Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya kızlar bilmiyorum ama bana kalırsa kaptanın değişmesine falan gerek yok..
sadece daha dikkatli olalım

bugün neredeyse kimse paylaşmamış yediklerini!!

karar defterindeki bu yazıya göre 2 hafta üst üste bildirim yapmazsak diskalifiye oluyoruz ceza var mı onu bilmiyorum

tüm takımın gördüğüm kadarıyla morali yerlerde ama salmayalım kendimizi haticede paylaşmış iki hafta üst üste bildirim olmazsa diskalifiye olunuyormuş belki ceza alırım ama buradayız sonuç olarak. hatice daha öncede sorun yaşayacağını söyledi bildirim yapmada ama aday çıkmadığı için mecbur elinden geldiğince devam etmeye çalıştı illa bir yerde böyle bir tıkanıklıklık olacaktı bir aksilik olması normal. hatice devam etsin diyen var sağolsun elinden geleni yaptı iyi bir kaptan benim gönlümde bundan yana ama iş yerinde onuda daha fazla strese sokmaya hakkımız yok. adaylar çıkmış çok sevindim.çok sağolun kızlar haticenin dediği gibi gönüllü olan esra kaptan,lifegoeson da yardımcı hayırlı uğurlu olsun herkese...hatice ve ben buradayız tam destek hep destek. bence bir kaç hafta tartılmayı liste yapma işini perşembeden halledelim bizimde kontrol edebilme şansımız olur cumada paylaşım sayfasında paylaşırsınız.ama şu var evde olsanızda bizden daha müsait olsanızda ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.tamam ikinizden biri bildirimi yapar ama kesinlikle tüm takım buna dikkat etmeli fırsatı oldukça cuma girip paylaşımımız yapılmış mı diye bakmalı ve saat gecikmesine rağmen hala yapılmamışsa yardım etmeli bir şeyler yapmalı...benim fikrim bu siz ne dersiniz?

boncukların lıstesi sırayla yapılıyorsa bu hafta isterseniz ben yapayım .haftaya yokum perşembe gununden pazar gunune kadar.kaptanlarımız yenı eşlerımızı secse. olan olmuş önumuze bır an önce bakalım hiç paylaşımda yok

üzülme canım bir süre daha buradayım. daha hedefe ulaşmadım inşallah biran önce ulaşırım ama dediğim gibi karnemi alsamda dikkat etmeye devam edecem ve almamaya çalışacam kilomun sabitlenmesine çalışacağım diyordum ama bir dahaki ay eşim dönüyor, ne kadar verebilirsem kardır diye bakıyorum şimdi.o geldikten sonra kilo almaya geçebilirim

Kızlar siz bu hafta eşleri belirleyin gerisini bana bırakın bu arada boncuk görevini de ALIYE'in yapmasını rica ediyorum bu hafta herkes perşembe günü kilolarını bana bildirsin ve bundan sonra biz perşembe günleri kilolarımizi paylaşalım cuma günü de nereye bildirim yapmam gerekiyorsan ben yaparım

Son düzenleme:

Peki canım bu hafta sen yap

TGULL canım sen bu hafta ki eşleri belirler misin ben belki bazı arkadaşları görmemiş yada ismini bilmiyor olabilirim

arkadaşlar önümüzdeki cuma bildirim yaparsak herhangi bir ceza yok neyseki püsküüte sormuştum cevaplamış sağolsun ama takım olarak bizi uyarıyor daha dikkatli olmamız konusunda bu bildirim işi tgullün de dediği gibi tüm takımın sorumluluğu esra kaptan lifegoesonun da yardımcı olduğunu bildiriyorum ben size her zaman yardımcı olmaya çalıırım önümüzdeki cuma dikkat edeceğimiz iki haftalık kilo bildirimi değil etapdışı kalmammışız gibi 1 haftalık bildirim yapmamız gerekiyor

***3. TAKIM 200. ETAP***

hatice_84 (54.8 / 54.8 / 0 / 0% )
samanyolu ( 65.8 / 65.8 / 0 / 0%)
pinup ( 61.4 / 61.4 / 0 / 0%)
vafers (60/ 60 / 0 / 0%)
tgull ( 63.2 / 61 / 2.2 / 3.48% )
ali_ye ( 65 / 65 / 0 / 0%)
esraersoy(72.6 / 70.4 / 2.2 / 3.03%)
lifegoeson ( 52.5 / 52.7 / -0.2 / -0.38 % )
06an (59.2 / 59 / 0.2 / 0.34%)
banucan1975 ( 88.5 /85.5 / 0 /0%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (643 / 638.6 / 4.4 / 0.68%)

