Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen benim eşimde yok hergün muntazaman yazdım menümü boncuklayan boncuklasın eşim kaybolmuştur hükümsüzdür
sabah kızarmış tam tahıllı ekmek kızarmış 1KK peynir 2 zeytin 1 yumurta salatalık domates ceviz çay
arada 1 elma 5i bir yerde 5 kayısı 1 kivi
öğlende bir tabak nohutlu havuçlu bulgur pilavı
1 saat yürüyüş
arada türk kahvesi tek lokumla biraz nohut yeşil çay
akşam aynı bulgur pilavıyla cacık
2 litre su

vafers 06an haftasonu giremeyeceğini yazmıştı senin eşin oydu değil mi toptan yorumlar gelince

ipekcim nasıl geçti sınav sana bırakıyorum ister cumayı dahil et istersen cumartesinden başla tablo için

S.A. senin için bir üye davet edeceğim canım bu arada seni ayrıldı yazdıktan sonra kaç etap geçmiş kontrol eder misin kilo verdiysen ya da aldıysan etaplara bölüp yazacağız onu kural böyle

tgullcüm pazar menüm
sabah
1 patatesli pohaça
ara
kuru kayısı
öğle
meyveli yoğurt
ara
1 kase puding
akşam
1 tane kıymalı patates dolması
ara
meyve

2 ltyii geçti suyum 1 saat yürüdüm
cezama uyamadım bugün

merhaba kızlar,
çok yorgunum...
bu günki sınav beni öldürdüü...
anlatim neler yaptım sonra kaçayım...
sabah 6.30dan akşam 15.30a kadar ayaktaydım....
sabah 7de kahvaltı 1tost çavdar ekmeği ve beyaz peynirden.
malum sınavdan 2saat önce orada olmamız gerekiyor ve sınav bitince çıkıyoruz. yiyecek içecek sokmak yasaktı sınav binasına o yüzden 2kuru kayısı aldım poşetle cebime fırsat bulursam yerim diye.fırsatıda 12.00de buldum lavaboda 2kayısı yedim.saati ana öğün ama kendisi ara öğün oldu.
sonra sınav binası sapa bir yerdeydi yürüme yolum vardı ve çarşıdada işim vardı işimi görüp,çarşıya yürüyüp işimi yapıp eve gelene kadar 15.30 oldu ama rahat 2saat malum hızlı hızlızorunlu tempolu yürüyüş yaptım.
hemen çay demleyip(baş ağrımı iyi alırda)hazırdan 1ince dilim kek ve 4sarma yedim.biraz da salata.başka yiyecek halim yoktu.bununda ara mı ana mı olduğu belli değil.
şimdi 19.30 gibi 1kase mercimek ve biraz yoğurt yiyeceğim.sulu sıcak birşey insin miğdeme helak oldum miğdemide kötü yapmim gün boyu katı şeylerle bırakıp.
2litre su tamamdır.
2saat zorunlu yürüdüm ama pilates lastiği aldım ilk heveslik onunla çalışırım bu akşam.
işte günüm böyle haticecim.
4öğün ancak yapabildim.hangisine ara dersin hangisine ara dersin neyi nasıl boncuklarsın bilemiyorum çok karışık oldu gerçekten.senin sınav nasıl geçti....

ya kızlar bende garip bişi var

hafta sonu diyet falan unutuyorum geziyorum tozuyorum yiyorum çiyorum şişiyorum spor yapmıyorum

ooff offf

ne yedimi bile bilmiorum ama bi waffle dodrma falan hatrlıorum bi ara

esracm sen bana

cmtsi ve pazar için birer boncuk var o da güzel hatrıma

ama istersen onu bile verme haketmedim ben çünküü

tgull kesinlikle katılıyorum sana birde sürekli zayflıcam zyflıcam dedikçe depresyona giriorum gerçekten ve daha çok yemek istiyorum

bide buna hepnizin kızacanı biliorum ama kıuzlar zayflama hapı mı kullansam

daha önce lahan hapı almıştım ama hiç bi işe ayaramadı

ama bu duyduğum değişik bişi ismini yazmıcam çünkü taa 2007 yasaklanmış

tgullcüm kekler küçük dilim mi zorunluluktan benimde bugün öğünler kaydı sınav kötüydü sözel yapmak istedim sayısala hiç zamanım kalmadı bi de unutmuşum çok 9 sene oldu lise biteli açıköğretim ingilizce öğrt yazcam o yüzden sözel yapmaya çalıştım ama hata ettim çok kolay matematik sorularına süre kalmadı uzun paragraflardan aman olursa olur ne yapayım

