evet gelelim cumartesi ve pazar menülerime
cumaretsi
sabah sütle K fleks bir kase
arada çay
öğlen simit çay
arada çay kahve
akşam yok nişan vardı kuaför bilmem ne derken telaşeden yemek yemeyi unuttuk
gece 1,buçukta bir kase mercimek çorbası 3 tane köfte
sabah 5te yattık 7de kalkıp sınava gittim
pazar günü
sabah bir peynirli poğaça bir çay
öğlen kaşarlı tost çay
arada türk kahvesi birkça tane zeytinyağlı dolma
ikindi yarım simit çay biraz peynir zeytin çay
akşam bir elma biraz nout ve havuç suyu
spor yok sular yok olmadı sınavdı nişandı hatlar uykular karıştı ama yinede kaçamak yapmadım diyebiliriz sapıtmadım yanidüzensiz 2 gün yaşadım sadece yarın hemen sporumu yapıyorum gece uykumu alıyorum ohhh beee üstümden bütün yükler kalktı en azından bi sürelik:1
SA boncuklarımı istiyorum,dün menümü yazmıştım...
BUGÜNKÜ MENÜM oldukça karışık gelen gidende çok oldu
SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,peynir,1 bardak süt
ARA yarım elma
ÖĞLEN 1 dilim kek
AKŞAM çiğ köfte,salata,1 dilim kek
2 litre su,spor maalesef :79:
bugunku menum sabah ceyrek sımıt yarım cay ıstahım yoktu mıgdem bulanıyordu
ara 1avuc leblebı
ogle kfleks
ara 1tane mevlana şekerı
akşam tavuk gögsunden tava ayran
ara 2bçay
su tamam
spor yapıcam ınsallah
slm vafers valla kötü bir haftasonu olmuş
cmtsi için sana 2 boncuk aralar yok akşam yok su spor yok anca valla
gelelim pazara hadi onada 3 vereyim biraz daha düzenli olmuş
hyrlı olsun arkadaşım
benim pazar menümde şöyle
sabah küçük 1 tost çay
ara 1 dilim karpuz
öğle mantar sote yanında salatayla
ara meyve 1 türk kahvesi
akşam yarım lavaş 4 5 parça kuşbaşı et salata şalgam suyu
ara 1 portakal 1 avuç fındık
su tamam spor yok
sıra geldi ben neler yaptım anlatmaya.
sabah 7.00da kahvaltı.açıköğretim sınavı vardıya o yüzden erken oldu pazar erken kalkmak işgencee.
ara yapamadım doğal olarak. sınav yerinde bir arkadaş poğaça almıştı bir tanede bana ikram etti bayağı ısrarla normalde balıklama dalardım ama yok dedim hatta ısrar etmesin daha fazla diye dokunuyor dedim...
öğlen, yarım tabak yağsız kızarttığım ve sonra tavanın dibinden zorla kazıdığım patatesi bol sarımsaklı yoğurtla 1tabağa tamamlayıp 1dilim tahıllı ekmekle yedim.
arada elmalı kayısılı kuru üzümlü suyumdan içtim.
akşam,1kase şehriye çorbası, bir iki parça az yani haşlama tavuk ve yine çok az patates daha sarımsaklı yoğurtlu.bunları yedim.
son ara kuru kayısı olabilir daha seçmedim.
2litre su bitti.
yarınki çalışmam için hazırlık yapıyorum eğer bitirebilirimde zaman kalırsa pilates topu ve lastiği ile egzersiz yapmaya çalışacağım...
sağol canım.
günün güzel geçmiş ana öğünler ara öğünler su spor hepsi var.küçük bir börek var ama küçük diye ve ana öğün 2tane diye kaçamaktan saymıyorum ve pazar günün
yeme canım yeme şimdiye kadar yedikte noldu göbek,basen,kalça...baklavaya dondurmaya vereceğimiz parayı yeni yeni kıyafetlere verelim göbekle kalçayla gezeceğimize güzel kıyafetler alıp incecik incecik girip içine gezelim...
