Canım bende diyetisyene gitmiştim ve bana bu şekilde tavsiye etmişti yani günde en fazla 3dilim ekmek tabi makarna pilav filan varsa daha az ara da da bir meyve vardı
Menüm
Sabah azçık sarelle 2dilim ekmek peynir zeytin
Ara yok
Öğle 1tost
Ara yok
Akşam kuru pilav
Akşam az kuru üzüm
Su 3lt kadar spor 4 saat kadar yürüyüş
tebrik ederim günün gerçekten güzel geçmiş. herşey yolunda 5bileğinin hakkıyla hakettin. inşallah kilonada yansır.
ayyy cıldırcam ya bu oglan iyice cıldırdııı plazma tv bıcakla cizmişofff sildim ama elle dokundumu bellı oluyor. eşim cok kızar yaa off... ya birde biyerine saplansaydı. ayyyyy sapa saglım kazasız belasız bır buyuse odum kopuyor:18:
bıcakla plazma çizmek mi? oğlun kaç yaşında birde hiperaktif olabilir bir doktora götür bence tehlikeli...
aliye ben de dün bi arkadaşımla konuşayım dedim çırıl çıplak soyunup dışarı çıkmış binanın merdivenlerinde yakaladım 20 aylık benim oğlum da soyunup duruyor bu ara
Aman canım en tehlikeli zamanları çok dikkat et,kendine de zarar verebilirdi,çok tatlı olurlar o yaşlarda...Büyüyünce daha zor bu lafımı unutma,heleki ergenlik dönemi...ayyy cıldırcam ya bu oglan iyice cıldırdııı plazma tv bıcakla cizmişofff sildim ama elle dokundumu bellı oluyor. eşim cok kızar yaa off... ya birde biyerine saplansaydı. ayyyyy sapa saglım kazasız belasız bır buyuse odum kopuyor:18:
aaa benim arkadaşın kızı da öyle,şaşırmış kalmış o da...demek hep aynı şeyleri yapıyorlar...Çok tatlılar ya...Bayılıyorum o yaşlarına,çok masumlar...Allah bağışlasın canım...aliye ben de dün bi arkadaşımla konuşayım dedim çırıl çıplak soyunup dışarı çıkmış binanın merdivenlerinde yakaladım 20 aylık benim oğlum da soyunup duruyor bu ara
çok sevindim,ama tartıya yansımıyor ,hormon ilacına başladım yine...samanyolu çarşamba
söyleyecek bişey yok süper menü
Iyi akşamlar kızlr ve sevgili eşimm
çarşamba menüm şöyle gelişti
kahvltı
yarım yagsz anne poaçası
çay
ara leblebi
öğlen
çorba
bamya
4 5 kaşık bulgur pilavı
bol salata
ara
lokumlu bisküvi sadece bi tane. Abartmadm gün içerisindede şeker almadm diye kendimi ödüllendirdim ama yanlşmı yaptm bilmem
Akşam 2dlm çavdar ekmeği ıspanak yogurt
az oncede tarÇınlı sütümü içtm
ha 2ltreyi geçtı su
spor yarım saatyürüyüş 50 mekik
bu kadar
merhaba,
sabah iş yerine gittim çayımı içince işe başlamadan bir açim dedim.tam dün gece hiç uyuyamadığımı ezan okunmaya başlayınca perdeyi cam açıp havanın aydınlanmasını izlediğimi her gecenin aydınlandığını ve asla pes etip kendimi bırakmamam gerektiğini düşündüğümü ve güne inançla başladığımı söyleyecektim ama daha yazı dahi bitmeden bir aksiliktir çıktım okuldan ve ne oturabildim ne yemek ne su koşturmaca geçti akşama kadar. akşam 15.30gibi eve çıkarken artık bitkinlikten ölmüşüm uykusuzluğun üstüne aç aç o kadar yorgunluk...komşular toplanmış gel dediler çay içiyoruz hazır çaya gittim valla. az kısır 1poğaça 1kurabiye 1dilimde pasta yedim sonra herhalde uzun süre boş kaldığından karnım acayip ağrımaya başladı rahatsızlandım eve zor çıktım ılık su içip yattım. şimdi kalktım biraz rahatlamışım. şimdi sebze yemeği vardı üstüne yoğurt koyup yiyeceğim bir tabak.
