Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pazartesi mönüm..

Samanyolucum 5 günde 5 kilo diyetine başladığım için
bugün sırf patates yedim...
2 litre su spor yok..

kızlar bu diyeti uygulayanlar için puan lar nasıl olacak

canım bende öğün atlamak istemiyorum ama işler yüzünden mecbur kalabiliyorum. bu günki gibi mesela,neler yaptım anlatayım...
kahvaltı,1dilim tahıllı ekmek 1light üçgen peynir,süt
ara yok çalışmam vardı ve 13.00de bitti.
öğlen ince 1dilim ekmek, 1porsiyon köfteli yemek(yağda değil ama üçköfte 2parça patatesten yemeği)
yine ara yok çünkü öğlen yine wc de kanama bayağı oldu ama bu sefer farklı olarak durmadı acile gittim kanama durana kadar müşadede beklettiler sonra genel cerrahi doktorunu çağırdılar muayene etti o da bişi bulamadı rahatlatacak ilaç krem falan verdi şimdi kullandım rahatladım.iyi ilgilendi sağolsun numarasınıda verdi gece yine olursa falan ambulans çağır banada haber ver dedi.ama iyiyim şimdi rahatladım şükür.
son olarak akşamda, istemeden yine uzun süre aç kalınca önce miğdemi rahatlatsın diye ılık süt içtim sonra az haşlanmış patates ve az haşlanmış tavuk ısıttım ve 3kaşık yoğurtla yedim.
birde bağırsaklarıma iyi geliyor diye çok çok az tatlandırıcı ile sütlaç yaptım.son ara öğünümü onunla yapacağım.
spor yapamayacağım karnımın acısı ağrısı tam geçmedi çünkü.su içtim...

bilemiyorum ki canım. bben zaten çok bol su alıyorum ama geçen hafta çok az yedim iyi değildim iştahım yoktu. ama kabızlık problemim yok yani söylemesi ayıp ama hiç ıkınma zorlanma olmadan çıkıyorum ama o zamanki acı öyle böyle değil anlatamam.bakalım nolduğu kolonoskopide belli olacak. zaten bugünde kanama oldu durmadı gittim acile falan, belki en son krakere yazdığım menüyle birlikte anlattım okumuşundur başıma gelenleri durduk yere...

Sabah öğle akşam haşlama patates sadece akşam biraz da domates salatası yedim 2 lt su tamam 50 mekik 15 dk egzersiz

Çok geçmiş olsun canım bende aynı sorunu yaşıyorum ama bu ay rahatım bak sana da bu yöntemi söylüyüm iyi geliyo sıcak su torbasına su doldur ve üzerine otur yani tam olsak değil patlar dizlerini yukarı kaldır o şekilde su torbasını koy rahatlarsin biraz

sağol canım, ama sıcak kanamayı arttırmasın sonra.

Dün abahın köründen gecenin körüne kadar setteydim gelemedim özür dileriimm. Bugün toptan boncukluyorum seni hatice

spordan bi biskremden kırdım, ahh ahh çok severim biskremi ama ne zamandır yemiyorrum
hatice cumartesi

bu galiba pazar günün, bugün de aynı şeylerden kırdım
hatice pazar

hatice pazartesi

pazar günüm, sete olduğum için orda verilenleri yedim

sabah: sade poğaça
öğle: çorba, nohutlu pilav
ara: komposto (neli olduğunu bilmiyorum pembe bişeydi)
akşam: çorba, makarna

su 2lt, spor yapamadım ama sabahtan akşama kadar oyuncuların arkasında yürüdük

pazartesi menüm
sabah: patatesli omlet
ara: elma
öğle: 1 kaşık yağ ile patates kızartması
ara: 1 avuç ceviz
akşam: 1 tane tavuk but, çok az pilav

su 2 lt, spor yine yok..

ya çok geçmiş olsun canım benim umarım çabukcak ii olursun.

