Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menümü yazıp hemen çıkıyorum yarın sınavım artı akşama arkadaşımın nişanı var muhtemelen giremem pazar günüde sınavım var artık pazar akşamı görüşürüz
sabah kızarmış bir dilim çavdar ekmeği salatalık domates roka 1KK peynir 2 zeytin çay ceviz
arada 1muz
50dk pilates
arada 5i bir arada 5 kayısı
öğlen bir tabak patates yemeği 4 tane mercimek köfte
arada türk kahvesi yeşil çay 1elma
akşam 4tane mercimek köfte daha başka bişey yemeği düşünmüyorum
2ltre su olmadı olur öptüm hepinizi

SELAM bu günkü menüm:82:

sabah
1 haşlanmış yumurta çay arada tiramisu yemek için

ara 1 dilim tiramisu nescafe

öğlen

patlıcan musakka 1 tabak 1 kase cacık 1 ince dilim ekmek

ara küçücük dilim tiramisu

akşam

2 küçük dilim boş börek küçük kase cacık

su 2 literye çoktan geçti yarım saat egzersiz:122:

merhaba kızlar,
şimdi işten geldim acaba birinci oldukmu diye heyecanla açtım ve hemen cuma yarışması sonuç sayfasını açtım bizim liste yoktu. sanırım hatice girememiş.ben dün akşamdan sizlere bu gün bildirimi yapamayacağımı ve kardeş takımdan yardım isteyebileceğinzi söylemiştim. sanırım ne yardım isteyen olmuş ne yardıma gelen ve bildirimimiz yapılmadığı için etap birincisi olacak düzydeyken şimdi takım olarak ceza alacağız.gerçekten çok üzüldüm.

biran teraddütte kaldım acaba bildirim yapamayacağımı söylememişmiydim diye ama söylemişim. valla yazık oldu inşallah takım kapatma cezası olmaz.

tgullcüm sen haber verdin hepsi benim hatam çok özür dilerim Artık daha fazla kaptanlık yapamayacağım çünkü bu sorumluluğu alamam iş yerinde aniden bişey çıkıyor herşey planladığım gibi olmuyor çok da güzel kilo vermiştiniz yazık oldu ne kadar kızsanız haklısınız bana

hatice sen daha önce söylemiştin zaten cuma günü çalışacağını ve bildirim yapma için istediğinde giremeyecğini, bende bunun için kaptan yardımcısı oldum ve cuma günlerinin bildirimini yapmaya çalıştım ki bende işteydim ve heran birşey çıkabilir ve giremeyebilirdim şans uzun süre bişi olmadı yaptım yada sen bir şekilde fırsatın oldu hallettin. bence asıl sorun bu sorumluluğun altına takım olarak giremedik taşın altına herkes elini koyamadı. bir ara bildirimi sıralı yapıp listeye kendini eklemeyi ve yüzdelik hesaplamayı uzun uzun anlattım tekrar tekrar ama olmadı hata yapıldı yada herkes yapmadı işler daha da karışıyor diye ondanda vazgeçtik...biz çalışan iki kişi ile iş yerinden ne kadar yürürse götürmeye çalıştık ama olmadı işte...

Kızlar ben sizin mesajlarınızı görmemiştim, saat 11de de evden çıktım yeni geldim daha. keşke benim de işim olmasaydı da bişeyler yapabilseydim. hatice kaptanlığı bırakacak mısın yani? ee tgull sen de gidicem diyosun napıcaz biz şimdi?

puanlayayım hemen:) ooh börekler tiramisulaarr

bak ara öğü nlerden ve kaçamaklardan kırıyorum 2 puanınıı toplamda 33 puan veriyorum sana :)

Selam hatice bence sen kaptanlığı bırakmamalısın.. çünkü grupta en eskilerden sen varsın ve düzenlide giriyorsun neredeyse hepimiz çalışıyoruz veya sorumluluklarımız var paylaşımı yapamamak her zaman olan birşey değilki ya

Benim bugün yediklerim:

sabah:1 kücük ekmek
arada iş nedeniyle yiyemedim
öğlen: bir parça balık yanında haşlanmış biber brokoli bezelye karnıbahar
akşam: sandwich..