yatmadanda süt içeceğim yine uykusuzluklar başladı maalesef uyutsun diye. su elimden geldiğince içmeye çalışacam 7bardak eksik ama herhalde içerim. spor yapacak gerçekten hiç halim yok ama en az 30dakka karın ve bacak egzersizi yapacağım...
bu haftayı çok iyi geçirmek istiyordum ama olmadı aksilikler işte. yarın büyük gün bakalım ne kadar aldım...
canım eşim ayşemdün akşam arkadaşımda kaldım yazamadım menümü hemen yazıyorum
çarşamba vafers menüsü
sabah kızarmış bir dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta salatalık domates çay
arada 50dk pilates
arada 1muz
öğlen tavuk patates fırında hemen atıştırdım dışarı çıkmam gerekti
sonra arada türk kahvesi çay
akşam simit ayran
2lt su
perşembe menüm
sabah kalktım arkadaşımda olduğum için kivi buldum bitane büyük onu yedim ve meyve çayı içtim
sonra eve geldim saat 12 olmuştu sütle Kelogs K yedim bir kase
arada bir elma 5i bir arada nohut falan yedim
sonra da saat 3 buçuk gibi gelincik otuyla annem mısır unlu bişey yapıyor değiik bol yeşillik çok az toparlaması için mısır unu yağsız tavada neyse iki kaşık yoğurtla onu yedim
deminde bir puding yedim kakaolu ama küçük kase öyle cup falan değil
sporum yok malesef su 2 lt
Ben de aldım galiba be tgull. Hiç anlamıyorum vücudumu. Seni üzen her neyse kafayla dalmak istiyorum ama elimden bi şey gelmez. Ne boncuk vereyim bilemedim şimdi. Ben de bugün hastayım galiba yattığım yerden hiç kalkamadım. Uyumak istiyorum ama sırtım boynum kollarım bacaklarım her yerim ağrıdığı için uyuyamıyorum. Bugün ikimiz de boncuksuz kaldık. Suyunu ve sporunu tamamlarsan sana 2 boncuk perşembe gününe
Ben sabah ağrılardan dolayı kalkamadım öğleye doğru açlıktan karnım ağrıdığı için kalkıp patates salatası yedim geri yattım. o andan beri bi şey yemiyorum şimdi annemler sofrayı hazırlıyo ne yemek var bilmiyorum. neyse ki suyumu tamamladım.
sağğol canım kafayla dalınacak şeyler değil öyle olsa keşkee bir kafa tamam. geçmiş olsun sanada. akşam yemeğini de ye bakalım sonraz yaz son haliyle boncuklim seni...
Aman canım en tehlikeli zamanları çok dikkat et,kendine de zarar verebilirdi,çok tatlı olurlar o yaşlarda...Büyüyünce daha zor bu lafımı unutma,heleki ergenlik dönemi...
ablacım yaa allahtan kendine bişey olmamış.cok şeker oldularaman ergenli beni cok korkutuyor oglandan degılde kızdan cok korkuyorum duygusal hasas bi kız ergenlikte neler yasıcaz bılemiyorum :18:
dur kız oglan kapatıverdi pc yioldumu :81:
ayyy cıldırcam ya bu oglan iyice cıldırdııı plazma tv bıcakla cizmişofff sildim ama elle dokundumu bellı oluyor. eşim cok kızar yaa off... ya birde biyerine saplansaydı. ayyyyy sapa saglım kazasız belasız bır buyuse odum kopuyor:18:
Ben de aldım galiba be tgull. Hiç anlamıyorum vücudumu. Seni üzen her neyse kafayla dalmak istiyorum ama elimden bi şey gelmez. Ne boncuk vereyim bilemedim şimdi. Ben de bugün hastayım galiba yattığım yerden hiç kalkamadım. Uyumak istiyorum ama sırtım boynum kollarım bacaklarım her yerim ağrıdığı için uyuyamıyorum. Bugün ikimiz de boncuksuz kaldık. Suyunu ve sporunu tamamlarsan sana 2 boncuk perşembe gününe
Ben sabah ağrılardan dolayı kalkamadım öğleye doğru açlıktan karnım ağrıdığı için kalkıp patates salatası yedim geri yattım. o andan beri bi şey yemiyorum şimdi annemler sofrayı hazırlıyo ne yemek var bilmiyorum. neyse ki suyumu tamamladım.
yuvalama vardı yarım tabak yiyebildim midem bulandı bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?