Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım bu kez 4 boncuk vereceğim sana öğünler düzensiz öğle yemeeğinde salata var iyi akşmda tek balık az gibi ara öğün mecburen eksik olmuş kahvaltı fena değil
tgull pazartesi

tgull zayıflama ilaçlarıyla ilgili yazdıkların için teşekkür ederiz oldukça açıklayıcı ve çok doğru ben kesinlikle karşıyım zaten

bugün yine yaramazlık yaptım çokonat yedim neden tutamıyorum boğazımı
sabah
3 dilim kepek ekmeği ve pastırma beyaz peynir
ara
çokonat
öğle
1 kaşık kıymalı makarna biraz da brüksel lahanası yemeği
ara
meyve
akşam
1 dilim pizza
ara
meyve

suyu çok içtim ama henüz spor yok parktaki spor aletleriyle oyalandım biraz ama sayılmaz ben de pilates yapayım en iyisi

sabah kahvaltım bir dilim kepek kızarmış KK peynir 2 zeytin domates salatalık ceviz
ara çay beyaz leblebi türk kahvesi
öğlende 1 simit 1 ayran
arada çay beyaz leblebi(nohut)
akşam bir tabak bulgur pilavı 3 köfte havuç yoğurtlu tarator
2 ltre su spor yok

canım bu kez 4 boncuk vereceğim sana öğünler düzensiz öğle yemeeğinde salata var iyi akşmda tek balık az gibi ara öğün mecburen eksik olmuş kahvaltı fena değil
tgull pazartesi

dediğim gibi haticecim çalışma düzenim değişti 3,4haftalık bir süre bu şekilde yapacağım şartları değiştiremem elimden geldiğincede olduğu kadar iyi yapmaya çalıştım ama eğer dersen ki senin şartlara şu daha iyi olur tavsiyeye her zaman açığım.ah ah 1balığı bitirebilseydim yarısını yiyemedim.yarım balık oldu akşam yemeğim.
bu arada aşırı su içimi bişi yapıyormuşda limonlu soda için diyordu biyerde.son ara öğünüm limonlu soda mis gibi...

sağol canım

isimlerinizide kağıda yazdım buzdolabına yapıştırdım takım çok kalabalık geldi bana hepinizi tanıyana kadar bayağı zaman geçicek galiba

hahaha çok şekersin krakker ya :)

yok henüz almadım canım zate biraz çekincelerim vardı.

Senin yukarda bahsetmiş olduğun sibutramin içeren yasaklanan ürüü yurtdışından getrmeyi düşünüyordum.

Biliyorum çok cahilce geliyor bir arkadaşım var sürekli acayip ilaçlar alıyor kas yapmak için ona çok kızıyordum ama aynı şeyi yapmaya çalışıyorum farkındayım insan takınca herşeyi göze alıyor işte

diyorum başım dönsün gözüm kararsın kalbm çarpsın ama zayflayım

tgullcum zaten çok kararsızdım en büyük iki korkum var o yasaklı ilaç sivilce yapıyormuş biri bu ikincisi de geri almak kiloları aynı ilaçla arkadaşımın eniştesi 40 kg vermiş ama 60 kilo geri almış ikinci korkum o mantalitemi değiştirmem gerek sanırımmmm

TGULL CANIM ÇOK SAĞOL ZATEN KAFAM KARIŞIKTI ALIP ALMAMA KONUSUNDA BEN GEE GİDEYİM SPORUMA YAPİM DİYETİMİ

ÇOK SAĞOL CANIM

bendende sana 3boncuk.biliyorsun ana veya arada yenmemesi gerekeni yediğinde ya kaçamak puanını kırıyordum yada o öğünün puanını ama ikisinide kıracağım. hatırlarsan ki haftasonu fazla yedin ceza istedin verdim ilk günden deldin kaçamak yasağını bu gün de parçaladın yasak ceza falan kalmadı ortada.eee?

çok kızdın bana biliyorum yarın düzelteceğim söz veriyorum ya bu abur cuburları evden çıkarmalıyım mutfakta gözümün içine baakıyorlar sürekli duramıyorum

kim boncukluyo ben vereyim o zaman azcık notum kıttır ama
su var, kaçamak yok
aralar eksik bi de akşam yemeğini fazla yemişsin sanırım en az akşam yemen gerek aslında :44:
dikkat et bundan sonra 2 boncuk

Öğlen 11-12 arası öğle yemeği yediğim için sabah arada birley yemeye fırsatım olmuyor çalıştığım yerde buna el verişli değil..

teşekkür ederim

S.A. senin için bir üye davet edeceğim canım bu arada seni ayrıldı yazdıktan sonra kaç etap geçmiş kontrol eder misin kilo verdiysen ya da aldıysan etaplara bölüp yazacağız onu kural böyle

toplamda 4 kere yoktum 4 etap olması lazım..

2 kilo aldım..

