Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir kaç gündür az oluyor yediklerim, ama irademden değil yani boğazıma düşkünüm ama gerçekten yoğun bir iştahsızlık başladı bende. ben normalde bir öğün karbonhidratsa diğerinde protein almaya çalışıyordum hergün kesin süt yada yoğurt yemeye çalışıyorum ama bu hafta becerebilecem mi bilmiyorum. bu gün az ve proteinsiz diye akşam aslında kıymalı domates yaptım ama gerçekten miğdem almıyor bir lokma bile yiyemedim ondan.mercimek çorbasının yarısı tabakta duruyor. bende bir orta yolu bulamadım gitti bir az yiyorum yetersiz besleniyorum sağlıksız oluyor bir çok yiyorum kilo alıyorum.

hoşgeldin kraker boyun kaç yaşın kaç 1 hafta deneme sürecimiz var hergün düzenli paylaşım

S.A. sana yardımcı olaacak
haticecim püsküt en son deneme sürecini iki haftaya çıkarılmasını söylemişti,ilk hafta girip ikinci hafta gidenler çok fazla olduğu için onlara çok iş yükü olduğunu 2haftaya çıkarsa gelip geçiciler biraz daha elendiği için daha iyi olacağını söyledi. ama kaptan sensin sen bilirsin.

kraker hoşgeldin canım,
iyi kilo vermeler diyorum hoşgeldin 3.takıma, bu arada 2günde diyeti bozmak baklava dondurma... son olsun biz çin işgencesi yapıyoruz bunları yiyenlere,internetten bir bak çin işgence şekillerine ondan sonra razıyım dersen yanaş baklavalara yanaşabilirsen. birimiz hepimiz hepimiz birimiz için.

hoşbulduk canııımmmm

ben çok sevdim burayı

boyum 1.64

hadi hayırlısı,katanımız hatice sultandır o ne derse o... normalde 1haftaydı deneme süreci ama yönetimdeki bir arkadaş geçenlerde iki haftaya çıkarılmasını istemişti. herşey kaydedildiği için kaydet bir hafta izle gitti sil diskalifiye listesine ekle bayağı iş çıkıyor çünkü. tabi dediğim gibi kaptan hatice deneme sürecine karar verecek olan o...

ne diyosunnnnn

korkuttunuz beniiii:18:

ama olsun ben razıyımmm:86:ceza almamak için elimden gelenin fazlasını yaparım artık

deneme süresi 1 haftadır inşallah çok istiyorum bu takıma girmeyi

tgull dikkat et lütfen halsiz kalırsın zorla biraz
uyardığın için teşekkürler canım haberim olmadı 2 haftadan

S.A.yı bu cuma krakeri diğer cuma ekleriz o zaman

Peki canım sana cumartesi için pazar için veriyorum o da gezmişsin ya onu spor olarak sayıyorum ondan olsun olur mu

Sabah cay peynir zeytin sarelle ve ekmek
Ara 6çilek
Öğle 1 lahmacum kola
Ara 8 tane badem
Akşam salata
Su var spor var

veriyorum. sınavın iyi gecmiş sevindim inşallah sonuç güzel olur

pazar
bugun gene ailecek karar verip yaylaya gözleme yerıne gıttık. hava cok guzeldi yaz gunu gıbı:97:
benum menum tadı guzel kalorısı malum berat:26:
sabah kahvaltıyı 1bıskıvıyle gecıstırdım cunku erkenden pazara gıttık meyvelerın tadına baktım gene yarım elma yarım portakal 1cılek 1avuc leblebı
ara 1muz
ogle katmer gozleme yedım :78:
ara maden suyu
aksam kahvaltı yaptık gene katmer yedım yarım ama busefer 4dılım sucuk 5evız 1k kutusu tulum peynır 2bardak cay
ara 1adet portakal
su tamam spor hem 3katı aynı anda 3kez ınıp cıktım bırde egzersız yaptım

canım merhaba,internetteki sorun ancak giderildi,kusura bakma giremedim...
Sabah sadece süt çok az olmuş,yanına 1 elma yeseydin keşke,esas ben akşama takıldım ya pilav ya börek,arada kek ben bu diyeti sevdim banucum hatta bugün aynını uyguladım
Şaka bir yana yarın toparlamamız lazım...Spor da yapmadığın için 3 boncuk veriyorum arkadaşım...
banucan cumartesi

katmer gözleme çok ağır olduğundan dolayı bi tane kırdım gerisi güzel canım
pazar menüne

