Canım bugün için sana 2veriyorum bir tane ara ogün eksik ondan bir tane çörek var onun için ve su olmadığı için 3boncuk kırıyorum
Menüm
Sabah nesfit
Ara cay ve yanında diyet bisküvi
Öğle mantı
Ara bir muz
Akşam lahana sarma ve salata yoğurt
Akşam cay ve azçık çekirdek su var spor var
Sabah k fileks
Ara 3kuru kayısı cay
Öğle domates salatalık yoğurt 2dilim ekmek közlenmiş biber ve 3 çilek
Ara yarim avuç leblebi ve 3çilek
Akşam tavuk sote 1haşlama patates 1ekmek salata az yoğurt
Akşam cay az leblebi
Su 2+ spor 2saat yürüyüş yarim saat egzersiz
selam kızlar banu mu kaçtı nereye kaçtı niye kaçtı
S.A.cım sen bizim takımdan pek keyif almadın galiba hani kraker boncukları ihmal ediyorsun bizi yeni gelen arkadaşla ilgilenmen gerek
sılagül hoşgeldin
tgullcüm ne yapcaz SA ve krakerle 12 oluyoruz sılaagülün döneceği hiç aklıma geelmemişti çift olalım diye krakeri davet etmiştim bi fikrin var mı
S.A.cım sen bizim takımdan pek keyif almadın galiba hani kraker boncukları ihmal ediyorsun bizi yeni gelen arkadaşla ilgilenmen gerek
sılagül hoşgeldin
tgullcüm ne yapcaz SA ve krakerle 12 oluyoruz sılaagülün döneceği hiç aklıma geelmemişti çift olalım diye krakeri davet etmiştim bi fikrin var mı
selam kızlarr
akşamı kaçamaksız geçirdimm
midem bir kazındı bir kazındı
sabah
2 bardak çay 1 dilim ekmek 2 zeytin biraz peynir bol su
aralarda dereotu 2 fıstık greyfurt suyu
bu gün misafirim geliyo ikramlık hazırlıyorum çok zor bi gün olcakbenim için
ha birde akşam 25 mekik 25 bacak haraketi birde topla biraz egzersiz yağtım
ben gidiyom kızlar çok işim var
öpüyom hepinizzi
kendime kaçamaksız bir gün diliyorum
Bugün sabah ne yaptın kız sabah bir simit tamam olur ama arada simit hiç ama hiç olmamış ben bunu kaçamak sayıcam üzgünüm arazi kuru yemiş (ceviz fındık badem), meyve yada diyet bisküvi ile geçirsen daha iyi olur du su yok spor yok ondan dolayı sana sadece 2boncuk veriyorum üzülerek o da aralar tam ve ama öğünler tam onun içinayy kızlarrr dün çok spor yapmışım haftada en az 3 gün iyi spora gittiğim halde
dün 2. derece zorlukta platese gittim üstüne bi ders tutulmuşumm
sabah 4de 1 simit ve kahve
ara 4de 1 simit daha
Öğle fırın tavuk salata yoğurt çorba
ara elma
akşam biber dolması ve çorba
spora gidemedim
ve su tamam deil
şu anki tablomuz bu kızlar. pinup azcık silkeleen
isimler | cmt |pazar| pzt | salı | çarş |perş |toplam
06an |2|1| | | | |
ali_ye|5|4|5| | | |
banucan|3|3| | | | |
esraersoy |4|4|5|5| | |
hatice_84 |3|4|3| | | |
lifegoeson |3|5|5| | | |
pinup |1|1|2|2| | |
samanyolu|4|3|5| | | |
S_A |2| | | | | |
tgull |5|5|4| | | |
vafers |3|5| | | | |
tgull salı boncuğu
yine olmamış şok diyet yapıyorsun gibi 500 kkalori de neyin nesi yoğurt olmaz da kayısıları hadi atsaydın ağzına arada
salı menüm
sabah
yarım dilim ekmek üzerine kaymak sürdüm iş yerinde kahvaltı için vaktim olmadı
ara
yok
öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak pilav yanında nohut yemeği
ara
yok
akşam
çok az balık yağsız havuç salatası
ara
meyveli yoğurt
2 lt su tamam spor henüz yok
sana kızıyorum ben dee ara yapamadım ama çok yoğun çalıştım bugün yorgunluktan ölüyorum bu da bahane değil ama evden bişey götürmedim yakında bişey satın alabileceğim de yok işyerimde kızlar abur cubur almış onlardan yemektense hiç ara yapmayım dedim buzdolabını daa karıştırdım iştee ama yiyebileceğim hiç bişey yoktu sütlaç vardı mesela ama sen tatlıyı yasakladın diye onu da yemedim
sabah erken uyanamadım o yüzden spor yapamadım
tembel öğreenciler gibi ne çok bahane saaydım sen en iyisi bana 2 boncuk ver de susayım
sılagül hoşgeldin
gelelim banunun pazartesi menüsüne
sabah 8 de 1 dilim peynir bir bardak süt 1 dl ekmek domates
ara 1 gevrek
öğle kısır bol salata 1 bardak ayran
ara sütlü tatlı
akşam 1 dilim ekmek 3 4 kaşık sebzeli et sote 2 3 kaşık yoğurt salata
gece 1 avuç badem
su tamam spor tamam
yarın dietisyen randevum var bakalım yağdan verebilmişmiyim menüde değişiklik olacakmı
çok uydum ya :)))
ha bu arada çok şükür beklenen oldu ne bu ya biz kadınlar neler çekiyoruz her ay
bu ay 1 hafat gecikti ve acaip şişirdi beni neyse en azında cumaya iner şişliğim
bugün bitki çayıda içtim bolca
misafirlerime de içirdim
biberiye yeşil çay mısır püskülü birde portakal attım içine tadı süperdi valla tavsiye ederim.
