merhaba hatice,
nasılsın?
ben sözümü tutamadım çünkü iş yerimde olmayacakmışım bir süre başka yerde görev verdiler ve düzenim alt üst oldu ve bir sürede bu şekilde olacak mecbur...
kahvaltı,1çavdarlı beyaz peynir tost
gideceğim yeri bulana kadar bayağı sabah yürüyüşü
yanımda ara öğün yaparım diye 1tane125gr lık light yoğurt,3kayısı götürmüştüm.ama 12de yemek nasip oldu,sabah öğle arası ara öğün yapacak fırsat yok seans anca bitti.
yani ara öğündeki yiyeceklerim ana öğün oldu.
eve gelince 15:00gibi, salata yaptım ve dün yapıp yiyemediğim kıymalı yemekten 1tabak yedim.
zaten akşam yemeği ile arada çok zaman yoktu ara öğün yapacak yapmadım
şimdide akşam yemeği olarak 1alabalık yiyeceğim.
bu gün inanılmaz çok su içtim.nerem aldı bilmiyorum ve abarttım ama 4.5litre oldu şimdiye kadar içtiğim yatana kadarda illa susarım patlamasam iyidir..
egzersiz yapacam saat 21.00da yarım saat pilates lastiği ve küçük pilates topuyla
vafers cezam nedir canım
canım bu kez 4 boncuk vereceğim sana öğünler düzensiz öğle yemeeğinde salata var iyi akşmda tek balık az gibi ara öğün mecburen eksik olmuş kahvaltı fena değil
tgull pazartesi
sağol canım
isimlerinizide kağıda yazdım buzdolabına yapıştırdım takım çok kalabalık geldi bana hepinizi tanıyana kadar bayağı zaman geçicek galiba
merhaba pinupcım,
sanırım biraz çekinsende zayıflama hapını almak istiyorsun merak ediyorsun.inşallah henüz birşey almadan okursun yazımı.bayağı uzun olacak ama bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim,sıkılmayın snuna kadar okuyun...
bir ara o kadar çok bu konuda araştırma yaptım ki bu konuda bir kitapcık çıkarabilirim.ilk başta ne nedir bilmeden hiç aklımın ucundan zayıflama hapları bile geçmediği zamanlar(zayıflama hapını ancak obezler kullanır sanıyordum)aktara girince bir hap gördüm 15günde kilo vereceksiniz diye. yeşil çay falan alacam ama adama bu ne falan diye sordum bir anlattı bir anlattı eşiminde en az 20kilo falan fazlası var.acaba eşime alsam nasıl olurki dedim birlikte kullanırız...adam yok dedi20kilodan aşağıyla kilonuz başka yöntem deneyin ama eşiniz kesin kullansın hemen verir ve bir daha almaz(sebebiyse yavaş yavaş azaltarak bırakacakmış).zaten bunları satanların tipik söyledikleri,
bitkiseldir tamamen doğal,(ormandaki mantarlarda öyle hiç kimyasal koluymuyor çok naturel ama öldürüyor)
diyet spor yapmadan kolayca verirsin(kilolarla birlikte sağlığıda eşantiyon verirsin)
yavaş yavaş bırakırsan bir daha almazsın(o arada bir kaç kutu hap daha satmış olurlar)
iştahın azalır yemek yiyemezsin,(tokluğu uyarır ama baş ağrısı,unutkanlık,baş dönmesi ve mutsuzluk sizinle,tok hissederken yersen de doğru kusmaya )
metabolizmanı hızlandırır daha çok enerji harcarsın(ya wc den çıkamazsın bağırsaklarının yapısı bozulur harap olur,yada kalbin kuş gibi çırpınır kalbinin sesinden uyuyamazsın)
zindelik verir dinç olursun...(o kadar kafein yüklenince doğal olarak)