2 litre suyumu tamamladım sporumda 1 saat yürüyüş ve mekik..

lifegoeson son 1.7gram kaldı heralde onu vermemde çok sürmez en fazla olsa 3haftada biter ama zaten 3haftaboyuncada eğitimde olacağım ve bildirim yapmada yardımım olmayacak. dedim ya takım olarak taşın altına elimizi koyabilseydik biri yokken diğerleri onun işlerini yapabilseydi aslında herşey daha kolay olurdu. mesela en azından cuma günü herkes bildirime dikkat etse kaptan yada yardımcı girmiş mi bildirim yapılmış mı baksa herkes dikkat etse böyle ortada kalmayız.takım tam dolu ve en az 10kişiyiz listede ve deneme sürecinde olanlarla daha fazla...bu kadar kalabalık takımda böyle olmamalıydı...bu arada ben hedefe ulaşsamda bir süre kilomu sabitleyene kadar düzenli olmaya kiloları geri almamak için günlük yapmam gerekenleri yediğim olsun sporum olsun tam olarak oturtmaya çalışacağım.listede olmasamda karnemi alsamda bir süre daha sizlerle paylaşım yapmak isterim tabi sizlerde isterseniz...bu süredede aranızda kaptan olmak için gönüllü olacak kişiye elimden geldikçe destek olmaya çalışırım.

ama şunu söylemek lazım çalışanlarla bu işin olması çok zor çünkü bildirim yapmam lazım diye elindeki işi toplantıyı bırakamıyorsun o yüzden cuma günü evde olan yada çalışmayan bir gönüllüye ihtiyacımız var? kızlar bu özelliklere sahip bir gönüllü var mı?

esracım çok güzel olmuş tablo eline emeğine sağlık,
yine boncukların içi seni tebrik ederim. boncuklarla verilen kilolarda orantılı olmuş...

ya kızlar bilmiyorum ama bana kalırsa kaptanın değişmesine falan gerek yok..
sadece daha dikkatli olalım

Kızlar isterseniz grup kaptanlığını ben üstlene bilirim yalnız sizden bir isteğim olur bu durumda benim yaptığım listeyi takip ederseniz yani ben tam olarak öğrenene kadar siz bana yanlış yaptığım yerleri ve ne yapmam gerektiğini söylemeniz yeterli yeter ki zayıflayalım

ben çalışmıyorum okulum da yok bütün gün evdeyim. sadece setlerim oluyo o da ben ne zaman istersem. günlerini ben belirliyorum yani setin. ama kaptanlık yapacak kadar güvenmiyorum kendime. belki kaptan olacak kişiye yardımcı olurum. senin gitmene çok üzüldüm, listede olmasan bile hep burda ol takıma neşe getiriyosun.

S_A paylaşımlar eksik olduğu için boncuk tablosunu bile tamamlayamadım baksana. takım çok durgunlaştı çok üzülüyorum...

ee bu haftaki eşlerimiz kim?
eşim kimse ona yazıyorum menümü

kahvaltı: k-flakes
ara: kivi
öğle: 1 kaşık yağ ile patates kızartması.
ara: nescafe
akşam: bamya, bulgur pilavı. ikisinden de çok az yedim çünkü hiç sevmem bu yemeği.
ara: meyveli yoğurt

2 lt su. spor yok.

ii geceler kızlar
nasılsınız
takım malesef bu gün sekteye uğramış ban çalışmıyorum
ama beceremem sanırım
bence devam etsin kaptanlarımız
bizler biraz daha yardımcı olamaya çalışalım
hatta 3. bir yardımcı olsun böyle durumlar için joker

bu arada samanyolu arkadaşımız girmemeiş gene
inş. ii dir sağlık sorunları vardı dolayısıyla o paylaşmadığı
için yorumlayamadım benim menümde yorumsuz kaldı

cuma menüme gelince

malesef bu gün canım bişey yemek istemedi

kahvaltı 2 büskivi

ara yok

öğle türk kahvesi küçük bir çikolata

ara 2 dl ekmek peynir domates çay

akşam 4 5 büsküvi yarım bardak süt 3 4 kaşık kısır 4 5 kaşık salatayla

ara 1 avuç kabak çekirdeği

su tamam spor 30 dk plates

ne kadar saçma bir gündü hyrsı napalım

toplamda aşırı bir kalori yok aslında sadece düzensiz bir
beslenme oldu ....

anladım canım inşallah iyidir samanyolu.
bugün benim de moralim çok bozuktu canım hiçbi şey yapmak istemedi. yediğim her şeyi çok az yedim.
hani sebepsiz bi sıkıntı çöker ya üstüne. öyle işte...

günaydın kızlar ben dün gerçekten çok üzüldüm içim içimi yedi internete giremedim daha önce de kaptanlığı devretmek istemiştim ama gönüllü çıkmamıştı cuma çalışmaya başladığımdan beri bu görevi hakkıyla yapamayacağımı biliyordum umarım ceza almayız ne diyebilirim ki çok üzgünüm
başka gönüllü olmadığına göre
esra kaptan
lifegoeson kaptan yardımcısı
bu iki arkadaşımız da düzenli paylaşım yapıyorlar ve durumları müsait
hayırlı olsun tgull ve ben bi süre size yardımcı olmaya çalışırız kızlar teşekkür ederim

karar defterindeki bu yazıya göre 2 hafta üst üste bildirim yapmazsak diskalifiye oluyoruz ceza var mı onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…