Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

teşekkürler boncuklar ıcın .napcaksın koşu bandı var ama ben nezaman koşmaya kalksam cocuklar saldırıyor canları acıyacak dıye korkuyorum.böyle careler buluyorum oglanıda önüme kattım o kactı ben kovaladım
ayy canım benım kıyamam cok calışmısınsormamda sakınca yoksa hangı fılmlerde oynuyon
benden sana senınde dedıgın gıbı

benım bugunku yani salı günümenum
sabah:kfleks
ara 1avuç beyaz leblebi
ogle yarım tabak tavuklu bulgur pilavı
ara:2adet nanelı ıncecık cıkolata
aksamm daha yıyemedımmmm tv tamırcısı var evde ama yemegımı yazayım yarım tabak domates corbası,5 kasık kısır,bırde sarımsaklı yogurt ustune sahanda kırılmıs yumurta yapıcam ondan azcık alırımm
meyvemıde yerım
su 2gecmıştır agzım cok kuruyor sekerden supelenıyorum:26: gebelık sekerı cıkmıstı sonra gectı
spor gene sehba etrafı egzersiz

Dün öyle bir geçer zaman ki'de mete'nin müzik yarışmasının çekimi vardı ona gittim :)) ütün dizilere gidiyorum böyle. mete'ye tezahürat eden kızlardan biriyim, yanımdakiler pankart tuttular falan

bugün kaçamağın vaarr

ali_ye salı günü boncukları

selam millet bugün çok yorgunum ev işinden bayıldım bitkin düştüm
sabah kahvaltım bir dilim tam tahıllı ekmek kızarmış bol maydonoz ve lorlu az yağda omlet 2 zeytin salatalık domates 2 ceviz çay
50dk pilates
arada bir küçük kase muhallebi sonra bütün evi süpürdüm sildim 3 makina çamaşır yıkadım astım 2 çeşit yemek yaptım
öğlende bir tabak pırasa bir tabak bulgur pilavı
arada bir elma türk kahvesi
akşam bir tabak bulgur pilavı bir kase salatalıklı yoğurt 1şişe maden suyu
2 litre su

Slm ben de sana bugün için 4 boncuğu veriyorum onu da ara eksik onun için kestim birde kefır ne onu bilmiyorum spor biraz az ama dizin rahatsız olduğu için sorun değil pazartesi günü boncuğun 4

Canım sağol öncelikle kefiri açıklayayım.Kefir karnıbahar gibi mayası olan sütlr mayalanıp ayran gibi tadı olan içecek.bir çeşit ayran.Probiyotik özelliği var,bir de bağışıklığı güçlendiriyor.Özellikle kışın ailece tüketiyoruz,ben hazır almıyorum kendim mayalıyorum...
MENÜME gelince
SABAH yağsız tost,yumurta,yeşillik
ÖĞLEN çorba,balık,salata
ARA keçiboynuzu,iğde,şekersiz neskafe
AKŞAM çorba,balık,salata
GECE elma yicem
45 dk yürüdüm 200 mekik çektim,ama dizimi yine zorladım çok ağrıyor,buzla oturuyorum.2 litre suyumu içtim

Süper menü arkadaşım,temizlik başlıbaşına spor di mi,kimbilir nasıl yorulmuşsundur...
5 veriyorum sana

Son düzenleme:
vafers bulguru biraz fazlaa kaçırmışsın muhallebi de var

vafers çarşamba menüsü
ve benim menü
sabah
bir avuç ceviz
ara
çalışıyordum yook
öğle
1 kase yayla çorbası 1 servis kaşığı pilav yanında kavurma 4-5 yaprak sarması
ara
1 kase puding
akşam
1 tabak taze fasulye yemeği az salata

2 lt su spor yok

Son düzenleme:
tgull banu haklı pek kilo kaybı olmaz uzun süreli yaparsan ve şiddetini artırırsan ancak ama pilates inceltiyor sıkılaştırıyor kesinlikle

samanyolu geçmiş olsun tatlım dizine yük bindiren egzzersizlerden kaçın braz bandaj buz yapabilirsin bi de altına yastık koy yatarken yükselt

tgull banu haklı pek kilo kaybı olmaz uzun süreli yaparsan ve şiddetini artırırsan ancak ama pilates inceltiyor sıkılaştırıyor kesinlikle

