herkes okusun lütfen!
Arkadaşlar bu hafta yapılan hatalardan dolayı özür dilerim hiç giremedim dün çok yoğun çalıştım
samanyolu liste üzerinde değişiklik yapmışsın tgull de daha öncesinden alıntı yapmış görmemiş o da molalarda giriyor acele ettiği için
esra 1.5 kilo vermişsin 600 gr olarak yazılmıış geçen giden 600 diyee bişey yazmışsın neden önceki haftaları yazdın hiç haberin de yok bakmamışsın samanyolu fark etmiş teşekkür ederim tgull de kontrol etmeden seenin bildirdiğin gibi eklemiş
arkadaşlaar bundan sonra kilo bildirimlerinizi büyük puntoo ile belirgin bir şekilde
geçen cuma/ bu cuma/fark/% olarak yazarsanız çok sevinirim ve tgull ve benim dışımda kimse liste üzerinde düzeltme yapmasın lütfen karışıyor
listemizi düzeltip yeniden paylaşacağım takım ve bireysel derecelerde değişiklik yok neyseki
aliye tablo yapamayacak o zaman pinup sıra sende boncukları takip etmek belki seni motive eder
herkes okusun lütfen!
Arkadaşlar bu hafta yapılan hatalardan dolayı özür dilerim hiç giremedim dün çok yoğun çalıştım
samanyolu liste üzerinde değişiklik yapmışsın tgull de daha öncesinden alıntı yapmış görmemiş o da molalarda giriyor acele ettiği için
esra 1.5 kilo vermişsin 600 gr olarak yazılmıış geçen giden 600 diyee bişey yazmışsın neden önceki haftaları yazdın hiç haberin de yok bakmamışsın samanyolu fark etmiş teşekkür ederim tgull de kontrol etmeden seenin bildirdiğin gibi eklemiş
arkadaşlaar bundan sonra kilo bildirimlerinizi büyük puntoo ile belirgin bir şekilde
geçen cuma/ bu cuma/fark/% olarak yazarsanız çok sevinirim ve tgull ve benim dışımda kimse liste üzerinde düzeltme yapmasın lütfen karışıyor
listemizi düzeltip yeniden paylaşacağım takım ve bireysel derecelerde değişiklik yok neyseki
aliye tablo yapamayacak o zaman pinup sıra sende boncukları takip etmek belki seni motive eder
***3. TAKIM 198. ETAP***
hatice_84 ( 54.5 / 55 /-0.5 / -0.92% )
samanyolu ( 66 / / / %)
pinup ( 62.2/62.2 /0 /0 %)
vafers (60.5 / 60 /0,5 / 0,82%)
tgull ( 64.2 /62.6 /1.6 / 2.49 % )
ali_ye ( 65.7 / / / %)
esraersoy(74.3/72,8 /0.6 /0,8 %)
lifegoeson ( 52.2 / 52.2 / 0 /0 % )
06an (60.9 /60.1 /0.8 / 1.31%)
banucan1975 ( 89.3 / 88.5 / 0.8 / 0.9%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (///%)
kızlar samanyolu ve aliye bildirim mi yapmadı gözümden mi kaçtı. eğer yapmadılarsa aynı yazacam...
Kilo bildirimim
Başlangıç=75
Geçenhafta =74.3
Bu hafta=72.8
Geçen giden=600gr
%1.22
Inşallah doğru hesaplamisim dir
***3. TAKIM 198. ETAP***
hatice_84 ( 54.5 / 55 /-0.5 / -0.92% )
samanyolu ( 66 / / / %)
pinup ( 62.2/62.2 /0 /0 %)
vafers (60.5 / 60 /0,5 / 0,82%)
tgull ( 64.2 / / / % )
ali_ye ( 65.7 / / / %)
esraersoy(74.3/72,8 /0.6 /0,8 %)
lifegoeson ( 52.2 / / / % )
06an (60.9 / / / %)
banucan1975 ( 89.3/ / /%)
yanlış canım 600 diye değil 0,6 diye yazıcaksın farkı
kIZLAR ALINTI YAPAMADIM,VAFERS I TEKRAR YAZMANIZ GEREKECEK KUSURA BAKMAYIN....
tamam bu paylaşımlara bakınca anladım hataları...neyse olmuş artık sağol hatice farkedip düzelttiğin için. yönetim birşey dedimi uyarı falan oldu mu?
