ne kullanıyorsun ismi ne hapın?
haticecim menün nerde bebeğim???
mironova canım doğum kontrol hapı ama benimki kist kontrol
tgull cumartesi menüsü
iyi akşamlaar, iyi geceler kızlar;
bu gün kararlı başladım cıvıtark son verdim...
sabah pirinç lapası yedim,
arada bitki çayı ve çeyrek keçi boynuzu,
sonra lahana yağımı sürüp streçlendim evi süpürdüm sildim birde hazır streçliyken biraz terlim diye 35dakka koşu bandında bayağı ter attım sonra duşumu aldıım...
sonracım tavuk haşladım,az yağsız bulgur ve bol yeşillikli sözüm ona kısır yaptım balkonda bunlarla çay keyfi yaptım güneşin keyfini çıkardım.
arada canım sütlaç çekiyordu tatlandırıcı ile az yaptım yedim.
akşamda hafif şeyler yiyip günü kapatmayı planlıyordum fakatt kekle gelen misafirlerime yaş pasta yaptım ve akşam yemeğim kek kısır ve yaş pastalı oldu battım bittim yani akşam akşam. diyetteyken sosyallik bana yaramıyor:)
su 2litre oldu sanırsam...
evvet
kahvaltı; yarım dilim çavdar 2yumurta bol salata
arada tatlandırıcı ile yaptığım sütlacımdan.
öğlen;kısır,1gül böreği,turşu kavurması,1dilim çikolata soslu pasta.
arada; yarım keçiboynuzu ve beşi bir yerde çay
25dakka koştum koşu bandında sonra sorunlu bölgelerimi çalıştıran egzersizlerimi yaptım sonra duş ooh mis..
akşamda malum öğlen battım diye,lahana çorbası duymuşundur diyetide varya ondan yaptım yağsız tuzsuz kırmızı biberli ondan yedim bir tabak ve 3kaşık da yoğurt.
son aram 1litre suda 4dakka kaynamış yeşil elma. suyu içiyorum elmayı yedim. sonrada beşi bir yerdde içeceğim.malum günah çıkarıyorum
pazar menümm daha berbat yaaa
pazar menüm
sabah
paşa kahvaltısı (sucuklu tereyağlı yumurtalı)
ara
yok
öğlen
2adet patatesli börek
ara bitki çayı
akşam
cok az mantı
sulu köfte
ara
meyve
pasta
su
2litre olmuştur
spor yok
geldim geldim ama öldüm bittim verdiğimin fazlasını aldım eminimmmm1boncuktan fazlasını haketmiyorum bu hafta
Cumartesi menümm
sabah
1yumurta
az reçel
peynir
şekersiz çay
ara
leblebi
öğle
2 3 dilim patates kızartması
salata
ara
1dilim tatlı
akşam(kayın validemdeydim)
tarhana çorba
patlıcan oturtma fırında patates pilav(ama azar azar hatta pilav 3kaşık)
ara sütlaç
gecede 1dilim yaş pasta
su 2lt olmuştur spor yok
tgull;
çooookkk kötü cezayı hakettim ne versen yapacağım acıma haftasonunun rezilliğine bak yaaa( 59: acımasız ol emi
acımasız davrandım ama sen bayağı bonkörsün be 06ak şımartma beni.
bence kendimize ceza verelim yoksa ancak hafta sonu aldığımızı veririz cumaya sıfıra sıfır elde var sıfırla gireriz. ceza çekelim ve hafta içi haftasonunun acısını çıkartalım kendimizden...
ne yapalım var mı fikrin?
ben akşamları kesin haşlama sebze yiyeceğim başkada bişicik yemeyeceğim. en fazla üstüne yoğurt koyarım o kadar. ama bu ceza değil olması gereken ceza olarakdaa bence her akşam 20dakka ekstra spor harici egzersiz yapalım,yada göbek havası açıp göbek atalım
iyi fikir sevdimmm:))) tamam akşam göbek havasıayrıca 50mekik çekiyordum bugün en az 100 bide bu hafta 3litre su cezası
canım sen kendini kendin değerlendirmişsin
benden günah gitti :)
pinup a
cuma
cumartesi
pazar
hahta iç toparlanıcazz hadi bakalım kızlar
gruplarda derece yapmak moral olacak bize ben söz en az 1.5 kg
siz nekadar diyorsanız paylaşın bakalım...
hedef koyarsak daha dikkatli oluruz...
vafers benim midem kocaman oldu çok çok yiyorum ne yapcam ben
bir de bişey fark ettim en tehlikeli zaman öğleden sonra 2-3 gibii benim için en çok o saatlerde yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?