Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar

vafersın cuma menüsü
cumartesi menüsü
kaçamak var

ben de yazayım korkunç menülerimi
cuma
sabah
katmer
öğle
çok az patates yemeği ve pirinç pilavı
ara
2 biber dolması
akşam
pırasa yemeği

2 lt su spor yok

cumartesi
sabah
1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim pastırmalı yumurta 1 dilim sucuk domates peynir zeytin
ara
portakal suyu
öğle
burger king menü
akşam
yarım muz kuru yemiş 1 avuç balık kraker

2 lt su Leslie 5 mil

kızım benim küçücük sütlacma kaçamak dedin kendin batırmışın ortalığı ayrıca kaçamak varsa bitane kırıyon bir boncuğum daha olmalı sende herşeyim tamam sütlü tatlıma nolmuş yani demmekki süpürgemen bincem gene
cuma menüne;aralar yok spor yok katmerler sadece suya
cumartesi ondanda beter spora ve suya sadece hadi geçmiş olsun bidaha bana bunlarla gelme

vafers bigün önce de kurabiye götürmüşsün o sebeple cmt 2 boncuk kırasım geldi senin notun da çok kıt ama

ciddi olamazsın aç ve dışardaysan menü karışıyor işte böyle
ama börek küçücük bir dilimdi yufkası incecikti iç malzemeszi
patates yoğundu baklavanın dilimi de küçüktü şu oklavadan çekme olan yani içleri boşş
inş. ordan yırtmışımdır napalım olan oldu
cmt si kaçamöak günüm oldu

gelelim bu güne sabah 1 dlim ekmekle tost
ara yok
öğle sebze yemeği yoğurtla
ikindi 1 gevrek
akşamada fırında levrek salatayla yiyeceğim

belki sonra 1 meyve...

cumaya kadar 1 kilo versem yeter hadi hyrsı...herkese yiy pazarlar..

vafer bugünkü menüm
sabah
special k kırmızı meyveli yoğurtla
ara
1 yeşil elma
öğle
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
ara
kuruyemiş 1 muz
akşam
2 baget ve salata

suyumu tamamlayacağım 25 dk hint dansı

yarın için bir öğün planı oluşturalım mı canım çok yiyorum azaltmam lazım ama nasıl kocam benden az yiyor

mrb
benim eşim pinup
ama perşembeden beri menünü paylaşmamışsın canım
sen bana ben sana boncuklarımızı verelim
istersen girince topluca yaz menülerini
bekliyorum ...

Senin menünü ben yorumluyorum o halde pinup gelene kadar su için yürüyüş aslinda az ama neyse birtane de ona kaçamak var ara öğün yok sadece bugün için 2 kötü durumdasın su anda daha iyi olmalı düzene girmezsen ceza vericem

Peki ben pek anlamıyorum sadece verilen boncuklari toplayıp perşembe akşamı paylaşırim pinup girdiğinde banu ile ken aralarında halletsinler ben bugünlük banunun menüsünü yorumladım çok fazla giremiyorum normelde nete ama bu hafta görevim için burdayım yani sık giriyorum kaçırmıyim diye

vafers bigün önce de kurabiye götürmüşsün o sebeple cmt 2 boncuk kırasım geldi senin notun da çok kıt ama

kurabiyemiiiiiiii o nerde yaaaaa bi göstersene bana ağzıma öle bişey girmeyeli baya oldu yani yanlış okumuşsun şekerim lütfen biraz itina ve özenle ayrıca o burger king menüleri katmerleri bi düşün öyle bak bakalım kıtmıyım yoksa sen niyeti bozup diyetimi bozdun

bak baklaım kurabiye nerdeymiş?????????????????????????

hint dansıda spordan saycammı bilmem ayrıca kuruyemiş kaçamak oyüzden 4 boncuk hayrını gör

sıra geldi benim menüme büyük puntolu yazayımda bugünde iskender yedim diye görme
sabah bir kızarmış çavdar ekmeği lorlu az yağda yumurta domates zeytin ve ceviz
arada yeşil çay elma 4 kuru kayısı
öğlende çay ve az yağlı bol yeşillik ve nar ekşili kısır çay çay çay
arada türk kahvesi nohut
akşam bir tabak kısır üzerine karnıbahar yeemği koyup yedim
2 ltre su spor yok.

yine berbatım:26:

lifegoeson pazar menüsü

sabah: 1 kk peynir yarım salatalık, yarım domates, 1 sigara böreği
ara: elma
öğle: 1 dilim peynirli börek :26:
ara: ceviz
akşam: taze fasulye

2.5 lt su, spor yok çünkü annemin yeni açacağı ofisi yerleştirdik düzenledik temizledik halim kalmadı

Bugün ki menüm
Sabah salatalık domates maydanoz peynir zeytin cay (ekmek yok)
Ara bir elma
Öğle bir çavdar ekmeğinden yağsız peynirli tost ayran
Ara bir bardak taze portakal suyu
Akşam azçık kuru pilav salata yoğurt
Ara bir kivi
2lt su spor 5 saat temizlik yaptım bahar temizliği

haticee
bence bu vafers senin 54bariyerini kırdıracak bu hafta sana çok acımasız dimi
öğretmen olsa sınıfın yarısını bırakır
ama bizler için iyi....
vafers iyiki varsın her takıma lazım senden bir tane

cansın tgullum

Banucan, pinup, tgull, pakize, 06an, cumartesi boncuklasınız eksik lütfen tamamlayın

esracım ben buradayım paylaştım menümü ama eşim 06ak haftasonu kayganasına gitti pazartesi toptan yorumlayacak. merak etme hangi ben sana toplu rapor veririm karışıklık yaşama diye bizden yana rahat ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…