Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tgullcüm bu hafta çok kararlıyım en az 1 kilo hedefimiz tamam mı
cuma menün

benim dün kötüydü
sabah
tahinli katmer
ara
1 patatesli pohaça
öğle
1 kase şehriye çorbası
ekmekli bi et yemeği vardı tiritmiş adı 1 tabak da ondan
ara
yarım kase sütlaç
akşam
yok su yok spor çocuklara yaptırdığım egzersizlere eşlik ediyorum ama bu sayılmaz başka yapmadım erkenden uyuya kalmışım

tgull pilates hiç zayıflatmaz değil 1 saat sürüyorsa yoğun yaptırıyor demek ki bi kardiyo egzerrsizine göre daha az kilo verdirir ama kalça çevresinde en çok incelme yapıyor
30 dk aerobik de yeterli bence çok terletir çünkü yalnız spora gitmediğin günlerde evde hafif spor yaparsan daha hızlı bir sonuç elde edersin mesela oryantal yap değişiklik olur hem senin için

Yok canım benim yaptığım şok diyet sağlıklı dr vermişti 3gün dönüşümlü diyet yani 6gün yapılıyo sadece ama sonra en az bir ay ara vermek gerekiyo yoksa vücut o diyete alışıp kilo vermeni zorlaştırıyor muş

merhaba kızlar dün acil işim cıktı memlekete gidip geldık yataktan bır kalktık kendımızı afyon yollarında buldum.gecede gec geldık hemen yattım haber veremedım kusura bakmayın.kılom gecen haftayla aynıydı zaten
pinup tebrık ederım kılo vermıssın
buhaftaki esim lifegoeson merhaba :80:

Son düzenleme:

merhaba haticem naptın seenn,
bu diyetlik bir gün olmamıış. sabah tahinli katmer dediğin ağır bişi,öğlen tirit desen ekmekli etli,akşamda hiç yok. neyse olmaması fena değil gün ağırya ona sayalım bir ana menüboncuk
aralarda poğaça ve sütlaç ikiside ara için fazla aslında sütlaç masum bir tatlı ama keşke diğeri en azından meyve gibi bişi olsaydı onuda görmesemdim ama toplamda aralarda fazla olmuş aralara vermiyrum. poğaça kaçamak ama onun yüzünden zaten ara boncuğunu kırdım başka kaçamak yok o yüzden bir boncuk daha. su yook spor yook...
haticem cuma menün 2boncuk
-hmm pilates hani tempolu değil öyle aerobik gibi ter attırmıyorya hiç faydası yok diye düşünmüştüm ama şu kesin süper bir sıkılaştırıcı. daha önce 63kiloyken giydiklerimi şimdi giyiyorum bol. kilo aynı kilo ama pilates sayesinde belirgin daha inceyim güzelleştiriyo vücudu. uzun zaman sonra bugün kameradan eşimle konuştuk bu arada eşim zayıflamamı hiç istemez ne zaman diyete niyet etsem eve pideyle ibaklavayla gelirdi.kemikliymişim zayıflık bana yakışmazmış sarkık görünüyormuşum.ama çok hoşuna gitti zayıflamışsın ama çok güzelleşmiş vücudun dedi.çok diri ve sıkı görünüyor dedi.acayip gaza geldim.bu arada spora gitmediğim gün evde spor hocamın gösterdiği hareketlerden en az 30dakka yapıyorum ama öyle hareketli ter attıran şeyler değil pilates hareketleri genelde bel inceltme ve bacalara yönelik olanlardan.

cumatesi günüm hafta sonum nasıl geçmiş hemen anlatayım haberleri izlerken, misafrim gelecek çünkü;
sabah 10:00gibi 1er salatalık domates maydonozlu yeşil soğanlı omlet.1dilim çavdar.
arada yarım keçi boynuzu 10beyaz leblebi.
öğlen;dünden yarım kalan haşlama bagetten bir iki ısırık alabildim bitiremedim bile ve salatalık zorla yedim canım hiç bişi istemedi yemek.
ara;noldu banaa zaten öğlende bişi yiyemedim diye incecik bir dilim kek yedim kahveyle başka bişi istemedi ağzım.
şimdi akşam yemeği yedim aynen şöyle 4adet yağsız yaprak sarma ve iki kaşık yoğurt.
son ara bitki çayım ve yarım keçiboynuzu olacak.
su şimdiye kadar neredese 3litre oldu bu gidişle 4de olacak.
az sonra gelecek komşumla birlikte pilates yapacağız 40dakkadan aşağı yapmayız...

