Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar ben aklıma estıkce bazı egzersiz hareketler yapıyorum 10kez yapıp işime devam edıyorum yada oturuyorum bunlar kılo vermeme yardımcı olurmu ben spordan saymıyorum onları sayılıyormu acaba :26:

bende üzüldümkonyaşekeri tazecık bergamut kokulu dayanamıyorum otursam hepsını yerımde tutuyorum kendımı

bugün yediklerim:

sabah: 1 dilim kızarmış ekmek ve bir kağıse yoğurt
arada: 1 bardak süt
öğlen: yarım tabak pirinc pilavı ve bir kağıse yoğurt
arada: 1 meyve
akşam: salata
Canım dün giremedim,çok ağrım vardı,birde gelen giden....
SA PAZAR BONCUKLARI

Benim menüm dün çok iyi değildi,misafirlerden ve kalkamadığımdan dolayı önüme geleni yiyorum,annem evine dönene kadar da böyle olacak bu gidişle....Evde şu an bir de tadilat var,yarın dikişlerim alınacak,perşembe tavanlar boyanacak çok sıkılıyorum.....Hayatımın normale dönmesini istiyorum artık
PAZARTESİ MENÜM
SABAH 2ince dilim çavdar ekmeği,peynir,süt
ÖĞLEN börek,
ARA neskafe şekersiz
AKŞAM çorba, lahana dolması,cacık
GECE elma
2 litre su içtim,ben spodan muafım

Son düzenleme:
Pazartesi mönüm..

Samanyolucum 5 günde 5 kilo diyetine başladığım için
bugün sırf patates yedim...
2 litre su spor yok..

kızlar bu diyeti uygulayanlar için puan lar nasıl olacak

Gerçekten nasıl puanlanacak:26:
SA PAZARTESİ BONCUKLARI
Spor olmadığı için puan kırmak zorunda kaldım....:79:

hatıcenın cumartesı boncugu eksik baktım ama bulamadım:26: bırde pazartesi boncugu eksı olanlar tamamlasın lutfen liste secenegı gene kaybolmuş ayyy

Son düzenleme:

gayet güzel tatlım banucanın pazartesi boncukları

selam banucum menümü yazayım bugünde biraz hamurrabilik yaptım
sabah bir dilim kızarmış çavdar ekmek 1 KK peynir 2 zeytin ceviz badem salatalık domates çay
arada 1 muz
50dk pilates
öğlenle akşam bir oldu yani ikindi arkadaşa gittim mecbur bir küçük kıymalı börek ama gül börek ama en küçük güllerden öyle bir yufkanın yarısı değil yani bir yufkadan 8 tane çıkarmış 3tane zeytin yağlı dolma bir kase kısır 3tanede elmalı toplardan yedim ama yağsızdı elamlı rendeleyip cevizle top yapmış çay nescafe bol bol türk kahvaesi yanında bitter çikolata 2 parça
akşam 1 elma
anca 1litre içebilirm bugün böyle oldu ama yinede dengeledim akşam yemeyerek

sağol canım, sorunun ana nedeni stresten olmasada stres eminim tetikliyordur.ne zaman çok sinir bozucu
ve üzücü şeyler yaşasam ve çok taksam şikayetler fazlaca artıyor.neyse artık ilçalarla idare ederek kolonoskopi sonucunu bekleyeceğim.
bu arada dediğim gibi şimdi eğitimdeyim o yüzden ara yapamıyorum ara vermiyoruz uygulamalar var.ilk günler evden kurukaysı falan götürdüm ara yapınca yerim diye ama zaman olup yiyemediğim için artık götürmüyorum. sabah girip öğlen çıkıyoruz,mesela bugünde 11de girdik 3de çıktık zaman yok...olsun boşver boncuğu sen olması gerektiği gibi ver.boncuklar ne kadar düzenli dikkatli beslendiğimizin göstergesi ben düzenli beslenemiyorum ki...

ooo hep patates patates Allah kolaylık versin.
pilates 15dakka az olmuş temizlikte var ama spordan sayamıyoruz biliyorsun.onun dışında herşey tamam 4boncuk

salı günümü paylaşayım,çok paylaşacak bişi yok ama neyse artık,
kahvaltı 10.00gibi haşlanmış yumurta 1dilim tahıllı ekmek,yarım haşlanmış patates üstünde 2kaşık yoğurt 1bardak süt.
sonra eğitim uygulamaları ve çıkışta 30dakka hızlı yürüyerek spor salonuna spordan önce ağır olmasın diye öğle yemeği olarak danonanin çıkarttığı küçük probiyotik yoğurt var içine koyulacak 2kaşık nesfit gibi bişiyle satılan 1tane ondan yedim.
akşamda öğle arası az süre olduğu için ara yapmadım.
akşam 1bardak süt,1tavak tavuklu bezelye,1dilim tahıllı ekmek.
son ara diyet el yapımım sütlaç.
su tamam sporda 30dakka yürüyüş,40dakka pilates,30dakka aerobik.
işte bu günde böyleee.
spor salonunda ölçüm günümdü,bel basen karın bacak kol aylık ölçüp incelmeleri yazıyorlardı,yine 3er 4er cm incelmeler olmuş..

