süpersin yaaaaaaa
platesini yapmışsındır senn
5 boncuk bile az sana poğaçaya hayır demişsin
öğünlerini atlatma ne olur bak rahatsızmışsın bide
geçmiş olsun canım geçen hafta doğrudüzgün bişey yememiştin ondan rahatsızlanmışsındır
bu hafta 1 ara öğünü atlarsan boncuğundan keserim haaaaaaa
tgullcüm bizim ailede de hemoroid büyük sıkıntı genetik faktörler oluşmasında etkili sanırım dedem hemoroidden ameliyat oldu şimdi rahat teyzelerimde de var ben de yok şükür ama risk altındayım baharat yememeli ve kabız olmamaya özen göstermelisin bi ara geçmişti senin sıvı alımını mı azalttın beslenme şeklini mi değiştirdin neyi yanlış yapıyorsun
Çok geçmiş olsun canım bende aynı sorunu yaşıyorum ama bu ay rahatım bak sana da bu yöntemi söylüyüm iyi geliyo sıcak su torbasına su doldur ve üzerine otur yani tam olsak değil patlar dizlerini yukarı kaldır o şekilde su torbasını koy rahatlarsin biraz
spordan bi biskremden kırdım, ahh ahh çok severim biskremi ama ne zamandır yemiyorrumne kadar az yemişsinn aranın biri de eksik ama sadece spordan kırdım
yazayım madem
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile tost domates zeytin
ara
biskrem
öğle
1 tabak patates salatası
ara
kuruyemiş 1 avuç
akşam
çiğ köfte 7-8 tane
ara
muz
su tamam bol temizlik spor yok
lifegoeson nerelerdesin canım dünkü menün yok
dediğim gibi bütün gün patates akşam 2 tane müslili kurabiye su tamam spor yok bugün diyeti bozmak zorunda kaldım arkadaşım geldi kahvaltıya güzel bi kahvaltı yaptık ama az yedim
pazartesi menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta salatalık peynir tere zeytin
ara
çok az kuruyemiş
öğle
pastırmalı sandeviç
ara
birkaç kaşık sarelle
akşam
1 kase tarhana çorbası 1 dilim kek
ara
meyveli yoğurt
2 lt su yoğun karın kalça egzersizleri
kızlaar,
benim bağırsaklar yine kötü oldu 2gündür eskisindende kötü,ne güzel 1.5aydır rahatlamıştım hiç sorun yoktu yine kanamalar başladı birden, çok canım sıkkın bir sürü yapmam gereken şey var ama hiç birine konsantre olup yapamıyorum.
iyi akşamlar kızlar ve sevgili eşim
kahvaltı
peynr zeytn domates cay
ara btkı çayı
öğlen
kızartma ama azdomates yanında
ara bitki çayı leblebi
akşam yarım gözleme ıspanaklı
spor 1saat tempolu yuruyus
su 2lt olmak uzere
Sabah öğle akşam haşlama patates sadece akşam biraz da domates salatası yedim 2 lt su tamam 50 mekik 15 dk egzersiz
pazar
sabah güzelceee bi kahvaltıı
öğlen yok
akşam pide
pazartesi menüm
sabah
tost portakal suyu
öğlen salata ve azcık et
akşam kabak dolması:)
kızlar içinizde ankarada yaşayan varsa tanışmak isterim birlikte spor yaparız
selam banucan hemen menümü yazıyorum;
sabah kızarmış bir dili çavdar ekmeği salatalık domates 4 zeytin 1KK peynir çay
arada beyaz leblebi biraz 5i bir arada çay 1 elma
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği üstüne haşlanmış tavuk parçaları 2 kaşık yoğurtla yedim
arada 1 muz türk kahvesi
akşam haşlanmış tavuk göğüs bir kase salatalıklı yoğurt
2 litre su spor yapamadım geç kalktım haftasonunun yorgunluğu anca belli etti kendini
pazaretesi menum
sabah erkenden carsıya gıttım form 4bıskıvı yedım
ara yok
ogle ceyrek tavuk doner 1ayran
ara 1konya sekerı
akşam erıste yemegı salata yogurt
1konya sekerı cay
su tamam karnım sıstı valla
spor 9dan 3ekadar yurudum oyle aheste aheste degıl hızlı hızlı kostur kostur acele ettım
sağol canım, ama sıcak kanamayı arttırmasın sonra.
canım bende öğün atlamak istemiyorum ama işler yüzünden mecbur kalabiliyorum. bu günki gibi mesela,neler yaptım anlatayım...
kahvaltı,1dilim tahıllı ekmek 1light üçgen peynir,süt
ara yok çalışmam vardı ve 13.00de bitti.
öğlen ince 1dilim ekmek, 1porsiyon köfteli yemek(yağda değil ama üçköfte 2parça patatesten yemeği)
yine ara yok çünkü öğlen yine wc de kanama bayağı oldu ama bu sefer farklı olarak durmadı acile gittim kanama durana kadar müşadede beklettiler sonra genel cerrahi doktorunu çağırdılar muayene etti o da bişi bulamadı rahatlatacak ilaç krem falan verdi şimdi kullandım rahatladım.iyi ilgilendi sağolsun numarasınıda verdi gece yine olursa falan ambulans çağır banada haber ver dedi.ama iyiyim şimdi rahatladım şükür.
son olarak akşamda, istemeden yine uzun süre aç kalınca önce miğdemi rahatlatsın diye ılık süt içtim sonra az haşlanmış patates ve az haşlanmış tavuk ısıttım ve 3kaşık yoğurtla yedim.
birde bağırsaklarıma iyi geliyor diye çok çok az tatlandırıcı ile sütlaç yaptım.son ara öğünümü onunla yapacağım.
spor yapamayacağım karnımın acısı ağrısı tam geçmedi çünkü.su içtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?