merhaba kızlar herkese iyi akşamlaar,
başlıktada yazdığım gibi ben zayıflamamaya karar verdim ve sizlerde kesinlikle zayıflamak istemeyin zayıflamayın...neden mi?
zayıflayacağım zayıflamak istiyorum zayıf olmak istiyorum diye düşünerek konuşarak biliçaltımıza sürekli zayıf olma mesajı gönderiyoruz.biliç altına giden mesaj zayıf olmak. peki zayıf olmak denince ne anlaşılıyor. tamam biz incelmek, kilo vermek anlamında diyoruz ama başka anlamlarda var iradesiz olanada zayıf insan deniliyor kuvvetsize halsizede zayıf insan deniliyor, kararlı olamayanada deniliyor.kişiliği kuvvetli olmayanada deniliyor zayıf...peki biz bilinç altımıza zayıf olmak istiyorum diye mesaj gönderince biliçaltı bunu bizim demek istediğimiz gibi mi algılıyor sadece yoksa diğer anlamlarınıda göz önüne alıyor olabilir mi? kesinlikle evet belkide onun için zayıflamak istiyorum dedikçe kendimizi halsiz güçsüz hissediyoruz, zayıf olmak istiyorum dedikçe iradesizleşip canımız herşeyi istiyor,tatlı ikramlarına hayır demekte zorlanıyoruz.
bir terapist tanıdığımla zayıflamak üzerine konuşurken o dikkatimi çekti daha önce hiç aklıma gelmezdi ve gerçekten çok mantıklı kendime kızdım bunu niye daha önce düşünemedim diye benim alanda psikoloji sonuçta.

tgull cumartesi menüsü

canım ne kadar az yemişsin çok özendim ya

off güne güzel başlamıştım ama kötü bitti
sabah
1 kutu meyveli yoğurt
ara
kuru kayısı
öğle
1 dilim börek
1 kase mercimek çorba
1 servis kaşığı mantı
ara
az kuruyemiş
akşam
abur cubur yedim yemek yemedim çokonat benimo

su içtim 1 saat airwalker ile yürüdüm

çok utanıyorum tgull ne ceza verirsen yapacağım hakettim

Selaamm geçen sefer eş olduğumuzda pek kilo verememiştik bu hafta fazlasıyla verelim inşallahh. Cumartesi günüm pek iyi değil ama yazayım. Yarın üniversite sınavına gireceğim için son günümde çıkıp gezeyim dedim. Diyet falan dinlemedim hiç.

Kahvaltı: Kahvaltı tabağı (peynir, salam, zeytin, yumurta, domates, salatalık...)
Öğle: Tavukburger menü
Ara: nescafe
Akşam: Çok az kısır
şimdi de meyveli yoğurt yiyorum

neyseki suyumu içtim. ama spor yapmadım bütün gün dışardaydım yoruldum.
Sen de iki gününü birden yaz aliyecim özledim seni

nerde benim eşim eşim ayşeeeeeeeeeeeeeeeee:2::2::2::2::2::2:
menümü yazıyom
sabah kızarmış tam buğday ekmeği bir dilim peynir zeytin salatalık ceviz çay
arada 5i bir yerde 5 kayısı türk kahvesi
öğlen 1patates haşlama 2 kaşık bakla yemeği
arada 1 elma
akşam 2 dilim ekmek 5köfte ıslama köfte getirmişler teyzemler 2 lokum valla canım çekti
şimdide bir elma veya portakal yicem 2ltre su oldu. spor yok sadece 15 dk mezdeke oynadık oda sayılmaz bence

hey Allah ım ne yapmamamız gerektiğini söylemişim ama ne yapmamız gerektiğini söylememişim.
yapmamız gereken biliç altına net mesaj vereceğiz. zayıflamak istemeyeceğiz zayıflamak kelimesi yasak, kilo vermek istiyorum,incelmek istiyorum diyeceğiz anlaştık mı? bu hafta bilişsel yöntemlerde kendime destek olmaya karar verdim bakalım işe yarayacak mı ama ben yarayacağına çok inanıyorum. sizde deneyin bişe kaybetmezsiniz...

