ya kızlar bilmiyorum ama bana kalırsa kaptanın değişmesine falan gerek yok..
sadece daha dikkatli olalım
Kızlar isterseniz grup kaptanlığını ben üstlene bilirim yalnız sizden bir isteğim olur bu durumda benim yaptığım listeyi takip ederseniz yani ben tam olarak öğrenene kadar siz bana yanlış yaptığım yerleri ve ne yapmam gerektiğini söylemeniz yeterli yeter ki zayıflayalım
bugün neredeyse kimse paylaşmamış yediklerini!!
ben çalışmıyorum okulum da yok bütün gün evdeyim. sadece setlerim oluyo o da ben ne zaman istersem. günlerini ben belirliyorum yani setin. ama kaptanlık yapacak kadar güvenmiyorum kendime. belki kaptan olacak kişiye yardımcı olurum. senin gitmene çok üzüldüm, listede olmasan bile hep burda ol takıma neşe getiriyosun.
günaydın kızlar ben dün gerçekten çok üzüldüm içim içimi yedi internete giremedim daha önce de kaptanlığı devretmek istemiştim ama gönüllü çıkmamıştı cuma çalışmaya başladığımdan beri bu görevi hakkıyla yapamayacağımı biliyordum umarım ceza almayız ne diyebilirim ki çok üzgünüm
başka gönüllü olmadığına göre
esra kaptan
lifegoeson kaptan yardımcısı
bu iki arkadaşımız da düzenli paylaşım yapıyorlar ve durumları müsait
hayırlı olsun tgull ve ben bi süre size yardımcı olmaya çalışırız kızlar teşekkür ederim
karar defterindeki bu yazıya göre 2 hafta üst üste bildirim yapmazsak diskalifiye oluyoruz ceza var mı onu bilmiyorum
ben çalışmıyorum okulum da yok bütün gün evdeyim. sadece setlerim oluyo o da ben ne zaman istersem. günlerini ben belirliyorum yani setin. ama kaptanlık yapacak kadar güvenmiyorum kendime. belki kaptan olacak kişiye yardımcı olurum. senin gitmene çok üzüldüm, listede olmasan bile hep burda ol takıma neşe getiriyosun.
boncukların lıstesi sırayla yapılıyorsa bu hafta isterseniz ben yapayım .haftaya yokum perşembe gununden pazar gunune kadar.kaptanlarımız yenı eşlerımızı secse. olan olmuş önumuze bır an önce bakalım hiç paylaşımda yok
S.A=samanyolu
Tgull=kraker
Esraersoy=aliye
Hatice=lifegoeson
Banucan=vafers
06an=pinup
Başarılar
merhaba kızlar,
şimdi işten geldim acaba birinci oldukmu diye heyecanla açtım ve hemen cuma yarışması sonuç sayfasını açtım bizim liste yoktu. sanırım hatice girememiş.ben dün akşamdan sizlere bu gün bildirimi yapamayacağımı ve kardeş takımdan yardım isteyebileceğinzi söylemiştim. sanırım ne yardım isteyen olmuş ne yardıma gelen ve bildirimimiz yapılmadığı için etap birincisi olacak düzydeyken şimdi takım olarak ceza alacağız.gerçekten çok üzüldüm.
tgullcüm sen haber verdin hepsi benim hatam çok özür dilerim Artık daha fazla kaptanlık yapamayacağım çünkü bu sorumluluğu alamam iş yerinde aniden bişey çıkıyor herşey planladığım gibi olmuyor çok da güzel kilo vermiştiniz yazık oldu ne kadar kızsanız haklısınız bana
ya kızlar ikinizide çok seviyrum her daim burda olun :)
yani tanımadan ne sevosun beee diyeblirsiniz ama
heni motive vs anlamnda canlar :)
bu arada başka takımlardan gelip paylaşım sorulmuş tgull aslında ama neden olmadı bilmiyorum
nedenini nasılını bilmem artık canlar ama olan oldu bi arada devam edelim:)
ya kızlar ikinizide çok seviyrum her daim burda olun :)
yani tanımadan ne sevosun beee diyeblirsiniz ama
heni motive vs anlamnda canlar :)
bu arada başka takımlardan gelip paylaşım sorulmuş tgull aslında ama neden olmadı bilmiyorum
nedenini nasılını bilmem artık canlar ama olan oldu bi arada devam edelim:)
Merhaba arkadaşlar,ben size haber veremedim,kusura bakmayın.Perşembe sabah muayene için hastaneye gittim,hemen hastaneye yatışım yapıldı,dün sabah 10.30 da ameliyat oldum.Varis ameliyatı...Bugün eve geldim,haber veremediğim için üzgünüm...Bu arada bildirim yapamamışız,olsun Hatice ve Tgull ben ikinizi de,tabii bütün takım arkadaşlarımı da çok seviyorum.Artık perşembe bildiririz kilolarımızı.
Bu arada bana 2o gün spor yasak sevgili kaptanım durumuma çare,spor affı istiyorum
bu arada yeni kaptanlarımıza başarılar diliyorum:79:
bu 5 günde 5 kilo diyetine başlamak ist.yorum kim bana eşlik edecek:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?