Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canıım..bize yardımın çok ta sen niye kilo veremiyorsuun üzülüyorum....ya bu kadar az yiyip dikkat edip spor yapmana göre .ben senin kadar dikkat edebilsem haftada 1kilo kesin gider. ama azmine hayranım tam gaz devam ben çok dikkat edip kilo veremediğim zaman tüm ipleri salıyor bırakıyordum ama maaşallah hiç yılmadın...
bu cuma 14takım içinden 9.olduuk ayıp ama bize dimi...bu hafta bir derece yakışır bizim takıma ha gayret kızlarrr....

valla bende anlayamıyorum tgullcüm diyorum ya tek sebep kullandığım haptır diye düşünüyorum eğer bu haftada bi azalma olmazsa diyetisyene gidip yağımı falan ölçtürcem bu ne yaaaa:26::26::26:

evvet
kahvaltı; yarım dilim çavdar 2yumurta bol salata
arada tatlandırıcı ile yaptığım sütlacımdan.
öğlen;kısır,1gül böreği,turşu kavurması,1dilim çikolata soslu pasta.
arada; yarım keçiboynuzu ve beşi bir yerde çay
25dakka koştum koşu bandında sonra sorunlu bölgelerimi çalıştıran egzersizlerimi yaptım sonra duş ooh mis..
akşamda malum öğlen battım diye,lahana çorbası duymuşundur diyetide varya ondan yaptım yağsız tuzsuz kırmızı biberli ondan yedim bir tabak ve 3kaşık da yoğurt.
son aram 1litre suda 4dakka kaynamış yeşil elma. suyu içiyorum elmayı yedim. sonrada beşi bir yerdde içeceğim.malum günah çıkarıyorum

Yine süper bir menü Esracım 5 veriyorum sana..
Bende senin gibi 3 gündür temizlikle uğraşıyorum,bitti sayılır ama ben de bittim...
MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH yağsız tost,kefir,salata
ÖĞLEN Yarım simit,1 dilim kek,peynir
AKŞAM 1 kase çorba,3 köfte,1 dilim ekmek
GECE 1 elma yerim
2 litre su içtim,spor olarak duvar,cam silme,temizlik,ütü

SANIRIM BU CUMAYDI CANIM

CUMA BANUNUN BONCUKLARI

MÜKEMMEL BONCUKLAR

Aman allahım bu ne böyle,...:111:Sağol canım ya bilgilendirmeye devam et bizi....

BANUUUUUU
CUMARTESİ MENÜSÜ

naptın bebeğim yaaaa

Bugün için sana sadece oda su için boncuk

BANUNUN PAZAR MENÜSÜ için

boncuk kaçamak yokk ana öğünler iyi ara öğünler iyi

su yok sanırım sporda yok canım heralde

CAnım şöyle sölim

ne yedimi hatrlamıyorum ben ama dün sufle yedim ve bugünde donut

cuma cumartesi pazar su ve spor ara öğünde yok bence bana her gün için tek boncuk ver

Sana bugün sadece su ve spor için 2 boncuğu veriyorum çok kötü durumdasın yarın da böyle olursa 300mekik ceza vericem

evet esracım kötüydüm haklısın toparlanıcam sözzz...
tşkler...

BANUNUN PAZAR MENÜSÜ için

boncuk kaçamak yokk ana öğünler iyi ara öğünler iyi

su yok sanırım sporda yok canım heralde

sinemcim suu var ama spor yok
su her zaman var 3 lt yi geçtiğim olur bazen
kullandığım ilaç acaip ağız kuruluğu yapıyor
mecburen içiyorum suyumu
ama bu gün klasik bir pazar geçirdim ev işi dışında spor
yapamadım malesefff

CAnım şöyle sölim

ne yedimi hatrlamıyorum ben ama dün sufle yedim ve bugünde donut

cuma cumartesi pazar su ve spor ara öğünde yok bence bana her gün için tek boncuk ver

canım sen kendini kendin değerlendirmişsin
benden günah gitti :)
pinup a
cuma
cumartesi
pazar

hahta iç toparlanıcazz hadi bakalım kızlar

gruplarda derece yapmak moral olacak bize ben söz en az 1.5 kg
siz nekadar diyorsanız paylaşın bakalım...

hedef koyarsak daha dikkatli oluruz...

evet geçen hafta hedefine ulaşamayanlar ben pis bir şişkoyum yazmışlardı her yere biz de hedefine ulaşamayanlara ceza verelim meselaaa. ben de bu hafta en az 1 kilo vericem.

sen bayagı dokulmuşsun yaaaa su ve temizlikte bır spordur bana gore egıl kalk gobek erıtır sıl kol kaslarını calıstırır saga sola kostur oda kalcayı erırıtırbuna gore ben sana boncuk verıyorum benımde senden kalur yanım yok aslında:26:

aliye nın pazar menusu
sabah sucuklu az yagda omlet(1yumurta kadar) 2zeytın yarım simit
ara pazara cıktık yarım elma yarım portakal 1cılek tadına bakarken aramı tamamladım
ogle kızarmış tavuk gogsu 2kasık pilav 4tane patates kızartması
ara 1bardak portakal suyu
akşam ceyrek sımıt peynır 1bardak ayran 2tane cıkolata
meyve salatası
su 3dur spor pazara cık eve gek kostur kostur .temızlık yap,18basamaklı merdıvenı 4kez falan ın cık elınde agır esyalarla sonra avm gez oglan hıc durmadı 2saat gezdık

kaçamaktan kırdım 4 boncuk işte ne güzel
bu arada kahvaltıdan sonraki ara çok hoşuma gitti

ali_ye pazar boncukları

ay Vafers kusura bakma biri kurabiye ile patates salatası yemiş sen sandım şaşırdım zaten
esracım düzeltme
vafers
cuma
cumartesi
pazar
kısır biraz çok olmuş ama hadi neyse bugün spor yap mutlaka

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…