bende tam okumaya başlayınca höynk dedim poğaça,hani ceza hani kural..
gittikçe cimri yapacaksın beni. sabah kötü,öğlen tamam,akşam ne olduğunu bilmiyorum o yemeğin ama hiçde masum bişi gibi gelmedi. varemiyorum bacım ana menüne boncuk yasağı deldin herşeyden öte. aralarda, kurukayısı iyi meyve iyi de puding...onada diğer aralar iyi diye ve sütlü tatlı diye bişi demim 1boncuk ama sanırım hergün bir tatlı şey yiyorsun galiba bir gün yediysen en azından diğer gün kaç yeme. spor ve suyunada
kaçamak ayrıca yok çünkü yemek saatlarinde yemişsin onada vereyim ama yarında ana yada ara öğünden biri kaçamaklı yasaklı şey olursa ne kaçamak yapmamaya nede yediğin öğününe boncuk vermeyeceğim.

tgull çok cömertsin canım akşam yemeğim karnıyarık gibi patlıcan yerine patates kullandım çok lezzetli oluyor aşırı bişey değildi azdı

çok kısa ve öz olmuş. hani hiç yorum yokmu koçum,ne iyi ne kötü ne önerirsin...selam sabah hal hatır noldu buz tutturdun...

canım yorum yaptım ya görmedin sanırım önceki sayfada kaldı aslında o keki kaçamaktan sayacam ama çok az yiyorsun güzel kilo vereceksin çorba akşama az 5 boncuğu verdim ama sınav vardı diye yarın öğünleri daha düzenli istiyorum öğle ve akşam yemeklerinde bakliyat,et ya da sebze yanında yoğurt veya salata olacak yalnızım diye geçiştirmee her besin grubundan yemeye çalış ok

Son düzenleme:
vafers 06an haftasonu giremeyeceğini yazmıştı senin eşin oydu değil mi toptan yorumlar gelince

ipekcim nasıl geçti sınav sana bırakıyorum ister cumayı dahil et istersen cumartesinden başla tablo için

Cumartesiden başladım ben, sınav zordu ama güzel geçti, süre yetmedi biraz. Çok rahattım ama inşallah güzel bi sonuç gelir :97:

Bu arada Pazar günümü de yazayım aliyecim

Kahvaltı: kk peynir, salatalık, domates, yumurta
Ara: 2 saat 40 dakika boyunca sınavdaydım ara yapamadım
Öğle: 1 kase çorba (ama ne çorbası bilmiyorum)
Ara: çeyreğin de yarısı simit arası kaşar, 3 dilim sucuk
Akşam: En sevdiğimm ton balıklı salata

suyumu içtim 45 dk yürüyüşümü yaptım bugün de böyle geçti

ii akşamlar kızlar hazır girmişken bu günki menümü paylaşıcam

sabah 1/4 simit

ara 1/4 simit daha

öğle 1/2 simit

bir simiti tamaladım anlayacağınız

ara 1 kaşık nutella 1 kuarbiye

akşam 1 yum domates maydanoz biber 2 3 dilim sucuk 1 dl peynir ve
çayla kahvaltı ha 1 dilim de ekmek

ara meyve yiyeceğim 1 lt su içtim kalanıda tamamlarım
spor yok su tamam

acaip depresyonlu bir gündü her an ağlama modundaydım
zorlamasam kendimi tüm gün aç dururdum

reglim gecikti sorun gecikmesi değilde acaip geriyor beni çok duygusal ve sinirli oluyorum
bakalım nolucak yarın misafirim var salata türleri birşeyler yapıcam
bakalım yeni bişeyler denemek istiyorum birde sütlü tatlı...

a e olunn

:103::103::103:

selm 3. takımm

ben geldim 76 kiloyummmmm 2 gün önce diyete başlamıştım bu gün öğleden sonra baklava üstüne dondurma yiyerek en son diyetimide bozdum hep böyle yapıyorum zaten

beni 3. takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler artık daha ciddiye alıcam bir an önce kurtulmam lazım şu yağlardannnnnn
ben şimdi geçmiş sayfaları okuyup sizi tanımaya çalışayımmm

hoşgeldin kraker boyun kaç yaşın kaç 1 hafta deneme sürecimiz var hergün düzenli paylaşım

S.A. sana yardımcı olaacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…