Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben ikinizden de özür dilerim,çok uğraştım bir türlü Vafers tan alıntı yapamadım,kursa geç kaldım diye acele bildirim yapmıştım.Tekrar bakma şansım da olmadı,bundan sonra perşembe akşamı bildirim yapıcam,zaten bütün yük üzerinizde bir bizim yaptığımız hatalar yüzünden zor durumda kalıyorsunuz...ikinize de teşekkür ederim,çok hakkınız geçiyor...

canım quote yazılarını sildiğinde parantezleri yazı kutu içinde çıkmaz bunu mu yapmaya çalıştın
aslında perşembe akşamı süper olur herkes kilosunu paylaşsa cuma sabahtan bildirim yaparım teşekkür ederim ne kursuna gidiyorsun tatlım

meraba ayşecim heh böyle daha iyi oldun 06an yazıncaya kadarbende nurdan sakaryadanım
neyse gelelim menüne gayet güzel bi menü bu yüzden 5 boncuk veriyorum tebrikler
ya bulgur insanı çok şişiriyor ama ben başka bişi yiyemiyorum yani mutlaka lifli bi besin olacak öğünümde yoksa doymuyorum ekmek yememek için bulgur mercimek nohut fasulye salata şart

şişmede problem yok hayatım dışarı çıkmak istiyor gaz onrda problem var ya nasıl olcak o iş böyle poflata poflata gezicem yoksa

Kuran tefsir kursuna gidiyorum,yani kuranın anlamını öğrenmek için...Çarşamba ve cuma 9 da evden çıkmam gerekiyor...Çocuklar da olunca telaşlı olyor sabahları,özellikle cuma günü....
Ben vafers alındı yapmış altına da işte az yazdınız falan yazar ya mesajda bir şeyler yazmıştı,alıntı yaptığımda sadece Vafersın yazdığı mesaj çıktı bildirimler çıkmadı,bende senin daha önce yaptığın bildirime ekledim,tabii karışıklık oldu,keşke sadece kilomu yazsaymışım,neyse artık perşembe akşam yazarım canım,sizi de zorda bırakmamış olurum....:13:

Kilo veremediğim hafta 1. olmuşuz inanmıyorum çok mutlu oldum ama keşke katkım olabilseydi size

Aman tanrııımm çok iddaalı bi eşim var bireyselde 2. olmuş tebrik ederim
Bence bu başarıdan gaz alıp aynı şekilde devam etmeye çalış geri almamalısın
Neden hala tanışamadığımıza gelince, ben setlerde figüran olarak çalışıyorum ve dünkü set çok uzun sürdü giremedim siteye. Bu hafta sete gitmeyeceğim burdayım
Kullanıcı adım biraz zordur ismimi söyleyebilirsin ben ipek :)) özel bi şey yapmıyorum ama sayenizde 1 aydır fast food yemiyorum, normalde 1 gün yemesem çıldırırdım bi de bu aralar her gün müziği açıp 20-30 dk dans ediyorum. Çok terlettiği için işe yarıyo hem de daha dinç tutuyo.

Bunu 1 günlük şımarma olarak sayalım bundan sonra daha dikkat et bence, komşular onları yerken kendine daha hafif bi şeyler alabilirsin o kadar iradeli olabileceğini düşünüyorum. kardeşim önümde çikolata yerken ben yerimde durabiliyosam sen daha iyisini yaparsın

tgull cumartesi boncukları

çok güzel bii kursmuş canım neyse boşver artık yanlışlığı düzelttim ben sorun yok 200 gr vermiş gözüküyorsun

kızlar lütfen yazdığım öneri için fikrinizi söyler misiniz

geri dönen ve kilo almış olarak dönen arkadaşın kilosu aynen mi yazılsın olmadığı etaplara bölünüp de mi yazılsın

Ben cuma günümü de yazmamışım galiba. Önce hatırladığım kadarıyla cumayı yazayım

Kahvaltı: k-flakes
Ara: nescafe
Öğle: Makarna
Ara: mavi yeşil'in patlamış mısırlı olanından
Akşam: Kısır
O gün arkadaşım bizim eve gelmişti, akşam tatlı yapalım dedi. Ben de hafif olsun diye küçük kaselere meyve doğrayıp üstüne vanilyalı puding gibi bişey yapıp döktüm onu yedik.
su sanırım 2.5 lt. 40 dk yürüyüş ve 15 dk dans ettim

Cumartesi günü setteydim orda verilenleri yemek zorunda kaldım yine. Ama azar azar aldım bu sefer. Bi de ara öğün yapabilmek adına yanımda elma ve form bisküvi götürdüm.

