yoğurt yee :) ben bayılıyorum light yoğurt ye
vaferscım bugünkü menüm
sabah
1 kase muzlu tarçınlı yoğurt
ara
1 elma
öğle
1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği
ara
1 kase kuruyemiş
akşam
1 haşlanmış yumurta yağsız yeşil salata beyaz peynir portakal suyu
2 lt suyumu içtim zorla spor leslie 5 mil 30 dk oryantal
vafers ciddi misin ya 50 mekik neyse çekilir de hiç göbek atasım yok moralim bozuk bu kilolar yüzünden ne yapsam yarın senden 5 boncuk almayı başaracağım inş
gelelim bana;sabah klasik menüm kızarmış çavdar ekmeği domates KK peynir 4 zeytin 2 ceviz 1kupa çay
50dk pilates
arada bir tabak kısır çünkü derse gidecektim ve elim ayağım titredi başka bişey yemeyim diye yedim
sonra derse gittim arada çay
öğlende 1 simit bir ayran
arada çay bir elma
akşam bir kase yoğurda(ev yoğurdu tabiki)1 tane salatalık rendeledim ve 4 tane küçük dilim tavuk göğüs yedim haşlama tabiki 1 şişe mden suyu
2ltre sunasılım
öğünleri beğenmedim düzensiz
noldu neden bozuk ya senin boyun kaç hayatım kilon çok değilki neden okadar kasıyosun????
boyum kısa 160 anca sıkıldım artık zayıf bir kız olmak istiyorum diyet başarı öykülerini okudum tek tek yeniden motive olmalıyım
vafers 250 mekikte anlaşım gel yattığım yerden yapayım kıpırdamayım ben sen de 50 çek kocaaman simit 1 tabak kısır
amannnn abartma yaaa benimde 163 boyum ama hiçte öyle kendimi asla şişman görmedim balık etliyim şuan hele hiç fazlalığım yok cillop gibiyim kendimi harika hissediyorum bi beş kilo verdimmide kimse önümde duramaz valla ben öyle çok zayıf tipleri sevmiyorum zaten bi kere hayatım boyunca 49 kilo oldum oda hiç yakışmadı dedi herkes ameliyat olmuştum ondan vermiştim gerçi ama 1 sene içinde eski kiloma geri geldim yani benim yapım zaten etli butlu ele gelir durumda yani o yüzden ben fazlalık sevmiyorum öyle göbekti yanlardan simitti kıyafeti çirkin gösteren şeyleri yoksa benim okadar zorum yok süperim beeeee çok güzelim çok sexiyim:82:
aaaa hiç çekemem valla zaten gazım var çok karnım ağrıyorrrr hiççç yer gök aşkımı izlicem yataraktan ii tamam 100 mekik çek yat aşşağa
ben de hayatımda bikez 52 oldum onda da bahse girmiştim onun dışında hepp 54-55 oldum o yyüzden böyle zorlanıyorum bildiğim kilo bu zaten ben de seviyorum vücudumu armut tipi elma değil neyseki ama biraz öndee çıkıntı var o gitmeli
ben 250 çekeceğim sen tembel tembel yaat
aynen bende armut tipiyim göbeğim hiç çıkmaz öyle benim basenlerim var biraz onlarda şekilleniyor yemediğim spor yatığım zaman benim klasiktir zaten her bahar diyet spor yaparım yani alıştım artık en fazla kışın 64 çıkarım yazın 59 60ta gezerim ama şimdi bi 55 e inip orda daimi kalmak istiyorum inşallah ve veriyorumda veremeyenlerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?