S.A.cım çok teşekkür ederim canım ama artık kaptanlık yapamıyorum sorumluluk alıp bunu yerine getirememek beni çok üzüyor

kraker seni listeye eklemediğim için sitem etmişsin deneme süresi 2 haftaya çıkmış senin 1 hafta bile olmmıştı ki canım hem zaten bu hafta takım olarak etap dışı kaldık bişey fark etmedi bizimle misin hala

esra listede 10 kişiyiz bu hafta S.A. ve kraker eklenecek pakize ve sılagül döndü ve beklemedeler kontenjan 12 olduğu için

S.A=samanyolu
Tgull=kraker
Esraersoy=aliye
Hatice=lifegoeson
Banucan=vafers
06an=pinup
Başarılar

esra eline sağlık,
bana söylemiştin yapacaktım ama gebelik bölümünde dalmışım ay dedim eşlemeleri unuttum döndüm ama halletmişsin sağol eline sağlık.

ya kızlar ikinizide çok seviyrum her daim burda olun :)

yani tanımadan ne sevosun beee diyeblirsiniz ama
heni motive vs anlamnda canlar :)
bu arada başka takımlardan gelip paylaşım sorulmuş tgull aslında ama neden olmadı bilmiyorum

nedenini nasılını bilmem artık canlar ama olan oldu bi arada devam edelim:)

çünkü gündüzleri burda kimsecikler olmuyo, başka takımlar sormuş ama burda kimse olmadığı için görmemişiz.
ben de tgull ve hatice'yi çok seviyorum tanımadan, gönül ister ki hep kalsınlar ama kader kısmet..

kaptan yardımcısı olmuşum umarım esra ve ben sizin kadar iyi yapabiliriz görevimizi. cuma günlerimi boş bırakacağım artık. hepimize sağlıklı kilo vermeler sizi seviyorum

Sabah k fileks
Ara yarim elma
Öğle cay 2 dilim kıymalı börek
Ard 6 çilek azçık leblebi
Akşam 3 mercimek köfte Domates salatalık yayla çorba

2 lt suya tamamlicam
1saat yürüyüş 100 mekik

bende seni seviyorum canım sağol.
ben eğitimde olduğum için cuma giremeyeceğimi söylemiştim aslında haticeninde iş yerinde aksaklık olmuş o da girememiş aslında çok da dağınık değildi listemiz uyarı mesajlarını gören olsa takımdan halledebilirdi belkide.neyse olan oldu. gelecek haftalar için yeni şeyler konuştuk geçmiş sayfalardan bir bak istersen...cuma herkes dikkat edecek artık girdikçe kaptan oralarda mı bildirim yapmış mı bakacak...

Kızlar size bu hafta yapacağım diyeti yazıcam. Ne kadar dikkat edersem edeyim veremediğim için hızlı verdirtenleri deniyorum. 5 günde 5 kilo diyetini bile harfi harfine uygulamama rağmen 2.5 kilo verebildim benim bünyemde bi sorun var ama çözemedim. Bu hafta yapacağım diyet de normalde hep yediğim şeyler, o yüzden zor gelmeyecektir. Sporla desteklenmesi hoşuma gitti. Sadece sabah o kadar erken kalmak ve akşam erken uyumak zor gelicek. Pazartesi başlamayı düşünüyorum inşallah.

1. gün

7.30 Uykudan uyandıktan sonra ilk iş olarak bir bardak, içine limon ve bir parça zencefil karıştırılmış sıcak su. Bunun amacı metabolizmayı güçlü tutmak.

8.00 Yürüyüşe çıkmak için iyi bir zaman ! Egzersiz yapmak için en ideal zaman kahvaltı öncesidir çünkü vücut zaten uykudan yeni kalktığı için yağları yakmak için müsait durumdadır.

9.15 Bol bol su için. Vücuttaki kafeini suyla atarak vücudunuzu tazeleyebilirsiniz, bu da selülit oluşumunu engeller.

9.30 Kahvaltı için aşağıdaki muz karışımını için:
150ml az yağlı süt, 200 gram diet yoğurt ve bir orta boy muz.
Sütü, yoğurdu ve muzu blenderda karıştırarak uzun bir bardakta için. Muzun içindeki doğal şeker size yarım saat içersinde gün boyu yetecek bir enerji sağlayacaktır.

11.00 Çıkın ve bir kez daha yürüyüşün tadını çıkarın ! Günde 10.000 adım yürümek size tam 500 kalori kaybettirebilir.

13.00 Öğle yemeği için bir sandviç yeterli. Ton balığı, domates, biraz soğan ve karabiber, büyük bir parça göbek salata ve salatalık.

15.00 Yine egzersiz zamanı ! yarım saat ile 1 saat arası bisiklete binebilirsiniz ve ya kısa zamanlı bir koşu da işinizi görür. Bu sıcaklarda dışarı çıkmak istemiyorsanız 1-1.30 saatlik bir öğle uykusunun kimseye zararı olmaz.