Kahvaltı: kol böreği vardı yarısını yedim
Ara: elma
Öğle: Makarna, patates püresi, tavuk
Ara: form bisküvi
Akşam: Sebzeli pilav, salata

2 lt su, spor yok çünkü bütün gün oturmadım :85:

kızlar lütfen yazdığım öneri için fikrinizi söyler misiniz

geri dönen ve kilo almış olarak dönen arkadaşın kilosu aynen mi yazılsın olmadığı etaplara bölünüp de mi yazılsın

olmadığı etaplara bölünsün bence. bi anda almıyo çünkü kilolarını, olmadığı süreç içinde alıyo.

hatırladım sen sete giden uzun uzun çalışan arkadaşımızdın set diyince hatırladım sen olduğunu. iradesizim ben çook iradesiz sosyallik bana hiç yaramıyor özellikle güzel yemeklere pek hayıır diyemiyorum zaten az biraz iradem olsa 1yılı geçti takıma gireli çook tan mezun olmam lazımdı. oo fast food çok etkiliyor ya aşırı kilo aldırıyor zaten önceden fast food yemene rağmen 50lerde iyiymiş bile kilon ben fastfood en son ne zaman yediim valla hatırlamıyorum.bana çok kilo aldırıyor fastfood. bu arada dans iyi fikir bende spora gitmediğim gün evde kendi kendime spor yapıyorum ve telefonuma kaydettiğim tüm mezdekeler bitene kadar 17dakka falan göbek atıyorum hem ter attırıyor hem stres süper yani...
bu gününde pek iyi geçtiğini söyleyemem ama hafta içi şimdiden cezalıyım...
hafta içi için şimdiden aldığım kararlar....
hafta içi öğlen okulun yemekhanesinde yemek yiyorum. ve pilav makarna türünü hep yarım alırım ama bu hafta içi dengelemek için hiiç yemeyeceğim o çeşidi.
akşamda öğlen sebze yediysem akşam tavuk salatası, öğlen etli yemek yada bakliyat yersem akşam lahana çorbası yapıp onu yiyeceğim. başkada bişi yook.
kahvaltıda hergün maydonoz ve nane olacak sadece 1gün haşlama yumurta hakkım var.
günlük sadece kahvaltıda en fazla 1dilim kepek ekmek yeme hakkım var.
şimdilik kararlarım böyle;
seninde tavsiye edeceğin birşeyler var mı şunuda yap dediğin?

Benim yemek konusunda en iyi yaptığım şey, kendimi kalorili olan her şeyden soğutmak oldu. Düşün yani baklava ve mantıdan bile nefret ediyorum. Ve doymak için yemek yemiyorum. Yeteri kadar yedikten sonra doymasam bırakıyorum. Tavsiye verebilecek kadat tecrübeli değilim ama geçen gün kuzenimin anlattığına göre bikaç arkadaşı akşam 6dan sonra hiçbi şey yemeyerek ciddi kilolar vermiş. 6dan önce de kendilerini fazla kısıtlamamışlar. Şimdi kuzenim de başlamış bunu uygulamaya. Mantıklı geliyo aslında. :44:

evet cumadan başlayayım
ana öğünler ara öğünler var biraz içerik ağır gibi görünüyor ama fazla yememişsin
su ve spor
pudingli şeyi son ara sayıyor kaçamak saymıyorum
cuma günün 5
gelelim cumartesiyee
ana ve ara öğünler var içerik gerçekten ağır dışarda olunca böyle oluyor işte çeşidi değiştiremiyor insan ancak porsiyonu küçültmek elde oluyor...
su var
spor yok :44:ayaktaymışın sürekli ama spor sayılmıyor
kaçamak yok
cumarteside 4
hayırlı uğurlu olsuun...

mantıklı ama çalışıyorum saat altıya kadar eve gelip yemek işini bitirebilmek mümkün olmuyor çoğu kez...
birde akşamları ders çalışıyorum çok acıkırım son aramı yapmazsam öylede ders çalışamam ki...

1 gün girmedim, atladığım çok şey varmış
kaçamaktan kırdım sadece
tgull cuma boncukları

Evet 6dan önce evde olmayanlar için zor olur bu yöntem. Ben de ders çalıştığım için sürekli oturuyorum, oturmak da göbeği çıkarıyo maalesef Okul derken üniversiteye mi gidiyorsun? Ben haftaya üniversite sınavına giricem ikinci kez. O gün biraz kaçamak yapabilirim annem zihin açsın diye şeker falan verirse

Son düzenleme:

yok canım benim üniversite biteli çok oldu öğretmenim ben önce özelde çalıştım sonra devlete geçtim ama sözlemeliyim kadroya geçebilmek için uğraşıyorum kpss sınavı yani. oof herşey sınav sınav...yakında emekli olmak isteyenlerede sınav açılacak barajı aşan emekli puanına görede maaşlı olacak kaç yıl aradan sonra sınava hazırlanmak sinir bozucu...bak göbek için önerim var otururken sürekli göbeğini içine çek sürekli kas karın kaslarını...

samanyolu pazar menüm
sabah
2diilim kepek ekmeği ile tost portakal suyu
ara
kuru meyve
öğle
çeyrek kepek ekmeği biraz sucuk tavuk falan ayran, limonata
pikniğe gittik bugün
ara
kuru meyve
akşam
meyveli yoğurt

suyumu tamamlayacağım 50 dk airwalker ile yürüdüm ama çok etkili değil beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…