samanyolu boncuklar için sağol.. geçmiş olsun canım...

benim salı menüm:

KIZLAR BEN O DİYETİ BAŞLADIĞIM GİBİ BIRAKTIM BÜTÜN GÜN AYNISINI YEDİM DİYE GECE MİDE AĞRISINDAN UYUYAMADIM..
o yüzden normale devam

sabah: 1küçük ekmek yanında taze nane ve normalde nefret ederim ama uyanabilmek için kahve içtiim
arada: iş dolayısıyla yiyemedim
öğlen: curry soslu haşlanmış tavuk ve yanına brokoli
arada: hiiç
akşam: balık sebze gibi görünüyor..

sporum 45 dakika yürüyüş 2 litre içtm..

boncuk veriyorum canım senin pazartesi menün için

pazartesi menüm,

canım çok sıkkın kızlar içim şişiyoo kendi kendimi depresyona sokuyorum pofff

sabah kahvaltı

öğlen hamburger

ara kahve

akşam yok

salı menüm
sabah 1dılım kepeklı ekmek 1kıbrıtk az peynır adacayı
ara 1avuç bleblebi
ögle erişte yemegi yarım dılım ekmek
ara 1elma
akşam eşim yoktu bende kepeklı ekmege 2dılım sucuk bıraz peynırli tost yaptım
1avuç 1leblebi 1portakal yıyecem
su tamam 3bıle olur yatana kadar
spor cardio dans yapıcan bırde göbiş erıtme hareketlerı

isimler cmrt Pazar pzrt Salı çrşm prşm toplam
S.A 4 4 4
tgull 5 5 3
esraersoy 4 4 4
hatice 3 4
banucan 2 4 5
06an 5 4 5
pinup 5 1 1
samanyolu 4 4
vafers 2 3 4
aliye 5 4 3
lifegoeson 4 3 4
kraker 3 5 4

Son düzenleme:

aliyecim,
benim 3boncuk pazartesi gününün.salı henüz boncuklanmadı:) eline sağlık ayrıca tablon güzel...birbirimizi izleyerek ilerliyoruz...

aliyecim,
benim 3boncuk pazartesi gününün.salı henüz boncuklanmadı:) eline sağlık ayrıca tablon güzel...birbirimizi izleyerek ilerliyoruz...

o kaydı duzeltemedımde cevaplama paneline tabela seysı cıkmıyor bazen:)tesekkurler bu tabloyu buraya yazmayın cozemedım basta ama en sonunda basardım:81:

iyi akşamlar kızlaar,
konumuzla kilo vermeyle alakalı değil ama çok canımı sıkan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. gittiğim spor salonunda aylık zayıflamışmıyız diye kilo ölçümü,incelmişmiyiz diye beden ölçümü yapılıyor. bu gün benim ölçüm günümdü 1ayda nolmuş onu baktık. geçen aya göre kilom 6.5kilo az çıktı. tebrik ederim ilk ay veremedin ama ikinci ay 6.5kilo verdin dedi. doğal olarak sevindim salona geçtim diğer bayanlarda tartıldığım için sordular tabi noldu ne kadar vermişin diye 6.5kilo dedim. ne bilim bir garipti tepkileri üzüldüm sürekli karşılaştığım sohbet ettiğim insanlar, biri diyette yaptın mı dedi,yaptım dedim ben hiç yapmadan 4kilo verdim diyet yapsam bende verirdim diyo(yap da ver o zaman banane)biri Allah Allah çok belli olmuyor diyo,biri bir ayda o kadar çok sağlıksız,biride yüzün çökmüş ama belli göz altın çukurlaşmış morarmış sanki verme daha fazla çirkin olursun...şaşırdım ya bir ay önceside hiç verememiştim hiç konu bile olmamıştı nerdeyse üzülecem verdiğim kilolara...hiç yakıştıramadım verdikleri tepkileri anlam veremedim...

Kıskanmışlar canım takma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…