16.15 Eğer diyet programınıza uyduysanız bu saate kadar acıkmamış olmanız gerekir. Ama oldu da acıktınız.. O zaman bu saatte içilecek bir bardak limonata ya da yenecek bir elma sizi tok tutabilir. Portakal, limon, üzüm gibi meyveler kan kolestrolünü düşürdüğü için tercih sebebi olabilir.

18.30 Akşam yemeği zamanı ! Hafif bir akşam yemeği sizi bekliyor ama yine oldukça doyurucu olacak.

Somon Salatası (Bunun yerine ton balıklı salata yemeyi planlıyorum.)
2 parça kızarmış somon balığı, 1 orta boy rezene, ufak bir limon, bir miktar zeytinyağı, 1 baş sarımsak, 1 küçük yeşil biber, 300 gram taze patates, 3 dilim taze soğan ve karabiber

20.00 Dans edin.(her gün yaptığım şey) İster evde arkadaşlarınızla ister dışarıda bir diskoda 1 saat dans etmekle tam 200 kaloriye kadar yakabilirsiniz.

22.30 Uyku vakti geldi. (Belki bunu da 1 saat geciktirebilirim) Araştırmalar gösteriyor kiher gece 6 saatten az uyuyan insanların iştahı %15 daha fazla oluyor !

2. gün
8.00 Kulaklıklarınızı takın ve sabah yürüyüşünüze başlayın. 1 saatlik yürüyüş size 400 kalori kaybettirir.

9.00 Kahvaltı zamanı. Güne başlarken yenen güzel bir meyve salatası her zaman iyi bir seçimdir.

10.15 Aerobic zamanı. Belki de liseden beri yapmadığınız esneme hareketlerini hatırlama zamanı !. Omuzlarınızı, bacaklarınızı ve göğsünüzü çalıştırın

11.00 Yine çabuk bir kalori yakma yöntemi ! Başınızın üzerinde sizi yukarı doğru çeken bir balon olduğunu farzedin. Kollarınızı kaldırabildiğiniz kadar kaldırın ve vücudunuzu gerin.

12.30 Beyaz peynir ve siyah zeytinlerle donatılmış, yeşil biber, karabiber, bir miktar patates ve zeytinyağıyla süslenmiş lezzetli salatanızı yemenin zamanıdır.

14.30 Küçük ev işleri yaparak zayıflayın ! Mesela yerleri paspaslayın, elektrikli süpürgeyle temizlik yapın ve kendinizi giysileri ütülemeye verin ! 50 dakikalık ütü yapmak size 100 kalori kaybettirebiliyor !

16.15 Bir bardak yeşil çay için.

19.30 Programın son safhasına geldiniz ! Şimdi yapmanız gereken sadece kendinize güzel bir spagetti pişirmek. (2 gün boyunca bu anı bekleyeceğim) Fakat onun da bir açıklaması var tabi. Acılı yemekler ağzınızdaki sinir uçlarını uyararak metabolizmanızı hızlandırıyor.

Bu diyet aynen uygulandığı zaman 2 günde tam 5 kilo kaybetmenizi sağlayabiliyor.muş.

Merhaba arkadaşlar,ben size haber veremedim,kusura bakmayın.Perşembe sabah muayene için hastaneye gittim,hemen hastaneye yatışım yapıldı,dün sabah 10.30 da ameliyat oldum.Varis ameliyatı...Bugün eve geldim,haber veremediğim için üzgünüm...Bu arada bildirim yapamamışız,olsun Hatice ve Tgull ben ikinizi de,tabii bütün takım arkadaşlarımı da çok seviyorum.Artık perşembe bildiririz kilolarımızı.
Bu arada bana 2o gün spor yasak sevgili kaptanım durumuma çare,spor affı istiyorum
bu arada yeni kaptanlarımıza başarılar diliyorum:79:

MErhaba canım bu haftaki eşim sensin ama beni puanlayamazsan yani giremezsen nete arkadaşlardan biri mutlaka yapacaktır..

Çok büyük geçmiş olsun ya spor 3 hafta yasak olsa bile önemli olan sağlık değilmi kendine çok dikkat et.

Benim bugün yediklerim:

sabah: 1 kücük ekmek ve 1 elma
arada: 1 parça kek
öğlen: spagetti domatesli
arada: yarım dilim kek
akşam: karışık salata ve limonlu dondurma

sporum bugün sadece yarım saat yürüyüş suyumuda tamamlayamadım.. bugün uzak bir yerde kursum vardı.. fakat yemek acısından verilenler göründüğü gibi berbattı..

KIZLAR yarın kimler başlıyor 5 gündiyetine ben başlayacam.. yarın tam gün patates yiyeceğim..

fakat bitkisel çayda içiçem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…