hoşgeldin kraker boyun kaç yaşın kaç 1 hafta deneme sürecimiz var hergün düzenli paylaşım
S.A. sana yardımcı olaacak
canım yorum yaptım ya görmedin sanırım önceki sayfada kaldı aslında o keki kaçamaktan sayacam ama çok az yiyorsun güzel kilo vereceksin çorba akşama az 5 boncuğu verdim ama sınav vardı diye yarın öğünleri daha düzenli istiyorum öğle ve akşam yemeklerinde bakliyat,et ya da sebze yanında yoğurt veya salata olacak yalnızım diye geçiştirmee her besin grubundan yemeye çalış ok
tgullcüm kekler küçük dilim mi zorunluluktan benimde bugün öğünler kaydı sınav kötüydü sözel yapmak istedim sayısala hiç zamanım kalmadı bi de unutmuşum çok 9 sene oldu lise biteli açıköğretim ingilizce öğrt yazcam o yüzden sözel yapmaya çalıştım ama hata ettim çok kolay matematik sorularına süre kalmadı uzun paragraflardan aman olursa olur ne yapayım
haticecim püsküt en son deneme sürecini iki haftaya çıkarılmasını söylemişti,ilk hafta girip ikinci hafta gidenler çok fazla olduğu için onlara çok iş yükü olduğunu 2haftaya çıkarsa gelip geçiciler biraz daha elendiği için daha iyi olacağını söyledi. ama kaptan sensin sen bilirsin.hoşgeldin kraker boyun kaç yaşın kaç 1 hafta deneme sürecimiz var hergün düzenli paylaşım
S.A. sana yardımcı olaacak
kraker hoşgeldin canım,selm 3. takımm
ben geldim 76 kiloyummmmm 2 gün önce diyete başlamıştım bu gün öğleden sonra baklava üstüne dondurma yiyerek en son diyetimide bozdum hep böyle yapıyorum zaten
beni 3. takıma kabul ettiğiniz için teşekkürlerartık daha ciddiye alıcam bir an önce kurtulmam lazım şu yağlardannnnnn
ben şimdi geçmiş sayfaları okuyup sizi tanımaya çalışayımmm
hoşbulduk canııımmmm
ben çok sevdim burayı
boyum 1.64
banucan gelmişken samanyolunu yorumlasaydın keşke :))
krakker hoşgeldin :)
haticecim püsküt en son deneme sürecini iki haftaya çıkarılmasını söylemişti,ilk hafta girip ikinci hafta gidenler çok fazla olduğu için onlara çok iş yükü olduğunu 2haftaya çıkarsa gelip geçiciler biraz daha elendiği için daha iyi olacağını söyledi. ama kaptan sensin sen bilirsin.
kraker hoşgeldin canım,
iyi kilo vermeler diyorum hoşgeldin 3.takıma, bu arada 2günde diyeti bozmak baklava dondurma... son olsun biz çin işgencesi yapıyoruz bunları yiyenlere,internetten bir bak çin işgence şekillerine ondan sonra razıyım dersen yanaş baklavalara yanaşabilirsen. birimiz hepimiz hepimiz birimiz için.
hadi hayırlısı,katanımız hatice sultandır o ne derse o... normalde 1haftaydı deneme süreci ama yönetimdeki bir arkadaş geçenlerde iki haftaya çıkarılmasını istemişti. herşey kaydedildiği için kaydet bir hafta izle gitti sil diskalifiye listesine ekle bayağı iş çıkıyor çünkü. tabi dediğim gibi kaptan hatice deneme sürecine karar verecek olan o...
