Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim çizelgem profili düzenleme yerinde

çizgelge bölümünde.. yani linki çizelge bölümüne yapıştırmışım

olduuuuuuuuuuuuuuu 2 saatlık ugrasın sonucuuu cok sukurrr topıcı rahatsız ettıgım ıcın ozur dılerım ama bu cızelge olmadan dıyet yapamıyorum ne yorum yazabılıyorum nede zayıflama grubunda aktıf olabılıyorum tekrar ozurr herkeseee mutlu gunlerr...:)

tesekkurler s.a canım bende olurturdum hepsınıı ama bır turlu kopyalıyacagım kısmı bulamıyordumm deneme yanılmayla anca halloldu ısım neyd senın

gittin sandım üzülmüştün gördüğüme sevindim. kork canım kork hepimiz korkalım korkmayan tedbir almaz.korkalım ki tedbirli olalım dikkatli olalım.
bu arada ana öğünlerin ara öğünlerin var ama akşam yemeğin ana öğünlerini kötü yapmış. kolayı hayatından çıkarmaya çalış hiç iyi bişi değil ki zaten ayran iç misleer gibi...
su yok spor var..evet spor ve ara öğünler için birer boncuk dondurmayı kaçamak saymıyorum iyi tamam sütlü tatlı sonuçta tabi abartıp fazla yemedikçe zararı yok arada yemeli diye düşünüyorum. kaçamaksızlık
evett günüile kapattın.
bu arada sen bayağı bonkörsün şımartma beniii...
boncuklamayı şu kriterlere göre yap ve cimri ol cebinden verdiğini düşün
ana öğünler varsa ve normalse 1boncuk
ara öğünler varsa ve fazla değilse normalse 1boncuk
su 2litre veya geçerse 1boncuk
kaçamak yoksa 1boncuk
spor varsa tabi ev işi günlük yoğunluk gezme sayılmaz en az 30dakkaysa spordan say oda bir boncuk.
belki biliyorsundur ama tekrar edim dedim yenisin diye...aah yeni nesil benim gibi kazık çakma takıma kilonu ver git bir an önce ben 1yılı geçti uğraşıyorum hala utanıyorum valla...

kızlaar,
benim bağırsaklar yine kötü oldu 2gündür eskisindende kötü,ne güzel 1.5aydır rahatlamıştım hiç sorun yoktu yine kanamalar başladı birden, çok canım sıkkın bir sürü yapmam gereken şey var ama hiç birine konsantre olup yapamıyorum.

off şimdiye kadar çok güzel gidiyordu da markete gittik geldik eşim ısrar etti çok güzel diye 47 kalorilik 2 tane müslili kurabiye yedim dünden kalan patatesler bitti şimdi yeniden haşlıyorum arada kaçamak yapsam da bırakmayacağım

bu gün yediklerim

sabah geç kalktım kahvaltı saati bayağı geç oldu

3 bisküvi 2 çatal peynir 2 zeytin çay

ara 1 kase cacık

öğlen yani akşamüzeri

1 dilim küçük ptates böreği

ara bitki çayı
akşam 3 kaşık barbunya yemeği 1 kase cacık

su 2 litreyi geçti

spor yarım saat çılgınlar gibi dans :118:

canım eşim olmana çok sevindim

vallahi bütün gün aklımdan çıkmıyosun senin korkundan baklava dondurma yiyemedim :84:

ben yarından itibren günde yarım litreden fazla bitki çayı(mısır püskülü ,avakado yaprağı,kiraz sapı,yeşilçay) içicem su 2 litre olsa olur herlde tuvaltten çıkamıyorum

5 boncuğu hakediyosun sen canım

ama şımarma diye cimri davranmaya çalışırım

geçmiş olsun hayırdır neyin var

sen bu gün başladın demek

bende yarın başlıyorumm

tgull çok üzüldüm geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
sağol canım.
günün güzel geçmiş ana öğünler ara öğünler su spor hepsi var.küçük bir börek var ama küçük diye ve ana öğün 2tane diye kaçamaktan saymıyorum ve pazar günün

yeme canım yeme şimdiye kadar yedikte noldu göbek,basen,kalça...baklavaya dondurmaya vereceğimiz parayı yeni yeni kıyafetlere verelim göbekle kalçayla gezeceğimize güzel kıyafetler alıp incecik incecik girip içine gezelim...

geçmiş olsun hayırdır neyin var

ay bir bilsem. önce kabızlık ve kanamaydı sonra kabızlık gitti kanama devam etti, doktor çatlak dedi ilaç verdi ilacı içince geçer dedi geçti ilaç bitti geri geldi.ne basur var ne çatlak var doktorda anlamak için kolonoskopiye gün verdi. son doktora gittiğimden beri zaten de diyetliyim yediklerime falan dikkat ettim 1.5aydır ne kabızlık kalmıştı ne kanama.ama cuma günü işler yüzünden sadece 2öğün yedimya ondan mı bilemedim ondan beridir gözümden yaş geliyor tuvalette acıdan ve yaptıktan sonrada bayağı kanama oluyor...aile geçmişi pek temiz değil kötü bişi var diye korkuyorum...

sıra geldi ben neler yaptım anlatmaya.
sabah 7.00da kahvaltı.açıköğretim sınavı vardıya o yüzden erken oldu pazar erken kalkmak işgencee.
ara yapamadım doğal olarak. sınav yerinde bir arkadaş poğaça almıştı bir tanede bana ikram etti bayağı ısrarla normalde balıklama dalardım ama yok dedim hatta ısrar etmesin daha fazla diye dokunuyor dedim...
öğlen, yarım tabak yağsız kızarttığım ve sonra tavanın dibinden zorla kazıdığım patatesi bol sarımsaklı yoğurtla 1tabağa tamamlayıp 1dilim tahıllı ekmekle yedim.
arada elmalı kayısılı kuru üzümlü suyumdan içtim.
akşam,1kase şehriye çorbası, bir iki parça az yani haşlama tavuk ve yine çok az patates daha sarımsaklı yoğurtlu.bunları yedim.
son ara kuru kayısı olabilir daha seçmedim.
2litre su bitti.
yarınki çalışmam için hazırlık yapıyorum eğer bitirebilirimde zaman kalırsa pilates topu ve lastiği ile egzersiz yapmaya çalışacağım...

merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
dengesiz bir menü olmuş ev temizliği spordan sayılmıyor aran eksik analardan eksik suya vriyorum bide tanışma boncuğu ama 2 den fazla işlemez
banucanın cumartesi menüsü

evet gelelim cumartesi ve pazar menülerime
cumaretsi
sabah sütle K fleks bir kase
arada çay
öğlen simit çay
arada çay kahve
akşam yok nişan vardı kuaför bilmem ne derken telaşeden yemek yemeyi unuttuk
gece 1,buçukta bir kase mercimek çorbası 3 tane köfte
sabah 5te yattık 7de kalkıp sınava gittim
pazar günü
sabah bir peynirli poğaça bir çay
öğlen kaşarlı tost çay
arada türk kahvesi birkça tane zeytinyağlı dolma
ikindi yarım simit çay biraz peynir zeytin çay
akşam bir elma biraz nout ve havuç suyu
spor yok sular yok olmadı sınavdı nişandı hatlar uykular karıştı ama yinede kaçamak yapmadım diyebiliriz sapıtmadım yani düzensiz 2 gün yaşadım sadece yarın hemen sporumu yapıyorum gece uykumu alıyorum ohhh beee üstümden bütün yükler kalktı en azından bi sürelik:1

samanyolu çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
burada kaptanlarımız değişmiş hayırlı olsun umarım muaffak oluruz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…