Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar banu mu kaçtı nereye kaçtı niye kaçtı
S.A.cım sen bizim takımdan pek keyif almadın galiba hani kraker boncukları ihmal ediyorsun bizi yeni gelen arkadaşla ilgilenmen gerek

sılagül hoşgeldin
tgullcüm ne yapcaz SA ve krakerle 12 oluyoruz sılaagülün döneceği hiç aklıma geelmemişti çift olalım diye krakeri davet etmiştim bi fikrin var mı

tgull salı boncuğu
yine olmamış şok diyet yapıyorsun gibi 500 kkalori de neyin nesi yoğurt olmaz da kayısıları hadi atsaydın ağzına arada

salı menüm
sabah
yarım dilim ekmek üzerine kaymak sürdüm iş yerinde kahvaltı için vaktim olmadı
ara
yok
öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak pilav yanında nohut yemeği
ara
yok
akşam
çok az balık yağsız havuç salatası
ara
meyveli yoğurt

2 lt su tamam spor henüz yok

sana kızıyorum ben dee ara yapamadım ama çok yoğun çalıştım bugün yorgunluktan ölüyorum bu da bahane değil ama evden bişey götürmedim yakında bişey satın alabileceğim de yok işyerimde kızlar abur cubur almış onlardan yemektense hiç ara yapmayım dedim buzdolabını daa karıştırdım iştee ama yiyebileceğim hiç bişey yoktu sütlaç vardı mesela ama sen tatlıyı yasakladın diye onu da yemedim
sabah erken uyanamadım o yüzden spor yapamadım
tembel öğreenciler gibi ne çok bahane saaydım sen en iyisi bana 2 boncuk ver de susayım

selam millet:98:
sabah bir dilim kızarmış çavdar ekmeği salatalık domates 1KK peynir 1 zeytin çay ceviz
45dk pilates
arada 5i bir arada 5 kayısı 5 fındık
türk kahvesi
öğlende bir tabak kuru fasulye yemeği bol salata haşlama patates eşliğinde
arada yeşil çay biraz beyaz leblebi bir avuç kadar
akşamda aynen öğlende yediğimin aynısı kuru fasulye salata patates salatası yani ama öyle yağlı falan değil normla yeşilliğin içinde haşlanmış patates
2 litre su

Sabah k fileks
Ara 3kuru kayısı cay
Öğle domates salatalık yoğurt 2dilim ekmek közlenmiş biber ve 3 çilek
Ara yarim avuç leblebi ve 3çilek
Akşam tavuk sote 1haşlama patates 1ekmek salata az yoğurt
Akşam cay az leblebi
Su 2+ spor 2saat yürüyüş yarim saat egzersiz

çekirdeği görmezden geliyor 5 boncuğu yapıştırıyorum:)

bu günün çok beğendim yılduzlı 5 boncuk veriyorum

ayy kızlarrr dün çok spor yapmışım haftada en az 3 gün iyi spora gittiğim halde

dün 2. derece zorlukta platese gittim üstüne bi ders tutulmuşumm

sabah 4de 1 simit ve kahve

ara 4de 1 simit daha

ara fırın tavuk salata yoğurt çorba

ara elma

akşam biber dolması ve çorba

spora gidemedim

ve su tamam deil

haticeee nasılsa deneme süresi 2 haftaya çıktı deneme süresince yazılıyor muydu isim listeye yazılmıyordu sanırım

2 hafta bakalım çok güsel paylaşım yapan ne kızlar gitti gelmediii:)

bence fire veririrz gibime geliyo

aa olurmu öyle şey canım ne emek memnun kalmadınmı aaa :) asıl siz benden meyumnunmusunuz :)

ben bu hafta düzenli paylaşım yapmam gerekiyor ya listeye girmek içiinn bana eş yok sandım :)

ama krakerin geldiği iyi oldu ya :)

Krakeeerrr hoşgeldin nasılsın bakalım ben önce sana kendi yazdıklarımı yazayım puanını ver ardından hemen seninkileride puanlayayım:

sabah: 1 kücük ekmek ve süt
arada: 11 de yemek yediğim için arada yiyemiyorum iş yeride elverişli değil atıştırmaya
öğlen: bir parça patates üzerinde peynir bir parça kızarmış et ve brokoli
arada: k fleksli yoğurt
akşam: 3 yemek kaşığı pilav yanında çok az fırında file balık ve haşlanmış karnıbahar :)

suyumu tamamlayamadım..

