Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mironova canım doğum kontrol hapı ama benimki kist kontrol

hmm bilmiyorum duymadım. ben yasmin kullanıyodum önceden adet düzenlemesi için evlenince tekrar doktora gittim doğum kontol için aynı mı devam edim başka mı verirsiniz diye. bu hapın diğerlerine göre yan etkisi en azlardan olduğunu söyledi kilo aldırmaz dedi.ama açıkcası ben başka bir doktora kontrol için gittiğimde kilo aldığımı haptan olabilir mi diye sordum o da kesinlikle fark ettirir ama aldırmaz sadece adet döneminde vücudun su topladığı gibi su bıraktırır vücutta o da hapı bırakınca gider ciddi değil hele yasmin hiç kilo aldırmaz ödemdir dedi.doktorunada sor bi bence

mrblarrr geldimmm
tgull ün cumartesi menüsü
su ve sspor iyi gerçekten çok güzel başlamışın bide akşam kaçamak sayalım olmasaydı mükemmel kapatacaktın günü.neyse bence yinede güzel ve 4 veriyorumm

Son düzenleme:

ya bu pastalar olmasa su var spor var herşey çok güzel..benimde en büyük sorunumm yaaa...

tgull ün pazar menüsü
çok cömert im bu hafta ama bi daha çoooookk acımasız olacağım haberin olaaa hadi eşimmm toparlanalımmm

geldim geldim ama öldüm bittim verdiğimin fazlasını aldım eminimmmm 1boncuktan fazlasını haketmiyorum bu hafta
Cumartesi menümm
sabah
1yumurta
az reçel
peynir
şekersiz çay

ara
leblebi

öğle
2 3 dilim patates kızartması
salata

ara
1dilim tatlı

akşam(kayın validemdeydim )
tarhana çorba
patlıcan oturtma fırında patates pilav(ama azar azar hatta pilav 3kaşık)

ara sütlaç

gecede 1dilim yaş pasta
su 2lt olmuştur spor yok

Son düzenleme:
pazar menümm daha berbat yaaa

pazar menüm
sabah
paşa kahvaltısı (sucuklu tereyağlı yumurtalı)

ara
yok

öğlen
2adet patatesli börek

ara bitki çayı

akşam
cok az mantı
sulu köfte

ara
meyve
pasta

su
2litre olmuştur

spor yok

tgull;
çooookkk kötü cezayı hakettim ne versen yapacağım acıma haftasonunun rezilliğine bak yaaa(59: acımasız ol emi

oof ben beteer sen benden beter....
canım sadece suya boncuk verebileceğim.ana öğünlerin ve araların içeriği kaçamak. sadece yediğin atlamadığın için bir boncuk daha veriyorum
pazar günün 2boncuk

oof tatlılaar yaş pastalarr... yine suyun için bir boncuk ve ana ara öğün yaptığın için bir boncuk sadece
cumartesi boncuğuniki..

evet arkadaşım toparlayalım hafta içi kendimizi böyle geldii böyle gitmesin enaz 500gram verelim bu cumaya...

tgull;
çooookkk kötü cezayı hakettim ne versen yapacağım acıma haftasonunun rezilliğine bak yaaa(59: acımasız ol emi

acımasız davrandım ama sen bayağı bonkörsün be 06ak şımartma beni.
bence kendimize ceza verelim yoksa ancak hafta sonu aldığımızı veririz cumaya sıfıra sıfır elde var sıfırla gireriz. ceza çekelim ve hafta içi haftasonunun acısını çıkartalım kendimizden...
ne yapalım var mı fikrin?
ben akşamları kesin haşlama sebze yiyeceğim başkada bişicik yemeyeceğim. en fazla üstüne yoğurt koyarım o kadar. ama bu ceza değil olması gereken ceza olarakdaa bence her akşam 20dakka ekstra spor harici egzersiz yapalım,yada göbek havası açıp göbek atalım

iyi fikir sevdimmm:))) tamam akşam göbek havası ayrıca 50mekik çekiyordum bugün en az 100 bide bu hafta 3litre su cezası

iyi fikir sevdimmm:))) tamam akşam göbek havası ayrıca 50mekik çekiyordum bugün en az 100 bide bu hafta 3litre su cezası

tamamdır uyarım. ama üç litre su beni sapıtabilir. iştahımı kesmesi için akşamları 1litre suda 1elma bir kaç dakka kaynatıp içiyorum ayrıca günlük içtiğim beşi bir yerdede 1litre oluyor çayı hiç içmesem 5kupa yani 1litre .
2litre su
1litre beşi bir yerde çay
1litre elma suyu
1litre tarçınlı ıhlamur kara çay karışık
valla günde en az 5 litre sıvı alıyorum ay tuvalete git gel bir hal oldum...ama göbek havası ile coşmaya varım. tv başındada boş boş durmak yok en az 20dakka bacak bel hareketi yapacam...

vaferscım bugünkü menüm
sabah
1 kase muzlu tarçınlı yoğurt
ara
1 elma
öğle
1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği
ara
1 kase kuruyemiş
akşam
1 haşlanmış yumurta yağsız yeşil salata beyaz peynir portakal suyu

2 lt suyumu içtim zorla spor leslie 5 mil 30 dk oryantal

vafers benim midem kocaman oldu çok çok yiyorum ne yapcam ben
bir de bişey fark ettim en tehlikeli zaman öğleden sonra 2-3 gibii benim için en çok o saatlerde yiyorum

Son düzenleme:

cezan benim elinden olucak kuzum:)

şuan toplantıdayım patladım bööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…