pazar menüsü 06an 'ın

kızartmayı kaçamk sayıyorum kuzum

pazar

sabah güzelceee bi kahvaltıı

öğlen yok

akşam pide

pazartesi menüm

sabah

tost portakal suyu

öğlen salata ve azcık et

akşam kabak dolması:)

pazaretesi menum
sabah erkenden carsıya gıttım form 4bıskıvı yedım
ara yok
ogle ceyrek tavuk doner 1ayran
ara 1konya sekerı
akşam erıste yemegı salata yogurt
1konya sekerı cay
su tamam karnım sıstı valla
spor 9dan 3ekadar yurudum oyle aheste aheste degıl hızlı hızlı kostur kostur acele ettım

Son düzenleme:
isimler cmrt Pazar pzrt Salı çrşm prşm toplam
S.A 4
tgull 5 5
esraersoy 4 4
hatice 3 3 4
banucan 2 4
06an 5 4
pinup 5
samanyolu 4 4
vafers 2 3
aliye 5 4
lifegoeson 4
kraker 3 5

Son düzenleme:
pazar

sabah güzelceee bi kahvaltıı

öğlen yok

akşam pide

pazartesi menüm

sabah

tost portakal suyu

öğlen salata ve azcık et

akşam kabak dolması:)

pazar 1
pazartesi 1

ne yaptıııın seeen ara yok spor yok su yok ana öğün bile tam degl umartesi toparlan canm hadııı ama

benmde pazartesi menüm
sabah peynr zeytn domates
ara btkı çayı
öğlen nohut az bulgur pılavı cack
ara yarm simit
akşam
ekmeksz patates yemegi ve soğuk çorba

su 2ltre olmak üzere
spor yürüyüş bir saat

spor harici güzel bence menün 4 boncukluk yani :)

benim bu günki menüm

sabah 1 bardak sütle mısır gevreği

ara 1/3 simit

öğle 1 kıymalı börek 1 zeytinyağlı dolma

ara sütlü tatlı çay

akaşm yarım karnıyarık 3 4 kaşık cacık 1 dl ekmek

ara 1 avuç fındık yarım bardak meyve suyu

spor 1 saaten fazla yürüyüş

su tamam işet böyle vafers

birde birşey sorucam pazar günki menüme
45 yıldızlıık demişsin 4 vermişsin bir bak istersen

a e olun arkadaşlar
bu gün çok yoğun geçti uyumalıyım artık yarında misafir var gene
yoğun geçeceğe benziyor hrs ii geceler

Canım malesef ben bugün senden 2 boncuk kırıyorum çünki konya şekeri dün de vardı görmezden geldim bugün de olunca hem de iki tane onu kaçamak olarak görüyorum bugün birde sabah ara yok onun için kırıyorum yani senin bugün için 3 boncuğun var üzgünüm

çok büyük geçmiş olsunn strestende olabilirmi acaba çok zor Allah şifa versin sen ara öğünlerini atlatma ne olur sağlığın için:90:

su içmişsin öğünlerinde güzel ama bir arayı atlarsan boncuğundan keserim demiştim üzülerek ara için 1 boncuğunu egzersiz içinden bir boncuğunu kıyamıyorum şimdi sana ama gönlüm 5 boncuk vermek isterdi

öfffff.. bende 5 kilo diyetini yapıyorum kahvaltı yapmayı özledimm

gece saat 1 oldu uyuyamıyorum açlıktan küçük kase nesfit yedim öyle uyyabildim saat 3 te oğluşum uyandı burnu tıkanmış onunla ilgilendim onu uyttum ama bnim uykum kaçtı sebze yemeğim pişiyor şimdi , normal yemek yemek istiyorum ben yaaaaa...:84:

pazartesi menüsü:

kahvaltı haşlanmış patates çayın yanında 1 kuru erik
ara haşlanmış patets
öğle haşlanmış patates
ara haşlanmış patetes 1 -2 lokma ekmek şekersiz nescafe
akşam haşlanmış patets

ara çay leblebi sonraki ara sütlü nesfit

su tamamdır
egzersiz bu gün temizlik günüydü halı silkeledim 15 dakika plates yapabildim hiç halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…