Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyy cıldırcam ya bu oglan iyice cıldırdııı plazma tv bıcakla cizmiş offf sildim ama elle dokundumu bellı oluyor. eşim cok kızar yaa off... ya birde biyerine saplansaydı. ayyyyy sapa saglım kazasız belasız bır buyuse odum kopuyor:18:

eşim ara lar yok malesef bir boncuk kırıyorumsana 4 boncuk

hyrlı olsun boncuların

bıcakla plazma çizmek mi? oğlun kaç yaşında birde hiperaktif olabilir bir doktora götür bence tehlikeli...

bıcakla plazma çizmek mi? oğlun kaç yaşında birde hiperaktif olabilir bir doktora götür bence tehlikeli...

15aylık daha yaramaz .hiperaktiflik yok, tvle alıp veremedıgı var ya elinde ne varsa vuruyor yada tutup salıyor. bıçakta eşim meyve yedi koltugun ustune tabagı bırakmış gıtmış bende mutfaktaydım elınde bıcak bır guzel çiziyor aldım elınden ama çizilmiş insallah eşim farketmez tvnin önünden ayrılmıyor sıpa pcde acıkken kapatıyor mausenın donen tusu varya onun lastıgınıde ısırıp koparmış ya kızım böyle degildi oglan cocugu başka yaramaz zarar ziyana calışıyor kafayapma etmedende anlamıyor :84:

aliye ben de dün bi arkadaşımla konuşayım dedim çırıl çıplak soyunup dışarı çıkmış binanın merdivenlerinde yakaladım 20 aylık benim oğlum da soyunup duruyor bu ara

aliye ben de dün bi arkadaşımla konuşayım dedim çırıl çıplak soyunup dışarı çıkmış binanın merdivenlerinde yakaladım 20 aylık benim oğlum da soyunup duruyor bu ara

yerim beb onu ya 20 aydan sonra her bebek yapıyor galiba eltimin kızıda 23aylık oda soyunuyorbunlar cok yaramaz

Aman canım en tehlikeli zamanları çok dikkat et,kendine de zarar verebilirdi,çok tatlı olurlar o yaşlarda...Büyüyünce daha zor bu lafımı unutma,heleki ergenlik dönemi...
aaa benim arkadaşın kızı da öyle,şaşırmış kalmış o da...demek hep aynı şeyleri yapıyorlar...Çok tatlılar ya...Bayılıyorum o yaşlarına,çok masumlar...Allah bağışlasın canım...
samanyolu çarşamba
söyleyecek bişey yok süper menü
çok sevindim,ama tartıya yansımıyor ,hormon ilacına başladım yine...

yoo gayet güzel bebeğim okadarda olcak dimi şu anne poğaçası bitmedimi hala kaç gündür
06anın çarşamba boncukları tabrikler tatlım

canım eşim ayşem dün akşam arkadaşımda kaldım yazamadım menümü hemen yazıyorum
çarşamba vafers menüsü
sabah kızarmış bir dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta salatalık domates çay
arada 50dk pilates
arada 1muz
öğlen tavuk patates fırında hemen atıştırdım dışarı çıkmam gerekti
sonra arada türk kahvesi çay
akşam simit ayran
2lt su

perşembe menüm
sabah kalktım arkadaşımda olduğum için kivi buldum bitane büyük onu yedim ve meyve çayı içtim
sonra eve geldim saat 12 olmuştu sütle Kelogs K yedim bir kase
arada bir elma 5i bir arada nohut falan yedim
sonra da saat 3 buçuk gibi gelincik otuyla annem mısır unlu bişey yapıyor değiik bol yeşillik çok az toparlaması için mısır unu yağsız tavada neyse iki kaşık yoğurtla onu yedim
deminde bir puding yedim kakaolu ama küçük kase öyle cup falan değil
sporum yok malesef su 2 lt