Son düzenleme:
Banucum merhaba,bu günde sağlıksız beslenme olmuş meyve yok,süt ürünleri yok..canım sağlığına dikkat etmelisin...moralim bozuk demişsin,reglin gecikti diyedir umarım...Kaçamak var,spor yok bugün de 3 boncuk veriyorum...
BANUCAN PAZAR

Şimdi de kendi menülerimi yazayım her nekadar kötü olduğunu bilsemde yazmak zorundayım.aslında kilo verememek canımı çok sıkıyor,motivasyonum yerlerde,bu yüzden de haftasonu ne bulursam yedim:78::78:
CUMARTESİ MENÜM
SABAH 2 dilim tambuğday ekmeği,peynir,yeşillik,süt
ÖĞLEN omlet,salata
ARA 1 bardak süt,1 dilim ekmek,peynir
aKŞAM fırında köfte,patates,salata
GECE çikolata

2 litre su içtim.Spor olarak temizlik,gülme bana önce kendi evimi temizledim,sonra kayınpedere gittim dayanamadım evi çok pisti orayı da temizledim valla çok yoruldum e artık spor sayılsın yani

PAZAR MENÜSÜ
Bugün çooook kötü
SABAH 2 dilim börek( geç bir kahvaltı oldu),peynir
ÖĞLEN 1 simit ayran
AKŞAM 2 dilim pizza,ayran
GECE 2 kaşık nutella,eti puf:18::18::18::18::18:
1,5 saat yürüyüş (45 dk koşu bandında tempolu),2 litre de su....
Biliyorum grubun en kötü menüsü bende...ama söz yarın toparlıcam:79:

LİFEGOESON canım sınavının iyi geçmesine sevindim,umarım güzel puan alırsın...
Haticem sende moralini bozma,iyi düşünelim iyi olsun.....:79:

hoşgeldin canım

hoşbulduk canımmm

anladığım kadarıyla her gün yediklerimizi yazıyoruz

sporuda hergünmü yapıyoruz

ben aslında plates kursuna başlamıştım haftada 3 gün , oğlum bademcik ameliyatı oldu ara vermek zorunda kaldım en kısa zamanda tekrar başlıycam
bu arada 2 tane çocğum var 13 yaşında bir kızım 6 yaşında 1 oğlum var Allah bağışlarsa

kızlar geçmişe göz attım ama pek anlayamdım idare edin beni sizi tanımayı çok istiyorumm

ben anlatayım istersen canım. her gün yediklerini yazıyosun, en az 2 lt su içiyosun, her gün bi şekilde spor yapmaya çalışıyosun. 3 gün plates yapıyosan geri kalan günler çıkıp yürüyüş yapabilirsin havalar çok güzel. Ya da evde egzersiz yapabilirsin. Her gün yaptıklarını yaz, eşin sana puan verecek. Sen de eşine aynı şekilde. şöyle değerlendiriyosun:

Ana yemekler
Ara yemekler
Kaçamak yapmama
Su
Spor

olmak üzere 5 boncuk üzerinden değerlendirirsin. Bi de cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, şu anda kaç kiloysan cuma sabahı tartılıp ne kadar verdiğini buraya yaz erken bi saatte. Ben hep geç kalıyorum ama son anda yetişiyorum :26:
Umarım kısa sürede mezun olursun burdan, memnun olduk tanıştığımıza :80:

iyi akşamlar benm sevgili eşimmm nurdancmm menün güzel kaçamakları saymazsak suyunda tamamlandımı bilimiorum ama sanırım vafersin cuma menüsü 3 veriyorum ama ben çok kötü başladım bu haftaya sen bari toparlan eşim 4 boncuktan az almak yok anlaştıkmıdesteğim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…