılık meselesinde biliyorsun bir gönüllü ben oldum demekki benden müsait kimse yoktu yapabilecek. eğer varsa buyursun yapsın ben bu kadar yapabiliyorum bu lafa bu kadar tepki verilecekse ben bırakıyorum bu işi uygun olan biri yapsın bitsin....
tgull ilgilendiğin için teşekkürr ederim sitem etmekte haklısın
arkadaşlar haftaiçi hepimiz çalııyoruz bütün sorumluluğu bir kişinin üzerine yıkmak haksızlık olur tamamen gönüllüllük esasına dayanıyor kaptan ve yardımcı olmak
hepinizzden rica ediyorum kilolarınızı hesaplayın ve erken bildirin saat 10 a kadar ben vaktim olursa yeniden hesaplıyorum zaten ki bazılarınız virgülden sonraki 3. rakamı yuvarladığımıza dikkat etmemiş düzelttim hazır bir listeyi cuma günü takımdan herhangi bir arkadaş da bildirebilir gerekirse sıkıntı yok
pinup sanırım sen yardımcı olamayacaksın ki cuma sabahları giremiyorsun bize cuma girecek biri gerekiyor
vafers bu işe en çok seni uygun gördüm tgulle yarddımcı olabilir misin
çocuk gelmez seans boş olursa girebiliyorum şuan olduğu gibi ama geç kaldım
pinup Sinem kim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?