merhaba,
sabah iş yerine gittim çayımı içince işe başlamadan bir açim dedim.tam dün gece hiç uyuyamadığımı ezan okunmaya başlayınca perdeyi cam açıp havanın aydınlanmasını izlediğimi her gecenin aydınlandığını ve asla pes etip kendimi bırakmamam gerektiğini düşündüğümü ve güne inançla başladığımı söyleyecektim ama daha yazı dahi bitmeden bir aksiliktir çıktım okuldan ve ne oturabildim ne yemek ne su koşturmaca geçti akşama kadar. akşam 15.30gibi eve çıkarken artık bitkinlikten ölmüşüm uykusuzluğun üstüne aç aç o kadar yorgunluk...komşular toplanmış gel dediler çay içiyoruz hazır çaya gittim valla. az kısır 1poğaça 1kurabiye 1dilimde pasta yedim sonra herhalde uzun süre boş kaldığından karnım acayip ağrımaya başladı rahatsızlandım eve zor çıktım ılık su içip yattım. şimdi kalktım biraz rahatlamışım. şimdi sebze yemeği vardı üstüne yoğurt koyup yiyeceğim bir tabak.
yatmadanda süt içeceğim yine uykusuzluklar başladı maalesef uyutsun diye. su elimden geldiğince içmeye çalışacam 7bardak eksik ama herhalde içerim. spor yapacak gerçekten hiç halim yok ama en az 30dakka karın ve bacak egzersizi yapacağım...

bu haftayı çok iyi geçirmek istiyordum ama olmadı aksilikler işte. yarın büyük gün bakalım ne kadar aldım...

Ben de aldım galiba be tgull. Hiç anlamıyorum vücudumu. Seni üzen her neyse kafayla dalmak istiyorum ama elimden bi şey gelmez. Ne boncuk vereyim bilemedim şimdi. Ben de bugün hastayım galiba yattığım yerden hiç kalkamadım. Uyumak istiyorum ama sırtım boynum kollarım bacaklarım her yerim ağrıdığı için uyuyamıyorum. Bugün ikimiz de boncuksuz kaldık. Suyunu ve sporunu tamamlarsan sana 2 boncuk perşembe gününe

Ben sabah ağrılardan dolayı kalkamadım öğleye doğru açlıktan karnım ağrıdığı için kalkıp patates salatası yedim geri yattım. o andan beri bi şey yemiyorum şimdi annemler sofrayı hazırlıyo ne yemek var bilmiyorum. neyse ki suyumu tamamladım.

perşembe menüme akşam yemeği olarak bir kabak dolması 3 tane yaprak dolması yedim 3 tane de hacı hurması şifa nieyetinde haberin olsun

sağğol canım kafayla dalınacak şeyler değil öyle olsa keşkee bir kafa tamam. geçmiş olsun sanada. akşam yemeğini de ye bakalım sonraz yaz son haliyle boncuklim seni...

dur kız oglan kapatıverdi pc yi oldumu :81:

heee iyi süperr :)

şaka mı dikkat

yuvalama vardı yarım tabak yiyebildim midem bulandı bıraktım.

anladığım kadarıyla sende öğlen kahvaltı yaptın akşamda yemeye çalıştın ama olmadı. suyunu içtin ama. çok geçmiş olsun. kaçamak yok boncuğu ve su boncuğu verim sana
ay başım çatlayacak gibi ağrıyor miğdem bulanıyor ağlamak istiyorum ya annemi istiyorum kocamı istiyorum ölsem bir bardak su verecek kimse yok ya...kalkim bir süt içim miğdeme iyi gelir hem uykuda yapar belki...

PAZAR, PAZARTEZİ Ve SALI BONCUKLARI

Hatice ---> 5 45
Tgull ---> 4 54
samanyolu---> 3 52
Aliye ---> 354
vafers ---> 455
06an ---> 555
lifegoeson ---> 555
esraersoy ---> 454
pinup ---> 224
Banucan ---> 545

ÇARŞAMBA BONCUKLARI

Hatice --->
Tgull ---> 1
samanyolu---> 5
Aliye ---> 5
vafers --->
06an --->5
lifegoeson --->5
esraersoy ---> 4
pinup ---> 5
Banucan --->4

vafers ve haticeee çarşamba boncuklarınız eksik canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…