biran teraddütte kaldım acaba bildirim yapamayacağımı söylememişmiydim diye ama söylemişim. valla yazık oldu inşallah takım kapatma cezası olmaz.çok yoğunum, şimdi işlerim var eğer bir daha fırsat bulup giremezsem diye kilomu her ihtimale karşı söylüyorum. ama eğer yarın sabah tekrar girme şansım olursa son halini güncellerim tamma mı?
tgull(63.2/61.0/2.2/3.48%)şimdilik durum bu...
yarın yine eğitimde olacağım için okulda değilim bildirime de yardım edemeyeceğim bilginiz olsun.en son ihtimal kardeş takım unutmayın listeyi takım arkadaşlarımız düzenlerse onlar kontrol edip paylaşır
tgullcüm sen haber verdin hepsi benim hatam çok özür dilerim Artık daha fazla kaptanlık yapamayacağım çünkü bu sorumluluğu alamam iş yerinde aniden bişey çıkıyor herşey planladığım gibi olmuyor çok da güzel kilo vermiştiniz yazık oldu ne kadar kızsanız haklısınız bana
hatice sen daha önce söylemiştin zaten cuma günü çalışacağını ve bildirim yapma için istediğinde giremeyecğini, bende bunun için kaptan yardımcısı oldum ve cuma günlerinin bildirimini yapmaya çalıştım ki bende işteydim ve heran birşey çıkabilir ve giremeyebilirdim şans uzun süre bişi olmadı yaptım yada sen bir şekilde fırsatın oldu hallettin. bence asıl sorun bu sorumluluğun altına takım olarak giremedik taşın altına herkes elini koyamadı. bir ara bildirimi sıralı yapıp listeye kendini eklemeyi ve yüzdelik hesaplamayı uzun uzun anlattım tekrar tekrar ama olmadı hata yapıldı yada herkes yapmadı işler daha da karışıyor diye ondanda vazgeçtik...biz çalışan iki kişi ile iş yerinden ne kadar yürürse götürmeye çalıştık ama olmadı işte...
SELAM bu günkü menüm:82:
sabah
1 haşlanmış yumurta çay arada tiramisu yemek için
ara 1 dilim tiramisu nescafe
öğlen
patlıcan musakka 1 tabak 1 kase cacık 1 ince dilim ekmek
ara küçücük dilim tiramisu
akşam
2 küçük dilim boş börek küçük kase cacık
su 2 literye çoktan geçti yarım saat egzersiz:122:
Kızlar ben sizin mesajlarınızı görmemiştim, saat 11de de evden çıktım yeni geldim daha. keşke benim de işim olmasaydı da bişeyler yapabilseydim. hatice kaptanlığı bırakacak mısın yani? ee tgull sen de gidicem diyosun napıcaz biz şimdi?
banucan ve samanyolu'nun eşleri nerdeee
isimler | cmt |pazar| pzt | salı | çarş |perş |toplam
06an |2|1|5|5|5|5|23
ali_ye|5|4|5|4|4|3|25
banucan|3|3|5|4|4| |
esraersoy |4|4|5|5|5|5|28
hatice_84 |3|4|3|2|3|5|20
lifegoeson |3|5|5|2|5|5|25
pinup |1|1|2|2|1|1|8
samanyolu|4|3|5|5|5| |
S_A |2|3|5|5|4|4|23
tgull |5|5|4|4|4|5|27
vafers |3|5|4|5|5|4|26
Kızlar isterseniz grup kaptanlığını ben üstlene bilirim yalnız sizden bir isteğim olur bu durumda benim yaptığım listeyi takip ederseniz yani ben tam olarak öğrenene kadar siz bana yanlış yaptığım yerleri ve ne yapmam gerektiğini söylemeniz yeterli yeter ki zayıflayalımmerhaba kızlar,
şimdi işten geldim acaba birinci oldukmu diye heyecanla açtım ve hemen cuma yarışması sonuç sayfasını açtım bizim liste yoktu. sanırım hatice girememiş.ben dün akşamdan sizlere bu gün bildirimi yapamayacağımı ve kardeş takımdan yardım isteyebileceğinzi söylemiştim. sanırım ne yardım isteyen olmuş ne yardıma gelen ve bildirimimiz yapılmadığı için etap birincisi olacak düzydeyken şimdi takım olarak ceza alacağız.gerçekten çok üzüldüm.