bunlar hapların klasikleri çoğu hapta bunlar yazıyor...iyide bu kadar bitkisel bişi bunları nasıl beceriyor diyor insan. bir gece sabaha kadar araştırdım ilaçların içeriğindeki maddeleri ve bu maddelerin doğal bitkilerin etkilerini(tabi tanıtım yapan sayfalardan değil başka sayfalardan)sonra okulda 0beden delisi aç gezen beceremeyip bunları merak eden gençlere bir araştırma yaptırdım,bi sürü şey vardı ama aklımda kalan kadarıyla anlatayım,
ha bu arada eşim ne yaptı söyleyeyim, bir kaç gün kullandı ağız kuruluğu nedeniyle bol su içti, sonra uykusuzluk yaptı, huzursuzluk kalp çarpıntısı derken internetten o hapı satan site dışındaki sitelerden araştırdık ve attık hapı.bu arada bende merak edip iki tane içmiştim sürekli kalbimin hızlı hızlı çarptığını hissettim çok gerginleştim ağzıma ne atsam wc deydim .2taneden oldu yani. aklıma gelenler kadar sizlerle paylaşayım,
bu haplar aslında ne şekilde zayıflatıyor
1)bağırsakları aşırı çalıştırarak(güya metabozlizma hızlandı gidiyo kilolar)
2)beyne tokluk hissi vererek(direk beyni etkileyen bişi nasıl kontrolsüz kullanılabilir.zaten tokluk hissi veren maddeli ilacı kullananlar,baş ağrısı çektiklerini,unutkanlık ve başlarında karıncalanmalar olduğunu söylemiş)
3)yine metabolizmayı çalıştırıyor yalanıyla,aslında adrenalin gibi bir etkiyle kan basıncını arttırarak,buda kalp çarpıntısı yapıp kalp ritmini bozuyor.kişide sıcak basması oluyor terliyor seviniyor yağ yaktığım için terliyorum sanıyor. hani birde termojenik yağ yakıcı diyorlarya işte o bu. şu öldüren ilaçlar vardıya halende satılıyor onların içindeki sibutramin yapıyor bunu.
bir sürü şey varda bunlar aklıma gelenler.
L-Carnitine diye bir madde var çoğu zayıflama hapında aynı zamanda bunun adını spor merkezlerinde duymuştum erkekler enerji için kullanıyorlar doping gibi bişi ama şu da var dopingi alıp oturusan ne olur aldın mı o enerjiyi atman lazım.
birde Guarana,iştah kesici özelliği var ama aşırı kafein içeriyor ve kahve içince dinçleşiyoruz uyanıyoruz hatta kiminde uykusuzluk yapıyor.bu onun kaç katı düşünün ne yapar, günlerce uykusuz kalınıp aptal apta dolaştırır.
birde gotu kola diye bir madde yani bitki hatırlıyorum,selülite kesin çözümmüş kılcal damarlara kadar kan akışını hızlandırıyor dolaşım artıncada selülit gidiyor diyor.peki kan akışı nasıl artar ya sulanarak ki tehlikeli Allah korusun kaza geçirsek aşırı kan kaybından gideriz.yada yine zavallım kalp ritmi hızlanarak...birde bunu kullananlardan aşırı bir eklem ağrısı uyuşuklukla uykudan uyanıp acile giden var.şimdi ilk başta yazdığım aktarların överek anlattığı ilk duyunca nasılda cazip gelen etkileri nasıl yapıyormuş gördük...aktarlara sakın ama sakın güvenmeyin.bir aktarın bir hapı naıl kötülediğine şahit oldum aldım sattım müşterilere kötü etki etti bilsem kesinlikle satmazdım hepsini geri yolladım güvenilirliğim sarsıldı,kendi kullanmayacağımı başkasınada vermem falan falan altın çilekli olan bir hap...2hafta sonra abartmıyorum teşhirinde gördüm kocada levha asmış ayda 7-11kilo..bizim orada açıkcası güvenilirde gelirdi bana.
karar sizin kullanmayı göze alan bana bişi olmaz diyen denesin.yan etki görürsem bırakırım diye düşünmeyin yan etkiler ilaç bırakılsada bir süre devamediyor...
