Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haticecim bende bir türlü eve gelememiştim işlerim uzadı tüm işi yapmışsın eline emeğine sağlık diyorum sağolasın varolasın....
en büyük kaptan bizim kaptan

canım benim asıl senin ellerine sağlık bildirimi yapmışsın geç kalmadan çok teşekkür edeerim hiç fırsat bulamadım işyerimde internete girmeye yorucu bir gündü
tgull mezun olup beni burda bırakma birlikte gidelim çok iyi kiloo vermişsin darısı başıma

senide götürecem giderken bırakmam bırakmam ama ya ben ya tuzlu badem hangimiz

bu hafta dediğin gibi gerçekten iyi gitti bu kadar bende beklemiyordum o kadar sevindim ki haftaya bunu korur almazsam bile şükür derim yeterki hemen almim geri biliyorsun vücut uzun süre koruduğu kilodan düşünce iki ileri bir geri oluyor...hatice bu arada sence haftanın üç günü spor salonuna gitmek yeteli olur mu?

yeni eşler
banu-esra
aliye-pinup
vafers-06an
tgull-lifegoeson
hatice-samanyoluu

çok utandım kızlar ya bu hafta kilo veremezsem atın beni takımdan

bu haftaki eşiim lifegoeson...nasılsın
iyi kilo vermeler arkadaşım bak bu hafta kilo verince çok şımardım aman dikkat et bana hemen geri almim verdiklerimi...
kendinden bahsetsene biraz neler yapıyorsun varmı özel uyguladığın birşeyler...

aliyecim bu haftaki tablomuzu da sen yapar mısın canım

haticecim canım ya bana görev vermesen ben cok zor gırıyorum nete oglan pc kapatıverıyor mause alıp kacıyor yada ben tuslara basarken oda basıyor tepemde cok zor olur bana becerememde vakıt bulamıyorum kusura bakmasınız degılmı...

cuma menum
sabah kfleks
ara 1portakal
ogle sehrıye corbası yarım kase
ara 1avuc leblebı
aksam fırında patates tavuk 2ykasıgı kadar yarım kasede corba
ara meyve salatası kızımla beraber yaptık
kızlar ben adet görmüyorum kılo vermekte zorlandım şişkinlik var karnımda oyuzdenmı acaba

yeni eşler
banu-esra
aliye-pinup
vafers-06an
tgull-lifegoeson
hatice-samanyoluu

çok utandım kızlar ya bu hafta kilo veremezsem atın beni takımdan

Banu bu haftaki eşim senmişsin ben bugün menümü yazmıyorum ama yarın itibarı ile yazıcam ve yarı şok diyete başlıyorum ben

tebrikler kızlaaaarrr ohhh:118::122:çok sevndm valla

EVETTT YENİ EŞİM MRB SIKI TAKİPÇİNDM HABERİN OLA BU ARADA ÇOOOK SERTSN BİLİYORUM O YÜZDEN BU HAFTA SENİN SIKI GÖZETİMİNDE EN AZ 11KİLO VERECEĞİM HİSSEDİYORUM ACIMA BOL BOL CEZA VER BANA

VAFERS IN CUMA MENÜSÜ

ARA ÖĞÜNLER TMM
ANA ÖĞÜNLERDE TMM(1TABAK KAPUSKA AĞIR OLABLR AMA EKMEK YOK)
SU TMM
KAÇAMAK YOK
SPOR TMM

5
GÜLE GÜLE KULLANNN

06AN IN CUMA MENÜSÜ
SABAH

KAHVALTI YAPMAK İSTEMEDİ CNM
ANNEMİN ZORUYLA DOLABI ACTM VE GÖZÜME YAPRAK SARMA ÇARPTI SADECE 2 TANE SOĞUK YAPRAK SARMA YEDİM

ARA
BEYAZ LEBLEBİ AZ

ÖĞLEN
ÇORBA
FIRINDA TAVUK(KÜÇÜK Bİ PARÇA)
PİLAV 5 KAŞIK

ARA
PORTAKAL

AKŞAM
SAAT 6 HAMBURGER EKMEĞİ KADAR KARIŞIK AZ YAĞLI TOST ŞEKERSZ ÇAY

SU
2LTRE OLMUŞTUR

SPOR
AKŞAMKİ TOSTTAN SONRA 1SAAT YÜRÜYÜŞ

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,ben kilo bildirimi yapmıştım ama kimse görmemiş anlamadım neden böyle oldu neyse....zaten topu topu 200 gr vermiştim,ama sabah bildirim yaptım ,girmedim diye düşünmeyin dedim....
1. olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum,özellikle tgull seni canım
Bu hafta eşim Hatice ymiş,umarım birlikte güzel kilo veririz....

1418. sayfada saat 9.24 te bildirim yapmıştım....

