Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım ben dün diyet yapamadım ama su ve spor olduğu için 2boncuk hakediyorum menümü yazmadım ama sadece saat12de kahvalti ve akşam yemeği var

Kızlar rica etsem biriniz bana ticker düzenleye bilir mi ben telefondan girdiğim için nete yapamıyorum siz bana hazırlayıp verirseniz ben kopyalarım
Kilom 72.6 boyum 168

Son düzenleme:
20 MART 2011 - 24 MART 2011 BONCUK TABLOSU

Hatice ---> 5 4540=>18
Tgull ---> 4 5412=>16
samanyolu---> 3 5254=>19
Aliye ---> 35454=>21
vafers ---> 45553=>21
06an ---> 55554=>24
lifegoeson ---> 55552=>22
esraersoy ---> 45442=>18
pinup ---> 22454=>17
Banucan ---> 54542=>20

İlk 3 boncuk sahibi son 3 e ceza versin :)

06an sen TGULL e CEZA VER
lifegoeson sen ESRAYA CEZA VER
ALİYE sen BANA CEZA VER
VAFERS sende HATİCEYE

06an dalga mı geçiyorsun ağır ağır gidiyoruz diye geçen haftada 800gr vermiştin süpersin tebrikler

samanyolu menülerin güzeldi bu hafta neden kilo veremedin
Ya bende anlamıyorum,hergün farklı çıkıyorum tartıda ,hemde az buz değil 1 kiloya yakın fark oluyor,bu kadar ödem nedir anlamıyorum...:44:sabah zaten çok şişim oluyor,ne zaman tartılıcam ben.....
06anTebrikler canım harikasın

öenmli değil canım ne demek biz bir takımız kim müsaitse yapara bişiler

Bu arada ikinci olmuşum:82:

sevgili eşim aliye ban az boncuk verdin ama ben kilo verdim heheheh

Pinup seni de tebrik ederim canım,ikinizi de hiiiiç kıskanmıyorum
Ellerine sağlık bu hafta bildirimler için sen uğraşmışsın:112:

Benim boncuklar yanlış hesaplanmış 19 toplam bir daha topla istersen

selam kızlar 06an ayşem herhalde bu haftada eşimsin bebem
sabah kızarmış çavdar ekmeği KK peynir 5zeytin salatalık domates çay bir kaşık reçel
arada 5i bir arada 5tane kayısı biraz beyaz leblebi
öğlende 1kabak dolması 3tane küçük sarma kıymalı bir kaşık yoğurt
arada arkadaşıma gittim ayrım dilim kakaolu kek çay bitane kepekli grisni türk kahvesi nescafe bilimum bütün cafeinli şeyleri içtim
akşam 1 kabak dolması bir tabak etli nohut yarım kase yoğurt
şuanda suyum 1litre 2 olur zannımca olmasada napalım
sporda tabiki 45 dk pilates
ama bu direnci kıracak başka bişey bulmam lazım yoksa böyle zayıflayamıyacağım ama accyip inceldim pantolonlar kemersiz olmuyor

birara döndüm sonra tatil nedenile yokum demiştim..

tamam yaparım..

Bugün yediklerim:

sabah: 1 kücük ekmek (malesef margarinli)
öğlen: salata ve bir bardak süt
arada: sade yoğurt ve 2 çilek
akşam: vakit darlığından sandwich yemek zorunda kaldım

2 litre suyumu içtim 1 saat yürüyüş yaptım..

samanyolu-banu
hatice-tgul
pinup-esra
lifegoes-aliye
vafers-06an

tablomuz lifegoesdan

evet yeni eşim hatice çok memnum olduum. sen kaptan ben kaptan yardımcısı bu hafta gemi hızlı yürümeli en çok kiloyu biz verelim tamam mı?
kızlar iş yerimde internette bi sorun vardı giremedim tgull pinup elinize sağlık
önemli değil canım. sağolsun pinup çok yardımcı oldu lifegoesonun da yardımını unutmayalım 100gram eksik toplamışım sağolsun düzeltti geç olmadan bende düzelttim paylaşımdan.
İlk 3 boncuk sahibi son 3 e ceza versin :)

