Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet kızlar yaa şimdi siz söyleyince farkettim kusura bakmayın liste hazırlarken kafam çok karıştı

Son düzenleme:

özür dilerim hatice dediğin gibi aralarda ancak girip yaptığım için bir çok şey gözümden kaçtı ama ne bilim hiç yeni üye yok ve bir süredir sende farkındasın hemen hemen her hafta bildirimin nasıl yapılacağını yüzdeliği falan anlatıp yanlış yapanlar veya yapamayanlar için tekrarladım anlattım üzüldüğümü belirttim tepkide aldım ama hala yanlış yapılabileceğini düşünmedim acele edincede oldu.
şimdi geçmiş sayfaları inceledim neler yanlış diye
1-yeni listede seninkinin içini boşaltmamışım,geçenki gibi yapmışım
2-esra bildirimini yanlış yapmış vaferste sadece bir noktasını düzeltip yanlışı listeye eklemiş onunda gözünden kaçmış o hata. bende hesaplamaları tekrarlamadım yanlış olabileceğini düşünmedim.
3-samanyolu alıntı yaptığının içinde düzeltme yapmış ama alıntı yazınında altına da sadece alıntı yapamadım vafersi tekrar yazacaksınız diyince ben bişi anlamadım.
4-en büyük hata yine bende haftalardır sorumluluğu paylaştırmaya görev dağılımı yapmaya ve işyerinde zorlukla girip bildirim yapmaya çalışan senin benim işlerimizin hafifletilmesine çalışıyorum.ama artık bundan vazgeçtim, geçen hafta bildirimlerle ilgili bir daha uyarı yapmayacağımı o günkü uyarımın son olduğunu söylemiştim bu haftada artık hiç yardım istemediğimi söylemek istiyorum çünkü yanlışı düzeltmek sıfırdan yapmaktan çok daha zor.bir ileri sayfaya git bir geri sayfaya git yanlışı bul düzelt. gerçekten çok yoruldun bende işini kolaylaştırmak sana yardım etmek isterken yanlışları sürdürüp iyice karıştırdım. sana karşıda mahçupum hatice eğer sende kabul edersen herkes sadece kilosunu yazsın gerisini biz yapalım en azından böyle hatalar olmaz birbirine karışmaz işler ne dersin...

Kilo bildirimim
Başlangıç=75
Geçenhafta =74.3
Bu hafta=72.8
Geçen giden=600gr
%1.22
Inşallah doğru hesaplamisim dir

Sabah 1peynirli tost ve portakal suyu
Ara bir elma
Öğle salata ve 4 top etsiz çiğ köfte ayran
Ara bir salatalık
Akşam az bezelye pilav salata yoğurt
2 lt su 1.5 saat tempolu yürüyüş

CUMARTESİ MENÜM
SABAH YARIM DILIM EKMEKLE SAHANDA 1YUMURTA ADACAYI
ara yok
öglen cok kötü mevlüt vardı tavuk pılav 1tane borek 1tane tatlı
maden suyu
akşam yok
çay meyve yeter bukadar bugun cok fena

menümü yazıyorum 06an hanım ankaradansın herhalde plaka onu gösteriyorda bir adınız yokmu bayannnn
sabah kızarmış bir dilim çavdar ekmeği birazcık menemen yani yarım yumurta düştü bana bölüştük annemle2 zeytin domates cevi çay
arada 1elma yeşil çay 5 kayısı
45dk pilates
öğlende bir tabak bulgur pilavı üstüne iki kaşık mercimek(gaz bombası)bir kase yoğurt
arada beyaz nohut elma havuç ağzım durmadı bugün ilk defa canım bişeyler çekti ama yemedim tabiki
akşam küçük bir kase bulgur pilavı üstüne bolca nar ekşisi döktüm ki nefsim körelsin
sonra bi nescafe içtim şimdi soda içiyom
2 ltre su içtim offf ben şiştim galiba yine

zaten pilavım bulgurdutamam düzeltiyorum
vafers ın cuma menüsü
4

adm ayşe:) evet başkentliyim

haftasonuna göre güzel bi menü(hafta içi iş yada çocuk ev işi koşturmacasından bogazmıza pek bakamıoz)

öğlen ve akşam karbonhidrat ağırlıklı olmasaydı bi öğün sebze balık yada tavuk olsaydı daha güzel olurmuş ama söz konusu bulgur sanırım porsiyonlarda küçük kıracak puan bulamadım

vafersin cumartesi menüsü

5

06an ın cumartesi menüsü
sabah
kk peynir
yarım salatalık
yarım domates
1dlm çavdar ekmeği

ara elma

öğlen
bulgur pilavı
yogurt

ara
haşlanmış yumurta
meyve suyu

akşam
haşlanmıs tavuk göğsü
salata

ara leblebi

su 2lt ye yakın
spor
bugün 2 saat yürüyüş akşamda bölgesell çalıştııım ölüyoruuuuumm

vaferscim gaz yapan yiyecekler için limon kullan çok işe yarıyor. beni mercimek kuru fasülye falan çok şişiriyor,arkadaşlarla yiyoruz kimsede bişi yok benim karnım 2saat sonra 3aylık gibi...ama iki damla limon yemeğin tadını değiştirmeden tüm sorunu çözüyor.(yemekhanede kurunun mercieğin çıkacağı zamanlar çantamda limon götürüyorum ) kesin dene...