ya kızlar bende garip bişi var
hafta sonu diyet falan unutuyorum geziyorum tozuyorum yiyorum çiyorum şişiyorum spor yapmıyorum
ooff offf
ne yedimi bile bilmiorum ama bi waffle dodrma falan hatrlıorum bi ara
esracm sen bana
cmtsi ve pazar için birer boncuk var o da güzel hatrıma
ama istersen onu bile verme haketmedim ben çünküü
Cumartesiden başladım ben, sınav zordu ama güzel geçti, süre yetmedi biraz. Çok rahattım ama inşallah güzel bi sonuç gelir :97:
Bu arada Pazar günümü de yazayım aliyecim
Kahvaltı: kk peynir, salatalık, domates, yumurta
Ara: 2 saat 40 dakika boyunca sınavdaydım ara yapamadım
Öğle: 1 kase çorba (ama ne çorbası bilmiyorum)
Ara: çeyreğin de yarısı simit arası kaşar, 3 dilim sucuk
Akşam: En sevdiğimm ton balıklı salata
suyumu içtim 45 dk yürüyüşümü yaptım bugün de böyle geçti
ne diyosunnnnn
korkuttunuz beniiii:18:
ama olsun ben razıyımmm:86:ceza almamak için elimden gelenin fazlasını yaparım artık
deneme süresi 1 haftadır inşallah çok istiyorum bu takıma girmeyi
ii geceler kızlar kimseler yok
menümü paylaşayım sabah süt
öğle 1 avuç fındık 2 3 çiğ kköfte
ara ince bir dilim kek
akşam 2 3 kaşık pilav 4 5 kaşık yoğurt 1 kıymalı 1 pynirli börek
ara yarım muz 1 portakal
su tamam
spor yok ama tüm gün ayaktaydım
işte böyle samanyolu bakalım nasıl yorumlayacaksın
senin menünü göremedimmm
pazar
bugun gene ailecek karar verip yaylaya gözleme yerıne gıttık. hava cok guzeldi yaz gunu gıbı:97:
benum menum tadı guzel kalorısı malum berat:26:
sabah kahvaltıyı 1bıskıvıyle gecıstırdım cunku erkenden pazara gıttık meyvelerın tadına baktım gene yarım elma yarım portakal 1cılek 1avuc leblebı
ara 1muz
ogle katmer gozleme yedım :78:
ara maden suyu
aksam kahvaltı yaptık gene katmer yedım yarım ama busefer4dılım sucuk 5evız 1k kutusu tulum peynır 2bardak cay
ara 1adet portakal
su tamam spor hem 3katı aynı anda 3kez ınıp cıktım bırde egzersız yaptım
Banucum merhaba,bu günde sağlıksız beslenme olmuş meyve yok,süt ürünleri yok..canım sağlığına dikkat etmelisin...moralim bozuk demişsin,reglin gecikti diyedir umarım...Kaçamak var,spor yok bugün de 3 boncuk veriyorum...ii akşamlar kızlar hazır girmişken bu günki menümü paylaşıcam
sabah 1/4 simit
ara 1/4 simit daha
öğle 1/2 simit
bir simiti tamaladım anlayacağınız
ara 1 kaşık nutella 1 kuarbiye
akşam 1 yum domates maydanoz biber 2 3 dilim sucuk 1 dl peynir ve
çayla kahvaltı ha 1 dilim de ekmek
ara meyve yiyeceğim 1 lt su içtim kalanıda tamamlarım
spor yok su tamam
acaip depresyonlu bir gündü her an ağlama modundaydım
zorlamasam kendimi tüm gün aç dururdum
reglim gecikti sorun gecikmesi değilde acaip geriyor beni çok duygusal ve sinirli oluyorum
bakalım nolucak yarın misafirim var salata türleri birşeyler yapıcam
bakalım yeni bişeyler denemek istiyorum birde sütlü tatlı...
a e olunn
:103::103::103:
hoşgeldin canım
hoşbulduk canımmm
anladığım kadarıyla her gün yediklerimizi yazıyoruz
sporuda hergünmü yapıyoruz
ben aslında plates kursuna başlamıştım haftada 3 gün , oğlum bademcik ameliyatı oldu ara vermek zorunda kaldım en kısa zamanda tekrar başlıycam
bu arada 2 tane çocğum var 13 yaşında bir kızım 6 yaşında 1 oğlum var Allah bağışlarsa
kızlar geçmişe göz attım ama pek anlayamdım idare edin beni sizi tanımayı çok istiyorumm
selam kızlar 06an ayşem herhalde bu haftada eşimsin bebem
sabah kızarmış çavdar ekmeği KK peynir 5zeytin salatalık domates çay bir kaşık reçel
arada 5i bir arada 5tane kayısı biraz beyaz leblebi
öğlende 1kabak dolması 3tane küçük sarma kıymalı bir kaşık yoğurt
arada arkadaşıma gittim ayrım dilim kakaolu kek çay bitane kepekli grisni türk kahvesi nescafe bilimum bütün cafeinli şeyleri içtim
akşam 1 kabak dolması bir tabak etli nohut yarım kase yoğurt
şuanda suyum 1litre 2 olur zannımca olmasada napalım
sporda tabiki 45 dk pilates
ama bu direnci kıracak başka bişey bulmam lazım yoksa böyle zayıflayamıyacağım ama accyip inceldim pantolonlar kemersiz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?