evet dediğin gibi öğleye kadar güzel geçmiş ama öğlen börek mantı sonra aburlaar cuburlaar yine olmadı. hani haftada 1kilo nerede bu arada yanlış mı anladım yoksa alacam mı dedin yoksa ben verecen sanmıştım. hemen bir ceza tatbik ediyorum. 3gün boyunca kesinlikle ve kesinlikle aburcubur çerez ve hamurişi yok yok yok...yersen itiraf et birde ona ceza vereyim tamam mı?
ana öğünler yok olmamış vermiyom boncuk.aralar kayısı iyide kuruyemiş hangisi miktarı ne belirt şimdi biliyorsun kuruyemiş vaar kuruyemiş var...ben az diye düşünüp veriyorum. su var güzel sporda güzel kaçamk var hemde çokonat ve benimo ikiside...
hatice cumartesin
iştahım gerçekten hiiç yok kullanmaya başladığım bilişsel yöntem mi yoksa sinir yoğunluk ve bir türlü fırsat bulamayıp deşarj olamamamın mı bir etkisi önce iştah yaptı şimdi iştahsızlık anlamadım. neyse cumaya anlarız,bilişsel yöntemlerdense kilo veririm yok strestense ne kadar az yesemde alırım zaten vücut yavaşlar çünkü...

merhaba canlarım :I
Bugün yediklerimi paylaşayım:

sabah: 1 kücük ekmek
öğlen: tavuk eti ve salata
arada: meyveli yoğurt
akşam: dünyada nekadar yemek varsa yedim galiba :18:

2 litr esu içtim.. fakat sporum yarım saatlik yürüyüşü geçmedi..

regl olacağım içinmi bilmiyorum karnımı çok şiş hissediyorum..

ya haftlardır tartılmadım korkuyorum tartıdan.. aynada kendıme bakınca aslında cok cok kılolu degılım boyum uzun ve kilo dağılımı sadece bir yerde değil şişko gibi görünmüyorum beni tek rahatsız eden tabii tartıda çıkan sayı ve vücudumun sıkı olmaması

CUMA GÜNÜNE verdım ana ve aralara su spor yok kaçamakta var
CUMARTESİ içinkaçamak dolu sınavda başarılar inşallah kazanırsın inşallah ya verırız bu kıloları nisanın 16sında dügun var kıyafet alıcam ama kılo veremıyorum

CUMA MENÜM
malum yolculuk cıktı 3saat
sabah 1paket form bıskıvı yanı 6tanecık
ara yok
ögle yarım afyon katmerı 1ayran
ara 1elma
eve donduk kızımla tost yaptık kepeklı ekmekle yagsız cok az ketcap yaptım 2bardak cay
meyve yedık
su tamam
spor yok
CUMARTESİ
sabah yarım kepeklı ekmek sahanda az yagılı 1yumurta adaçayı
ara:1avuc leblebı
ogle kepeklı ekmekle tost
ara 2 form bıskıvı
aksam karnı bahar salatası yogurlu kabak,3kasıklta yagsız peynırlı makarna
3form bıskıvı çay ,yarım nestle gofret 1elma
su tamam
sporda yatmadan yapıcam

Cuma gününe
Cumartesi gününe sporunu yaparsan

Sabah k fileks
Ara 8 tane çilek
Öğle melemen cay 2dilim ekmek
Ara yarim muz
Akşam lahana sarma zeytin yağlı taze fasulye salata yoğurt ama az az yedim
Akşam 4çilek 1/3 muz
Su 2+ yani 2lt den fazla
Spor yok

ii geceler kızlar kimseler yok

menümü paylaşayım sabah süt

öğle 1 avuç fındık 2 3 çiğ kköfte
ara ince bir dilim kek

akşam 2 3 kaşık pilav 4 5 kaşık yoğurt 1 kıymalı 1 pynirli börek

ara yarım muz 1 portakal

su tamam
spor yok ama tüm gün ayaktaydım

işte böyle samanyolu bakalım nasıl yorumlayacaksın

senin menünü göremedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…