ya haklı olablirsiiz kızlar ama benim bir arkadaşım

senede 15 kilo vermiş sadece haftada 3 gün platesle

ağır diyet yapmamış ama dikkat etmiş

ama şuda kesin ki inceltiyorrr

benim belim 3 cm inceldi

PİN UP ın SALI MENÜSÜ

SABAH

kepek ekmeğine tost portakal suyu

öğlen

tavuk

ara

muz

akşam

mercimek çorbası ve ıspanak

45 dk plates ve 20 dk cardio

İYİ AKŞAMLAR KIZLARR
06an IN SALI MENÜSÜ

SABAH
KEPEK EKMEGİNE TOST
ŞEKERSİZ ÇAY

ARA
3 DİLİM GREYFURT

ÖĞLEN
ÇORBA
AZ ET HAŞLAMA
SALATA

ARA ELMA

AKŞAM
REGLM DEVAM ETTİĞİ İÇİN TATLI KRİZİM GELDİ KÜÇÜCÜK Bİ SUP(AMA 5 6 TATLI KAŞIGI ANCA)
KENDİMİ CEZALANDIRDIM DENGELEMEK İÇİN BAŞKA BİŞEY YEMEDİM

SPOR 1SAAT YÜRÜDÜM 100 TAM MEKİK
SU 2LT OLMUŞTUR
AMA BUGÜN KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM AÇ HİSSETMİYORUM HEEEYOO:86:

Son düzenleme:
iyi akşamlaar,
bu günümüde gururla sunuyoruumm,
kahvaltı 1dilim çavdar ekmeği ile maydonozlu beyaz peynirli tost
arada küçük halleylerden 1tanesinin yarısı,
öğlen 3kaşık makarna ve 1tabak türlü
arada çeyrek keçiboynuzu
akşam haşlanmış sebze diye planlamıştım ama öğlende sebze yiyince protein alim diye balık aldım yedim akşam yanındada bol salata ve 3kaşık kadar yoğurt.
son aram 1portakal
şimdi kaynattığım elma suyumu içiyorum.beşi biryerdemide içecem tabi.
ay çatladım bu gün 2.5litre sadece su içtim...
30dakka aerobik ve 1saatten fazlada pilatesim var...
bu haftada veremezsem niyeti bozacam artık....

ooo benim eşimde iyi bugüün,
ana öğünler ara öğünler var
su var spor var
sup akşam yemeği yerine yemişsin başka bişi yemediğin için görmüyorum kaçamaksızlıkta
hayırlı olsuun beşi biryerde boncukların cumaya her boncuk 100er gram alsıın götürsün inşallah

anladım canım,
neyse sıkılaşmayada ihtiyacım var zaten hatta en çok sıkılaşmak önemli benim için sarkıklığı yumuşaklığı hiç sevmiyorum ve bende fazlaca. haftanın üç günü pilatesten önce 30dakka acayip hareketli aerobik yarıyoruz kan ter içinde kalıyorum ve spora gitmediğim günlerde evde koşu bandı var aynen dediğin gibi 3dakka hızlı 1dakka yavaş 2dakka koşarak 1dakka yürüyerek yarım saat kadar evde yürüyorum. inşallah onlar kilo verdirir pilateste inceltir ve artık şu zayıflama maceram biter...banucan diyetisyenine beşi bir yerdeyi sorsana ne düşünüyor acaba kimisi iyi diyo kimisi işe yaramaz merak ettim...

HARİKASIN MÜKEMMELSİN BUGÜNDE TEBRİK EDİYORUMM EŞİMM
ANA ÖĞÜN
ARA ÖĞÜN
SU
SPOR
KAÇAMAK YOK (HALLEY ÇOK AZ YEMİŞİN KAÇAMAK SAYMAM)

YA GEÇEN HAFTA HERKESİN ÖZEL GÜNÜNE DENK GELDİ BU HAFTA ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERMİŞ OLACAĞIZ İNŞ..SENİNDE ÇOOOK GÜZEL KİLO VERECEĞİNE EMİNİM

teşekkür ederim. inşallah inşallah bu hafta 63leri görürüm artık şu 64bariyerini bir kıramadım gitti tam 64.2oldum haftaya dedim tamamdır bu iş geçen haftada adetliydim gene göremedim 63leri ama bu seferde göremezsem cinnet geçirecem artık
eyyy almışüüççç seni istiyooruumm tartıma gel bana görüüün....:86:

Çarşamba menüsü derken

Ara öğünlerden birisi eksik ama bugünlük görmezden geliyorum ve sana 5 boncuk veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…