Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menisküsüne bişey olmayabilir de ayağın fena olurr ben düz taban giyerim işim olmaz topukluyla

PAZARTESİ MENÜM

sabah

kepek ekmeğine tost
portakal suyu

öğlen
çorba et yemeği cacık

ara elma

akşam taze fasülye

su yok spor yok

evet canım bayağı kazık kaktık takıma şu kiloları verip bi gidemedik.benim bir sene oldu bu ay,sende haziranda gelmiştin sanırım. geçen yaz 63leri gördüm hatta 62göründü kayboldu sonra tatildi dondurmaydı üstüne ramazan derken gene 64lerde oynadım sonra bir bağrsak sorumları hoop66lara sıçradım derken ocaktan beri ciddi ciddi uğraşıyorum ama sürekli dünlemimde zayıflamak kilo vermek olmasından bıktım bıktım bıktıımm...
bak şu anda beşi bir yerde kullanıyorum,
lahana yağı kullanıyorum,
akşamlarıda lahana çorbasına başladım,
haftasonuda tek günlük pirinç lapsı diyeti yaptım yok yani denemediğim kalmadı...
ama sen kendini benle kıyaslama sen bayağı iyisin iradelisin ama evinizdeki şu tuzlu bademleri bir arıtırsan tamam. sen bir kaç haftadır sadece duraksadın onun dışında iyiydin ya...
şok diyet işine gelincee bilmiyorum ki ne olabilir mesela?işteyim ya modamod uyamıyorum listeli diyetlere...

iyiym cnm teşekkürlerrr bomba gibi bir gün geçirmişin tebrikler eşimeee
tgull un PAZARTESİ BONCUKLARI
ana öğün
ara öğün
su
spor(tamamlanacak tabi)
kaçamak yok
toplamda 5
öncelikle tebrik ediyorum sonrada

06an ın pazartesi menüsü

sabah

yumurta
az peynir
receel çok az
şekersiz çay

ara
leblebi
papatya çayı

öğlen(öğlen menümüz pişti olmuş iyi mi)
corba
nohut
bulgur pilavı
ayran

ara
yarım portakal

akşam
kocaman bi tabak balıklı salata ekmeksiz

su 2ltryi geçtimm
şimdide sirkeli suyumu içeceğim
duş alacağım sonra cezamı çekeceğim mekik cekmeyeceğim bugün çok yorgunum yarım saatte yürüyüş yaptım spor olarak

ooo süper tebrikler benim azimli eşime...
ana öğünler ara öğünler
su spor
kaçamaksızlık
sende beş boncuklu bir gün geçirmişsin
darısı diğer günlerin başına...
cumaya en az 500gram gidecek ha gayret....

pazartesi menüm
sabah:kfleks
ara 1avuç leblebi
ogle erişte yemegi 1tabak
arav1avuç leblebi
akşam bulgur pilavı 4kaşık,matarlı tavuk sote
ara 3adet form bıskıvı
su 3olmuştur
spor sehbanın etrafında 50kez kostum yanı kosarak dondum ve bazı egzersiz hareketlerı yaptım

Merhaba esracım menün yine çok güzel patatesler dışında...Arada olur böyle kaçamaklar...4 veriyorum sana arkadaşım .
BENiM MENÜM

SABAH yağsız tost,salata,1 bardak kefir
ÖĞLEN 6 kaşık nohut,yoğurt,1 dilim ekmek
İKİNDİ iğde,keçiboynuzu,bitki çayı
AKŞAM Tavuk,çorba,salata
GECE elma
30 dk yürüyüş,2 litre su
dizimin arkası çok ağrıyor ,dizimi bükemiyorum.İncittim galiba

bi 5 kilo versek bitecek bu iş ben de bıktım kafamda sürekli bu vaar beynim kemiriyor kuruyemişi eşim çok seviyor ben diyet yaapıyorum diyee o da yemeyecek değil ki evde olsa dda tutmam lazıım kendimi bugün vafersdan 5 boncuk almayı başaracağım iş yerinde ne yerlerse yesinler evden meeyve götüreyim de abur cubura saldırmaayım

çok sıkıldım ya son beşe bir giremiyorum giriyorum hemen kilo alıyorum ilk verirken bu kadar zor olmadı ama şimdi gitmiyor resmen ama şu da var ben uzun zamandır her 65lerde olmuştum üstüne çıkıp iniyordum.sanırım bu yüzden 65altına düşmek bu kadar zor vücut direniyor ama bu direnç nasıl kırılıır hocam sen söyle nasıl kırılır.bide hatice pilates yapıyorum ya zayıflatır mı pilates?
aaa doğru söylüyorsun adamada diyet yaptıracak değilsin ya... bak bence sende kuru yemişler yerine keçiboynuzu al fazlasa tabi diyetlik olmaz ama ben akşam ağzımı oyalamaya kullanıyorum bazen. 1tanesi 75kalori falan ben yarım alıyorum elime onu kemire kemire yemek yarım saat sürüyor iyi oluyor bir dene istersen...

herkeze merhaba bugun kımseler yok hava guzel olunca herkez dısarıya cıkmıs galıba esim dunden beri kayıpp nerdesin sevgili eşim

Slm ben de sana bugün için 4 boncuğu veriyorum onu da ara eksik onun için kestim birde kefır ne onu bilmiyorum spor biraz az ama dizin rahatsız olduğu için sorun değil pazartesi günü boncuğun 4

dietisyenim platatesin faydalı olduğunu ama kilo vermede etkisinin %10 15 olduğunu söyledi
ama en küçük kaslarımızı bile çalıştırdığı için faydası var dedi.ancak kilo vermek için kardiyo egzersiz yani hızlanıp yavaşlayan yürüyüş aerobik gibi şeyleri önerdi
sen bilirsin ama genede plates acaip rahatlatıyor stres atıyor
amam illa kilo içinse temposunu artırıp azaltarak yürü bence ...

gelelim bu günki menüme,

sabah 1 yumurta 1 dilim peynir yarım dometes nane ve taze soğanla
menemne yaptım1 dl ekmek ve neskafeyle onu yedim

ara bir gevrek

öğlen patlıcan salatası 1 dilim ekmekle

ara meyve
akşamda gene patlıcan salatası yoğurt ve 1 dilim ekmek yiycem

ara gene meyve olucak

platesimi yaptım
şu ana kadar su 1 lt 3 ü bulurum kesin

böyle yazınca dışınada çıkmıyosun
gene değişiklik olursa yazarım arkadaşlar

bakalım cuma sabahı dietsyen randevum var yağdan ne kadar yakmışım görücez...:82::82::82:

harikasın eşim sehpa olayına bayıldım çok hoşsun
ali_ye pazartesi boncukları

dün sette olduğum için ne verirlerse onu yemek zorunda kaldım. yani yarım ekmek arası tavuk mu dersin akşam pilav mı dersin
ara öğünleri de yapamadım spor da yok
bi tek su içtim yani bi de işte kaçamak yok ondan 2 boncukluk bişey bence.

Son düzenleme:
Samanyolu'nun dikkatine
MENÜM
Sabah 1haşlama yumurta 1dilim ekmekten peynirli yağsız tost domates salatalık cay
Ara bir elma
Öğle yine bir dilim ekmek haşlama yumurta ve domates (temizlik yaptığım için yemek yapamadım)
Ara bir avuç leblebi
Akşam tavuklu mantar sote yoğurt
Akşam da bir portakal yerim
Spor sabahtan beri temizlik 2lt su içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…