Bugün yediklerimide paylaşayım:
sabah: 1 kücük ekmek ve süt
arada iş yerinde sabah tenefüs yok yemedim
öğle: peyir ekmek:
arada elma
akşam: haşlamış zeytin yağlı karnıbahar
1 litre su içtim.. 20 normal mekik iki tarafıda 20şer tanede yan mekik
10 dakika step yaptım 2 yoga hareket 5kas gücleştirme hareketi yaptım ve bugün yarım saat yürüdüm..
tatlişkom sınavlarım varya haftasonu onun için canımm hemen yazıp oturuyom başına
ekmek sadece sabahları yiyorum bir dilim onun dışında ağzıma sürmüyorum
süper 5 veriyorum harika gidiyosun geçen haftada iyi kilo verdin bakalım darısı bu haftaya ve benim başıma bende bu cuma regl olucam hadi hayırlısı bu haftada öyle gitti ama olsun ya kilo kaybı tartıda gözükmüyor ama ben baya inceldim habirede yazıom ama motive oluyom kıssss
06an ın salı boncukları
merhaba kızlar ve eşim ayşem
bugün ne güzel bir gündü yaaa havalar güzelleştikçe içim coşuyorrrrr ve tabi kendimi aynada daha fit ve daha güzel gördükçe dünyalar benim oluyor ve hayatı daha çok seviyorum ve kendimi
yaaa insanın kendine değer vermesi kadar güzel bişey yok seviyorum kendimi beni seviyorummmmmmmmmmmmm
evet menüme geçeyim ve aktivitelerime
sabah kızarmış çavdar ekmeği bir dilim 1KK peynir domates salatalık bir yumurta az yağda omlet yaptım kekikli kendime2 ceviz çay şekersiz tabikide
50 dk pilates
5i bir arada 5kayısı
öğlen 1 simit ayran
arada 1 çay 1 cafee latte
akşam bir kase lahana çorbası 1 tabak havuçlu makarna üstüne biraz sarımsaklı yoğurt
2ltre su henüz olmadı ama olur inşallah
işte böyle bugün alışveriş merkezi çarşı pazar gezip kendime ciciler aldım cumartesi hem sınavım hem arkadaşımın nişanı var napçaz bilmem iki ayağım bi papuca girdi ama hallettim sayılır
baklava mıııııııı duymak istemiyoruummm
çarşamba menüne
ben de veremiyorum yaa ne kadar dikkat edersem edeyim..
kendi menümü de yazayım
kahvaltı: kflakes
ara: bi dilim ekmek üstüne labne
öğle: 1 kase çorba
ara: elma
akşam: kabak dolması 3 tane ekmeksiz
suyumu içtim, dans ettim
dans spordan sayılırmı bılemıcem
bugün su ve spor tamam çok güzel,ama akşam yemeğine takıldım ben...yarım lahmacun sonra 1 dilim ekmek,sonra da kekgelelim benim salı menüme
sabah peynir ekmek
öğle kısır salata
ara portakal kivi
akşam yarım lahmacın 1 dilim ekmek 3 4 kaşık et sote
ara ince bir dilim kek
su ve spor tamam
yorumlarına amade samanyolu.
Diyetisyenin oldukça cömertmiş anlaşılan,ben giderken yumurta varsa peynir yenmez demişti,aynı şekilde çorba= 1 dilim ekmek..Hepsi farklı anlaşılan.Ama ortak olan şu kadayıfa hiçbiri hele akşam izin vermezii geceler kızlar samayolu yoksun gene ortalarda ben çarşamba menümü de paylaşayım salı da yorumlanmamış hatırlatayım;
sabah çok az peynir ekmek
ara 1 yumurta domates 3 zeytin 1 dilim peynir 1 dl ekmek
öğle 3 4 kaşık kısır bol salata
ara meyve
akşam 3 4 kaşık pilav 2 3 kaşık et 1 kase mercimek çorbası şalgam suyu
ara 1 küçük dilim kadayıf
su tamam yürüyüş tamam
işte böyle menüm bence iyiydi dr un dedikjlerini yiyemiyorum bile mesela akmeği 2 dl ye diyor
ama bana fazla geliyor yememlazım ama olmuyor
bakalım cumaya sonuç nasıl olucak
yarın da kahvaltıya gidicem arkadaşa
abartmıycam söz....
hyrlı geceler herkese...
Aaa dans bi spordur vücudunun her yeri hareket ediyo ve feci terliyosun. ben spor yerine dansı tercih ediyorum bu yüzden. anlamadım yalnz 4 boncuk mu verdin 5 boncuk mu
tgull çarşamba menü
neyseki bu kezz çok yemişsin ama aralar eksik
çok sevindim senin adına canım 1 beden süperrrr darısı başıma ben de 36lara girmek istiyorum ama böyle yersem zor utançla menümü yazıyorum
sabah
2 tane haşlanmış patates
ara
meyve
öğle
1 tabak kıymalı makarna
ara
meeyve
akşam
dışarda hamburger yedim
ara
limonlu soda
2 lt su Leslie 5 mil
Diyetisyenin oldukça cömertmiş anlaşılan,ben giderken yumurta varsa peynir yenmez demişti,aynı şekilde çorba= 1 dilim ekmek..Hepsi farklı anlaşılan.Ama ortak olan şu kadayıfa hiçbiri hele akşam izin vermez
kusura bakma 2 gündür hastaneye gidiyorum sabah erkenden.Bugün de 5 gibi eve gelebildim yemek ,temizlik derken giremedim yine..Yarında 8 de gidicem,dr bakalım ne diyecek.Bacağımda varis var çok ağrım oluyor...
Menüne gelince kadayıf kaçamak olduğundan ve bana ikram etmediğin için4boncuk veriyorum.
BANUCAN ÇARŞAMBA MENÜSÜ
BENİM MENÜM Hastane menüsü
SABAH 1 poğaça ,çay
ARA süt
ÖĞLEN Fasülye pilaki,çorba
AKŞAM Mercimek çorba,5 lahana dolma,cacık
GECE İğde
30 dk yürüyüş yaptım,hastane dönüşü evi temizledim2 litre suyum tamam...
Hepinize iyi akşamlar:79:
iyi akşamlar kızzzlar ve nurdancmmmm
bu işte ya benm eşimmmm süpersin enerji dolubayılıyorum bu aralardakı havalarına hiiiç sönmesin gitsin kilolar gelsin inceck fit vücutlar ve devamnda mutlulukkkk
herşey çok güzel menünüde begendm tammmmm 5veriorum şekerim tebriklerrr.
benmde iyidi bugun bakalm begenecekmsn
sabah
az şekerli kurabye ve şekersz çay
ara 2bardak kekik çayı
öğlen ıspanak yogurt çorba ekmeksz
ara yogurt 1su bardagı kadar
akşam 2 3 çatal makarna 3 kaşık menemen
su 3ltre
spor mekık 70tane
yuruyus yarm saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?