Canım malesef ben bugün senden 2 boncuk kırıyorum çünki konya şekeri dün de vardı görmezden geldim bugün de olunca hem de iki tane onu kaçamak olarak görüyorum bugün birde sabah ara yok onun için kırıyorum yani senin bugün için 3boncuğun var üzgünüm
Canım dün giremedim,çok ağrım vardı,birde gelen giden....bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek ve bir kağıse yoğurt
arada: 1 bardak süt
öğlen: yarım tabak pirinc pilavı ve bir kağıse yoğurt
arada: 1 meyve
akşam: salata
Pazartesi mönüm..
Samanyolucum 5 günde 5 kilo diyetine başladığım için
bugün sırf patates yedim...
2 litre su spor yok..
kızlar bu diyeti uygulayanlar için puan lar nasıl olacak
spor harici güzel bence menün 4 boncukluk yani :)
benim bu günki menüm
sabah 1 bardak sütle mısır gevreği
ara 1/3 simit
öğle 1 kıymalı börek 1 zeytinyağlı dolma
ara sütlü tatlı çay
akaşm yarım karnıyarık 3 4 kaşık cacık 1 dl ekmek
ara 1 avuç fındık yarım bardak meyve suyu
spor 1 saaten fazla yürüyüş
su tamam işet böyle vafers
birde birşey sorucam pazar günki menüme
45 yıldızlıık demişsin 4 vermişsin bir bak istersen
a e olun arkadaşlar
bu gün çok yoğun geçti uyumalıyım artık yarında misafir var gene
yoğun geçeceğe benziyor hrs ii geceler
banucanın pazar boncukları 4
güzelbenden sana dört boncuk hayırlı olsun
sağol canım, sorunun ana nedeni stresten olmasada stres eminim tetikliyordur.ne zaman çok sinir bozucuçok büyük geçmiş olsunn strestende olabilirmi acaba çok zor Allah şifa versin sen ara öğünlerini atlatma ne olur sağlığın için:90:
su içmişsin öğünlerinde güzel ama bir arayı atlarsan boncuğundan keserim demiştim üzülerek ara için 1 boncuğunu egzersiz içinden bir boncuğunu kıyamıyorum şimdi sana amagönlüm 5 boncuk vermek isterdi
öfffff.. bende 5 kilo diyetini yapıyorum kahvaltı yapmayı özledimm
gece saat 1 oldu uyuyamıyorum açlıktan küçük kase nesfit yedim öyle uyyabildim saat 3 te oğluşum uyandı burnu tıkanmış onunla ilgilendim onu uyttum ama bnim uykum kaçtı sebze yemeğim pişiyor şimdi , normal yemek yemek istiyorum ben yaaaaa...:84:
pazartesi menüsü:
kahvaltı haşlanmış patates çayın yanında 1 kuru erik
ara haşlanmış patets
öğle haşlanmış patates
ara haşlanmış patetes 1 -2 lokma ekmek şekersiz nescafe
akşam haşlanmış patets
ara çay leblebi sonraki ara sütlü nesfit
su tamamdır
egzersiz bu gün temizlik günüydü halı silkeledim 15 dakika plates yapabildim hiç halim yok
pazar 1
pazartesi 1
ne yaptıııın seeenara yok spor yok su yok ana öğün bile tam degl umartesi toparlan canm hadııı ama
benmde pazartesi menüm
sabah peynr zeytn domates
ara btkı çayı
öğlen nohut az bulgur pılavı cack
ara yarm simit
akşam
ekmeksz patates yemegi ve soğuk çorba
su 2ltre olmak üzere
spor yürüyüş bir saat
isimler cmrt Pazar pzrt Salı çrşm prşm toplam
S.A 4 4 4
tgull 5 5 3
esraersoy 4 4 4
hatice 3 4
banucan 2 4 5
06an 5 4 5
pinup 5 1 1
samanyolu 4 4
vafers 2 3 4
aliye 5 4 3
lifegoeson 4 3 4
kraker 3 5 4
aliyecim,
benim 3boncuk pazartesi gününün.salı henüz boncuklanmadı:) eline sağlık ayrıca tablon güzel...birbirimizi izleyerek ilerliyoruz...
iyi akşamlar kızlaar,
konumuzla kilo vermeyle alakalı değil ama çok canımı sıkan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. gittiğim spor salonunda aylık zayıflamışmıyız diye kilo ölçümü,incelmişmiyiz diye beden ölçümü yapılıyor. bu gün benim ölçüm günümdü 1ayda nolmuş onu baktık. geçen aya göre kilom 6.5kilo az çıktı. tebrik ederim ilk ay veremedin ama ikinci ay 6.5kilo verdin dedi. doğal olarak sevindim salona geçtim diğer bayanlarda tartıldığım için sordular tabi noldu ne kadar vermişin diye 6.5kilo dedim. ne bilim bir garipti tepkileri üzüldüm sürekli karşılaştığım sohbet ettiğim insanlar, biri diyette yaptın mı dedi,yaptım dedim ben hiç yapmadan 4kilo verdim diyet yapsam bende verirdim diyo(yap da ver o zaman banane)biri Allah Allah çok belli olmuyor diyo,biri bir ayda o kadar çok sağlıksız,biride yüzün çökmüş ama belli göz altın çukurlaşmış morarmış sanki verme daha fazla çirkin olursun...şaşırdım ya bir ay önceside hiç verememiştim hiç konu bile olmamıştı nerdeyse üzülecem verdiğim kilolara...hiç yakıştıramadım verdikleri tepkileri anlam veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?