merhaba canım öylemi çok sevindim ya aslında sert değilimde biraz söylediğim bikerede anlaşılsın istiyorum ondan
ben pek bakamadımmnasıl besleniyorsun ama anlarız nasıl olsa arada süpürgeme binerim bi o işte başka korkulcak bişi yok
gelelim menüneee;
şimdi canım benim kahvaltıyı ne olursa olsun yap mutlaka hiç olmadı müsli ye sütle
ana öğün eksik beyaz pilav asla yemiyoruz bulgur pilavı hemde tok tutyor şimdi bugünlük tanışma faslı için sanaveriyorum yürüyüş güzel beğendim:81:
buarada bi boncuğumu geri al ben kapukanın yanında kızarmış bir dilim çavdar ekmeği yedim unutmuşum yazmayı
menümü yazıyorum 06an hanımankaradansın herhalde plaka onu gösteriyorda bir adınız yokmu bayannnn
sabah kızarmış bir dilim çavdar ekmeği birazcık menemen yani yarım yumurta düştü bana bölüştük annemle2 zeytin domates cevi çay
arada 1elma yeşil çay 5 kayısı
45dk pilates
öğlende bir tabak bulgur pilavı üstüne iki kaşık mercimek(gaz bombası)bir kase yoğurt
arada beyaz nohut elma havuç ağzım durmadı bugün ilk defa canım bişeyler çekti ama yemedim tabiki
akşam küçük bir kase bulgur pilavı üstüne bolca nar ekşisi döktüm ki nefsim körelsin
sonra bi nescafe içtim şimdi soda içiyom
2 ltre su içtim offf ben şiştim galiba yine
menümü yazıyorum 06an hanımankaradansın herhalde plaka onu gösteriyorda bir adınız yokmu bayannnn
sabah kızarmış bir dilim çavdar ekmeği birazcık menemen yani yarım yumurta düştü bana bölüştük annemle2 zeytin domates cevi çay
arada 1elma yeşil çay 5 kayısı
45dk pilates
öğlende bir tabak bulgur pilavı üstüne iki kaşık mercimek(gaz bombası)bir kase yoğurt
arada beyaz nohut elma havuç ağzım durmadı bugün ilk defa canım bişeyler çekti ama yemedim tabiki
akşam küçük bir kase bulgur pilavı üstüne bolca nar ekşisi döktüm ki nefsim körelsin
sonra bi nescafe içtim şimdi soda içiyom
2 ltre su içtim offf ben şiştim galiba yine
arkadaşlar takımdan geri dönmek üzeree ayrılıp kilo alıp geri dönen olduğunda aldığı kilo etaplara bölünüp mü yazılsın yoksa en son ayrıldığı kilosu üzerinden mi hesaplama yapılsın diye fikrimiz soruluyor
ben ayrıldığı kilonun yazılmasından yanayım bölünmeden oyumuzun bu şekilde olduğunu söyleyeceğim itirazı olan yoktur umarım
tgullcüm lütfen canını sıkma ne zorlukla bildirim yaptığıını biliyorum canım olur böyle hatalar hem hiç sorun olmadı gece uykum kaçmıştı düzelttim sonuç listelerini de değiştirdim derecelerde farklılık yoktu zaten
arkadaşlar kilo bildiriminde lütfen yardımcı olun bize ama dediğim gibi liste üzerinde değişiklik yapmayın üzmeyin tgullümü
hmm bende okumuştum o kuralı değiştirelim mi sorusunu...bence nasıl giden kilo vererk döndüğünde kilosu etap sayısına bölünüyorsa aynı şekilde alarak gelenin kilosuda bölünsün. aslında iki durumunda eşit olmasının yanındayım. eğer verilen bölünüyorsa alınanda bölünsün yada hiç biri bölünmesin.
amaan karışık sen bilirsin ben uyarım...
bence hatice ilk başta ben dedim listeden alıntı yapıp ekleyin diye ama kimse eklemesin biz kontrol ederek ekleyelim o zaman...
canım her iki durumda da bölünmemeli benim fikrim hem hangi etapta ayrıldı falan ara dur işin yoksa geçmiş sayfalardan ne gerek var aldıysa da o takımın sorunu verdiyse de
samanyolu nerelerdesin
cumartesi menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost portakal suyu
ara
1 bardak haşlanmış mısır
öğle
4 tavuk kanadı ve yağsız salata
ara
1 avuç karışık kuru meyve
akşam
1 tabak pilav ve köfte patates
2 lt su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?