06an sen TGULL e CEZA VER
lifegoeson sen ESRAYA CEZA VER
ALİYE sen BANA CEZA VER
VAFERS sende HATİCEYE
06 eski eşim acırsın sen bana dimi ben bu hafta kötü çocuk oldum geçen hafta iyiydim inşallah önümüzdeki haftada iyi olma kararındayım...
Olur bana uyar bu hafta bi aksilik olmazsa sol diyet yapmaya niyetim var

sol diyeti ne yav ilk kez duydum... demoktarik bir diyet olmalı

Eee esra yırtmış ben kime ceza veriyorum şimdi?
aliyee yine eşimsinn bakalım bu hafta neler yapıcaz. günümü paylaşayım hemen

kahvaltı: bi dilim ekmek, çilek reçeli
ara: elma
öğle: kısır
ara: 2 tane ceviz
akşam: çeyrek tavuk döner :26:

11 takım içinden 10.olmuşuz işe bak...bir tavan bir taban. takımca geçen hafta birincilikle şmarıp bu hafta serdik toptan galiba...
kızlar biran önce toparlanıyoruz. hepimiz birimiz birimiz hepimiz için...
haftaya herkes fazla fazla verecek...herkes eşine çok güzel sahip çıksın bir gün kaçamak yapan diğer gün cezasını çeker çekmezse diğer gün iki katı eşide takip eder anlaştık mı

yeni eşim haticecime cuma menüm,
kahvaltı, 1er salatalık domates, yarım dilim çavdar ekmek 5zeytin
arada 1kuru kayısı
öğlen 3kaşık makarna, bezelye yemeği
ara şekersiz kahve yanına hiç bişi ağzım almadı.
akşam da caım hiç bişi istemedi zorla 1er salatalık domates yedim bir baget haşlamıştım ancak yarısını yiyebildim.
son aramda akşam çayına misafirim gelecekti. onlara ne yapsam derken bir tarif uydurdum şöle;yarım elmayı küp küp kestim üstünede 2kaşık muhallebi(benim kase şekersiz) yapıp koydum üstünede bir kaç çikolata damlası.gayet sağlıklı light bir tatlı. son ara bunla yaptım.
su iki litreyi öğlen tamamlamıştım ta halada içiyorum 3litreyide geçti içim yanıyor sanki...
15dakka koşu 30dakka aerobik,30dakka pilates bitiriş egzersizi falan 2saat sürdü spor.
bu hafta iştah konusunda önce bir patlama yaşadım sonra bir ara stresli sinir bozucu şeyler yaşadım ve hiç düzenli ana yemek yemedim aralardada atıştırma kaçamak yaptım şimdide iştah sıfıra düştü sırf aç kalıp metabolizmam yavaşlamasın diye yedim bu gün bakalım kaç gün böyle sürecek...çok değişkenim bu günlerde bakalım sırada ne var...
eee haticecim sen neler yaptın anlat bakalım. birde hazır sporcu eşim olmuş seni biraz soruya boğim sıkılmazsan. hani pilates zayıflatmaz inceltir demiştinya.benim gittiğim yerde normalde 30dakka aerobik ve 1saat pilates yapıyorum.yarım saat zayıflamak için 1saat incelmek .haftada üç gün yarım saat sence yeterlimi zayıflama için ekstra kardio çalışsam mı ne dersin

dün sende dağıtmışsın benim gibi napalım toparlıycaz artık sanda 2 boncuk

ii haftasonları herkese...

slm samanyolu bu hafta eşim sensin
hadi bakalım 2 gündür dağıttım sanırım bakalım toparlıycam

bugün sabah yok ara yok

öğle yarım ıspanaklı saç böreği 1 kase salata çay

ara sütlü tatlı

akşam 3 4 parça bıçakarası liğt kola ile

ara meyve

su ve spor tamam
hrs kolay gelsin

yarın gene yoğun bir gün olacak
kızımın okuma bayramı var akşam sabahta bir seminere katılıcam
kızı kuaföre götürücem falan

hyr sı inş. aksatmam yarınki menümü...

Şok diyet yazmak istedim yanlış olmuş farketmedim pardon

Şok diyet yazmak istedim yanlış olmuş farketmedim pardon

hıı anladım. bende dedim herhalde yeni çıktı acaba ne ki?
zararlı bişi yapma olur mu zarar verme kendine...uzunda yapma. biliyorsun amacımız sadece tatilde bikini giymek,akrabağnın düğününde abiyede ince durmak gibi günlük zayıflık değil kalıcı ve sağlıklı kilo vermek. uzun sürede gitsin önemli değil önemli olan geri gelmemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…