Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok çok geçmiş olsun canım

Haticecim ben yarın sadece çorba içerek detokş yapmak istiyorum yaa ayıptır söylemesi kabız oldum da onun için yarın sadece çorba içicem ama pazartesi başlaya bilirim bende

pinupp eski eşim mrb.nasılsınnnn cumartesi menüne 5 veriyorum.güzel bi hafta geciririz umarım

tgull cum ve hatıce cm uzuldum keşke elimden bşey gelse benmde bi sürekli giriorum bi hiiiç giremiyorum çalıştgm için yogunluga gore bi düzenm yok...lifegoeson ve esra sizide tebrk ederm bundan sonra elmden geldiğince paylasmlarıkontrol etmeye çalışacağm cuma gunleri

pinupp cum cumartesi menüm

sabah peynr domates salatalık
ara dyet bsküvi 2tane
öğlen
piknge gtmştık abur cubur ve ekmek yok sadece yagsz kısımlardan yedim ıkı parça karışık meyvesuyu
ara hala piknkteym kayısı suyu ile geçiştrdim
akşm
patates yemegi
spor oldukça yogun yürüyüs ve dans
su
2ltreye yaklaştm

ana :26::26: bizmi eşleştik bu hafta

şaka bi yana çok sevindim ee... birazda korktum

sana iki gün içinde 5 boncuk veriyorum

süpersin
ben en iyisi 5 günde 5 kilo diyetini ydapayım

benim cumartesi menüm

sabah çeyrek omlet çay

ara biraz leblebi

öğle 1 kaşık barbunya 2 kaşık cacık

ara nescafe küçücük nohut kadar çikolata

akşm

yemekte misafirim vardı

yarım lahmacun 1 içli köfte 1 bardak kola
ara
küçük kase dondurma

suyu tamamlayaamadım

yarım ssat deli gibi dans ettik oğlumla :118:

Sabah k fileks
Ara yarim elma
Öğle cay 2 dilim kıymalı börek
Ard 6 çilek azçık leblebi
Akşam 3 mercimek köfte Domates salatalık yayla çorba

2 lt suya tamamlicam
1saat yürüyüş 100 mekik

4boncuk menun cok guzel ama 2börek fazla börekten 1tane kırdım

ne kadar az yemişsinn aranın biri de eksik ama sadece spordan kırdım

yazayım madem
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile tost domates zeytin
ara
biskrem
öğle
1 tabak patates salatası
ara
kuruyemiş 1 avuç
akşam
çiğ köfte 7-8 tane
ara
muz

su tamam bol temizlik spor yok

günaydın kızlarrrr

5 günde 5 kilo diyetine başlayan varmı

ben yarın başlıyoruuummmmmm

günaydın kızlar ben başladım sabah yedim patatesimi az tuz attım ama yoksa çok kötü oluyor Sümrancım sen de başladın mı canım

SAMANYOLU geçmişolsun canım Allah şifa versin

samanyolu geçmiş olsun canım

samanyolu çok geçmiş olsun tahmin etmiştik bi şey olduğunu

gecmiş olsun ablacım

samanyolu geçmiş olsun...
kızlar kraker yok ortalıkta...

Hepinize çoook çoook teşekkür ederim,biraz daha iyiyim bugün...Çarşamba dikişlerim alınacak...Sadece varis çorabı giymek canımı çok yakıyor,ama mecburum....

günaydın kızlar ben başladım sabah yedim patatesimi az tuz attım ama yoksa çok kötü oluyor Sümrancım sen de başladın mı canım

ah canım ah.. sabah kalktım hemen dedim patatesimi haşlayımda bende başlayayım şu diyete.. mutfağa girdim sebzeliğebaktım bide baktım boş patates yok babamı aradım dedım baba demıstım ya patates al almadınmı yok dedı ben unuttum ((((((((((((

bugünde pazar gidip benzinliktende almak istemiyorum açıkçası.. yarına kaldı benim iş..

allahtan yarınçalışmıyorum

hı birde kızlar ben su yerine şekersiz bikisel çay içsem yani günde 1 litre çay 1 litre su içsem olurmu?

arkadaslar yardımcı olur msunuz kılo cızlgesı yapmak ıstıyorumm ama bır turlu kaydolmuyor yanlıs yerımı kopyalıyoru cvp yazıınn lutfen cok sıkıldım cunkuu bu kacıncı deneme ama olmuyorrr offffff

cnm su an topıcte sen oldugun ıcın sana seslenıyorum kusura bakma bu cızelgeyle ılgılı bılgın var mı nsl yapıldıgıyla ılgılı

CANIM BENDE 5 BONCUK VERİYORUM CUMARTESİ MENÜNE

hı birde kızlar ben su yerine şekersiz bikisel çay içsem yani günde 1 litre çay 1 litre su içsem olurmu?

BENCE TABİKİİİİ OLMAZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…