gittin sandım üzülmüştün gördüğüme sevindim. kork canım kork hepimiz korkalım korkmayan tedbir almaz.korkalım ki tedbirli olalım dikkatli olalım.benim cumartesi menüm
sabah çeyrek omlet çay
ara biraz leblebi
öğle 1 kaşık barbunya 2 kaşık cacık
ara nescafe küçücük nohut kadar çikolata
akşm
yemekte misafirim vardı
yarım lahmacun 1 içli köfte 1 bardak kola
ara
küçük kase dondurma
suyu tamamlayaamadım
yarım ssat deli gibi dans ettik oğlumla :118:
yok canım ne rahatsızlığı
benim adım sümran..ya senin??
gittin sandım üzülmüştün gördüğüme sevindim. kork canım kork hepimiz korkalım korkmayan tedbir almaz.korkalım ki tedbirli olalım dikkatli olalım.
bu arada ana öğünlerin ara öğünlerin var ama akşam yemeğin ana öğünlerini kötü yapmış. kolayı hayatından çıkarmaya çalış hiç iyi bişi değil ki zaten ayran iç misleer gibi...
su yok spor var..evet spor ve ara öğünler için birer boncukdondurmayı kaçamak saymıyorum iyi tamam sütlü tatlı sonuçta tabi abartıp fazla yemedikçe zararı yok arada yemeli diye düşünüyorum. kaçamaksızlık
evett günüile kapattın.
bu arada sen bayağı bonkörsün şımartma beniii...
boncuklamayı şu kriterlere göre yap ve cimri ol cebinden verdiğini düşün
ana öğünler varsa ve normalse 1boncuk
ara öğünler varsa ve fazla değilse normalse 1boncuk
su 2litre veya geçerse 1boncuk
kaçamak yoksa 1boncuk
spor varsa tabi ev işi günlük yoğunluk gezme sayılmaz en az 30dakkaysa spordan say oda bir boncuk.
belki biliyorsundur ama tekrar edim dedim yenisin diye...aah yeni nesil benim gibi kazık çakma takıma kilonu ver git bir an önce ben 1yılı geçti uğraşıyorum hala utanıyorum valla...
kızlaar,
benim bağırsaklar yine kötü oldu 2gündür eskisindende kötü,ne güzel 1.5aydır rahatlamıştım hiç sorun yoktu yine kanamalar başladı birden, çok canım sıkkın bir sürü yapmam gereken şey var ama hiç birine konsantre olup yapamıyorum.
off şimdiye kadar çok güzel gidiyordu da markete gittik geldik eşim ısrar etti çok güzel diye 47 kalorilik 2 tane müslili kurabiye yedim dünden kalan patatesler bitti şimdi yeniden haşlıyorum arada kaçamak yapsam da bırakmayacağım
sağol canım.tgull çok üzüldüm geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
günün güzel geçmiş ana öğünler ara öğünler su spor hepsi var.küçük bir börek var ama küçük diye ve ana öğün 2tane diye kaçamaktan saymıyorum ve pazar gününbu gün yediklerim
sabah geç kalktım kahvaltı saati bayağı geç oldu
3 bisküvi 2 çatal peynir 2 zeytin çay
ara 1 kase cacık
öğlen yani akşamüzeri
1 dilim küçük ptates böreği
ara bitki çayı
akşam 3 kaşık barbunya yemeği 1 kase cacık
su 2 litreyi geçti
spor yarım saat çılgınlar gibi dans :118:
yeme canım yeme şimdiye kadar yedikte noldu göbek,basen,kalça...baklavaya dondurmaya vereceğimiz parayı yeni yeni kıyafetlere verelim göbekle kalçayla gezeceğimize güzel kıyafetler alıp incecik incecik girip içine gezelim...canım eşim olmana çok sevindim
vallahi bütün gün aklımdan çıkmıyosun senin korkundan baklava dondurma yiyemedim :84:
ben yarından itibren günde yarım litreden fazla bitki çayı(mısır püskülü ,avakado yaprağı,kiraz sapı,yeşilçay) içicem su 2 litre olsa olur herlde tuvaltten çıkamıyorum
5 boncuğu hakediyosun sen canım
ama şımarma diye cimri davranmaya çalışırım
geçmiş olsun hayırdır neyin var
selam vafers bu hafta eşiz seninle nasılsın?
bu günki menümü paylaşayım
sabah yok
ara yok
öğle 1/4 simit 1 yumurta 2 3 sucuk domates salatalık 3 4 kuru kayısı 3 4 ceviz
ara ince bir dilim kek
akşam mercimek çorbası 1 dl ekmek
ara 1 portakal
su tamam
spor şimdi 2 3 saat ev temizliği tempolu :)
işte böle
yeni kaptanımıza hyr lı olsun der herkese başarılar dilerim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?