50 tane yan mekik her iki tarafada
30 mekik çektim yarım saat yürüdüm :)

merhaba cnm:) şimdi hemen puanlayayım seni

hmm yemeklerini tam olarak paylaşmamışsın :) 1 saat bekleyim canım o arada yazarsan puanlayacağım senide eksik vermemiş olurum

Bugün sabah ne yaptın kız sabah bir simit tamam olur ama arada simit hiç ama hiç olmamış ben bunu kaçamak sayıcam üzgünüm arazi kuru yemiş (ceviz fındık badem), meyve yada diyet bisküvi ile geçirsen daha iyi olur du su yok spor yok ondan dolayı sana sadece 2boncuk veriyorum üzülerek o da aralar tam ve ama öğünler tam onun için

Sana kolaylık olsun diye yazdım ben

aslında önceleri şok diyet yapanlara hayret ederdim nasıl benim bir öğünde tükkettiğimle tüm gün yetiniyorlar diye ama böyle oluyordur belkide.canım sıkkın olunca ağzıma giren her lokma miğdemi bulandırıyor,mesela bu akşam dediğim yarım alığı bile yiyemedim 1çatal aldım miğdem kalktı yiyemedim.hatta üff ne yiyem nasıl yiyecem derdine düşüyorum.bu arada kayısıyı arada ağzına at diyorsun ama dedim ya o ara yok işte...

hadi bende seni boncuklayayım dediğin gibi al bakalım 2boncuk

sılagül bizim eski başkan kurucumuz, bizim sayfada konu sahibi sılagül yazıyorya işte o sılagül...ona herzaman ek kontejan açılır. yönetimin bişi diceni sanmam zaten izine gidip dönmeyenler var onlar dönene kadar gidende olur,zaten 2,3 haftaya falan büyük ihtimal ben karnemi alırım.en en kötü ihtimal paylaşımlarımız başlar ilk yer açılan zamandada listeye girer.

BANUCAN PAZARTESİ BONCUKLARI
Harikasın arkadaşım,seninde haftasonun yoğun geçmiş...Diyetisyen sonucunu merakla bekliyorum...

SALI GÜNÜ MENÜM
SABAH 1 ince tost,1 bardak süt
ÖĞLEN 1 simit,ayran
ARA 1 elma
AKŞAM çorba,balık,salata
GECE iğde,yeşilçay
2 litre su içtim.30 dk da yürüyüş yaptım az oldu biliyorum ama bütün gün hastanedeydim,yarında tahlillerimi yaptırıcam...

oncelikle hoşgeldn cnm nasılsın? menünü yazıp gıdıosn sadece yoğnsn sanırım:44:

vafers ın salı boncukları
5 leblebiyi aralardan biinde ve abartmadan yemende mahsur yok bence

benm salı menüme gelince

sabah azar azar peynir zeytn domates salatalık ve yarım dilim cavdar ekmeği

ara btkı çayı 3 4 tane çilek

öğlen 3tsne köfte barbunya corba ekmek yok

ara portakal

akşam yarım dilim ekmek 2adet köfte corba 3 kaşık bezelye

su tamam spor yarm saat yürüyüş şimdide mekik çekeceğimmm

Son düzenleme:

sağol canım benim hoşbulduk.

hoşbulduk canımcım.
Lakin bende önce davet edilenler varmış,onların hakkını yemek olmaz.
Boş yer kalırsa haberim olsun.
bana müsade diyeyim sizden haber bekleyeyim oldumu canım.Size kolay gelsin

sağol canım benim.
ben sizden haber bekleyeyim bu arada olurmu yer boşalırsa özelden bir mesaja bakar burada olurum.
Ben bu arada 4 günde 5 kilo topiğine yazıyorum arada.

2 gündür diyetteyim 2 kilom gitti.aynen böyle oldum tartıyı görünce.5 günün sonunda 5 kilo giderse ahanda böyle olurum.

öpüyorum kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…