biraz korkuyorum başlayıp da yarıda bırakırsam utançdan ölürüm patates de tuzsuz hiç güzell olmaz ama başlayalım tamam
patatese baharat dökmek serbest. tuz ve kimyon dökebilirsin yani.
MErhaba canım bu haftaki eşim sensin ama beni puanlayamazsan yani giremezsen nete arkadaşlardan biri mutlaka yapacaktır..
Çok büyük geçmiş olsun ya spor 3 hafta yasak olsa bile önemli olan sağlık değilmi kendine çok dikkat et.
Benim bugün yediklerim:
sabah: 1 kücük ekmek ve 1 elma
arada: 1 parça kek
öğlen: spagetti domatesli
arada: yarım dilim kek
akşam: karışık salata ve limonlu dondurma
sporum bugün sadece yarım saat yürüyüş suyumuda tamamlayamadım.. bugün uzak bir yerde kursum vardı.. fakat yemek acısından verilenler göründüğü gibi berbattı..
KIZLAR yarın kimler başlıyor 5 gündiyetine ben başlayacam.. yarın tam gün patates yiyeceğim..
fakat bitkisel çayda içiçem :)
Merhaba arkadaşlar,ben size haber veremedim,kusura bakmayın.Perşembe sabah muayene için hastaneye gittim,hemen hastaneye yatışım yapıldı,dün sabah 10.30 da ameliyat oldum.Varis ameliyatı...Bugün eve geldim,haber veremediğim için üzgünüm...Bu arada bildirim yapamamışız,olsun Hatice ve Tgull ben ikinizi de,tabii bütün takım arkadaşlarımı da çok seviyorum.Artık perşembe bildiririz kilolarımızı.
Bu arada bana 2o gün spor yasak sevgili kaptanım durumuma çare,spor affı istiyorum
bu arada yeni kaptanlarımıza başarılar diliyorum:79:
Sağol canım,varis ameliyatı oldum,2 saat sürmüş,bacağımda ,kasığımda bolca dikişlerim var,ağrım çok ama iyiyim çok şükür:79:geççmişşşşş olsunnnnnnn samanyolu öenmli bir ameliyat mı bilmiyorum ama döndüğüne göre iyisindir
Sağol arkadaşım,arada sırada girmeye çalışırım zaten fazla dolaşamıyorum henüz...
Menüne gelince
Sana 4 boncuk veriyorum
anladım canım inşallah iyidir samanyolu.
bugün benim de moralim çok bozuktu canım hiçbi şey yapmak istemedi. yediğim her şeyi çok az yedim.
hani sebepsiz bi sıkıntı çöker ya üstüne. öyle işte...
Merhaba arkadaşlar,ben size haber veremedim,kusura bakmayın.Perşembe sabah muayene için hastaneye gittim,hemen hastaneye yatışım yapıldı,dün sabah 10.30 da ameliyat oldum.Varis ameliyatı...Bugün eve geldim,haber veremediğim için üzgünüm...Bu arada bildirim yapamamışız,olsun Hatice ve Tgull ben ikinizi de,tabii bütün takım arkadaşlarımı da çok seviyorum.Artık perşembe bildiririz kilolarımızı.
Bu arada bana 2o gün spor yasak sevgili kaptanım durumuma çare,spor affı istiyorum
geçmiş olsun canım tahmin etmiştim bende sen giremeyince birşeymi oldu diye
Allah tez vakitte şifa versin inş...
a e ol...
tuz dışındaki baharatlarmış canım o
yeni eşim merhaba bugünü ne sen sor ne ben söyleyim
iyialşamlar herkeze suanda sıddetli gökgürültüleri içinde antalyadan sevgiler
yeni eşim ve yeni kaptanımız merhaba
cumartesi menüm
sabah 2dılım kepeklı kızarmış ekmek üstüne azcık peynır surdum 2bardak çay 2zeytin
ara 1avuc bleblebi
ögle kfleks
ara yarım mavı yesil laıght cıkolata
akşam 4kasık makarna tavuk sote karnıbahar salatsı
ara 2tane cıkolata kaplı pısmanıye:78:nescafe ile
su tamam spor yapıcam bırazdan egzersizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?