ay inanmıyorum o ilacımı getirtmek istedin birde... sanırsam kalp çarpıntısı göz kararması basit görünüyor gözüne,ayrıca bunlar ilacı bırakınca geçmiyor kalıcı hasar verme oranları çok yüksek. ben eşimden kaçak onun zayıflama hapından içtiğimde öyle çarpıntı olduki o kadar kötü bişiki gece kalbimin atışından korktum acaba kalp krizi geçirirmiyim diye ve uyuyamadım basit değil bu.hem zaten kalıcı zayıflık istiyorsak bünye aynı bünye yemek yeme tarşı şekli aynı spor varsa yoksa aynı...aldın hapı bir sürü riske girip istediğim kiloya indim garanti olsun dedin yavaş yavaş azaltarak bıraktın.aynı kalacak mı sanki kilon ilaçla hızlandığı için eskisindende yavaş olacak bırakınca tembelleşmiş olacak ve zaman, o yüzden verdiğinden fazlasını alacan.
olduğun gibi aynen devam arkadaşım diyet spor su...1ayda değilse 4ayda ama sağlıklıca...
selam canlarrr
esracım
sabah,
kepek ekmeğine tost beyeaz peynrle
öğle
köfte ve cacık salata
ara elma
akşam çörek ( çörek : içi ıspanak ve kıymalı dışı açılan hamurdan yapılan bişi )
nerdeyse 1 litre ayran çok seviyorummm
su yok ama
90 dk plates :)
Ben yine de menümü yazayım
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir,nutella
ARA 1 bardak kefir
ÖĞLEN çorba,yumurtalı ıspanak
ARA iğde,yeşilçay
AKŞAM çorba,ıspanak
GECE 1 portakal,yarım elma,1 avuçleblebi
2 litre su içtim,45 dk yürüyüş,200 mekik
Şimdi de kendi menülerimi yazayım her nekadar kötü olduğunu bilsemde yazmak zorundayım.aslında kilo verememek canımı çok sıkıyor,motivasyonum yerlerde,bu yüzden de haftasonu ne bulursam yedim:78::78:
CUMARTESİ MENÜM
SABAH 2 dilim tambuğday ekmeği,peynir,yeşillik,süt
ÖĞLEN omlet,salata
ARA 1 bardak süt,1 dilim ekmek,peynir
aKŞAM fırında köfte,patates,salata
GECE çikolata
2 litre su içtim.Spor olarak temizlik,gülme bana önce kendi evimi temizledim,sonra kayınpedere gittim dayanamadım evi çok pisti orayı da temizledim valla çok yoruldum e artık spor sayılsın yani
PAZAR MENÜSÜ
Bugün çooook kötü
SABAH 2 dilim börek( geç bir kahvaltı oldu),peynir
ÖĞLEN 1 simit ayran
AKŞAM 2 dilim pizza,ayran
GECE 2 kaşık nutella,eti puf:18::18::18::18::18:
1,5 saat yürüyüş (45 dk koşu bandında tempolu),2 litre de su....
Biliyorum grubun en kötü menüsü bende...ama söz yarın toparlıcam:79:
merhaba
lifegoeson un bazen çok uzun süren çekimleri oluyor belki yine öyle bişidir.sen paylaşmaya devam et eğer ondan ses çıkmazsa biz buradayız ceza içindeboncuk içinde ...
merhaba 06an çok hoşuma gitti ceza hatta şöyle söylim şu an saat 17.43 ve iştiğim su miktarı 3.5lt ve şimdi bir eğitim almaya başladım ve çok su içmem lazım denk geldi...günlük 50mekik :18: tam mekik hareketi boynumu çok ağrıtıyor karın kasları çalıştıran başka bir hareket yapsam 50tane olur mu(düz sırt üstü yatıp bacakları yukarı kaldırıp indirmeyi).
sabah kahvaltım bir dilim kepek kızarmış KK peynir 2 zeytin domates salatalık ceviz
ara çay beyaz leblebi türk kahvesi
öğlende 1 simit 1 ayran
arada çay beyaz leblebi(nohut)
akşam bir tabak bulgur pilavı 3 köfte havuç yoğurtlu tarator
2 ltre su spor yok
menün güzelde uyarım var günde 1avuctan fazla leblebi yememeye çalış bide bulgur yarım posiyon olsa daha iyi olurduama bulgurunun prince oranla kalorisine bakıyorum ve ekmek yemediğin için ama uyarılarımı gözönünde bulundurmak kaydıyla spor hariç puan kırmıyorum ve vafers a pazartesi boncukları 4 veriyorum
buda benim pazartesi menümm sabah kflakes
ara leblebi
öğlen kuru fasulye 3 4 kaşık bulgur cacık
ara çok az puding(4 5 kaşık)
akşam
yarım porsiyon haşlanmışyağsız makarnayı yoğurtla karıştırıp yedim
su 2lt
spor 1saat tempolu yürüyüs
günaydın cicoşumm
Boncukların için thank you da ya doğru söylüosun 100 grm nohutta 376kcal var ama acıkınca atıom bi kaç tane ağzıma tane olmuo o genelde avuç oluoOfff ayyy ölürüm kız ölede zaten aç geziom ama 28 beden kot aldım dün kendime 29a zor giriodum Yani baya incelme var ama ben bu durumu asla şımarmaya dönüştürmüyorum yemem artık bundan sonra kilo almam çok zor yani hayatım boyunca böyle beslenmeyi istiyorum.
Menüne gelince makarnayı yoğurtla yememek lazımmış ama sana bendenTebrikler canım
krakar arkadaşım sende hoşgeldin
ben kaçmadım banu kaçtı tgull burdayım ben :))
aliyecim SALI menün mü yoksa yanlış mı yazdın??
eğer pazartesi demek istediysen bugün için sanao koşturmacayı spordan sayıyorum
selam bacular;
ben 3. takım eski grup başkanlarından biriyim.
şu an grup başkanınız kim?
geçen yaz sağlık sorunlarından dolayı geri dönmek üzere ayrılmıştım.,,
tekrar zayıflama maratonuna başladım. yaza düğünümüz var birde tatile gideceğim.
kimse kalmamış bizden beni birtek tgull tanır.
aranıza kabul ederseniz haberim olsun. bu hafta muhteşem döndüm.
ve bu yola eski takımımla devam etmek istedim.pazartesiden beri 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum.
pazartesi sabah kilom 73 idi.bugün 2 . gün ve kilom 71.8. daha 3 gün var bakalım skor ne olacak.
sizede sağlıklı zayıflamalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?