tgullcüm lütfen canını sıkma ne zorlukla bildirim yaptığıını biliyorum canım olur böyle hatalar hem hiç sorun olmadı gece uykum kaçmıştı düzelttim sonuç listelerini de değiştirdim derecelerde farklılık yoktu zaten

arkadaşlar kilo bildiriminde lütfen yardımcı olun bize ama dediğim gibi liste üzerinde değişiklik yapmayın üzmeyin tgullümü

arkadaşlar takımdan geri dönmek üzeree ayrılıp kilo alıp geri dönen olduğunda aldığı kilo etaplara bölünüp mü yazılsın yoksa en son ayrıldığı kilosu üzerinden mi hesaplama yapılsın diye fikrimiz soruluyor
ben ayrıldığı kilonun yazılmasından yanayım bölünmeden oyumuzun bu şekilde olduğunu söyleyeceğim itirazı olan yoktur umarım

evet arkadaşlar ve hala tanışamadığım konuşamadığım eşim lifegoeson bakın ben neler yaptım,
kahvaltı;tost makinesinde kızarttığım beş biberin üstüne sarımsaklı domates sosu döktüm, kabak biber kızartmasına (az yağda) sarımsaklı yoğurt koydum ve salata ve fasülye turşusu kavurması kızarmış kemek ekmekler...komşularla bu yemeklerle kahvaltı yaptım çook yedim çook...
arada beşi bir yerde çay
öğlen ıspanaklı pide,peynir zeytin salata komşularla yoldan çıktım gene...
arada form çay sonra akşam yemeği yemeyecektim gün ağır geçtiya bir elmayla falan günü bitirecektim fakaatt başka bir komşum irmik helvası getirdi. çok şekerli değildi ama tatlı sonuçta kötü başlayan günüm aynı şekilde kötüde bitti...
son aram çeyrek keçiboynuzu...
beşi bir arada çayımı içtim.
1litre suya iki elmanın kabuğunu soydum attım suyunu az kaynatıp içtim.
2litre su fazkasıyla içildi. şimdi yahşi cazibeyi izlerlen en az yarım saat pilatesimi yapacam...
işte böylee tüm haftaki çabam boşa gitti haftaya bakalım verdiğimin ne kadarı geri gelecek...

hmm bende okumuştum o kuralı değiştirelim mi sorusunu...bence nasıl giden kilo vererk döndüğünde kilosu etap sayısına bölünüyorsa aynı şekilde alarak gelenin kilosuda bölünsün. aslında iki durumunda eşit olmasının yanındayım. eğer verilen bölünüyorsa alınanda bölünsün yada hiç biri bölünmesin.
amaan karışık sen bilirsin ben uyarım...

bence hatice ilk başta ben dedim listeden alıntı yapıp ekleyin diye ama kimse eklemesin biz kontrol ederek ekleyelim o zaman...

samanyolu nerelerdesin
cumartesi menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost portakal suyu
ara
1 bardak haşlanmış mısır
öğle
4 tavuk kanadı ve yağsız salata
ara
1 avuç karışık kuru meyve
akşam
1 tabak pilav ve köfte patates

2 lt su spor yok

canım her iki durumda da bölünmemeli benim fikrim hem hangi etapta ayrıldı falan ara dur işin yoksa geçmiş sayfalardan ne gerek var aldıysa da o takımın sorunu verdiyse de

canım her iki durumda da bölünmemeli benim fikrim hem hangi etapta ayrıldı falan ara dur işin yoksa geçmiş sayfalardan ne gerek var aldıysa da o takımın sorunu verdiyse de

bencede aslında dediğin gibi olmalı ama zaten kilo verenin kilosunun bölünmesi kuralı kabul edilmiş o kesin oluyor ona karşılık alanınki bölünmezse haksızlık olur diye dedim. ama biii sürü iş işin yoksa uğrş. niye bölünmesi gibi birşeye ta baştan başvuruldu bilmiyorum...

İyi akşamlar arkadaşım,bugün hem dr randevum vardı,hemde oğlumun yaşgünüydü,eve daha yeni geldim,kayınpederin evinde toplandık,halası,amcası falan,sabah 9 da evden çıkmıştım,yazamadım kusura bakma..Öyle yorgunum ki anlatamam....
Akşam yemeğine kadar menün kötü değil,ama akşam hem pilav,hem patates olmamışspor da eksik bu nedenle 3veriyorum sana...
BENİM MENÜM çok kötü,yazmaya utanıyorum,pasta,börek vs...Sadece spor yaptım ve 2 litre su içtim,yarın toparlıcam söz.Ben kendime ancak 2 boncuk verirdim,karar senin tabii ki....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…