Son düzenleme:

deniycem canım gerçeten eskiden övündüğüm bacaklarım vard şimdi korkunç olmuşlarrr

BANUCANIN PERŞEMBE BONCUKLARI

Banucum herşey güzel ama bilmiyorum çekirdek ve
mercimek köfte kaçamk sınıfına alıcam ama

listeyi görnce hatice naptık biz sonuncu olmuşuz dicektim sen demişsin zaten

çünkü kilom 62,600olmuuşşş...

pinup seninle sonuncu olmuşuz boncuk listesinde kızlar ne ceza verirse yapalım

hatice takım bize rağmen birinci olmuş kuzum utanmalıyız gibime geldi :)

Arkadaşlar bildirimde esra nın kilosunda bir problem mi var yoksa ben mi öyle görüyorum,bakar mısınız....

suyum ve sporum tamamdır unutmusum

ii geceler kızlar nasılsınızz
bombaaaa
tebrikler 1. olmuşuzz
isteyince oluyorr
hadi bakalım darısı haftaya

geleim bana bu günki menüm

sabah
1 ayran

ara 1 elma

öğle yoğurt çorb. salata 2 dilim ekmek

ara 1 ayran
akşam balık salata

ara meyve
az fındık
su tamam spor tamam

esracım hadi baaklım eş olmuşuz sıkı takipteyim
ona göre

sabah dietisyene gittim 10 günde 1400gr vermişim ama 1700gr yağdan gitmiş tebrik
etti beni

yeşil çay günde 3 fincan mutlaka iç dedi yağ yakımını arttırıyormuş

birde altın çilek 6 tane aç karınla 1 bardak suyla yenilecek

bakalım 10 gün sonra gene randevum var
bu kiloları ben aldım ben azmimle vericem inş..

birde 12 de en geç uyu dedi bakalım en zoru bu ama ddeneyeceğimm
a e olun arkadaşlar...

herkes okusun lütfen!
Arkadaşlar bu hafta yapılan hatalardan dolayı özür dilerim hiç giremedim dün çok yoğun çalıştım

samanyolu liste üzerinde değişiklik yapmışsın tgull de daha öncesinden alıntı yapmış görmemiş o da molalarda giriyor acele ettiği için

esra 1.5 kilo vermişsin 600 gr olarak yazılmıış geçen giden 600 diyee bişey yazmışsın neden önceki haftaları yazdın hiç haberin de yok bakmamışsın samanyolu fark etmiş teşekkür ederim tgull de kontrol etmeden seenin bildirdiğin gibi eklemiş

arkadaşlaar bundan sonra kilo bildirimlerinizi büyük puntoo ile belirgin bir şekilde

geçen cuma/ bu cuma/fark/% olarak yazarsanız çok sevinirim ve tgull ve benim dışımda kimse liste üzerinde düzeltme yapmasın lütfen karışıyor

listemizi düzeltip yeniden paylaşacağım takım ve bireysel derecelerde değişiklik yok neyseki

aliye tablo yapamayacak o zaman pinup sıra sende boncukları takip etmek belki seni motive eder

***3. TAKIM 198. ETAP***
hatice_84 ( 55 / 55 / 0 / 0% )
samanyolu ( 66 / 65.8 /0.2 / 0.3%)
pinup ( 62.2/62.2 /0 /0 %)
vafers (60.5 / 60 /0.5 / 0.83%)
tgull ( 64.2 /62.6 /1.6 / 2.49 % )
ali_ye ( 65.7 /65.0 / 0.7 /1.07 %)
esraersoy(74.3 / 72.8 / 1.5 / 2.02%)
lifegoeson ( 52.2 / 52.2 / 0 / 0% )
06an (60.9 / 60.1 / 0.8 / 1.31%)
banucan1975 ( 89.3 / 88.5 / 0.8 / 0.9%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (650.3 / 644.2 / 6.1 / 0.94%)

Vafer sen de 3. rakamı yuvarlamayı unutmuşsun
yüzde hesabını yeniden anlatıyorum anlamayan kalmasın

bu cuma kilomuz ile önceki cuma kilomuz arasındaki farkı buluyoruz kilo aldıysak - olarak yazacağız

farkı 100 ile çarpıp geçen cumaki kilomuza bölüyoruz

çıkan sonuç _._ _ % şeklinde virgülden sonra 2 basamak yazacağız 3. basamak 5 ve üzeri bir sayı ise yuvarlıyoruz yani 2. basamağı 1 artırıp yazıyoruz

karışık mı anlattım biraz?**

merhaba canım öylemi çok sevindim ya aslında sert değilimde biraz söylediğim bikerede anlaşılsın istiyorum ondan
ben pek bakamadımmnasıl besleniyorsun ama anlarız nasıl olsa arada süpürgeme binerim bi o işte başka korkulcak bişi yok
gelelim menüneee;
şimdi canım benim kahvaltıyı ne olursa olsun yap mutlaka hiç olmadı müsli ye sütle
ana öğün eksik beyaz pilav asla yemiyoruz bulgur pilavı hemde tok tutyor şimdi bugünlük tanışma faslı için sana veriyorum yürüyüş güzel beğendim:81:
buarada bi boncuğumu geri al ben kapukanın yanında kızarmış bir dilim çavdar ekmeği yedim unutmuşum yazmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…