lifegoeson son 1.7gram kaldı heralde onu vermemde çok sürmez en fazla olsa 3haftada biter ama zaten 3haftaboyuncada eğitimde olacağım ve bildirim yapmada yardımım olmayacak. dedim ya takım olarak taşın altına elimizi koyabilseydik biri yokken diğerleri onun işlerini yapabilseydi aslında herşey daha kolay olurdu. mesela en azından cuma günü herkes bildirime dikkat etse kaptan yada yardımcı girmiş mi bildirim yapılmış mı baksa herkes dikkat etse böyle ortada kalmayız.takım tam dolu ve en az 10kişiyiz listede ve deneme sürecinde olanlarla daha fazla...bu kadar kalabalık takımda böyle olmamalıydı...bu arada ben hedefe ulaşsamda bir süre kilomu sabitleyene kadar düzenli olmaya kiloları geri almamak için günlük yapmam gerekenleri yediğim olsun sporum olsun tam olarak oturtmaya çalışacağım.listede olmasamda karnemi alsamda bir süre daha sizlerle paylaşım yapmak isterim tabi sizlerde isterseniz...bu süredede aranızda kaptan olmak için gönüllü olacak kişiye elimden geldikçe destek olmaya çalışırım.
ama şunu söylemek lazım çalışanlarla bu işin olması çok zor çünkü bildirim yapmam lazım diye elindeki işi toplantıyı bırakamıyorsun o yüzden cuma günü evde olan yada çalışmayan bir gönüllüye ihtiyacımız var? kızlar bu özelliklere sahip bir gönüllü var mı?
bu arada samanyolu arkadaşımız girmemeiş gene
inş. ii dir sağlık sorunları vardı dolayısıyla o paylaşmadığı
için yorumlayamadım benim menümde yorumsuz kaldı
cuma menüme gelince
malesef bu gün canım bişey yemek istemedi
CUMA YARIŞMASI NEDıR?
Cuma Yarışması; zayıflama amacıyla 15 Mayıs 2007 de başlatılmış olan ve takımlar arasındaki rekabete dayalı bir yarışmadır.
Yarışmaya katılan takımlarda ortalama olarak 8-10 kişi bulunur. Bu kişilerden biri lider olarak seçilir. Lider kendine yardımcı da tayin edebilir.
Yarışma haftalık etaplar halinde yapılmaktadır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini takım topiklerinde paylaşırlar. Lider veya yardımcısı da bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına ekler. Bu ekleme için son süre Cuma günleri 16:30 dur. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur.
Üyeler takım topiklerinde günlük beslenme detaylarını, spor faaliyetlerini ve yararlı bilgileri paylaşırlar.
Zayıflama Yarışmasına dahil olan topikler hakkında kısaca bilgi vereyim:
1- Zayıflama Yarışmasına Katılmak ısteyenler : Adından da anlaşılacağı üzere, yarışmamıza katılmak isteyen KK üyeleri sözkonusu topiğe girerek; kilolarını da içerir bir mesaj yazarlar. Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımlardan davet gelmesini beklerler. Dolayısı ile mesaj yazdıktan sonra verilen cevapları takip etmek gerekmektedir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
2- Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı: Sadece yarışmacıların kullanabildiği bir paylaşım alanıdır. Organizasyonla ilgili görüşler, öneriler, değişiklikler bu topikte iletilir. Ayrıca bana herhangi bir bilgi iletilmek istenildiğinde bu topik kullanılır. Her Cuma takım liderlerinin (veya yetkililerinin) ilgili etaba dair kilo bildirimlerini yaptığı alan da burasıdır.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
3- Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri : Her etap bitiminde, sonuçlar formata uygun olarak listeler halinde bu bölümde yayımlanır. Bu topikte mesajlaşma yapılamaz, sadece sonuç listeleri yer alır.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html
4- Zayıflama Yarışması Mezunları: Adından da anlaşılacağı üzere, yarışmada hedefine ulaşmış ya da ulaşmakta olan arkadaşlarımızın paylaşım alanıdır.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?