hyrlı geceler arkadaşlar
a e olun...
selam millet:98:
sabah bir dilim kızarmış çavdar ekmeği salatalık domates 1KK peynir 1 zeytin çay ceviz
45dk pilates
arada 5i bir arada 5 kayısı 5 fındık
türk kahvesi
öğlende bir tabak kuru fasulye yemeği bol salata haşlama patates eşliğinde
arada yeşil çay biraz beyaz leblebi bir avuç kadar
akşamda aynen öğlende yediğimin aynısı kuru fasulye salata patates salatası yani ama öyle yağlı falan değil normla yeşilliğin içinde haşlanmış patates
2 litre su
merhaba sılagül göründe hem şaşırdım hem sevindim...
inşallah sağlık problemlerin çzöülmüştür...
kızlaar sılagül buranın eski kaptanı dediği gibi maalesef geçen sene gitmek zorunda kalmıştı ama sağolsun biz takımı yönetmeye bildirime bilmem neye alışana kadar elini üstümüzden hiç çekmemişti...
sılagül bu arada kaptan hatice...söylemeyi unuttum.
şimdide haticeye günümü anlatayım.
yine yemeye fırsat bulamadığım için az yemekli bir gündü.
kahvaltı;dünden kalan yarım kıymalı domates,yarım dilim çavdar
öğlen (aslında 14:00gibi ancak fırsat oldu)yine ara öğün yaparım umuduyla götürdüğüm 1küçük light yoğurtum ve 3kayısım öğle yemeği oldu. dışarıdan falan bişi yemek istemedim çünkü çıkınca spora gittim ağır olmaması gerekiyordu yediğimin.
akşam 4ügeçerken eve geldim 1tabak lahana yemeği yedim.
şimdi de yani 19.30gibi falan dünden kalan yarım balığı yiyeceğim.
dün akşam son araöğünü süt yapacaktım ama içmeyi unutmuşum sabah aklıma geldi.ama bu gün unutmayacağım. sabah ara öğünümü yapamadım bari ilkindi ve gece tam olsun kesin süt içeceğim...
bu arada dikkat ettimde yediklerimin kalorisini toplasam 500kalori belki eder. çok sağlıksız ama napcam nasıl ayarlıcam ki gün boyu yiyemiyorum akşamda açığı kapatim desem akşam için ağır olacak zaten yorgunluktan gözüm yemekte görmüyor oof of...
sporları söylim, eğitime gittiğim yerden spor salonuna yürüyüş olsun diye yürüyerek gittim 40dakka falan,
30dakka aerobik ve 45dakka pilates.
su ile artık hiç sorunum kalmadı 3litreyi aşağı düşmüyor bile...
bu gündende bu kadar.
sılagül hoşgeldin
sılagül bizim eski başkan kurucumuz, bizim sayfada konu sahibi sılagül yazıyorya işte o sılagül...ona herzaman ek kontejan açılır. yönetimin bişi diceni sanmam zaten izine gidip dönmeyenler var onlar dönene kadar gidende olur,zaten 2,3 haftaya falan büyük ihtimal ben karnemi alırım.en en kötü ihtimal paylaşımlarımız başlar ilk yer açılan zamandada listeye girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?