ama herşeye rağmen başlıyorum diyosanızda lütfen sağlık bakanlığının yasaklattıkları ilaçların isimleribe bakın.ama dikkat edin sadece isime takılmayın yasaklanan ilaç firması aynı içeriği başka isimdede satabiliyor.yasaklı hapın içeriğindeki maddelere bakın.(yasaklanan A ilacı içindeki maddelerle yeni çıkan mükemmel ilaçtaki aynı ama uyanıklar maddenin ismini birinde latince yazmış birinde ingilizce kanmayın!)[/B]
bendende sana 3boncuk.biliyorsun ana veya arada yenmemesi gerekeni yediğinde ya kaçamak puanını kırıyordum yada o öğünün puanını ama ikisinide kıracağım. hatırlarsan ki haftasonu fazla yedintgull zayıflama ilaçlarıyla ilgili yazdıkların için teşekkür ederiz oldukça açıklayıcı ve çok doğru ben kesinlikle karşıyım zaten
bugün yine yaramazlık yaptım çokonat yedim neden tutamıyorum boğazımı
sabah
3 dilim kepek ekmeği ve pastırma beyaz peynir
ara
çokonat
öğle
1 kaşık kıymalı makarna biraz da brüksel lahanası yemeği
ara
meyve
akşam
1 dilim pizza
ara
meyve
suyu çok içtim ama henüz spor yok parktaki spor aletleriyle oyalandım biraz ama sayılmaz ben de pilates yapayım en iyisi
bendende sana 3boncuk.biliyorsun ana veya arada yenmemesi gerekeni yediğinde ya kaçamak puanını kırıyordum yada o öğünün puanını ama ikisinide kıracağım. hatırlarsan ki haftasonu fazla yedinceza istedin verdim ilk günden deldin kaçamak yasağını bu gün de parçaladın yasak ceza falan kalmadı ortada.eee?
kim boncukluyo ben vereyim o zaman azcık notum kıttır ama
su var, kaçamak yok
aralar eksik bi de akşam yemeğini fazla yemişsin sanırım en az akşam yemen gerek aslında :44:
dikkat et bundan sonra 2 boncuk
hehe çok hoşsun :))
ben belki bu akşam fırsat bulamam şimdiden yazayım bugünümüü
kahvaltı: k flakes
ara:
öğle: yuvalama
ara: 1 dilim incecik ekmekle nutella yedim :26::26::26:
akşam: 2 küçük kabak dolması, ekmeksiz yedim ama :97:
suyu şimdiden 2 lt içtim hala içiyorum. yarım saat yürüyüş yaptım, ilerleyen saatlerde dans da edicem.
ah ah banucan nerelerdesin samanyolu boncuksuz kaldı kaç gündür..
S.A. senin için bir üye davet edeceğim canım bu arada seni ayrıldı yazdıktan sonra kaç etap geçmiş kontrol eder misin kilo verdiysen ya da aldıysan etaplara bölüp yazacağız onu kural böyle
hahaha çok şekersin krakker ya :)
yok henüz almadım canım zate biraz çekincelerim vardı.
Senin yukarda bahsetmiş olduğun sibutramin içeren yasaklanan ürüü yurtdışından getrmeyi düşünüyordum.
Biliyorum çok cahilce geliyor bir arkadaşım var sürekli acayip ilaçlar alıyor kas yapmak için ona çok kızıyordum ama aynı şeyi yapmaya çalışıyorum farkındayım insan takınca herşeyi göze alıyor işte
diyorum başım dönsün gözüm kararsın kalbm çarpsın ama zayflayım
tgullcum zaten çok kararsızdım en büyük iki korkum var o yasaklı ilaç sivilce yapıyormuş biri bu ikincisi de geri almak kiloları aynı ilaçla arkadaşımın eniştesi 40 kg vermiş ama 60 kilo geri almış ikinci korkum o mantalitemi değiştirmem gerek sanırımmmm
TGULL CANIM ÇOK SAĞOL ZATEN KAFAM KARIŞIKTI ALIP ALMAMA KONUSUNDA BEN GEE GİDEYİM SPORUMA YAPİM DİYETİMİ
ÇOK SAĞOL CANIM
çok kızdın bana biliyorum yarın düzelteceğim söz veriyorum ya bu abur cuburları evden çıkarmalıyım mutfakta gözümün içine baakıyorlar sürekli duramıyorum
vafers tamam canım yarın sabah erken kalkabilirsem leslie yapayım işe gitmeden
Çok şekersin ya,bak beni unutmazsın takımın en yaşlısıyım.41 yaşındayım..sağol canım
isimlerinizide kağıda yazdım buzdolabına yapıştırdım takım çok kalabalık geldi bana hepinizi tanıyana kadar bayağı zaman geçicek galiba
Ya lifegoeson Banu kaçtı galiba,yapayanlız kaldımhehe çok hoşsun :))
ah ah banucan nerelerdesin samanyolu boncuksuz kaldı kaç gündür..
Çok şekersin ya,bak beni unutmazsın takımın en yaşlısıyım.41 yaşındayım..benim de 2 oğlum var 16 ve 22 yaşlarında....
Ya lifegoeson Banu kaçtı galiba,yapayanlız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?