ay bir bilsem. önce kabızlık ve kanamaydı sonra kabızlık gitti kanama devam etti, doktor çatlak dedi ilaç verdi ilacı içince geçer dedi geçti ilaç bitti geri geldi.ne basur var ne çatlak var doktorda anlamak için kolonoskopiye gün verdi. son doktora gittiğimden beri zaten de diyetliyim yediklerime falan dikkat ettim 1.5aydır ne kabızlık kalmıştı ne kanama.ama cuma günü işler yüzünden sadece 2öğün yedimya ondan mı bilemedim ondan beridir gözümden yaş geliyor tuvalette acıdan ve yaptıktan sonrada bayağı kanama oluyor...aile geçmişi pek temiz değil kötü bişi var diye korkuyorum...
Sporunu da tamamlarsan sana 5boncuk canım
Menüm
Sabah bir tost cay
Ara az leblebi
Öğle bir kase çorba 3 mercimek köfte
Ara 5 çilek bir muz
Akşam bir kase çorba melemen 2 dilim ekmek
Akşam azçık muz bir lokma kadar
Su tamam spor yok
sağol canım.
günün güzel geçmiş ana öğünler ara öğünler su spor hepsi var.küçük bir börek var ama küçük diye ve ana öğün 2tane diye kaçamaktan saymıyorum ve pazar günün
yeme canım yeme şimdiye kadar yedikte noldu göbek,basen,kalça...baklavaya dondurmaya vereceğimiz parayı yeni yeni kıyafetlere verelim göbekle kalçayla gezeceğimize güzel kıyafetler alıp incecik incecik girip içine gezelim...
ay bir bilsem. önce kabızlık ve kanamaydı sonra kabızlık gitti kanama devam etti, doktor çatlak dedi ilaç verdi ilacı içince geçer dedi geçti ilaç bitti geri geldi.ne basur var ne çatlak var doktorda anlamak için kolonoskopiye gün verdi. son doktora gittiğimden beri zaten de diyetliyim yediklerime falan dikkat ettim 1.5aydır ne kabızlık kalmıştı ne kanama.ama cuma günü işler yüzünden sadece 2öğün yedimya ondan mı bilemedim ondan beridir gözümden yaş geliyor tuvalette acıdan ve yaptıktan sonrada bayağı kanama oluyor...aile geçmişi pek temiz değil kötü bişi var diye korkuyorum...
sıra geldi ben neler yaptım anlatmaya.
sabah 7.00da kahvaltı.açıköğretim sınavı vardıya o yüzden erken oldu pazar erken kalkmak işgencee.
ara yapamadım doğal olarak. sınav yerinde bir arkadaş poğaça almıştı bir tanede bana ikram etti bayağı ısrarla normalde balıklama dalardım ama yok dedim hatta ısrar etmesin daha fazla diye dokunuyor dedim...
öğlen, yarım tabak yağsız kızarttığım ve sonra tavanın dibinden zorla kazıdığım patatesi bol sarımsaklı yoğurtla 1tabağa tamamlayıp 1dilim tahıllı ekmekle yedim.
arada elmalı kayısılı kuru üzümlü suyumdan içtim.
akşam,1kase şehriye çorbası, bir iki parça az yani haşlama tavuk ve yine çok az patates daha sarımsaklı yoğurtlu.bunları yedim.
son ara kuru kayısı olabilir daha seçmedim.
2litre su bitti.
yarınki çalışmam için hazırlık yapıyorum eğer bitirebilirimde zaman kalırsa pilates topu ve lastiği ile egzersiz yapmaya çalışacağım...
gecmiş olsun canım stresten falandır .ınsallah gecer kötü bişey yyoktur
canım çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah bakılsın yaaa kolonoskopi neyse yapılsın öyle olmaz valla bende meraklandım şimdi,benimde öyle az kanama gelirdi makattan ama öyle çok değil büyük tuvalatemi yaparken zorlanma olmadığı halde kale almadım sonra çikolata kisti çıktı bundan 5 sene önce ameliyat oldum erken teşhis iyidir kendine dikkat et takipte ol canım sağlık çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?