evet yeni eşim hatice çok memnum olduum. sen kaptan ben kaptan yardımcısı bu hafta gemi hızlı yürümeli en çok kiloyu biz verelim tamam mı?
önemli değil canım. sağolsun pinup çok yardımcı oldu lifegoesonun da yardımını unutmayalım 100gram eksik toplamışım sağolsun düzeltti geç olmadan bende düzelttim paylaşımdan.
06 eski eşim acırsın sen bana dimi ben bu hafta kötü çocuk oldum geçen hafta iyiydim inşallah önümüzdeki haftada iyi olma kararındayım...
sol diyeti ne yav ilk kez duydum... demoktarik bir diyet olmalı
nerde benim eşim eşim ayşeeeeeeeeeeeeeeeee:2::2::2::2::2::2:
menümü yazıyom
sabah kızarmış tam buğday ekmeği bir dilim peynir zeytin salatalık ceviz çay
arada 5i bir yerde 5 kayısı türk kahvesi
öğlen 1patates haşlama 2 kaşık bakla yemeği
arada 1 elma
akşam 2 dilim ekmek 5köfte ıslama köfte getirmişler teyzemler 2 lokum valla canım çekti
şimdide bir elma veya portakal yicem 2ltre su oldu. spor yok sadece 15 dk mezdeke oynadık oda sayılmaz bence
aynen benim eşimde yok hergün muntazaman yazdım menümü boncuklayan boncuklasın eşim kaybolmuştur hükümsüzdür
sabah kızarmış tam tahıllı ekmek kızarmış 1KK peynir 2 zeytin 1 yumurta salatalık domates ceviz çay
arada 1 elma 5i bir yerde 5 kayısı 1 kivi
öğlende bir tabak nohutlu havuçlu bulgur pilavı
1 saat yürüyüş
arada türk kahvesi tek lokumla biraz nohut yeşil çay
akşam aynı bulgur pilavıyla cacık
2 litre su
yok canım olmadı...
LİFEGOESON canım sınavının iyi geçmesine sevindim,umarım güzel puan alırsın...
Haticem sende moralini bozma,iyi düşünelim iyi olsun.....:79:
geldim nurdancm sonunda ama berbat bi halde problem üstüne problem aileler arasnda ağlamaktan gözlerim harap oldu valla
berbat başladım haftaya cuma iyiydi bitek
cuma menüm
sabah 1dlm çavdar ekmeği peynr zeytn az az
ara elma
öğlen balık salata çorba ekmeksiz
ara yoğurt
akşam ıspanak corba yoğurt
su 2ltreyi geçti
spor yarm saa yürüyüş
cumartesi ve pazara gelince kaynvalidemde olduğm için pis bi şişko gbi yedimama yemesem küsüyor yaa gece yedim pastalar börekler tatlılar ya utanıyorum kendimdennn su ve spor dışında bşey yok cumartesidede pazardada. ben olsam cumartesi ve pazara 2 verirdim yada 1 kabul ederim çok abarttm tabu karar senin..psikolojimi toplayıp bu hafta güzel kilo vermem lazım.çünkü üzgün olunca çok yiyorum
ahhh canım inşallah çözülür problemler üzüldüm
neyse cuma gününe5 veriyorum
cumartesi
pazar
haksızlık olamsın çünkü baya bi yemişin olsun yaaa hallederiz bizim elimizden bi uçan bi kaçan ama yağlar olduğu yerde duruyor o yüzden hiç şansları yok
ben anlatayım istersen canım. her gün yediklerini yazıyosun, en az 2 lt su içiyosun, her gün bi şekilde spor yapmaya çalışıyosun. 3 gün plates yapıyosan geri kalan günler çıkıp yürüyüş yapabilirsin havalar çok güzel. Ya da evde egzersiz yapabilirsin. Her gün yaptıklarını yaz, eşin sana puan verecek. Sen de eşine aynı şekilde. şöyle değerlendiriyosun:
Ana yemekler
Ara yemekler
Kaçamak yapmama
Su
Spor
olmak üzere 5 boncuk üzerinden değerlendirirsin. Bi de cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, şu anda kaç kiloysan cuma sabahı tartılıp ne kadar verdiğini buraya yaz erken bi saatte. Ben hep geç kalıyorum ama son anda yetişiyorum :26:
Umarım kısa sürede mezun olursun burdan, memnun olduk tanıştığımıza :80:
pinup sen de benim gibi tatlıcısın geçen hafta iyi kilo verdin cıvıtma hemen hap falan yok sakın
Sabah cay peynir zeytin sarelle ve ekmek
Ara 6çilek
Öğle 1 lahmacum kola
Ara 8 tane badem
Akşam salata
Su var spor var
o zaman haftalık ceza veriyorummm..aslında sana zor olmayacak cunku güzel su içiosnda yinede cezamın birincisi 2lt değil günlük enaz ikibuçuk lt su ikinciside günlük 50 mekik bir haftaboyunca umarım acımasz bulmazsn
ben aslında plates kursuna başlamıştım haftada 3 gün , oğlum bademcik ameliyatı oldu ara vermek zorunda kaldım en kısa zamanda tekrar başlıycam
bu arada 2 tane çocğum var 13 yaşında bir kızım 6 yaşında 1 oğlum var Allah bağışlarsa
kızlar geçmişe göz attım ama pek anlayamdım idare edin beni sizi tanımayı çok istiyorumm
sorma haticecim tatlı olmadan yapamıyorum umarım şeker falan çıkmaz bende en korktuğum şey ama korkarsam başıma gelir diyede korkuyorum
bende tatlıyı çoook seviyoruuuummmmm
:
Canım hoşgeldin aramıza,yavrularını Allah bağışlasın:79:
sağol canım
isimlerinizide kağıda yazdım buzdolabına yapıştırdım takım çok kalabalık geldi bana hepinizi tanıyana kadar bayağı zaman geçicek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?