Bugün yediklerimide paylaşayım:

sabah: 1 kücük ekmek ve süt
arada iş yerinde sabah tenefüs yok yemedim
öğle: peyir ekmek:
arada elma
akşam: haşlamış zeytin yağlı karnıbahar
1 litre su içtim.. 20 normal mekik iki tarafıda 20şer tanede yan mekik
10 dakika step yaptım 2 yoga hareket 5kas gücleştirme hareketi yaptım ve bugün yarım saat yürüdüm..

ay inanmıyorum o ilacımı getirtmek istedin birde... sanırsam kalp çarpıntısı göz kararması basit görünüyor gözüne,ayrıca bunlar ilacı bırakınca geçmiyor kalıcı hasar verme oranları çok yüksek. ben eşimden kaçak onun zayıflama hapından içtiğimde öyle çarpıntı olduki o kadar kötü bişiki gece kalbimin atışından korktum acaba kalp krizi geçirirmiyim diye ve uyuyamadım basit değil bu.hem zaten kalıcı zayıflık istiyorsak bünye aynı bünye yemek yeme tarşı şekli aynı spor varsa yoksa aynı...aldın hapı bir sürü riske girip istediğim kiloya indim garanti olsun dedin yavaş yavaş azaltarak bıraktın.aynı kalacak mı sanki kilon ilaçla hızlandığı için eskisindende yavaş olacak bırakınca tembelleşmiş olacak ve zaman, o yüzden verdiğinden fazlasını alacan.
olduğun gibi aynen devam arkadaşım diyet spor su...1ayda değilse 4ayda ama sağlıklıca...

çok kızdın bana biliyorum yarın düzelteceğim söz veriyorum ya bu abur cuburları evden çıkarmalıyım mutfakta gözümün içine baakıyorlar sürekli duramıyorum

anlıyorum evde varken sabretmek zor ama kendine alternatif yarat,eşin çocuk çikolata yerken sen kan üzümü ye,onlar cips yerken sen keçiboynuzu kemir,bak psikolojide birşey var yanlış bir davranışı kaldırmak istiyorsan doğrusunu yapman lazım, yanlışın yeri boş kalırsa bişi yapmazsan yanlış yerini doldurmaya çok meyilli zaten geri gelir...canın bişi çektikçe su iç mesela bir yöntem olabilir. bende akşam atıştırmalarına bayılırdım hele akşam çayını içerken yanlız bırakamazdım.ama naptım yanında canım bişi istiyor diye önce kara çay yerine ıhlamur içtim sonra onuda kaldırıp elma kaynattığım ılık suyu içtim şimdi normal şişe bardak falan elimden düşmüyor ve bırak kaçamağı ara öğün yemek bile fazla geliyor şimdi...bu şekilde bir dene istersen...

vafers tamam canım yarın sabah erken kalkabilirsem leslie yapayım işe gitmeden

vaferss bak bu kız cezasını çekmiyor bak ikidir ceza verdim deldi yanlış yaptı ama inatla uygulayacağı günü bekliyorum bırakmak yok...gözümüz üstünde olsuun cezasını çekene kadar peşini bırakma sakın...

sağol canım

isimlerinizide kağıda yazdım buzdolabına yapıştırdım takım çok kalabalık geldi bana hepinizi tanıyana kadar bayağı zaman geçicek galiba
Çok şekersin ya,bak beni unutmazsın takımın en yaşlısıyım.41 yaşındayım..benim de 2 oğlum var 16 ve 22 yaşlarında....

hehe çok hoşsun :))

ah ah banucan nerelerdesin samanyolu boncuksuz kaldı kaç gündür..
Ya lifegoeson Banu kaçtı galiba,yapayanlız kaldım

Ben yine de menümü yazayım
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir,nutella
ARA 1 bardak kefir
ÖĞLEN çorba,yumurtalı ıspanak
ARA iğde,yeşilçay
AKŞAM çorba,ıspanak
GECE 1 portakal,yarım elma,1 avuçleblebi
2 litre su içtim,45 dk yürüyüş,200 mekik

Çok şekersin ya,bak beni unutmazsın takımın en yaşlısıyım.41 yaşındayım..benim de 2 oğlum var 16 ve 22 yaşlarında....

Ya lifegoeson Banu kaçtı galiba,yapayanlız kaldım

merhaba
lifegoeson un bazen çok uzun süren çekimleri oluyor belki yine öyle bişidir.sen paylaşmaya devam et eğer ondan ses çıkmazsa biz buradayız ceza içinde boncuk içinde ...

selam canlarrr

esracım

sabah,

kepek ekmeğine tost beyeaz peynrle

öğle

köfte ve cacık salata

ara elma

akşam çörek ( çörek : içi ıspanak ve kıymalı dışı açılan hamurdan yapılan bişi )

nerdeyse 1 litre ayran çok seviyorummm

su yok ama

90 dk plates :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…